Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy óra, két rendszer
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancee
tag
ftf rom van a telon 6.0 hogy csináljak recoveryt ha nincs kirootolva??az xda-n van..:?
-
somag
tag
Sziasztok!
A MM-n van már megoldás a külső sdre írási problémára?
-
-
ebegab92
senior tag
Vettem ma egy Samsung MHL 2.0 HDTV adaptert. A bajom az, hogy ez 11-tűs, a Z2 meg 5
Ezzel a kibontáskor szembesültem sajnos. Létezik átalakító, ami 5 tűről 11-re alakít át, hogy használni is tudjam az adaptert?
-
bojan
tag
válasz
trancee #16070 üzenetére
byeselinux_flashable.zip => RICDefeat.zip : ezek a full roothoz kellenek, hogy a system partíciót is elérd
BOOTLOOP fix : csomó mindenkinek bootloopol telepítés után, ez azt oldja meg. Mondjuk nekem már a béta is ment nélküle így most is bekockáztattam, hogy nem tettem fel, de másnak nem ajánlom -
kelly416
veterán
válasz
plesotamas #16080 üzenetére
Köszönöm.
-
kelly416
veterán
A Youtube Background Playback csak rootolt készüléken megy? Play-en nem találtam, de lehet, én vagyok a béna. Van esetleg más megoldás is, hogy a háttérben menjen a youtube, vagy esetleg kikapcsolt kijelzőnél root nélkül?
-
Latyaa
tag
Azt láttátok, hogy már dupla koppintással is kikapcsolható a képernyő ha be van állítva? MM
-
plesotamas
tag
Elméletileg, de ehhez is kell a bootloop fix, és nekem a recovery sem ment benne az első újraindulás után, xposed működik benne azt próbáltam.
A 3. újraindulás után meg már bootloopolt is, véleményem szerint még várni kell egy kicsit ezzel az MM, mert a recovery és a rootolt rendszer sem túl megbízható.
A teljesen stock rendszer amúgy szuper lett, a poweramp is működik, viszont a telekom alkalmazás FC-t folyamatosan belépni is alig tudtam, úgyhogy ezeket együtt véve én még maradok az 5.1-nél. -
sleen
tag
-
bojan
tag
válasz
trancee #16062 üzenetére
Itt az xda link amit dekrer írt. Én most frissítettem ez alapján az MM bétát wipe nélkül és tökéletesen működik. Ha sorban csinálod a pontokat akor biztosan menni fog.
-
trancee
tag
Én felraktam a 6.0 egész jó nak tünik,de nem sikerűl rootolnom.:-(
-
Majko102
aktív tag
Aki bluetoothon hallgat zenét, annak jelzem, hogy a .570 nem béta romban is megmaradt a dadogás... Baromira idegesítő, mert a gyári füles szétment, a régi mh750 is, így melóba menet/jövet a sok agyhalottat kell hallgatni.
-
bojan
tag
válasz
kelly416 #16040 üzenetére
ez a fizika törvényei szerint szerintem nem lehetséges. 3300mah az aksi ennek a 85%a olyan 3000 körül van. ha a töltő óránként 750-t ad ki magából az 2 óra alatt sehogy nem lesz 3000. szóval az a töltő vagy nem 750es, vagy a teló akksija van már elég brutál mód elhasználódva
-
eszlenyek
tag
6.0:
Eddig is volt ilyen lehetőség? Mert végre így nem kell felmenni a Sony oldalára ellenőrizgetni a jótállást -
taletale
tag
válasz
junior11 #16046 üzenetére
Elvileg a Google nem engedélyezte hogy babrálják az energia menedzsmentet mert a doze is nagyon jó mivel automatikusan ha ne használod a telefont elég sok energiát megtakarít. Jobb üzemidőt várok tegnap óta van fent és eddig azt mondom hogy jobb az üzemidő de ez elhamarkodott válasz mert még csak egy napja van fent de én jobbnak érzem.
-
junior11
veterán
Van vmi infó arról, hogy miért nem került bele az új Marshmallowba a Stamina mód? Vagy az új Dooze funkció miatt már a Sony Stamina funkciója nem lesz? Mit tudtok erről?
Más: Akinek van vmilyen tapasztalata, milyen a telefon wifi ac sebessége? Eddig sima 2,4Ghz-es routerem van (itt sajnos csak 20Mhz-et tud a telefon, nincs 40Mhz-es lehetőség benne, ami nagy kár), de a közeljövőben cserélném a routert, mert 100-as csomagot szereltetek be, s érdekelne. Köszi.
-
taletale
tag
Mikor elő veszem jobban kézre esik a bekapcsológomb mint alul a kamera gomb de ugye kinek mi a jobb
-
taletale
tag
Amúgy tegnap óta elég sokat használom a telefont és a dupla bekapcsológomb megnyomással előjön a kamera alkalmazás elég hasznos funkció eddig csak pozitív véleményem van a rendszerről
-
P-SZ-S
aktív tag
-
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok,
Valaki le tudná írni hogy mi a gyári töltőfej pontos típusa? Elhagytam valahol az enyémet és most kénytelen vagyok újat keresni, csak nemtudom milyet kellene..
-
kelly416
veterán
Mennyire siettek, én várok pár használat utáni véleményt, addig akkor sem teszem fel, ha ota akar jönni. De azért örömmel hallgatlak Titeket.
-
darvinya
titán
Flashtool -Xperia Firm
-
taletale
tag
Na én flashelve felraktam nagyon jó a rendszer jelentősen gyorsult a telefon üzemidőt nem mondok mert még ugye nagyon friss de majd pár nap múlva mondom hogy milyen
-
Bdanyy
addikt
Valahogy be lehet állítani úgy a gyári kamerát, hogy a fotóknál videóknál fájlnévnek az aktuális dátumot használja? Mert akkor a dsc auto renamet nem kéne használni
-
kelly416
veterán
-
bunkomen
aktív tag
válasz
kelly416 #16011 üzenetére
Hát ha valóban eredeti cuccokat lehet rendelni arról az oldalról amit linkeltél felettem, akkor inkább rendelünk egy usb covert és kicserélem 5 perc alatt és újra tutira vízálló a telefon. Ekkora utánajárást nem ér meg még a pici kijelző folt sem
Majd esetleg ha valami komoly baja lesz... Mindenesetre elmentem az írásod és kikeresem a z1c topikosat is, hátha hasznát veszem a későbbiekben. Köszi.
-
kelly416
veterán
válasz
bunkomen #16008 üzenetére
Az a baj, hogy van olyan, akinek simán bevették és van olyan, akinek nem. Szerintem hívd fel a Cordont (kitartás, egyszer csak felveszik...), kérdezd meg, ha befogadják, akár postázd is be úgy, hogy hivatkozol a rögzített beszélgetésre. Legalábbis remélem a Cordonnál rögzítik a beszélgetést, ha nem, akkor rögzítsd Te, csak szólj előre, hogy rögzíted.
Ha negatív választ kaptál, akkor keresd meg a Sony-t telefonon vagy személyesen, kérj Tőlük infót IMEI alapján, hogy érvényes-e a garanciád, utána meg kérj egy esetszámot az ügyintézésedhez. Keress rá z1c topikban, volt aki így vitte vissza két kifogásolható 3 hetes javítás után, érdekes módon amikor esetszámmal ment oda, pár nap alatt tökéletesen kész volt a telefonja.Bdanyy:
Nem szabad az ilyent fél válról venni és csak otthon elolvasni, most ha karcosan kapod vissza, egy szót sem szólhatsz. -
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
"Szintén fontos infó a garanciával kapcsolatban, hogy mindenféle papír, számla, szerződés nélkül is lehet garanciáztatni a készüléket. Ennek egyetlen feltétele van, az előző pontban említett módszerrel lehet ellenőrizni, ha a Sony rendszerében garanciális az IMEI számhoz tartozó készülék, akkor befogadja a szerviz. - Egy esetben már van tudomásunk róla, hogy sajnos nem fogadta be a Cordon a Sony honlap szerint garanciás készüléket IMEI alapján papírok nélkül."
Papírok nélkül, de élő garival szeretnék garanciáztatni egy Z2-t. Megszakadt az ajtón a gumizás, így a vízállóság ugrott, illetve van egy kis folt a kijelzőn. Személyesen a Cordonhoz kell ez ügyben fordulni? Telenoron keresztüli z1c gariztatásnál pozitívak a tapasztalataim, de így mire számíthatok? Dunaújvárosi vagyok. Esetleg postával érdemes bajlódni, van rá lehetőség? Vagy vállaljam be inkább az útiköltséget, mert jobban járok...
Vagy derítsem ki melyik szolgáltatótól származik, és rajtuk keresztül lehetséges?
-
Bdanyy
addikt
Elvittem gariztatni a telefont (tudtatok, hogy sima t mobile már át sem veszi a telefont gariztatni, holott a bejáratnál adnak sorszámot, amivel kivarod a semmit?), kíváncsi vagyok mikor kapom vissza, és milyen állapotban. rairtak, hogy karcos, pedig ujkoratol folias az elolap hatlap, plusz tokban van, szerintem nem látszik semmi karc rajta. A lakat induláskor szerencsére eltűnt gyári beallitasok visszaállítása után. Most az M7em használom, a sense jobb, de a telo eszméletlen lassú, és ma már kétszer lemerult (új gyári akkuval)
-
kelly416
veterán
válasz
ebegab92 #16003 üzenetére
A probléma elméletileg garis, bár nem biztos, hogy megéri pár hétre megválni ezért a telótól, utána meg újra belakni, mert mindegy mivel küldöd be, szinte mindig szűz legfrissebb szoftverrel kapod vissza.
Innen elméletileg eredeti alkatrészeket rendelhetsz. Ha találsz, majd eldöntöd, mi éri meg Neked jobban.
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
A SIM-kártya ajtaján a gumigyűrű egy része levált, így kicsit nehezebbé vált a visszazárás (esetleges víznek való kitettség esetén is kevésbé védett) Ez garis probléma vagy sem? Ha magam cserélném az ajtót, akkor kb.mennyibe fájna?
-
Deck
titán
válasz
ERipley #15999 üzenetére
Mi az, hogy mint mindig? Azért, ne arcoskodjál itt.. Olyannak kéne írnia akinek van Z2-je, kipróbálja a dolgokat stb.. Az tudná miről beszélek. Hidd el nekem nincs szükségem kiemeltre. Abba is hagytam múltkor mivel más csak úgy beleszerkesztett.. 0 információ felém, se megbeszélés se semmi.. Szóval én biztos nem fogom itt csinálni és nemis akarom. Persze vannak akiknek segítek privátban/facen/telegramon stb.. De te úgy csinálsz mintha 0 segítséget és infót adtam volna mindig.. Ellenben te mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Energiaital topic
- GTA V
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest