Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Posza1
csendes tag
Ma megérkezett az új telóm, az Xperia XZ, így innen lépek. Köszönök mindent!
-
Posza1
csendes tag
Tegnap volt három hete hogy bevittem a Telekom-hoz a mobilt javításra. Már nagyon érett, mert dec. 12-én lejár a két éves gari. Egy ideje nem érzékelte a fejhallgatót, ezenkívül beázott még tavaly augusztusban - foltos maradt itt-ott a kijelző. Ma bementem az üzletbe, hogy nézzenek már utána, hol tart a dolog. Jó sokan voltak, vártam majd' egy órát míg sorra kerültem. Kérdi az ügyintéző a nevem(semmi egyebet nem kért utána se), elsétált egy kis asztalkához és már hozta is a mobilt. Tiszta új mobilt kaptam!!! Kicserélték! 🙂 Ugyanerre a modellre... Az üzletből kilépve mondom magamba - átrakom én a simkártyát a másik telómból, erre varázsütésre jött az sms, hogy fáradjak be az új készülékért...
-
Posza1
csendes tag
Most vettem észre, hogy nem érzékeli a zajszűrős fülest, csak a hangszórók szólnak. Pár napja még minden ok volt, hallgattam hazafelé a buszon. Egyik nap kapott a Zene(walkman) alkalmazás egy frissítést, azt hittem az a ludas. Gyári visszaállítást csináltam az előbb, de sajna az se oldotta meg. Tippek? A telóm Telekom-os, dec. 12-ig van gari rajta, akkor lesz két éves. A kijelzőre(és az ajtókra) is ráférne a csere, mert több hónapja beázott, és a virtuális gomboknál alul világos foltok maradtak a kijelzőn... Van arra esély, hogy ezeket gariban megjavítják??
-
Posza1
csendes tag
Tanácstalan vagyok...
A pc companion-t leszedtem ma, hogy majd az új sony companion-t felteszem win 10-re. Sajnos hiányzik két dll fájl is neki(a sikeres telepítés után), így el sem indul a progi. Többször próbáltam leszedni, javítani, de mindig ugyanaz a hiba. Mondom: sebaj, visszateszem a régebbi pc companiont. Az meg telepítés után rögtön frissíteni akar(de nem bír, visszadob - lehet hogy a szerveren már nem elérhető), így addig az sem indul el. Rohadjon meg az a túlbonyolított(ütköző sz@rok a háttérben) qurvaisten! 2016-ot írunk, esküszöm húsz éve nem volt ennyire macerás telepíteni win 95 alatt...
-
Posza1
csendes tag
Kb két hete települt az Xperia Companion a gépemre. Sajnos azóta nem tudtam elérni hogy érzékelje a progi a telómat. Az SD kártyát látja a gép, Win10 x64 van rajta. Visszaraktam a korábbi PCC-t, az simán felismeri a telót. Most újratelepítettem az Xperia Companion-t, de továbbra sem látja a telót... Tippek?
-
Posza1
csendes tag
Pár hete azt csinálja a Facebook app, hogy amikor az "új bejegyzések"-re koppintok, van hogy 8-15 mp-ig fut felfele az üzifal mire megáll. Már kétszer leszedtem és újraraktam az app-ot, de nem segített. Valaki tapasztalta ezt a jelenséget? Baromira zavaró...
-
Posza1
csendes tag
Ma reggelre megjelent a Telekom-os 5.1.1 szoftver. Fél hatkor nekifogott a teló a letöltésnek, 5:56-kor már teljesen kész lett. Nem is kellett pc hozzá, minden nagyon gyorsan, folttul ment.
-
Posza1
csendes tag
Sajnos nem múlt el a párafolt, kicsit kisebb lett, de megmaradt. Azt nem értem, ha bele tudott menni a víz, miért nem távozik onnan? Napok óta nyitva hagyom rajta a két ajtót, sőt a napra is kitettem a telót pár percekre. Vagy talán a csapvízben lévő szennyeződés miatt foltos, lehet hogy ez nem is pára? A dedikált kamera gomb sem működik, tegnapelőtt még reagált, most nem. A teló többi része kifogástalanul működik. Kedden beviszem a szervizbe.
-
Posza1
csendes tag
Sajnos ma beázott a telefonom(megmostam csapvíz alatt), világos és sötétebb foltok jelentek meg a kijelző felett... Ha nyitva hagyom éjjelre a két ajtót a telón, előbb-utóbb távozik belőle a pára? Illetve ez amíg nem múlik el, károsodhat a teló belseje?
-
Posza1
csendes tag
Tegnap buszon utaztam és a zajszűrű nem működött a MDR-NC31EM-el, akármit is próbáltam állítani a telón. Ritkán használom, eddig nem volt vele probléma. Mi lehet a baj vele?
-
Posza1
csendes tag
válasz
foldi2istvan #10575 üzenetére
Persze, egy pozitív dolgot már észrevettem. Az Album alkalmazást mostantól nem szemeteli össze a fb-messenger a belőle megnyitott képekkel. Eddig a korábbi verzión, ha megnyitottam egy fotót, akkor telerakta az aktuális üzenő partneremnek küldött(vagy épp fogadott) képeivel, nem ritkán némelyik képet többszörösen is. Nagyon kiakasztó volt naponta 30-50 képet törölgetni az Albumból...
-
Posza1
csendes tag
Ma reggel jelzett a teló hogy megérkezett rá a T-s Lollipop. Letöltöttem, amíg reggeliztem kész is lett vele, háromnegyed óra volt az egész. Csak egyszerűen ráfrissítettem a 4.4.4-re, pc sem kellett hozzá. Minden flottul megy rajta, eddig hibát még nem dobott.
-
Posza1
csendes tag
válasz
#50751744 #8263 üzenetére
Tegnapelőtt ugyanezzel a problémával kapcsolatban írtam ide. Tegnap délelőtt azt a tippet kaptam, hogy alaposan töröljem át az aljzatot és a fedelet tiszta alkoholos vattával(fültisztító). Nálam eddig bevált, azóta egyszer sem nyílt ki magától.
Ezek szerint a szennyeződések miatt(pl zsír) nyílt ki naponta többször is...
-
Posza1
csendes tag
Azzal mit tudnak csinálni a szervizben hogy kijár a helyéről az usb-fedél? Dec 12.-én vettem a telefont. Megnéztem, gyakorlatilag sértetlen a gumitömítés, a fedél csere semmit nem oldana meg szerintem... A telón gyárilag nagyon kevés az a bemart váll, ha csak fél mm-rel mélyebb volna, soha nem jönne ki magától. Ragasszam bele Palmatex-el?
A másik oldali fedél nem jár ki. Nem szívesen küldeném ezért szervizbe, mert akkor a két oldaláról biztos leszednék az üvegfóliákat; a kettő együtt 9000ft-ba fájt.
-
Posza1
csendes tag
Nekem az usb-fedél két hete kijár a helyéről, naponta többször is Erőltetés nélkül, úgy hogy hozzá sem nyúlok. Ez most garanciális hiba? December 11-én vettem a telót...
-
Posza1
csendes tag
Még nincs kéthónapos a telóm. Ma már 3-4x kinyitódott magától a mini usb aljzat. Ennyi volt?
-
Posza1
csendes tag
Erről a dokkolóról mi a véleményetek? [link] Megéri az árát?
-
Posza1
csendes tag
Az mitől van, hogyha bekapcsolom az LTE-t, és kikerülök a hatósugarából, akkor nem kapcsolódik vissza hosszabb idő után se a 3G vagy HSPA+ hálózatra? Gyakran csak az újraindítás segít...
-
Posza1
csendes tag
West76! Ez szuper, köszönöm!
-
Posza1
csendes tag
8.1 Windows alatt miért nem tudom wifi-n összepárosítani a telót a pc-vel? Így hiába szereznék be dokkolót, a fájl-átvitel miatt továbbra is csak usb-t kell használnom, ezáltal mindig nyitogatni kell a z2 oldalát...
-
Posza1
csendes tag
Én egy hónapja vettem a T-nél a Z2-t, előtte telefonon egyeztettem egy munkatársukkal(hogy az "apróbetűs részleteket" is tisztázzuk). Webshop-tól szállították ki másnap. A csomagban ugyan a jobb minőségű zajszűrős fülest kaptam, de külső akkut nem. Felhívtam őket még aznap, erre azt a tájékoztatást adták, hogy mivel nem én rendeltem meg személyesen web-felületről, hanem az ő munkatársuk segédletével, így az nem jár hozzá... Persze ezt az apróságot az ügyintéző elfelejtette közölni.
Szerintetek?
-
Posza1
csendes tag
Egy hete vettem meg a telót újonnan. A gyári rossz minőségű fóliákat mindjárt leszedtem róla. Az érintőképernyő felől tetettem rá egy nagyon jó minőségű [ütésálló fóliát], de az előlapra sehol nem tudtak adni ehhez a típushoz, pedig több mint tíz üzletbe érdeklődtem Baján. A neten is után néztem, de órák alatt se találtam olyat, ami az elejére való volna. Tudtok tippeket adni?
-
Posza1
csendes tag
Tegnap érkezett meg a vadiúj Telekomos Z2-m.
Xperia T-ről váltottam, azt két éve október végén vettem - idáig semmi gond nem volt vele. Már találtam is rá vevőt.
Az új teló még jobbnak tűnik, villámgyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia