Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
Ismét van új rom a láthatáron,amit már sikerült is letölteni.
USA 726-os Frim egy pár módosítással ,Recoveryvel,rootal ,és a többi hasznos dologgal.
Felraktam a balti romra ,csak sima chace,és dalvik törlése után recoveryből.
Megy minden,a külső sd írás,a minden bezárás,stb,root ok,recovery ok.
Eddig ennyi.
Fórum -
dedehu
aktív tag
-
törölt tag
Nekem nem vált be a Sony feliratos mágneses töltő, úgyhogy ma vetem egy gyári dokkolós töltőt, na ez aztán patent! Hiába, a gyári az csak gyári.
-
mcsm88
senior tag
válasz
BoneDragon #10391 üzenetére
Másik kábellel próbáltad?
Nekem akkor csinált ilyet, amikor megtört a kábelem. -
BoneDragon
veterán
Kicsit megőrült a telefonom. Ha rádugom a gépre usb-n keresztül, kb mp-enként próbál újra és újra csatlakozni. Már múlthéten is csinálta ezt, de akkor csak pár perc csatlakozás után őrült meg... Esetleg valami ötlet?
-
Tomtotom
senior tag
Lehet. Nekem is van egy a szekrény mélyén, ami egy éjszaka alatt tölti csak fel a telót, már azt sem tudom, honnan rendeltem, de ez a sony feliratos nagyon bevállt, már vagy fél éve hibátlanul tölt. Ha itthon fog ki hibásat az ember, azért azt könnyebben rendezi az eladóval
-
vbandit
tag
A smart lock funkció műkődik valakinek?
En nagyon örültem, hogy a z2 n is tudom majd használni mint a nexus 7 nel,csak itt nem működik -
dedehu
aktív tag
válasz
peterson1190 #10385 üzenetére
+1 köszönöm.
-
vbandit
tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, a dokkoló lenne a legjobb,de most rendeltem egy tök jó otterbox szerű tokot és szerintem azzal nem férne bele a dock-ba
Ezért marad a kabel,a masik kábel akit vettem hibátlanul tölt, de pont a sajátom adta meg magát. A sony feliratos kinai kábel jobb? Tudom hogy az se eredeti... -
bojan
tag
-
-
ZaitZev
csendes tag
Heló!
Nálatok működik az mx player pro, vagy bármelyik verzió?(5.0.2.)
Nálam a pro verzió el se indul, a simánál meg nincs ac3 hang támogatás. -
vbandit
tag
Sziasztok
Tudna valaki linkelni (ebay) egy olyan mágnes kábelt ami bevállt?
Már hármat rendeltem,de abból most csak egy működik, a többi nem tölti fel a telefont teljesen csak 80% ig (a gyári töltő fejjel).
Most vennek egy jót végre. -
Tomtotom
senior tag
Sziasztok!
Decembertől tartó mizériám most zárult le, küldik a cseretelefont. Még decemberben küldtem a telóm hangerő gomb hibával a cordonhoz. A gombot ki is cserélték, de vele együtt kaptam egy hibás mikrokarcos kijelzőt, egy összekarcolt recsegő hátlapot, és egy lötyögő akkumlátort. A teló hasonlított egy babacsörgőhöz. A Sony Mobile nem segített, csak ígérgetett majdnem 2 hónapig, már ügyvéddel, Békéltető Testülettel fenyegetőztem, de nem érdekelte őket, kiálltak a cordon véleménye mellett. A múlt héten vissza is küldték 4.-szerre javítatlanul a Telekomhoz, de közben a Sony Központban (hosszas internetes kutakodás után kiderült számomra, hogy létezik ilyen, és semmi köze a Sony Mobile ügyfélszolgálathoz) nagy nehezen felvettem a kapcsolatot az országban egyetlen telefonokért felelős munkatársukkal , aki emberséges volt, még vissza is hívott, mert nem lehetett a Központban elérni, és láss csodát, a Telekom még csak kiértesíteni sem tudott a hibás telefonom visszaérkezéséről, mert azonnal visszarendelték a szervizbe, és hétfőn kipostázták az új készülékemet, amit a héten átvehetek. A telómon a szervizelés után jött ki a rengeteg hiba, ami miatt már 4.-szerre volt a cordonnál eredménytelenül. Számomra ez egy nagy tanulság volt, Kétszer is meggondolom legközelebb a szervizelést, csak közel 4 hónapig szívtam a hibás telefonnal, legalább 20 levelet írtam a Sony Mobile ügyfélszolgálatnak.
-
somag
tag
Már nem tudtam módosítani. Nálam minden lollipop verzió alatt Így van.
-
Rocoo
tag
Hello , Sony Z2-t hol tudok venni Sony-s garival Sony boltokban drága nagyon First phone ba nincs már
-
törölt tag
Itt is megkérdezem, talán tudja valaki:
A telefonon van elméletileg hangrögzítő, az alkalmazások közt legalábbis listán van, mégsem találom sehol, pedig nincs tiltva, hol lehet, hogy találhatom meg
-
Deck
titán
Ébresztő nem tetszik nekem. Ahol az időt állítjuk be a csúszka. Valami tipp a régire?
-
dedehu
aktív tag
Itt van még egy lehetőség az xposedhez, ha valkinek vannkedve játszani kipróbálhatja:
xda
Elméletileg akkor használ ha eeodexelted a romot, xposed mégy de a Google play áruháznem. -
Latyaa
tag
Na megjött a telefon.
Este megy rá a lollipop, csak ami kérdésem lenne, a menüben meg az asztalon ezeket az ikonokat nem lehet kisebbre állítani?
Betűtípust állítottam, de szokatlan, hogy ekkorák az ikonok.
-
Deck
titán
válasz
ftamas0201 #10341 üzenetére
Valamikor biztos
-
Deck
titán
Látom van új fw, de eddig még csak szolgáltatósak. Amíg legalább 1 független nem lesz belőle addig nem is érdekel. XDA-n írták, hogy újdonság, hogy mutatja az nfc ikont, mikor az régió függő dolog. Build.prop-ba is bekapcsolható a dolog. CE1 verziót megvárom ha lesz addig újra nem rakom a telóm
-
dedehu
aktív tag
-
dedehu
aktív tag
Xposeddel eddit 5ből 5modul működik debloat módszerrel tegnap este óta bootloop nélkül nálam, ez így egyre bíztatóbb, ez az 5 modul így egyszerre odex romon nálam nem volt hajlandó még együtt működni:
Greenify
Gravitybox (ráadásul a valószínüleg a debloat miatt megy qz alkalmazásváltó moddolása is pl. A mindent bezár gomb, a screenshoton látszik is.)
APM+
Youtube Adblocker
Youtube Background playBackEnnél többet én nem használok, viszont ha kell szívesen kipróbálok többet is. Nyilván garancia továbbra sincs, Hogy minden useralkalmazás, minden modullal együttműködik, de eddig egész jól megy minden nálam.
Jah és a Google play még mindig réndesen megy -
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Aki a
a D6503_23.1.A.0.690_CE1_SuperSU_2.46_XZDR2.8.9.zip-et flashelte fel, annak nem fordult elő olyan, hogy ha a powerampban a tónus/hangerő résznél benyomja a MusicFx gombot, akkor elnémul a zene? -
imrus72
tag
[[STOCK][LOLLIPOP] D6503 23.1.A.0.726 HK | Rooted | Recovery |]
Itt az új frissítés rootolva,recoveryvel
Reméljük minden oké vele,érdemes azért pár hsz-t megvárni alá. -
Rocoo
tag
Hali , Eltűnt a FirstPhone Weboldaláról a Sony Z2
máshol lehet még kapni Sony-s garanciával ? A Sony boltjain kívül mert ott nagyon drága
-
rone003
tag
Lollipop alatt érezhetően jobb lett a hangzás a gyári zajszűrős fülessel. Plusz egy észrevétel
Szerintem nem lenne hülyeség az összeösszefoglalóba betenni a valós változásokat amiket többen is megerősítenek....
-
Latyaa
tag
Flashtoolnál mikor telepítem a drivereket a listában két z2 device van, nincs típusszám mellette , baj ha mindkettőt pipáltam és feltettem? Remélhetőleg nem
-
dedehu
aktív tag
ez szerintem egy másik script. azzal én is találkoztam már... nálam is elment a systemuitól kezdve a billenyűzetig minden. itt ment a billentyűzet is, csak pl ami hiányzik a smart connect, de ahogy néztem vissza lehet tenni.
Én melóban már nem is piszkálom csak itthon. Nekem is voltak már ebből problémáim. -
Majko102
aktív tag
válasz
ftamas0201 #10313 üzenetére
Persze, megfelelő!
Pécstől 50km-re sok minden van.
Dombóvár, Mohács, Szekszárd(majdnem
)
-
Majko102
aktív tag
válasz
edem96 #10306 üzenetére
Szia!
http://kepfeltoltes.hu/150413/Screenshot_2015-04-13-20-38-56_www.kepfeltoltes.hu_.png
Itt látszik, ráadásul nálunk LTE felirat van 4G helyett(szerintem szebb is, mint a 4G). És nekem a beállítások közül eltűnt a fizetéssel kapcsolatos almenü is.
(#10297) edem96: A kiemeltben megtalálsz mindent, de ha elakadsz írj és segítünk!
Szerk: Na én is jól elrontottam!
A kép ftamas0201-nak megy!
-
dedehu
aktív tag
Nos úgy néz ki van egy 3. opció az xposedre, ami túlélt már pár újraindítást és bár ez is lemondásokkal jár egész bíztatónak tűnik. Eddig.
Lényegében egy debloat scripttel kell nekiesni a romnak.
Nálam ezzel most fut először bootloop nélkül odex romon együtt az greenify a gravity box meg az APM+ és ennyivel egyenlőre beérem.
Amit csináltam:
1. Tiszta telepítés a kiemeltben található prerooted fixekkel felturbózott CE verzióval
2. Flasheltem ezt a debloat scriptet: bloatware-removal-script-safeboot
3. nem indítottam újra
4. Xposed zip flaselése
5. a biztonság kedvéért rá akartam ereszteni egy dalvik/cache wipeot, de siettem és factory resetet húztam véletlenül twrpben
6. reboot
7.xposed apk+modulok (továbbra is javaslom hogy egyesével telepítsétek őket)Több modullal nem próbáltam még, egyenlőre ez a 3 működik együtt és a szokásos alkalmazásaimat is feltettem. Nyilván nincs garancia, hogy minden user alkalmazással és és modullal menni fog, és sajnos sok olyan dolgot kivesz ami néhányatoknak hasznos lehet (bár érdekes módon a rohadt zöld social valamit benne hagyta-bár szerintem azért mert az ő rom-régiójában nem elérhető)
Minden esetre közkinccsé teszem, hogy okuljunk belőle, akinek kedve van hegesztgetni hajrá!
A bootloop kerüljön el titeket!szerk: Play store is megy. Még
-
Grafy12
aktív tag
A JetAudiot- többször leszedtem, visszaraktam , ráadásul ez még jogtiszta is, a Playról vásároltam meg a Pro verziót, tökéletesnek kellene lennie, ettől függetlenül kipróbáltam "egyéb" forrásból származó apk-t de az eredmény ugyanaz sajnos.
Most megnézem, hogy a Balti Rom mit csinál, visszateszem a mentését. -
ftamas0201
senior tag
Csak mivel a kolléga azt írta hogy kicsivel arrébb van a térerő ikon fele, ezért gondoltam hátha úgy hogy arányosabb, persze csak lehet én nézem ezt, de észrevettem hogy aránytalan, nyugodtan lehetne kissé arrébb, de ez legyen a legnagyobb gondom az egész telefonnal és szoftverrel, hetek óta lolli van fent, nekem bejön, teljesen megszokható, jól kezelhető és szép a felület. Ezt a google most nagyon eltalálta
Most már csak a zajszűrős füles megvételén gondolkodom nagyon, csak hát még bizonytalan vagyok hogy némítaná e a fűkasza hangját -
Grafy12
aktív tag
Nem az,többször is ellenőriztem, ráadásul nem is egy app produkálja és csak akkor ha az sd van kijelölve neki, a belső tárral semmi gondja. A JetAudioval nem tudom az albumok Tag-jeit szerkeszteni, illetve a SMSBackup nem hajlandó rá menteni! Eddig ezeket találtam legalábbis.
-
Deck
titán
válasz
ftamas0201 #10301 üzenetére
Ez így van jól. Mi baj?
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Majko102 #9883 üzenetére
Helló.
A különbségeid nézve, tudnál mutatni egy screenshot-ot hogy a 3g/4g stb ikon mennyivel van közelebb az említett Balti romhoz képest? Nekem balti van fent, flashtoolal raktam fel, viszont itt valóban kicsit messze van, ha arányaiban szépen el van helyezve a CE-ben, unalmas óráimban lehet feldobnám a CE-t
Itt a fotóm hogy a Balti rom-ban hol helyezkedik el. Ha kérhetlek készítenél egyet akkor nekem? (feltéve ha CE van fent neked)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest