Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Tanácsot szeretnék kérni. 3 fajta progit keresek:
1. Olyat ami hanggal, bizonyos időközönként jelzi az elmulasztott hívásokat, sms-eket és e-maileket;
2. A Samsung SmartView-t hellyesítő progit (az sajna nem kompatibilis a Sonyval), amivel kapcsolódni lehet Samsung Smart TV-hez és nézni, irányítani lehet vele a TV-t.
3. Olyan lejátszót, amivel DLNA-n kerersuetül tud lejátszani videót, zenét.
Előre is köszi
-
Sziasztok. Ma este egy Z2 tulaj lettem én is. S4-röl váltottam és eddig nagyon tetszik a készülék. Pár fura dolgot nem értek azért, remélem tudtok válaszolni rá. A háttérképet hogyan lehetne fixre állítani és hogy hogy csak egy feloldási effekt van. Köszi elöre is.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
SkyS1gn #2088 üzenetére
Alsó, közép, felső kategóriás.szerintem így.
Tipp;airdroidnál van asszem 100mb adat korlát,csak a prémium nem korlátozott de az drága, próbáld ki a wifi filetransfer prot. Szerintem pár száz forintot megéri.ugyanazt tudja nagyvonalakban ,plusz 10-20gb filmeket simán viszi.tesz[link]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2087 üzenetére
Ezt mi alapján döntik hogy milyen kategória?
-
SkyS1gn
félisten
De akkor megint ott tartunk hogy köthetem össze kábellel... elveszik az Airdroid hatása...
Ugyanmár BT fülesek, mágneses kábel, Smartband, AirDroid... fejlődni kell vaze
(#2082) mgTerminator
A throw is bt vagy wifin működik asszem, de fogalmam sincs hogy okosTV kell hozzá vagy nem... -
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #2074 üzenetére
De az SD kártyát a Windows látja mint egy meghajtót, és azon már tudsz írni és olvasni is (olyan mintha egy pendrive lenne csatlakoztatva) !
(#2082) mgTerminator
Jah az úgy más ... de ez nem a Google hibája, saját érdekünk és biztonságunk miatt történt ez, akkor passz de nem is értem Sony 3.5 jack vízálló akkor az usb miért nem lehet az ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Hlavacs76 #2077 üzenetére
1, igen jár hozzá
2, működik mindehol
3, dokkoló ott nincs, csak sanyi centerbe ajándék
4, üveg illesztés, pixelhiba, kameralencse nem középen van (ez ahogy hallom más telónál is előforduló dolog, igazából semmit sem befolyásol)
5, én nem játszom semmit de szerintem nem lesz gond...
6, füles egy gyárihoz képest k.va jó, persze nem érhet fel a Xearsemmel semmi téren így nekem más a megitélésem, de a zajszűrés tényleg működik és elég frankó amúgy is.//
BTW zuhany közben youtubeozni a legjobb
Most pl T-nél mennyi lehet a biztosításkötés? 6-700Ft vagy tényleg megemelték 2000környékére?
-
mgTerminator
veterán
válasz
BoneDragon #2075 üzenetére
Ez a Google egy hatalmas nagy újítása, találmánya!
-
Hlavacs76
csendes tag
Sziasztok! Készülékváltáson gondolkozom, a Z2 az egyik kiszemelt. Egy pár kérdésem van.
A készüléket a T-mobiltól venném.1. A zajszűrős füles jár a Tés készülékekhez, ha jól tudom, de légy szíves erősítsetek meg benne.
2. A zajszűrés funkció csak zenelejátszáskor működik, vagy például online rádió hallgatásnál is?
3. Dokkoló a Ténél nincs a csomagban ugye?
4. Az itt olvasott 4K hibán kívül van-e valami egyéb kiugró hiba? Az illesztési gondokat olvastam.
5. Sokat játszom, így kérdezném akadás nélkül futnak.e a komolyabb játékok?
6. A füles hangminősége milyen, főleg basszus tekintetében?Előre is köszönöm.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2075 üzenetére
Mert a Google kez elk..vulni
Ez ellen a Sony semmit se tehet.
-
SkyS1gn
félisten
Hát hogy 4.4 alatt nemlehet SD-re írni.
AirDroiddal wifin lehet fájlokat mozgatni... de ha SD-re akarom egyből hibát dob ki... pedig kvajó így se töltésnél se fájlmozgatásnál nem kell nyitnom semmi fedelet. Csak megnyitom böngészőbe a linket, telón az AirDroid appot, QR kód beolvasásra megyek, amit a böngészőbe kidob beolvastatom és már kész is a kapcsolat... mindez kb 3 másodperc. Nézhetsz sms-eket, zenéket, videókat, fájlkezelés, kiírja az értesítést.. akksit, mindent, eszméletlen. Ugymond "feltöltesz" a telefonra, lefelé meg mintha letöltenél valamit.
Csak jólenne ha egyből SD-re tudnék pakolni.
-
SkyS1gn
félisten
Rohadjon meg Google az SD mizéria miatt. pedig ez az Airdroid fantasztikus találmány
-
mackosajt
addikt
Megjott a frissítés OTA.
A 402 -es.
Valszeg otthon wifin szedte le, itt meg melóban telepítettem.
23 percet írt, hogy annyi lesz, de 5 perc se volt.T-mobilos vásárlás, de független, ha érdekel valakit
-
roland.nagy
csendes tag
Nekem is megérkezett a dokkolóm...
Jó pofa ez az "Álomodozás" menüpont. Beállítottam, hogy dokkolón Slide show legyen... -
SkyS1gn
félisten
válasz
mgTerminator #2060 üzenetére
Ugyérted mint a dokkolóval? (mivel oda csatlakozik)
Szerintem semennyivel... mivel a töltőfej u.a.
-
mackosajt
addikt
válasz
BoneDragon #2056 üzenetére
Nekem simán ment
-
joszi1951
tag
Sziasztok pcc-vel nem SUS-al tudtam frissiteni 402-re.
-
BoneDragon
veterán
Ebbe a sony center izébe tudtok regisztrálni a Jacko album miatt? Már vagy 10 féle captcha-t beirtam, de mindig visszaugrik rá, ha regisztrálásra nyomok...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mgTerminator #2048 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BoneDragon #2044 üzenetére
Csak 1 módja van mivel 4.3 vagy mióta megszűnt a támogatása droidon...
Dolphin browser, flash reklámnál kidobja a linket, rámész leszeded a hackelt flashplayert felrakod és örülsz.
(#2046) mgTerminator
Benne van a nevében tft-nek. Amúgy tök8 mert a HK hongkongiba is van magyar nyelv.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roland.nagy #2045 üzenetére
Itt a Sony-nál ez hogy működik? Külön van mindegyik régióra, vagy egy szoftverben van több is mint a Samsung-nál? Hol lehet megnézni hogy most milyen régiós van fent?
-
roland.nagy
csendes tag
Már többen is leírtuk, hogy teljesen jó a DE_unbranded fw Z2-re! Semmi, de semmi különbséget nem veszel észre a T-shez képest. Nem pakolja fel a T alkalmazásait alapból, magyar nyelv van... Szóva lnyugodtan lehet felrakni! Ha nagyon ragaszkodsz a T-s fw-hez, akkor pár hét múlva, amikor már minden oldal tele lesz a linkjével, felrakod.
-
BoneDragon
veterán
Kezdő kérdés: Hogy lehet behozni a flash oldalakat? Külön progi kell rá? Próbáltam hivatalos oldalról lekapni, de azt írta nem támogatott a készülök.
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #2040 üzenetére
Persze jobb az üveg ... nekem is Nexus 4 -en a hátlap üveg, csak ugye ekkora méretnél már félnék hogy megfeszül a zsebben és eltörik, a műanyaggal (plexivel) sincs szerintem semmi baj, jobban bírja a strapát
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bandi0000 #2029 üzenetére
Azt nem lehet kijavítani, hacsak nem cserélték ki a hátlapot a japán verziójú valódi üvegre.
Kamera u.a. viszont az algoritmus sokkal jobb.
(#2030) tipuka Adatátvitelre? Egy 2pines csatlakozás?
Enyim szebb nyenyenyenyenye,,, mágnes mennyire erős? -
SkyS1gn
félisten
NEEEE
(#2025) norti
Nemtudom te mit brandelgetsz én flashtoolal felraktam a fw-t és kész, ahogy mindíg is. Azért kellemes szerencsétlenkedést.(#2026) bandi0000
Compactnál köztudott hogy a vaku belevilágít egyenest a lencsébe ezért szürkül el az egész... maga a hátlap betükrözi a flash fényét. -
bandi0000
nagyúr
hali
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy csinálna nekem 1-2 képet valaki kint az udvaron hasonló szisztémában mint ami itt van, tehát vak sötétben messzebbi tárgya 4 méternél messzebbre vakuzni autómatikus módban, mert nekem borzalmasak a képek és még kékesedik is, pedig most kaptam vissza a javított készüléket -
válasz
SkyS1gn #2010 üzenetére
Nem baj, az a lényeg, hogy én értem, hehe (nem brandelem át a telekomos telt, csak akkor, ha lesz locked bootloaderes root, akkor viszont csak debrand lesz - ami exploit híján sosem fog eljönni szerintem, de ne legyen igazam
)
A lényeg, hogy már gyártom az ftf-et és holnap felkerül az xda gyűjtőtopikba is
-
Yocee
aktív tag
közben nekem is a gyári tmobilos telefonre megjött a pc companionra a .402
-
roland.nagy
csendes tag
Felraktam az új fw-t, DE_unbranded. Eddig lényeges változást nem tapasztaltam. Téma cserénél kicsit más a menü.
A csengőhang szerintem hangosabb lett kicsivel, de csak az alsó hangszóró szól híváskor.
Maga a felrakás egyszerű volt. Magyar nyelv van. -
w333
félisten
válasz
Sz.Miki #2019 üzenetére
Én karácsony körül nézek telefon, addig "még sok víz lefolyik a Dunán" olcsóbb lesz és valószínű hogy az ilyen kis hibákat is javítva lesznek, de ha nem addig még nagyon sok telefon ki fog jönni Snapi 805 -el, még az új Z3 is szóba jöhet
De teljesen megértelek ... tényleg gáz, főleg egy csúcsmodellnél
(#2020) atikó
Igen ...
-
Sz.Miki
őstag
Pont ezért ment el a kedvem az egésztől.
Azon izgulni és rettegni, hogy vajon illesztési vagy pixel hibás lesz az amit kapok...
A z2 tetszik a legjobban de ezen az áron ilyen nem vagyok hajlandó venni.
Fura, hogy milyen sokan adják el rövid időn belül...
(#2014) Yocee: AC MX2 pasztát el ne felejtsd
Ha beválik jöhet egy corsair H80I
-
atikó
őstag
valaki találkozott már [evvel] a hibával?
Sony laptopon indítottam a companiont és nem tud addig frissíteni (a Z2 jelen esetben) amíg a fenti linken található Windows frissítést nem teszem fel.
Na ezt a frissítést nem tudom feltenni mert azt mondja hogy ez nem önálló telepítő és kilép.ezt nem értem!
-
Yocee
aktív tag
Nálam 2 alkalommal is próbálva 3:30 körül kilépett a 4k videó.
Most csinálom a szabadalmi leírást egy hűtőbordás tokról, passszív, vagy aktív hűtéssel.
Egy prototípust szívesen megosztok veletek: -
SkyS1gn
félisten
Most ezt nemértem, flashtoolal fel tudod rakni a legújabb hivatalos sony fw-t.
(#2008) Felhasználom igen 1 core, egy S és egy L karpánt, nekem most az S van fennt a végéről nézve a 2.-3. lyukba pattintva. (1.-2. lyuk lenne a legszélesebb) Töltőkábel van hozzá a csomagban. IP58-as a MA cikkel ellentétben.
Tiszta OP ez a taptowake... a mellbimbóddal is feloldja
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #2004 üzenetére
Mi a helyzet a pixelhibával ? tényleg nem zavaró ?
(#2007) Cris99
Akkor az jó !
velem az a baj ha meglátok valami ilyesmit akkor nem bírom róla levenni a szemem és minden alkalommal keres hogy hol van, hát nem tudom de hosszútávol én biztosan nem tudnék vele együtt élni
-
BoneDragon
veterán
Na megjött a kicsike és már be is üzemeltem! Pixel meg illesztési hibát nem látok, de azért még nézegetem. Ja és független ez is.
-
Xeon7
aktív tag
Valakinek sikerült már beregisztrálni a készüléket a www.sony.hu/mysony weboldalon?
-
Elvileg (Xperia Update Checker szerint) van már T-Mobile HU .402 frissítés is, de most dugtam rá és még nem jelzi sajnos. Remélem, holnap már frissül
-
Felhasználom
tag
válasz
BoneDragon #1983 üzenetére
Ván itt egy ilyen is
(linkért bocsi Telóról ment)
http://m.youtube.com/#/watch?v=sN0w71lWyGM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest