- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
Az Android Commander WiFi Mode használatához milyen beállításhoz van még szükség az ADB hálózaton keresztüli engedélyezésén kívül? Telefonról a PC-t wifin el tudom érni (pl. Total Commanderrel) és USB-n ADB-n keresztül másolok TC-ből a telefonra. Még fent van az adb Insecure is.
-
kormi21011
csendes tag
válasz
norbert1998 #41047 üzenetére
És akkor milyen töltőt vegyek.Mert nekem elég fontos lenne hogy kocsiban is tudjam tölteni. Már unom a töltő vásárolgatást.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kormi21011 #41046 üzenetére
a többi méret igen, de a hossza nem
-
kormi21011
csendes tag
válasz
norbert1998 #41044 üzenetére
Rövid??? Azt meg hogy? ez szabvány,nem??És a Hama-ról azt gondolnám hogy drága pénzért tud ilyet gyártani.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kormi21011 #41043 üzenetére
mert rövid a töltő feje
-
kormi21011
csendes tag
Sajnos nem taláom a multkori hsz.em ezért fel teszem megint a kérdésem. Miért nem engedi az SP hogy autós töltővel tötsem? rádugom és megkergül úgy csinál mintha ki/be dugdosnám a töltőt. és közben villog a staminamód ikonja felül.Háózati töltőről semmi baja. És ez a 8. autós tötő amivel ezt csinálja.
-
air
nagyúr
válasz
arti1121 #41037 üzenetére
Baromira nem kellene keverni a dolgokat, és mindent a helyen kell kezelni!
LBL-es U-ra semmilyen nem gyári alapú, egyedi rom nem volt. Mircinko romja is csak komoly kompromisszumokkal volt megfelelően használható. Az U gyári rendszere valami iszonyat volt.
Semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani a két készüléket.
Itt pedig többen, többször leírták, hogy existent, master rom és társai nem jók semmire.(#41040) raziel01
Ez biztosan egy jól használható cucc lenne, zéró fc-vel. -
arti1121
senior tag
annak idején te is szívesen használtál ilyen romokat még az U topikba a Mircinko v7.5-öt, mivel a gyári nem sok mindent ért. Nem mindig feltétlenül rossz egy gyári rendszeren alapuló custum rom, nyilván vannak gányolt rendszerek is. Itt is többen használták az existenZ v3.3 sokáig. Amíg bagyusz megnem oldotta az addig lehetetlent zárt BL-re a a 4.4
-
norbert1998
nagyúr
Nem tudom mi baj a cm11 rám kezeléssel.. Bubbleupnp-ipAri wav, bongeszo,. Samsung távirányító alkalmazás. Tökéletes váltás. Plusz apexba kilépés
-
Elekes22
csendes tag
Sziasztok van 4.4-en alapulo existenz rom?
-
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #41025 üzenetére
Igen, így is egyszerűbb lenne
-
gmark86
tag
Tanúsíthatom, hogy nem éri meg, nekem a CWM kiment a CM11 telepítése után, ma jelezte a frissítést, és visszatettem a CWM-et, hogy fel tudjam tenni a legújabb verziót... Nem kellett volna, nagyon szép gombnyomásra rezgő papírnehezékem lett, Sony PC Companionnal tudtam csak életre kelteni.
Lehet láma kérdés, de nem találtam rá választ: ha CM11-et teszek LBL telefonra, akkor miért kell ftf fájlt is feltolni a telefonra? Én nem tettem meg, és igazából semmi észrevehető gondot nem tapasztaltam a készüléken, rendesen működik (ma húztam újra a rendszert a CM11 ota frissítés miatt)
-
Szmoki
senior tag
Kint a 13-as PA. Aki frissíteni akarna, az írja már meg hogy tényleg megjavult-e a mikrofon híváskor/videókor.
Én 7es builden vagyok, nem tudok FR nélkül frissíteni. -
Sakab
senior tag
.
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #41018 üzenetére
Elküldtem a képet!
-
Menetke93
csendes tag
valaki tudna segiteni?? a teló kiirta hogy elérhető az új frissités cm11-20140617 ről cm11-20140916 ra csak leis töltöttem erre kiirta hogy Recoverybe telepitse csak már elfelejtettem hogy kell pls help?! illetve ha valaki használja már érdemes frissiteni vagy nemváltozott sokmindent??! köszi előre is
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #41015 üzenetére
Lehet de akkor azt fel kellett volna tüntetniük.
+ 1 darab replikát sem találtam az oldalon! -
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #41013 üzenetére
Ha gépnél leszek elküldöm!Nekem a visszaigazoláson 45 ezer pár száz szerepel.
Majd kiderül! -
air
nagyúr
válasz
HD5570 #40996 üzenetére
Fizetés után!
Fizetés előtt soha az életben nem bontasz te ki semmit!
Mert tegyük fel, mi van, ha tényleg nem az van benne, mint amit kifizettél? A bontott csomagot visszaküldöd a postással/futárral pénz nélkül? És ő hogy számol el vele? Sehogy!
Egyetlen egy lehetőséged van utánvét esetén. Kifizeted, kibontod és ha mégsem az ami, akkor jegyzőkönyvet veszel fel a kézbesítővel. Feltéve, hogy megvárja. -
Becksman
őstag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697865
Valaki ezt próbálta már?
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #40963 üzenetére
Le is szedték az oldalról!
Még jó, hogy csináltam screenshootot!
Ja és megjött a visszaigazolás is!
-
Nimda
addikt
válasz
norbert1998 #40994 üzenetére
Ha igaz is az összeg, ezek csak klónok, azért ilyen olcsó.
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #40994 üzenetére
Utánvétnél ki lehet bontani!
Én mindent így rendelek és kibontom mielőtt fizetnék!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest