Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10898 üzenetére
Melanoma is hardcore user, csak z3-ma van
Így a root alap.
-
Melafoto
senior tag
válasz
FireFox1996 #10898 üzenetére
Pre-rooted ROM van rajta
-
Melafoto
senior tag
Lehetne olyat kérni, hogy valaki leírja az Xposed telepítését magyarul lépésről-lépésre?
Köszönöm -
törölt tag
Arra végül is senki nem adott választ, hogy hol van a call recorder, megtalálta már valaki?
-
dedehu
aktív tag
válasz
#07400704 #10889 üzenetére
Igazából nem teljesen igaz, hogy hiányzik, mert ez nem egy gyári cucc, hanem egy kiegészítő alkalmazás ami eddig nem nagyon akart együttműködni 5.0.2vel, szóval nem csoda, hogy nem vetted észre a hiányát
Apropó xposed kipróbálta valaki a flashelhető fixet? . Még nem értem haza és nem volt módom kipróbálni.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! A héten vettem egy Z2-t, a régi kis Motorola Razr HD-m leváltására, engem is meglepetésként ért, hogy kaptam hozzá az NC31E (igen, ez valamiért E nem EM) füles. Nem igazán van rá szükségem, nem tudtok esetleg valakit akinek kellhet?
-
dedehu
aktív tag
válasz
#07400704 #10886 üzenetére
Nem nevet ki senki. Egy keretrendszer amihez modulok rendelhetők és a rendszerfájlok különösebb piszkálgatása nélkül lehet különféle módosításokat végrehajtani (mind kinézetben mind viselkedésben, és működésben)
Pl. : a power menühöz tetszőleges menüpontok hozzáadása,youtube reklámok blokkolása, bootoláskor induló alkalmazások kiválasztása, de ez csak 3 a rengeteg féle lehetőség közül -
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10885 üzenetére
Most éjjel jött ki a megoldás. Ezzel teljesen jól működik. Nincs bootlop. Minden működik vele amit eddig használtam.
-
törölt tag
Nyugodtan ki lehet nevetni, de pontosan mi az az xposed?
-
FireFox1996
őstag
akkor pontosítom a 6. pontot: instabilon működik. Van akinél bootloop-ot okoz, van akinél többszörös kísérlet után működik... (Nálam meg a telefon el sem indult
)
De! Nem minden modul működik még vele(vagyis legalább amit használtma KK-on)
Hol van a call recording a LP-on? -
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #10876 üzenetére
5. Van
6. Van -
FireFox1996
őstag
Ne kapkodjatok!
1 hét után visszatettem a jó bevált KK-ot, mert:
1) [link]
2) multi user mód még sem olyan tökéletes: engedélyeztem a guest usert, és alapból majdnem mindent lát a főuser profiljából (pl. képeket...)
3) Nincs Restricted profile mód, amivel tudom megosztani, hogy milyen appokat használhat
4) Nehézkes váltás az useerek között... (KK-nál ott a lock screen-on, csak rá kell bökni. LP-nál meg le kell húzni értesítősévot, és ráböksz az userekre, aztán user kiválasztás...
5) Call recording-ot nem találtam LP-on.
6) Xposed hiánya...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy miért raktam vissza a KK-ot. -
Grafy12
aktív tag
Olyan gondom van, hogy mikor walkman alkalmazásból indítom a Throw-t állandóan a képernyőtükrözés indul a dlna lejátszás helyett. Már ezerszer végigmentem a beállításon, néha random elindul, aztán megint csak a tükrözés megy. Mi lehet az oka?
-
dedehu
aktív tag
válasz
Szemenagy68 #10864 üzenetére
Prerooted 726os rom van,megtalálod XDA-n itt
ha jól tudom az igo meg csak magyar térképpel megy. És sima user appként települ mint minden más play app. -
Deck
titán
válasz
Nem tudod bele tenni.
Van, de mindjárt itt az újabb.
Norti: +1
-
válasz
Egy: rossz topikban kérdezed. Kettő: nem fog menni a SzülinApp, csak magyar térképpel.
-
Szemenagy68
csendes tag
Sziasztok!
Hová telepszik az igo szülinapp ? Osztrák térképet szeretnék tenni bele, de sehol nem találom.
726-os rootolt cwm-es rom lesz? Esetleg az eXistenZ féle LP romról tud valaki ? -
dedehu
aktív tag
-
BalaG
aktív tag
igen ez érdekes tényleg .. az automatikus hogyan dönti el mikor hány mp-t használ? vagy ugyan annyi mindig azt cső?
-
trancee
tag
hello!kérdezném ha a kamerában a manuálra rakom 20mp re és átkapcsolom autonatikusra akkor 20mp be fényképez ahogy beállitottam?köszi
-
Rocoo
tag
Macro-zni hogyan lehet a telefonnal ?
-
bojan
tag
lehet, hogy csak nekem új infó, de mogosztom hátha másnak is. szóval lolli alatt nekem eddig úgy tűnt, hogy a gyors gombok fixek. de véletlenül rájöttem, hogy a beállítások gombja és az akku között van egy ceruza szerű ikon, amire kettintva szabadon lehet hozzáadni elvenni úgyanúgy ugyanazokat mint kitkatben.
-
rone003
tag
Sziasztok!
Lollipop alatt nektek működik a rádió? Nekem megtalálja az adót írja is a nevét, de nem szól semmit. Néma... Újraindítás meg volt. -
Deck
titán
Xdan megoldották az xposed problémát. Kipróbálva, működik
http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/workaround-bootloops-xposed-lollipop-t3089203/post60268402#post60268402
-
BalaG
aktív tag
Emberek egyre jobb dolgokat olvasok
gáz hogy egy iylen drága meg ilyen nagy márka szervizelése ennyire gáz legyen
én egyenlőre csak lolli-tol hányom el magam hardver hibám nincs!
-
moriak
tag
válasz
Majko102 #10833 üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen összegek repkednek. Először azt mondtam volna, hogy karc a fólián majd néztem, hogy a fólia alatt repedt a hangszórónál. Nincs külsérelmi nyom sem a készüléken sem a fólián. Szabad szemmel nehéz észrevenni párom telefonjának a vakujával pásztáztam. Egyértelmű, hogy repedés viszont ami még érdekes, hogy a hangszóró másik sarkán nyomom meg a kijelzőt akkor enyhén nyomódik így ebből kifolyólag anyaghibára/ragasztási hibára gyanakszom. Holnap kiderül reggel beviszem a T szervizbe délelőtt megírom, hogy mit mondtak.
-
Majko102
aktív tag
Ha tényleg semmilyen külsérelmi nyom nincs rajta(tényleg semmi, egy ici-pici benyomódás sincs sehol sem) akkor _talán_ meglehet próbálni leadni gariba, hogy hallottál egy kicsi reccsenést, és ezzel találkoztál szembe. Ha visszadobják akkor meg addig menni, amíg belemennek a cserében. Általában esésnél nem csak egy centis hajszálrepedés szokott keletkezni.
Ilyenkor jönne jól a biztosítás.
-
moriak
tag
Sziasztok! T-ben mit kezdenek olyan Z2-vel aminek az előlapi üvege megrepedt? Ma vettem csak észre ahogy a fény rávetődött... azt hittem, hogy a fólia. Életemben nem találkoztam ilyennel, hogy így megreped 1 cm-en felül az üveg. Nem dobálom, nem esett le, nagy bumszli gumi tokban van benne és fólia a kijelzőn. Elképzelhető, hogy illesztési hiba miatt repedhetett be? Zsebben sem hordom táskám vagy kabátom zsebében szoktam.
-
Hysterycs
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani (linkelni ebayről) valami jó dokkolót, amit autóban lehetne használni? Köszönöm szépen!
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Tudná valaki linkelni, vagy egy felhő tárhelyből letölthető legfrissebb 4.4.4-et, Telekomosat? Egy ismerősömnek tennénk vissza Lollipopról, nem tetszik neki. Munkahelyen gondok vannak a az XperiaFirm-mel, onnan nem sikerül letölteni, de minden más megvan már hozzá, csak az ftf kellene. Bocsi, hogy nem olvastam vissza, lehet már írtátok korábban, de keresőbe beírva nem hozott találatot a hozzászólások között. (vagy elsiklottam felette)
Előre is köszönöm a nevében.
-
Hali. 726os HK loli alatt az sdre írás nem megy. Valaki tud rá megoldást?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Szeretnék venni egy Z2 telót. Melyik bolt a legmegbízhatóbb (gari, szállítás stb) ahol 100 alatt be tudnám szerezni kártyafüggetlenül? Válaszokat előre is köszi.
-
Deck
titán
válasz
Májkülnájt #10804 üzenetére
-
TTommi
aktív tag
Jajj neeeeeeeeee
Nekem ezek szerint nagy szerencsém volt anno! Az MH-610-esem egyik fele letompult úgy 10 hónap után, de csak besétáltam a Cordonba, ott kipróbálták egy hazai készülékkel, majd kaptam egy vadi újat.
szóval nekem eddig csak jó tapasztalatom van velükEgyébként most bent csücsül náluk a telóm, mert rászántam magam, hogy csinálják meg a fedlapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest