Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vika1010
tag
válasz
darvinya #43090 üzenetére
Köszönöm a válaszokat ezt a hosszú töltést még megpróbálom, elvittem a T-hez ott ugye horribilis 35.000 Ft-ot mondtak aztán egy GSM szervízben mondtak 14.000-et de mivel normálisan működött nem cseréltem ki és így is csak 3 hónappal később döglött be, de akkor szerinted ha kicserélik minden rendben lesz?
-
vika1010
tag
válasz
PAINfájdalom #43084 üzenetére
Betört a kijelző kb fél éves korában aztán használtam úgy vagy 3 hónapig nem volt gáz minden okés volt leszámítva az esztétikát, aztán nyáron afrikai nyaralásom során egyik nap gondolt egyet és kikapcsolt majd nem tudtam visszakapcsolni leraktam a hotel szobámban majd egy pár óra múlva mikor újra próbálkoztam végre bekapcsolt (mikor leállt nem futott semmi olyan program ami miatt túlmelegedés miatt leállhatott volna, meleg sem volt mikor kikapcsolt) majd ment így egy napot és mikor töltőre dugtam és úgy próbáltam használni (elindítottam a chrome-ot) kikapcsolt majd megint nem kapcsolt be csak töltött utána ezt egyre gyakrabban beadta itt már arra gondoltam h a melegedés miatt csinálja de régebben durvább dolgok egyszerre futása közben sem volt baja most ha ment a chrome és messenger együtt akkor már kaputt majd rájöttem, hogy a gyári romokkal 1,5-2 hétig is bírja normál működéssel de 2 hét után ott is megadta magát újra kellett húzni úgy bírta megint egy 1,5-2 hétig meguntam mert kellett egy megbízható teló ezért egy régi samu csodát galaxy y -t beüzemeltem az SP pedig ment a fiókba hát a hatlamas visszalépést az idegrendszerem 2 hónapig bírta akkor elővettem az SP-t gondoltam megint kap egy szoftverfrissítést és akkor 2 hétig hawaii van rádugtam a töltőre mert ugye 2 hónap fiókos számüzetés alatt gondoltam 0%-on van led pirosan világított majd egy fél óra múlva már narancs de a kijelzőn nem volt ott a nagy akksi logó kihúztam bekapcs és a piros led villant 3-at mint mikor üres az akksi
és itt ezen a pontom nem tudom mi a bibi valami túlmelegedés szabályozó hibára gyanakszom (márha van ilyen alkatrész
)
-
vika1010
tag
Sziasztok, annyi lenne a kérdésem, lehet hogy láma kérdés, de van valami olyan program PC-re ami ha rádugom a telót kiírja h mi a hibája.
-
vika1010
tag
válasz
dinnje #39998 üzenetére
Hát a kijelző vagy 3-4 hónapja tört be, lehet h még csak most jött elő az ami akkor megrongálódott belül?
Amúgy az a kijelző betöréses sztori is megér egy misét, történt ugyanis, hogy kocsiból szálltam ki zsebemben a telefon és kiesett tehát ha bele gondolsz az olyan 40 cm maximum és onnan kiesett és ami a slusszpoén a sztoriban, hogy a HÁTÁRA esett nem a kijelzőre hanem a hátára, semmi pörgés esés közben úgy ahogy van szép egyenese vonalú egyenletes mozgással a hátára (mondjuk nem egyenletes mert gyorsul, de mind1 xD ) szóval engem ez kicsit felidegesített, hogy 40 centről a hátára... ez most komoly???
na de mivel érzékelt ugyan úgy ezért hagytam egyelőre csak mikor a T-nél benyögték, hogy egy 6-7 ezer forintos alkatrészt 35-ért cserélnek úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így
de most bajban vagyok :/
-
vika1010
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, pár hete Nyaralni voltam a családdal és a nyaralás során ráraktam a telefonra a tokot mert, nehogy valami baja legyen míg oda vagyok teltek múltak a napok és egyik nap befagyott a telefon leállt és a sony logón egyszerűen nem jutott túl, levettem a tokot utána minden oké volt, gondoltam biztos csak melege van ugyinas ahol nyaraltunk átlagosan 60-70%-os a páratartalom, gondoltam ez is közre játszhat, ment így még 1-2 napot rendesen utána a töltés során játszotta el ugyan ezt, amikor bedugtam lefagyott és bootloop ha kihúztam ment rendesen, hazaértem gyári rom fel megint jó egy pár napig, majd töltésnél megint meghülyül feltettem a sslimkat-et nekem eddig ez a rom vált be a legjobban, gondoltam hátha most is de ezzel is ment pár napig majd egy messenger-youtube-játék kombónál leállt és a sony logón megint nem akart csak vagy 5.-jére tuvább jutni, próbáltam lejjebb venni az órajelet de ez is csak átmeneti megoldás, a problémám az hogy nekem ez nagyon hardwares problémának tűnik, de a kijelzőm kicsit be van törvé és ugye a T-nél úgy is azt mondják, hogy a betört kijelző közre játszik benne mert ugye biztos akkor romlott el a belseje mikor elejtettem (ami nyilván nem igaz).
Valaki tud valami megoldást vagy fizessem ki a T-nél a 35.000 Ft-os kijező cserét!!!!
vagy kuka xD
-
vika1010
tag
Valaki help Slim-ről a PA full wipe és a build_8 nem megy fel de nem tudom miért
-
vika1010
tag
válasz
NemzetiHang #34858 üzenetére
Slimkat magyar leírással ha elakadsz írj, de itt minden megvan szerintem a végén mehet fel ez a kernel: .205-ös kernel cwm-be meg úgy jutsz be h bekapcsol a teló és egyből elkezded nyomkodni a hangerő LE gombot addig míg be nem hozza, ha nem hozza be csak simán bekapcsol akkor nem lett jól felrakva
-
vika1010
tag
válasz
SziberTomi #34852 üzenetére
Hát talán a legnagyobb gyenge pontja a telefonnak ez a kijelző, az amoled és ez.. hát ég és föld nekem ez pl. nagyon paszteles de az amoled meg túlszaturált... nekem talán az IPS ami nekem legjobban bejön. Napfényben ez nem a legjobb kicsit takargatni kell h árnyékot vess rá a kezeddel de azért együtt lehet vele élni ja és h valami pozitívumot is írjak szegény kijelzőről, a pixelsűrűség az eszméletlen jó meghát látszik h HD és azért akárki akármit mond a TFT-k közül ez eléggé az élmezőnyben van és ugye mondják itt h betekintési szög így meg úgy.... (hát tényleg nem a legjobb ha megdöntöd kicsit fakul a szín de ki az aki megdöntve nyomkodja a telefont?
) pl mikor itthon vagyok, nem döntögetem jobbra-balra a telót és nézem rajta a VB-t HD-ba az eszméletlen szép tehát normál igényeket bőven kielégíti...sőt. De tegyük hozzá, hogy kinek mi, tehát van aki annyira kijelző mániás h életébe kezébe nem venne egy sony-t de van aki inkább a "belső értékekre bukik"
pl én
Úgylátom az amoledről air-el egy a véleményünk, de szerintem a TFT-k közt jobb mint alsó közép osztály.... de ez már tényleg csak ízlések és pofonok
-
vika1010
tag
válasz
Lajbymester #34851 üzenetére
ma játszottam 1 órát vagy még annyit se egy nem túl hardcore játékkal és lemet egy jó 25%-ot
-
vika1010
tag
válasz
SziberTomi #34845 üzenetére
Igazából a másik két készüléket én nem ismerem, érdemes azokba a topicokba is bekérdezned, hogy milyen a ketyere mert ők tudják akik X éve használják
multitasking az új verzióval egész türhető ezt úgy értem h 1 nagyon max 2 sec kell neki a váltáshoz (az izmosabb főzött romokon meg egyből vált...nagyon durva
) de ez szerintem bőven elfogadható
-
vika1010
tag
válasz
NemzetiHang #34843 üzenetére
Fuuu.. első és legfontosabb
semmiképp ne kezdj még bele bootloader nyitásba, ahogy kivettem a szavaidból -és ne értsd félre nem bántani akarlak- de nem nagyon vagy tisztába azzal, hogy mit miért csinálsz és a bootloader nyitás nem egy olyan egyszerű és könnyen visszafordítható dolog mint mondjuk a rootolás, szóval szerintem ezt még hanyagold míg meg nem ismered kicsit jobban az android rendszert, nézzük a többit azt írtad, hogy cwm rajta tehát akkor a root is megvolt de a slim felrakása után sony logó beragad azt bootlop-nak hívják azt jelenti, hogy kihagytál valami lépést és nem tudja a rendszert betölteni, sajnos most flashtool-al fel kel raknod egy működő gyári romot és kezdheted előröl, viszont most figyelj, hogy mindent lépésről lépésre úgy csinálj, ahogy le van írva, tudomásom szerint van magyar leírás slim-ről, mi is volt még...ja igen nincs újabb verzió slim-ből legjobb tudomásom szerint csak a 4.4.2 CM11-ből van 4.4.3 illetve ha jól láttam bagyusz lefrodította CM11 4.4.4-et de egyelőre csak teszteli... nagyjából ennyi majd az okosok kiegészítik ha kihagytam valamit
-
vika1010
tag
válasz
SziberTomi #34839 üzenetére
Most jött ki rá frissítés (4.3) elég jó lett nincs vele baj nem kell lecserélned, egyes hírek szerint lesz rá 4.4 de kitudja...
amiket leírtál azokra még egy jó pár évig szerintem bőven elég, akksiról a többiek áradoznak, nekem egy olyan 16 órát bír olyan használattal amit te leírtál, az én átlagos használatom ennél kicsit masszívabb így 10-11 órát bír, nagyon szeretem a készüléket, te is szeretni fogod
-
vika1010
tag
válasz
Lajbymester #34837 üzenetére
Hát én ma lecserélem mert az akksija siralmas... 1 napot nem bír ki... neked?
-
vika1010
tag
válasz
Lajbymester #34834 üzenetére
3 napja van fent, kb 10 hívásom volt és senki nem panaszkodott, hogy nem hall rendesen
-
vika1010
tag
Mindent a szokásos módon nyomtam ahogy az eddigi 456547 alkalommal és nincs wifim, megpróbálom úgy ahogy jety mondta hátha annyi a baj mint a régebbiven h kell neki egy 10.2 csak azt hittem van valami wififix mint annó a 2.0.0-ás existenz-be
-
vika1010
tag
CM11-be nincs wifim.... ötlet?
-
vika1010
tag
Sziasztok, Slim van 4.4.3-al? biztos írták már csak most a vizsgaidőszak miatt elmaradtam a fórummal
-
vika1010
tag
válasz
norbert1998 #34442 üzenetére
ÁÁÁ semmiképp, eszembe sem jutna, csak nekem maga a módszer is kérdéses, valahogy nem tudom elhinni, hogy ilyen van és h létezik
-
vika1010
tag
Sziasztok 2 kérdésem lenne, az egyik, hogy a szolgáltató függő telefonokat fel lehet-e valóban oldani és h legális-e a másik, hogy van face-en a csávó aki váltig állítja, hogy van egy honlap ott imei szám és sorozatszám illetve 8.000 Ft utalásával küldenek egy NCK kódot amivel feloldotta a Z-jét, mennyire hihető ez a sztori? Én úgy tudtam h ennél macerásabb a dolog, de annyira biztosan állítja, hogy elbizonytalanított
-
vika1010
tag
Na a telóm kb 50 centiről a hátára!!!! Esett es pókhálósra tört a kijelző ilyenkor mivan garanciába nem cserélik ha jol sejtem de akkor mennyi egy kijelzőcsere mert az érintő jó csak az üveg ment gallyra, valakinek valami infója h mire számítsak pénzügyileg
-
vika1010
tag
válasz
norbert1998 #32507 üzenetére
dettó csak nekem annyi külömbséggel, hogy a quickpic-et akartam felrakni ami nincs egy meg és addig nem is engedte míg a szabad hely meg nem haladta az 500Mb-ot
-
vika1010
tag
Üdv emberek, lenne egy olyan kérdésem, hogy adott ugye a telefon, illetve egy régebbi LG Smart TV 2-3 éves körüli MHL kábelem nincs de valahogy wifin ki szeretném lőni a teló képernyőjét a TV-re annó emlékszem h talán a gyári rendszeren volt erre az a MirrorLink de az sose működött (nem találta a TV-t) és, hogy tudtok erre valami alkalmazást?
-
vika1010
tag
-Csókolom fogkrémet szeretnék.
-Milyet fogra valót szeretne? Van gyerek és felnőtt is. Illetve gyümölcsöst vagy mentolost?
-Ááááá mindegy telefon lencsére lesz -
vika1010
tag
válasz
oliwire #31184 üzenetére
Köszönöm a választ neked és floatr és counterbill fórumtársnak is, mindanyian igazakat írtok és ezekkel tisztába vagyok, nem is reklamálok, hogy ennyit bír, sokszor még így is meglepődök h milyen jól birta aznap szal nincs vele baj csak irigyellek h ti kibirjátok, h kevesebbet csesztetitek szegényt
hát én állandóan rajta függök pl 3g folyamat megy 10 percenként felmegyek netre travianba épitek ezt azt a falumban
zene egy nap 2 óra minimum illetve viber messenger folyamat fut szal nem vagyok meglepődve h ennyit bir, meghat mondom meg igy se rossz csak jo nektek h kevessebbet nyomkodjátok
-
vika1010
tag
válasz
counterbill #31180 üzenetére
"Aksi ideje nálam hibátlan. Két nap röhögve megvan." ezt még mindig nem tudom, hogy a picsába csináljátok
én szenvedik itt vele mindig de egy másfél napnál még nem tudtam többet kihozni, hiába tiltogatom meg fagyasztom az atya úristent is, egyszerűen az én felhasználói szokásaim egy napnál nem bírnak többet, úgyhogy irigyellek titeket
-
vika1010
tag
válasz
alansmithee #31157 üzenetére
Nezd meg slimkaten h ART-ba van-e mert lehet az a baja a jateknak
-
vika1010
tag
válasz
Zolee11 #31091 üzenetére
Én sem értem az egészet,mert sokak, köztük én is azért ezt a készüléket választottam mert láttam a hivatalos oldalon, hogy lesz rá 4.4 erre most lehet savazni, hogy "minek nekem 4.4" nekem ez csak azért volt fontos mert ez azt jelenti ha már fél évvel vagy ne adj isten 1 évvel előre tudják, hogy lesz rá 4.4 nekem ez azt jelenti, hogy nem egy szürke folt lesz az SP a palettán, hanem egy olyan modell amire oda lesz figyelve.
Na azóta bebizonyosodott, hogy ez nem teljesen így van hiszen megy a kavarás, már a 4.3-al is, nekem is egyik legnagyobb bajom, hogy (mindamellett, hogy egyszerűen imádom a készüléket, de ez nem a sonynak hanem bagyusznak köszönhető) nem azt adják ennyi pénzért amit ígérnek és ennek semmi köze a hardware komponenseknek, meg egyéb belemagyarázott dolgoknak, egyszerűen késtek a frissítéssel és amit ki adtak a kezükből az finoman fogalmazva nem jó.
Miért késnek? Ha már ilyen nagyvonalúak hogy konkrét dátumot ígérgetnek akkor legyenek annyira ügyesek, hogy azt tartsák is valahogy, nyilván, mint utólag kiderült valószínűleg a kijelző villogás miatt késtek (szerintem) de ez megint nem indok h "mindenhol ment a rinyálás, hogy mikor jön már" egy ekkora multinak ilyet nem lehet megtenni, hogy a userek reklamálnak és akkor zsip-zsup kiadjuk azt a verziót ahol éppen tartunk, ki lehetett volna adni egy hivatalos közleményt, hogy mi a helyzet és várni még egy hónapot és kiadni a jót nem pedig 16 millió 4.3-as frissítést kiadni pár hónapon belül.
Lehet védeni a sony-t de ezt elszúrták arról nem is beszélve, hogy más készüléküknél is előjött már régebben ugyan ez a probléma, azt hiszem a tablet Z-nél erre bejátszák itt is....Mindezek mellet ezután is szeretni fogom az SP-m és abszolút nem pártolok el a sony mellől de tény, hogy ezt nagyon nem így kellett volna bárki bármit mond
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett
-
vika1010
tag
válasz
Szmoki #30628 üzenetére
Az elején olyan két naponta ujra indult de mostanában max heti egyszer vagy 2 hetente egyszer, nekem ez még bele fér, az egyetlen bibi bár ez engem megint nem igazán zavar h néha előjön az a piros keret mikor képernyőt frissít de nekem ezek bele férnek, szal ez is felhasználó függő, van aki ezektől idegbajt kapna, nekem belefér
-
vika1010
tag
válasz
Májkülnájt #30165 üzenetére
Nem
-
vika1010
tag
válasz
alansmithee #30131 üzenetére
Töltsd le az illumination bar pro-t és akkor tudod variálni a színeket
-
vika1010
tag
válasz
pappbence96 #29821 üzenetére
Szerintem jol csinaltad csak a 257-es buildet a beallitasokban kerested de ott nem fog atvaltozni a szam csak ha beirod a service menut *#*#7378423#*#* a tarcsazoba
-
vika1010
tag
válasz
noezmegmi #29718 üzenetére
ezt találtam csak szerintem ha tényleg a walkman és az album telepítés után lassult be akkor annyi, hogy annak a kettőnek letörlöd a frissítését és annyi
-
vika1010
tag
válasz
vazulka2800 #29715 üzenetére
Tedd fel a legfrissebb slim-et és az xposed telepítőt meg próbáld hanyagolni nekem így jó az ART vagyis nem vált vissza Dalvik-ra
-
vika1010
tag
válasz
AeSDé Team #29686 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt annyi különbséggel h hiába töröltem az xposed-et utána se tudtam ART-ra rakni
-
vika1010
tag
egy .254-es telenoros FTF-et valaki SOS-be pls az istennek se találok sehol
-
vika1010
tag
Lehet h hülye kérdés de nem találom a fejlesztői lehetőségek között az ART és dalvik közti kapcsolót mint mondjuk nexus 5-ön van
-
vika1010
tag
Megpróbáltam most felrakni cwm-ből a cm11-et de wipeoltam előtte a data/factory, chache particion meg a dalvik cache-t és utána mikor ráeresztettem kiírja h installation abored utána vissza .254-es gyári root cwm utána megint ugyan ez... mit cseszek el??
-
vika1010
tag
Processzor viselkedést illetve I/O ütemezőt mire érdemes állítani?
-
vika1010
tag
válasz
counterbill #28809 üzenetére
Igen kamera gomb kell
-
vika1010
tag
Két napja nem voltam rengeteg hozzászólás volt 2 kérdésem lenne egyik h lemaradtam e valamiről a másik h belassult kicsit az existenz ezért vagy újra rakom vagy a jancsesz féle romot kipróbálom a kérdés az h akik próbálták mindkettőt mi a véleményük melyiket rakjam mert nincs bajom az existenzel de ha a jancseszé jobb akkor azt rakom fel mert most egy darabig nem akarok cserélgetni ja és
Kellemes Ünnepeket nektek
-
vika1010
tag
válasz
Májkülnájt #27435 üzenetére
Érdekes az elmúlt 2 napban nekem már háromszor csinálta, és nekem se csinálta még sose,lőttem pár képet zsebbe meg átmeneti ausztrál időzónára
-
vika1010
tag
válasz
kagzer #27297 üzenetére
az biztos, hogy ott nem kell nyúlni semmihez, nyilván aki nem ér rá annak ajánlatosabb az a rendszer de nekem nincs rá pénzem illetve én az igazat megvallva élvezem ezt csinálni, hogy dolgozok csinálgatom olvasgatok és szemmel látom a telefon gyorsulásán a "munkám" gyümölcsét, míg ez egy iOS-nél nem adatik meg de gondolom neked ez pont hogy hátrány, mert ahogy olvastam idősebb vagy mint én, gondolom dolgozol és valószínűleg nincs időd ilyenekre és annyi az igényed és elvárásod egy telefonnal kapcsolatban, hogy kibontod és működik rendesen és a HW adatok alapján azt is kapod amit vársz, különbözőek vagyunk mindenkinek más
-
vika1010
tag
válasz
kagzer #27293 üzenetére
Teljesen jó a hasonlat, nagyot nevettem
hát az a baj h vicces de ez tényleg így van kicsit sok a macera de ha rászánja valaki akkor nagyon megéri, ha valaki nem ilyen idő milliomos mint pl én akkor nem igazán ajánlom ezt a telefont és úgy az androidot egyáltalán de én mint egyetemista sok időm van pénzem viszont annál kevesebb ezért csak is az android jöhet szóba
-
vika1010
tag
Szép napot mindenkinek! Ahogy olvasom a fórumot a napokban, és főleg ma oliwire fórumtárs kommentjei és magyarázatai alapján megfogalmazódott bennem néhány dolog ami talán segíthet másoknak. Véleményem szerint az SP egy nagyon jó készülék, szerintem ennyi pénzért nem létezik jobb telefon, egyetlen baja mindössze annyi, ami talán a legtöbb androidos telefonnak, hogy hiába egy jó processzor nagy RAM jó GPU kombó gyárilag a dobozból kivéve rápattintva 5 alkalmazást nem olyan gördülékeny a rendszer mint egy iPhone vagy a Win mobilok esetén egy átlag usert aki tényleg csak kibontja a dobozból és használja azt elhiszem, hogy kikészítheti az hogy van egy jó HW és még is laggol akadozik, gondolkozik a gép...bezzeg az iOS vagy a Win.... ez a másik két rendszer nagyon felhasználó barát és kibontod és évekig sőt míg használod addig nem kell átállítani semmit rajta mivel nagyon felhasználóbarátra van optimalizálva ezzel szemben az android és még pontosabban az SP ennek majdhogynem az éles ellentéte, sajnos foglalkozni kell vele hogy jó legyen ez persze azoknak akik képesek utánajárni olvasgatni kérdezősködni annak nagyon kifizetődő mert össze tud hozni egy olyan gyors telót mint mondjuk egy iPhone 5 harmad annyi áron de persze aki úgy kezdi, hogy "nem értek hozzá... meg h fos lassú laggol stb." azokkal nem lehet mit kezdeni mert lusta utána járni mi lehet a gond hiába próbálnak itt nagyon sokan segítőkészen összehozni a dolgokat aki igazán nem is akarja annak nem is fog sikerülni soha. A lényeg, hogy a root új 4.3 és greenify hármas segítségével lehet CSAK egy jó telót varázsolni a zsebünkbe potom 30-40k ért, a hardware jó kifejezetten, softwaresen meg ne legyünk már lusták utána járni rászánni pár napot, hogy mit kéne tenni h segítsünk a HW-nek h tegye a dolgát .
Kicsit hosszú lett de remélem segítettem
-
vika1010
tag
válasz
Becksman #26904 üzenetére
Csak a szokásos kb 20 app ami nekem egyből kuka volt, nem tudom ebből te miket nem dobsz ki nekem ennyi ami viszont érdekes h a superstamina nem tudom mit takar viszont mióta fent van (22 perc) 10%-ot merültem
míg a sima 3.0-val ez 2 óra alatt jött össze lehet kell pár reboot h beálljon de ez most így feltűnt mivel nagyon vártam h majd most mennyire nem fog merülni de épp az ellenkezőjét csinálja
-
vika1010
tag
válasz
norbert1998 #26890 üzenetére
Sejtettem de biztosra akartam menni köszi
-
vika1010
tag
3.0-ás existenzem van most fent a 3.1.5-öt h rakjam fel,leszedem a zipet xda-ról és cwm -be mit wipeoljak? Vagy nem kell semmit,mehet rá úgy ahogy van
-
vika1010
tag
válasz
#12634880 #26587 üzenetére
Igazából csak meg akartam ezt nézni amiket írtam de ha továbbra is csinálja nem szenvedek vele (unatkozom) nekem nagyon adja sony gyári felülete ezért igazság szerint legszívesebben a gyári romot használnám de ez engem nagyon zavar h lassan tölti be a gyári launchert, igen tudom a nova nagyon jó de az csak nem a gyári, hiába témázgatok nem lesz olyan szép, tegnap felraktam az existenz 3.0-át gyönyörű nagyon szép tényleg ezzel a 4.4 UI-val de nekem iszonyat lassú így ment is fel a CM, az igazat megvallva nekem a PAC rom adta eddig a legjobban, úgyhogy most azt várom hátha bagyusz kicsit kezelésbe veszi és összehozza a 201-es frissítéssel de ez már a telhetetlenség netovábbja
-
vika1010
tag
válasz
#12634880 #26584 üzenetére
Köszönöm a válaszod, az enyémen most bagyusz legújabb CM romja van fent és az érdekel h engem minden gyári romban az zavart iszonyatosan h a gyári launcherbe ha valami appból kiléptem mindig töltött meg nem hozta be egyből az ikonokat, az alkalmazás tárba sokszor beállítottam h betűrendbe jakja az appokat de cseszett a fejemre és berakta össze-vissza és az a kérdésem, hogy ez megszűnt-e
-
vika1010
tag
Aki felrakta már a T-s 201-et attól kérdezném, hogy van valami észrevehető különbség a svájci verzióval szemben?
-
vika1010
tag
PAC romon ha beírom a service menü kódját (*#*#7378423#*#*) nem csinál semmit rossz a kód amit beírok vagy mi lehet a bibi?
-
vika1010
tag
két óra alatt 43% ment le... ez már szerintem nagyon abnormális
-
vika1010
tag
válasz
Viktor0610 #25104 üzenetére
Feltettem wipe nélkül és konkrétan nem kapcsol be a teló de tényleg semmi felraktam cwm-ben írta h ok power off és utána nyomom nem csinál semmit nyomom a reset gombot a hátán...semmi rádugom gépre semmi ötlet?
-
vika1010
tag
PAC romba feldobta h van frissítés, le is szedtem 224 mega cwm-ben ha felrakom előtte mit wipeoljak mert eléggé be van már lakva van rá esély h a frissítést felrakjam de ne vátozzanak a beállításaim?
-
vika1010
tag
[xperia launcher ]
sztem egész korrekt főleg egy xperiás témával a pac romon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest