Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Teknikai kérdésem lenne, hol lehet beállítani hogy dupla érintéssel feloldja a kijelzőt? 1xüen nem találtam
-
Z4 keret, szép lakkfekete színben, nyitott usb port alul, SD kártya ajtó meg hiányzik. Érdekes lesz
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
1 napja használok egy Z2-est és nagyon egyben van, tetszik a dolog. Nem bántam meg.
Azonban valami nagyon zavaró: külön kezeli az elküldött és a fogadott sms-eket. Pontosabban úgy néz ki a sztori, ha valakivel társalgok két beszélgetésnek jelzi a dolgot. Egyik beszélgetésben a bejövő üzeneteket mutatja (csak) a másikban pedig amit én küldtem(csak).Tudnátok segíteni megoldani a problémát úgy, hogy összefűzze a beszélgetéseket?
Köszönettel,
Balázs -
w333
félisten
válasz
FireFox1996 #8489 üzenetére
Az - az érintőképernyő érzékelői
-
FireFox1996
őstag
-
Deck
titán
Alulról döntve a telefonon a sok fehéret szivárványosnak látom, csíkosban halványan. Ez mitől van? Vagy ez micsoda?
-
TTommi
aktív tag
válasz
SüdiLaller #8009 üzenetére
Szervíz tap nincs, mert még nem ázott be. Ugyanakkor azzal kapcsolatban van, hogyan válik el a 4K videós túlmelegedés miatt a fed és az alsó lap is, aminek következtében a káva mellett rés keletkezik ahol tutira beázik. Nem általános probléma, de nem is ritkás. Lehet, nálad is ehhez hasonló történt. Esetleg a szervíznél említsd meg. Én most emiatt nem viszem szervízbe, de vízbe sem. Egyébként kiválóan működik, de komolyan.
PS: volt egy másik Z2-m is, annál semmi baj nem volt sem a vízállósággal, sem a 4K val. majdnem 20 percen keresztül videózott és semmi baja nem volt fedlapoknak. -
bghistvan
senior tag
Szerintem elértetted
Nem az energiagazdálkodás menü pontról beszélek, hanem a beállítások / alkalmazások / mind opción belül volt minden eddigi sonymon mindegyik androidon ÖKO-mód, ezen nem találok.
Az ÖKO- mód törlésével lehetett
,,visszaállítást" végezni, a hátralévő készenléti idő kijelzését illetően.
Valakinek ötlet esetleg? -
DefJamHUN
aktív tag
Mit gondoltok, miért csak 65%ig tölti fel a mágneses töltő ?????
oo
-
Deck
titán
válasz
kisbancsa #8472 üzenetére
Szívesen!
Erre ezt a topikot ajánlom: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
kisbancsa
senior tag
Tiszteletem uraim. Kérdésem a következő lenne: nézegettem a vízállóságot a telefonnál és igencsak megoszlik a tábor. Valaki váltig állítja hogy fél órát\ órát volt a telefon vízben és semmi baja nincs, valakinél kb 20 másodperc és vége a telefonnak. (Független attól hogy mikori a készülék). Holnap fogom kézhez kapni a z2őm emiatt kérdezem. Természetesen nem akarom vízbe dobni, csak érdekel a véleményetek
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Neeko
tag
Ma voltam T-mobileba megnézni a Z3-at,hát őszintén csalódtam...Z2-ről nem éri meg váltani az is biztos...Szebb is a Z2.
-
tviktor20
újonc
válasz
plesotamas #8462 üzenetére
Nekem is folyamatosan azt mondják hogy nem hallanak rendesen.
-
plesotamas
tag
-
TTommi
aktív tag
Nekem sincs semmilyen problémám. Sőt tegnap a fiam Xperia L-jét bűvöltem (JLB n+1 verziós OS) és meglepett, milyen gyors (rohadtul gyors volt) Kérdeztem, hogy csinálja, mire ő: letiltott minden play updatet és csak a stock alkalmazásokat futtatja. Abból viszont rendesen. Annyi hülye alkalmazást életemben nem láttam, de egyik miatt sem akadt a teló, sőt
Úgyhogy csak óvatosan a Sony fikázásával, mert sok múlik a user és a google hülyeségein is.
-
junior11
veterán
Sziasztok, Z2 tulajok tapasztaltatok a hivás során zajt, vmi enyhe zúgást a telefon hangszóróin keresztül - a fülhöz emelve, kihangosítva vagy fülhallgatóval, továbbá nem panaszkodik a másik fél, hogy rosszul hall? Mi a véleményetek erről?
Ugyanis ma írt délután az egyik haverom, s erre panaszkodott, az eladó szerint ez tipikus Z2 hiba és már Z3 ill Z3C-nál is találkozott vele. Nem tudom mi igaz belőle, ezért kérdem, köszi.
-
mackosajt
addikt
Ki az, aki már várja, rajtam kívül?
Tudom, nem mai hír.
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
plesotamas #8444 üzenetére
Mostmar teljesen megnyugtattatok csak a Znel ugy volt hogyha piros akkor c van!
meg egy aprosag, ha kopogtatjatok a kijelzot a kamera feloli oldalon nektek is razkodik benne valami?:/
-
BalaG
aktív tag
Segítek skacok az indikátor valóban a microsd-nél van, ha kihuzátok azt a kis lapocskát és mondjuk beázott a telo akkor lehajlik egy "kis piros lap" azaz indikátor!
Ha nem hajlott le nincs beázva elvileg! -
bojan
tag
-
-
DefJamHUN
aktív tag
Ha az usb fedél alatt a sim mellett el van pirosodva az indikátor akkor az vizet kapott?
-
BalaG
aktív tag
Én nem sok értelmét látom a timeshift-nek, mikor simán levideozod amit akarsz és utána moveicreator-ba megvágod és ott még az időn is tudsz állítani, milyen lassitás legyen: 1/2 1/4 1/8 !
( max annyi hogy sima videonál bukod 120fps-t ) -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
4.4.4 alatt Z2-n létezik hogy nincs ÖKO-mód a Beállíítások/alkalmazások/mind opción belül?
Még régebben a P-en meg a SP-en volt,és az megoldotta a valós "hátralévő" akksi idő kijelzését,egy törléssel,de pont most próbáltam keresni és nem találom.
Tapasztalat,tanács esetleg valakinek? -
szepsy
senior tag
Nekem mikor átváltottam timeshift videóra, kb felére csökkent a fényerő, és hiába csináltam videót, amikor leállítottam, nem tudtam állítani mikor legyen lassú (csúszkán).
Mint utólag kiderült a movie creator csak az állítási lehetőséget oldotta meg, ugyanolyan sötét a videó még mindig:S, tegnap este nem jól láttam vagy nem tudom:S
-
plesotamas
tag
Szia!
Nem olcsó, de nem találtam még másikat.
Tridea Otongke -
Mayeye
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérésem lenne h tud e valaki olyan tokot, bumpert, fém keretet vagy akármit mondani ami eltakarja ezt az átok sim/usb foglalatot de a mágneses csatlakozót nem?!
Már majdnem végig néztem a fél internetet, boltokat de minden toknál ki van vágva a sim nyilás.Ui.
kitakarítottam már alkoholos vattával de ugyanúgy kijár,de viszont a vízállósága jó, a nyomásteszten is átmegy, csak ugye kiesik mindig pedig nem is használom soha.
Most leragasztottam celluxal, de az nem az igazi úgy érzem. -
BalaG
aktív tag
Nekem azért hiányozni fog a "mind bezárása gomb" az éppen futott alkalmazásoknál
-
Morph33
tag
válasz
joszi1951 #8421 üzenetére
Pontosan nem lehet tudni, de ebben a hónapban kezdik a Z3 családdal, aztán haladnak lefelé.
Itt egy aktuális twitter bejegyzés a Sony Mobile-tól: https://twitter.com/SonyMobileNews/status/572442677205192705
Ezek szerint a tesztelés végénél tartanak.
Illetve itt egy youtube videó egy Z3-ról lollipoppal, bár állítólag a kernel még frissítve lesz a végleges kiadáson 3.4-ről 3.10-re: https://www.youtube.com/watch?v=90Nfi4nqnd0
-
joszi1951
tag
Sziasztok Android 5.0.z2-re mikor várható?
Másik ha a teló rootolt a BL.zárt ota frissités jön rá? köszi a válaszokat, -
Deck
titán
Ez nem bug:
"Timeshift Video captures with 120 fps per second this means your shutter speed time is 1/120 of a second, this is not very much if you are in a not so bright area (for example indoors with a normal lightbulb) so the Camera has just 1/120 second time to caputre the light arround and this can be much darker then the 1/30 second wich is used in the normal shooting mode. If the camera hit's the maximum ISO there is no other way to stay at 1/120 sec then just produce a darker image :smileyhappy:
To be sure to make the same bright video you need a decent light source like the sun with forces the camera to user higher shutter speed all the time so you don't see any difference in lightning.
Hopefully this will clear it out for you"
Forrás: [link]
-
Igorij
csendes tag
Akit esetleg érdekelne Z2 hátlapi edzett üveg:
http://hardverapro.hu/apro/utesallo_hatlapi_uvegfoliaedzett_uveg_sony_z2_telefonr -
Deck
titán
Másnál is akad a kamera előnézeti képe? Korábbi romban nem akadt, azért kérdem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Dell notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Stabil pályára állt az Android 16
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával