Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocoo
tag
Sziasztok jelenleg a telomon Telekomos 5.1.1 van rajta hogyan tudnék rátenni független 6.0-t mert már kaptam emailt hogy letölthető a 6-os android
-
Rocoo
tag
válasz
holozis_HUN #15318 üzenetére
hát hangfájlok vannak fent rajta és te kamerával alá tudsz beszélni olyna mint ha te mondanád végülis vicces
-
Rocoo
tag
Sziasztok Boldog Karácsonyt !
Segítséget szeretnék kérni tegnap reggel óta ha videót akarok csinálni a teloval azt írja ki hogy : Hiba
Felvétel van folyamatban egy másik alkalmazásban.Nem lehet felvenni . képnél is és videónál is de fotózni enged videózni már nem sem a saját alkalmazással se facebookkal se instagrammal mi lehet rá a megoldás csak gyári visszaállítás lehet rá ? 5.1.1 van rajtaköszi
-
Rocoo
tag
Nekem is sokkal hamarabb lemerül 5.1.1 e la teló mint 5.0.1 el :/amióta kint van a frissítés azóta ilyen.
-
Rocoo
tag
Hello létezik hogy a Telekomos szoftver még mindig nem kapta meg az 5.1-et ?
-
Rocoo
tag
válasz
vwadam #13977 üzenetére
az jó nekem nyáron kb 15 percig vagy max fél óráig bírt a velencei tóba ugrálást , utána életre kelt a kijelző magától csinált mindent , ki kellet kapcsolnom két napig ventilátorral fújattam , mind a két oldalon nyitva voltak az ajtocskák és így kiszáradt a kamera de ugyan úgy magától ment a kijelző és nem töltött , a beázás piros csík nem jött elő így bevittem a Sony Szervizébe majd pár nap múlva jött az SMS ,hogy kész a telefon mehetek érte igazából kicsrélték kaptam egy új telefont de ezt még nem mertem megáztatni
próbáld meg te is bevinni a Sony szervizébe ott van a XIII.kerületben ha jól tudom.
-
Rocoo
tag
sziasztok független gyári romot hogyan tudok feltenni a telomra jelenleg 5.0.2 es tmobile os rom van rajta
-
Rocoo
tag
telekomban vásárolt a telefonom de nem t függű hanem független !
-
Rocoo
tag
nekem még 5.0.2 m van azt írja a telo ez a legfrissebb
-
Rocoo
tag
valakinek megjött már a hivatalos 5.1.1 a telojára ?
-
Rocoo
tag
Tetettem rá foliát de így is látszik sajnos
-
Rocoo
tag
Sziasztok
lett pár hajszál karc a telom kijelzőjén hogyan lehet eltüntetni azokat ? van valami folyadék vagy valami ? -
Rocoo
tag
válasz
holozis_HUN #12808 üzenetére
az király :/ akkor ilyen nyári melegben hogyan videozzon az ember ?
-
Rocoo
tag
Sziasztok ezzel a " Ha tovább emelkedik a telefon hőmérséklete akkor leáll a kamera alkalmazás " mit lehet kezdeni ha tovább szeretnék videózni ? másik kamera alkalmazás ? illetve nem tesz kárt a telonak ha tovább melegszik ?
-
Rocoo
tag
hali tud valaki a telefonhoz mondani jó vizálló tokot ?
-
Rocoo
tag
Szevasztok
Na gyerekek kaptam kaptam egy új Z2 tugyhogy pisz a Sony nak
és a Cordon Electronics Kft nek
-
Rocoo
tag
Köszi igazán rendesek vagytok ...
-
Rocoo
tag
Hétfőn adtam le a telomat szervizbe beázás miatt ma kaptam sms-t hogy elkészült ugyhogy holnap megyek is érte
-
Rocoo
tag
a kijelző továbbra is csíkos és magától meg szóval az tuti behalt
-
Rocoo
tag
ugyfest szárad a telefon vagyis remélem ventilátorral fújatom és a kameránál már nincs pára de holnapig tuti nem dugom rá töltöre
-
Rocoo
tag
Amúgy Samsung 16 GB EVO sd kártyám van az vízálló ?
van a telefonba egy ilyen kis piros csík az mire szolgál ?
-
Rocoo
tag
mégis csak kell hozzá vízálló telefon tok
:/
-
Rocoo
tag
Sziasztok tegnap lent voltam a Velencei Tavon ki próbáltam a telot vízbe beázott .... de oylan szinten hogy a kijelző életre kelt most már csikozik is ugyhogy kivan kapcsolva de a videót amit csináltam vele van rtá esély hogy le mentsem ? vagy offos ?
Hívtam a Sony Westendet azt a választ kaptam hogy előfordul ,hogy beázik és vigyem el Ujpestre a szervízbe
-
Rocoo
tag
Hali , Vízálló tokot Pesten hol lehet venni a telefonhoz ?
-
Rocoo
tag
játszik valaki a teloján a Family Guy The Quest for Stuff játékkal ? nekem baromira belassult és nem tudom miért :/
-
Rocoo
tag
Hali lehet valahol kapni a Z2 höz vízálló telefon tokot ?
-
Rocoo
tag
-
Rocoo
tag
hát kb egy napot bír ki vagy egy kicsit többet de nem sokkal jó mondjuk a stamina üzemmód nincs bekapcsolva
-
Rocoo
tag
Hali
nektek mennyit bír a telefon egy töltéssel ? -
Rocoo
tag
jó ez a Sony Z2
csak szerintem gyengébb a vakuja mint az S3amnak volt vagy tévedek ?
-
Rocoo
tag
Macro-zni hogyan lehet a telefonnal ?
-
Rocoo
tag
Sziasztok
Tűző napon hogyan lehet látni a kijelzőt ? Sony Z2 nél nincs olyan hogy automata fényerő ? illetve létezik az hogy az IPS kijelzőtől fájna a szemem egy idő után ha sokáig nyomkodom a telefont ? -
Rocoo
tag
Létezik az hogy a gyárti gagyi folia miatt ha sokat nézem a telefonomat el kezd fájni a szemem ? :/ viszket meg fáj , délután nem nyomkodtam a telefon msot este igen és elkezdet fájni a szemem
-
Rocoo
tag
ikonok nagyságát hogyan lehet kicsinyiteni ?
-
Rocoo
tag
most már én is Z2 tulaj vagyok
képernyő feloldás meg lezárás két koppitással hogyan lehet beállítani ?
-
Rocoo
tag
válasz
sellerBP #10606 üzenetére
ezt találtam a szerviz fülnél :
Szervizünk a legfrissebb technikai tudással rendelkezik. Szaktanácsadóink ingyenes hibafelmérés mellett a leggyorsabb szerviz ügyintézést garantálják.Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere biztosítja a magas szintű szolgáltatásainkat a technika rohamosan fejlődő világában.
Az általunk forgalmazott új mobiltelefon készülékekre egy év teljes körű és kettő év szoftver garanciát, a használt készülékekre három hónap teljes körű és egy év szoftver garanciát vállalunk.
Üzleteinkben megtalálhatod a következő gyártók készülékeit:
Acer, Akai, Alcatel, Allview, Apple iPad, Apple iPhone, Apple iPod, Asus, Blackberry, Caterpillar, Dell, Emporia, Evolve, Garmin, Google, HP, HTC, Huawei, Hyundai, IDEOS, Lenovo, LG, MACBOOK, MID, Motorola, MY AUDIO, MyPhone, Navon, NGM, Nokia, Overmax, Panasonic, Prestigio, Samsung, Sharp, Sonim, Sony, SonyEricsson, Storm, Travel, Vertu, ZTEAz árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk!
Internetes vásárlás esetén vegye fel boltunkkal a kapcsolatot telefonos egyeztetés céljából!
-
Rocoo
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne ha nem a Sony nál szeretném megvenni a telefonomat (Z2) hanem egy sima GSM boltban az mivel rosszabb ?
-
Rocoo
tag
Extrem digitalban 15 % os kuponnal most elméletileg 127 e a Z2
-
Rocoo
tag
Hello most hívtam fel a Superphone-t és mondták hogy nem forgalmazói garanciával árulják a sony telefonjaikat de ha elromlik a Sony-hoz küldik ők is így sem érdemes megvenni csak hivatalos SONY garival ?
-
Rocoo
tag
hello szerintetek érdemes , bolti garanciával venni új Sony Z2-t ?
-
Rocoo
tag
Hello , Sony Z2-t hol tudok venni Sony-s garival Sony boltokban drága nagyon First phone ba nincs már
-
Rocoo
tag
Hali , Eltűnt a FirstPhone Weboldaláról a Sony Z2
máshol lehet még kapni Sony-s garanciával ? A Sony boltjain kívül mert ott nagyon drága
-
Rocoo
tag
Z3 Compact ról mi a véleményetek ? jobb mint a Z2 ?
-
Rocoo
tag
meg miért kamuzott volna a csávó nekem? , csak érdeklődtem
-
Rocoo
tag
felhívtam dírekt megkérdezni amúgy árulják boltival is meg gyártoival is asszem
-
Rocoo
tag
múltkor itt a FirstPhone boltot ajánlották nekem
-
Rocoo
tag
Z3 ra sajnálom még a kb 150e Ft ot kiadni
-
Rocoo
tag
Szerintetek Sony Z2 vásárlása 2015 tavaszán nem hátrány már ? nem régi még a teló ?
-
Rocoo
tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne,hogy ha nem 4K ban veszek fel a teloval videot akkor megorzi a vizallosagat , mondjuk ez elegge nagy priblema hogy egy premium telefonnal olyan van hogy elvalik a hatlap a ragasztastol felhaborito ...
-
Rocoo
tag
hogyan lehet azon a weboldalon más teelfonok kameráját is összehasonlítani ?
-
Rocoo
tag
válasz
SüdiLaller #8165 üzenetére
nézegettem most ilyen kép nézegetős tesztelős oldalt és olyan mint ha az s5 jobb lenne
-
Rocoo
tag
sziasztok létezik ,hogy a Sony kamerája gyengébb lenne mint az S5-é ?
-
Rocoo
tag
Sziasztok !
A VIP-Phone ról tudtok valamit ?
ezt írják az oldalukon : Samsung mobiltelefonok: 1 év teljes körű magyarországi garancia + a Samsung oldalán való regisztráció esetén érvényesíthető +1 év garancia
Sony mobiltelefonok: 2 év teljes körű magyarországi garancia
-
Rocoo
tag
Drágák a vízálló tokok ?
-
Rocoo
tag
Végülis akkor mind1 hogy S5 vagy Sony Z2 mert akkor veszek hozzá egy normál tokot és ha nyaralni megyek akkor egy vízálló tokot
és tuti nem ázik be
-
Rocoo
tag
és ha bepárásodik nem szárad ki ?
-
Rocoo
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne ,hogy ha vennék SonyZ2-t akkor bírná-e a Medencéket vagy nyáron a Balatont ?
-
Rocoo
tag
Olyan kérdésem lenne ,hogy a Teelfonba csak a hivatalos headsetet csatlakoztatni vagy más headsettel is működik a telefon ? mert amit adnak hozzá gyárilag az ilyen 13 e ft körül van
-
Rocoo
tag
Hali
igazából azért szeretnék váltani S3 ról mert a Z2 és az S5 is vízálló meg újabb meg hát az S3-ra már nincs új android , mondjuk a Z2 ben van Rádió ezért jobban bejön mert szoktam rádiót hallgatni de amúgy mind a két teló tetszik meg azt nem tudom hol vegyem majd meg igazából gsm boltok árait szoktam nézegetni ,hogy milyen árban mozog a két teló -
Rocoo
tag
Sziasztok Sony Z2 vagy Galaxy S5 vásárláson gondolkodok szerintetek melyik a jobb választás ?: )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia