Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Jó régóta nem jártam már itt, de most egy ideje már nagyon lassulgat, fagy, akadozik az SP-m, szóval az lenne a kérdésem felétek, hogy hogyan működik a legfrissebb gyári rom, valamint, hogy érdemes-e inkább felrakni egy főzött ROM-ot. Köszönöm a válaszokat előre is!
Valamint még kérdezném, hogy a gyári alkalmazásba elmentett jegyzeteket hol találom meg a telefon könyvárában, és hogy elég-e ha csak TA backuppal készítek egy mentést, átrakom gépre, és a friss ROM-os SP-re rámásolom. Felfogja ismerni a Titanium?
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #37231 üzenetére
Kérlek linkeld a rootot és a recoveryt. Nagyon nem vagyok mostanában képben, legutóbb ha 2 hónapja néztem rá a fórumra, nekem az is új hogy 4.3-ra van root.
Köszönöm szépen!
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #37227 üzenetére
Köszönöm, de ha 4.4-es SlimKat-ről váltok elölről kell kezdenem, vagy elég recovery-ból telepíteni?
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Melyik a jelenleg legjobban működő (rootolt) ROM? Mert a SlimKat-om már kezdi megadni magát. Valamint kell kernelt flashelni ha 4.4 SlimKat-ról-ről váltok, vagy elég csak recovery-ből telepíteni a romot? A válaszokat előre is köszönöm!
Szerk: Elnézést, nem .201-es CM-em, hanem 4.4-es SlimKat-om van
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #36810 üzenetére
Kettőt-hármat. : D
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #36785 üzenetére
Konkrét oka nincs, csak fejhallgató, és egy MIDI keyboard vásárlását tervezem, ezért tesztek, vélemények, fórumok, árak, valamint egy rakat FL Studio-hoz kapcsolódó oldal, mivel szabadidőmbe elektronikus zenét próbálok csinálni. A telefont szinte csak netezésre használom, akár napi 3-4 órát.
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Azt azeretném kérdezni, hogy hogyha lementem Titanium Backuppal a Google Chrome-ot akkor a megjegyzi a megnyitott lapokat? Csak mert több mint 200 oldal van megnyitva, és nem szívesen veszteném el ezeket. : D
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #36028 üzenetére
Ó, rendben, köszönöm. Csak gondoltam a 10.000-es olvasottság "örömére" lehet hogy aktualizálni kéne egy kicsit
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Mivel mostanában sajnos nem tudtam követni a fórumot, egy kérdéssel fordulnék felétek: Van(nak) olyan kérdés(ek) amikkel érdemes lenne frissíteni a cikkemet? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #30317 üzenetére
Most nyilván hülyeséget írok, de ha egy akksi felfújódik az utána úgy marad, nem? Csak mert a képeken vagy én vagyok a vak, vagy tényleg nincs nyoma az akksi felfújódásának.
-
Maacaw
tag
Most olvasom ezt meghajlós dolgot, és tényleg elég durva
Már csak azért is, mert a fémek olvadáspontja (emlékezetem szerint) jóval több száz celsius fok felett van (kivéve a higanyé). Szóval szerintem szinte lehetetlen hogy egy túlságosan felforrt akksi okozza ezt, VAGY nem fémből van a keret, amire szerintem szintúgy kicsi az esély. És ahogy írta mrlujoak is, emberi erő se képes valószínűleg erre, mivel egy Xperia P-re rácsapott járműautó sem okozott ekkora eldeformálódást. Úgyhogy szerintem ezt feljegyezhetjük megoldatlan rejtélynek
.
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Mivel mostanában legtöbbször feltett kérdés az lett, hogy hol van Win 8.1 alatt a készülékek listájából az SP, ezért bővítettem a cikkemet ezzel a kérdéssel is!
-
Maacaw
tag
Erre valaki?
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
SlimKat alatt csak nekem rossz a multitasking? Játszok NBA 2k14-el, egy pillanatra háttérbe rakom mert lebonyolítok egy hívást, és mikor pár perccel később visszalépek, kezdhetem elölről a játékot
Amúgy nem rossz a SlimKat, de nekem nagyon hiányoznak az energiamegtakarításos opciók, mert ma pl. 2%-ra merült az akksi 2 óra NBA-zásssal. Szóval nem tudtok esetleg valami Play-ről letölthető, energiamegtakarításos appot? Előre is köszönöm
-
Maacaw
tag
Annyit azért még hozzátennék az SI számos mizériához, hogy ha mondjuk eXistenZ ROM-od van, akkor ha újrarakod SUS-sal NEM a szolgáltatód ROM-ját fogja visszarakni, hanem azt amire az eXistenZ épül, kivéve ha a system könyvtárban, a build.prop-ban átírod az SI számot (ha jól emlékszem romc.cust.version), mivel a SUS is az SI szám alapján teszi fel a ROM-ot. Nagyjából ennyi.
-
Maacaw
tag
Ráadásul még egy cikket is létrehoztam a gyakran ismétlődő kérdések ellen. Tényleg nem azért írom, hogy "reklámozzam magam", de ezek szerint nem csak engem zavar a dolog.
-
Maacaw
tag
válasz
kormi21011 #29545 üzenetére
A .201-es frissítés az mindenképpen 4.3-as frissítés, mert egy buildszámhoz (mint pl. a .201) csak egy Android verzió tartozhat. A 4.1.2 és a 4.3 között csak működés szempontjából van különbség igazából. Ha jelenleg 4.1.2-őd van, és nem működik megfelelően, akkor Sony Update Service-vel rakd újra a telefonodat, teljes törléssel. Így minden készüléken tárolt adatod törlődik, de jó esélyed van rá hogy jobb lesz a telefonod. A Sony Update Service-t pedig egyszerű használni, minden utasítás egyértelmű, magyar nyelvű.
jety91:
Valaki próbált videózni már eléggé zajos környezetben?
Régebben jozso kolléga próbálkozott vele...Neki is szörnyen sikerült (legalábbis elég rosszul) emiatt is volt kicsit kiakadva itt a fórumon (nem tudott vele koncertet rögzíteni)
-
Maacaw
tag
Egyébként a TI Backup nem a TitaniumBackup mappában lévő adatokat tudja visszaállítani? Mert lemntettem felhőbe az egyik alkalmazásom mentéseit, most letöltöttem, és beleraktam a TitaniumBackup mappába, mégse látja
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #29407 üzenetére
Köszönöm szépen
Most is hibát ír a TI backup
Igaz, hogy most már másikat, de jó lenne ha visszatudnám állítani a mentéseimet.
-
Maacaw
tag
SlimKat alatt nektek jó a root? Mert letöltöttem a SuperSU-t, és azt írja hogy frissíteni kell, és mikor az OK-ra megyek sohasem sikerül neki. Mi lehet a gond?
-
Maacaw
tag
válasz
kormi21011 #29365 üzenetére
Idézet a cikkemből: "A 4.3-as Android alatt hogyan lehet képernyőfelvételt csinálni?
A hangerő le (-), és a power off/on-t (bekapcsológomb) kell egyszerre megnyomni." -
Maacaw
tag
válasz
bandee00 #29328 üzenetére
Idézet a cikkemből: "Menj a Beállításokon belül az "Xperia" menüpontra, azon belül az "Internetbeállítások"-ra, majd az Elfogadás-ra ha felugrik egy ablak. Ezek után valószínűleg lesz mobilneted." Ha van valami gondod hasznos lehet esetleg átolvasni.
Szerk.: Most jöttem rá hogy CM-ben nincs is olyan menüpont. Na mindegy, valami ilyesmit kell keresned. Valószínűleg azért nincs mobilneted, mert első bekapcsolásnál amikor megkérdezte hogy letöltse-e az MMS és a mobilhálózati adatokat te a nem-re mentél, ezért utólag manuálisan kell megtenned ezt.
-
Maacaw
tag
válasz
fattyu666 #29159 üzenetére
Körülbelül 7 hsz-t kellett volna csak visszaolvasnod..
Na, de hogy ne csak bunkóskodjak: Jelenleg zárt bootloaderre a jelenlegi tapasztalatok alapján ez és ez a 2 legjobb ROM, amiket csakis úgy tudsz telepíteni (hacsak nem rootolt a 4.3-ad), hogy visszarakod Flashtool-al a 4.1.2-őt, rootolod roland091 leírása alapján, majd vagy az én leírásom alapján vagy oliwire leírása szerint felteszed rá bagyusz ROM-ját., és ezután teszed csak fel a 4.4-es bagyusz ROM-ot.
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #28612 üzenetére
Nehéz lesz megszokni, de amúgy grat.
Más: Valaki tudja hogy hogyan lehet összefoglalót módosítani? Mert aktualizálnám egy kicsit, ha nem gond.
-
Maacaw
tag
válasz
bajzal #28459 üzenetére
A Modern Combat 4-ben tudjátok online, más játékosok ellen, és egy adott WiFi hálózatra csatlakozott összes ember ellen is tolni. Azt a 200 akárhány Ft-ot maximálisan megéri Play-en.
Más: A hívás közbeni némaságot, valamint a hangszóró némaságát kétféleképpen tudjátok megelőzni:
-Egyrészt, ha a zenehallgatás befejeztével leállítjátok a zenét, és aztán húzzátok ki a fülest.
-Valamint ha erről elfeledkeznétek, akkor nézzétek meg hogy megy-e a zene Walkman-ben, a füles kihúzása után (valószínűleg még menni fog, de nem fogjátok hallani), és ha megy akkor dugjátok be, és húzzátok ki újra a fülest, és jó lesz.Mint ahogy többen is írtátok már, a telefon azt "hiszi" hogy még be van dugva a füles, mivel zenehallgatás közbeni fülhallgató kihúzástól nem áll meg a zene, mint azt más telefonokon megszokhattátok.
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28356 üzenetére
Itt tudsz egyedi tokot csinálni Sony Xperia SP-hez :pitbullcase.hu
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28350 üzenetére
Szerintem abból nem lenne nagy ügy ha feketét tennél rá, mert nem szerelted hozzá szét a telót, de szerintem inkább vegyél tokot. Egymillió meg egy féle létezik belőle, és azért biztos nem paráznának a szervizesek.
Egyébként nekem anno ZTE Skate-vel volt olyan hogy a kijelző és az üveg közé elég szép pormennyiség hatolt be, valamint nem tudtam normálisan telefonálni vele. Bevittem a T-hez, mondtam nem tudok vele telefonálni (nem a beporosodás miatt vittem be), szervizes srác kipróbálta, működött a telefon, kicsit ciki volt, de erre meg mondja hogy a készüléket cserélik egy vadonatújra, mivel beporosodott. Köpni nyelni nem tudtam a meglepetéstől, aláírtam a papírokat és már vittem is a vadonatúj Skatet. Azt azért hozzá kell tenni hogy hatalmas a különbség a T-mobile-os alkalmazottak között, mert mondta a srác hogy kicserélik, erre jön egy másik az meg mondja hogy csak emiatt nem, nincs-e valami más gondja a telefonnak, stb., stb. Szóval ha kifogsz egy jófej szervizest már nyert ügyed van szerintem.
-
Maacaw
tag
Hát ott ha a Yes-re mész akkor esélyes hogy eltűnik a root jogod. A NO-ra kellene menni az a biztos, de persze lehet hogy a Yes-nél sem lesz semmi baj, csak volt már rá péda.
Zolee11:
De ha 0 bájt akkor hogyan tudja/tudná lelassítani a rendszert?
Egyébként oliwire jól beszélt, szerintem is mountolnod kéne mindent Recovery-vel, csak ahhoz vissza kéne tenni Flashtool-al a .254-es szoftvert, majd a .257-es kernelt, root, CWM, és aztán esetleg egy PureXPERIence-t vagy egy eXistenZ-et felflashelni CWM-ből. Ha jól tudom eXistenZ-hez nem kell .201-es kernel, PureXPERIence-hez viszont ha minden igaz kell.
-
Maacaw
tag
Biztos vagy benne hogy csak TWRP-d van? Mert lehet hogy pl lefelé gomb nyomkodására az jön elő, de meg kell nézni hogy a felfelé, vagy a kamera gomb nyomkodására előhoz-e esetleg valamit. Mert ezért vannak a dupla, vagy tripla recovery-k hogy az ember kedvére válogathasson. Nekem eddig a CWM-en kívül a PhilZ Touch tetszett, ugyanis azt lehet az ujjunkkal és a hangerő szabályozó gombokkal is vezérelni.
Közben "megelőztél", de ezek szerint igazam volt
-
Maacaw
tag
Idézet az általatok linkelt xda-s írásból: "...add some lines to ''build.prop''. Azaz fölösleges keresgélni ilyen sorokat a build.prop-ban. Hozzá kell adni!
-
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #28266 üzenetére
Azért csinálja ezt, mert a Walkman az album neve alapján rendezi a borítóképeket, nem előadó vagy a zene címe szerint, szóval ha mondjuk 20 számnál az album neve "ismeretlen", akkor az összeshez ugyanazt a borítóképet fogja rendelni, függetlenül az előadótól/zene címétől.
-
Maacaw
tag
válasz
Gregoryo #28250 üzenetére
A Not Rootable-t minden flashelésnél írja a Flashtool (kivéve ha nyitható a BL-ed, ha minden igaz). OFF gombot nyomd 10 MP-ig, amíg kikapcsol a telefon, aztán pedig Flashtool-al flashelj fel egy előzőleg már jól működő szoftvert. Ha Flashmode-ba tudod rakni a készüléked akkor nincs baj
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #27831 üzenetére
Azt én is tudom hogy csak 4.3 alatt villog, de abba nem lehetünk biztosak hogy ez teljesen független a ROM-tól.
-
Maacaw
tag
válasz
counterbill #27828 üzenetére
Kéne még rakni bele egy Jelenlegi ROM oszlopot is.
-
Maacaw
tag
válasz
jancsessz #27806 üzenetére
Jelenleg is azt használom, és nagyon tetszik
Az egyetlen gondom az csak az vele (bár ez lehet hogy nem a ROM hibája), hogy Flash Player-es videót néznék a neten, és általában minden böngésző FC-zik. Azt szeretném kérdezni hogy az nem lenne megoldható hogy Flash videót általam kiválasztott lejátszóval (BS Player, VLC, stb.) tekinthessem meg? Jó lenne.
És köszönjük szépen, neked is
-
Maacaw
tag
válasz
Joccc07 #27604 üzenetére
Szerintem nagyon megéri! Eddig vagy 7 féle ROM-ot próbáltam a telóra, de akadtak, nem indultak egyes ROM-okon bizonyos appok, stb., stb., de most hogy felraktam ezt a Purexperiencet valami eszméletlen jó lett a telefon. Eddig egyszer nem fagyott be, alkalmazások szépen futnak, nem gondolkodik sokat. Szóval én nagyon ajánlom, számomra ez a ROM hozta el a megváltást. KÖSZÖNÖM JANCSESSZ.
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Szerintetek a szilikon vagy a kemény tok a jobb? A telefont általában zsebben hordom ha az számít.
-
Maacaw
tag
válasz
öKrös01 #27416 üzenetére
Neked a jancsessz féle ROM-nál érzékelte a SIM kártyát? Mert én bármit csináltam nem volt jó. Te hogyan tetted fel? Mert maga a ROM nekem is nagyon tetszett, csak azért az elég nagy probléma volt hogy nem érzékelte a SIM kártyát
Vagy tudnál esetleg egy linket küldeni arról a verzióról amit te föltettél? Válaszodat előre is köszönöm
-
Maacaw
tag
válasz
gabe8719 #27402 üzenetére
Igen. Az a baj hogy a 4.3-nál se a .201-es, se a 266-os kernel nem rootolható direktbe, csak pre-rooted megoldások vannak, azok pedig annyiból állnak hogy a 4.1.2-ben lévő rootot egy SuperSU fixel, és CWM-el átviheted egy .266-os /.201-es ROM alá. De ha jól tudom a T-s 4.3 sehogy sem rootolható jelenleg
Más: Valaki tudna linkelni 1.0-ás CMX-et?
-
Maacaw
tag
válasz
Adrián0419 #27399 üzenetére
A hátlap alatt lévő OFF gombot próbáltad? És esélytelen szerintem hogy téglásítottad, ugyanis zárt BL-nél ez több mint valószínűtlen, főleg csak egy sima SUS használással.
gabe8719:
Már a T is kiadta a 4.3-at
Viszont azt nem lehet rootolni. Egyébként Itt egy instrukció a roothoz.
-
Maacaw
tag
válasz
jety91 #27396 üzenetére
Még lehetne egy kér(d)ésem? Nekem a MEGA-t valamiért nem tölti be a gépem, mindig elkezdi betölteni az oldalt, de képtelen befejezni. Nem tudom másnál jelentkezett-e a probléma, de nagyon örülnék neki ha ezentúl máshova (is) feltöltenéd a ROM-odat, pl. Dev-Host. Előre is köszönöm
-
Maacaw
tag
válasz
#97246720 #27372 üzenetére
Javaslom az off topic kör bepipálását alul
Más: Már elég régóta próbálgatom a ROM-okat a telómon, kb. 5-6 fordult meg rajta, és egyik se volt jó. Csak egy maradt ki, az pedig jety91 CMX-je volt. Megpróbáltam feltenni, erre meg az Aroma installer befagyott, és olyan bootloop-ot kaptam hogy öröm volt nézni. Szóval most megy vissza a T-s 4.1.2 a sok ROM közül eddig talán ez működött a legjobban.
-
Maacaw
tag
Esetleg tudnátok linkelni egy Böngésző kisalkalmazást? Mert tökre tetszik a Boat Browser-ben a Floating Mode, az egyetlen baj csak az hogy csak próbaverzióba érhető el. Szóval megköszönném
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Valaki játszik innen a DH2014 (Deer Hunter) nevű játékkal? A mai nap sehogy sem akart betölteni, volt újraindítás, de még wipe cache/dalvik cache is, mégse tölt be. Vajon mi lehet az oka?
-
Maacaw
tag
válasz
Melafoto #26783 üzenetére
Igen, Pro verzióm van, de rendszeradatokat nem mertem menteni, mert féltem hogy esetleg az is úgy ment mint a recovery-ben lévő, és lementi a komplett rendszert, ROM-mal együtt. Na de próba cseresznye, megpróbálom. De rendszeradatokat akkor se mentek, túl kockázatos
És ugye hogyha be volt/van állítva biztonsági mentés ütemezése, akkor mindig frissíti a jelenlegi mentéseket.?
-
Maacaw
tag
válasz
Krissz1983 #26776 üzenetére
Már sajnos nem tudtam módosítani az előző hsz-t, de Itt egy leírás/link a Gravitybox-hoz/ról. Alapvetően azzal teszed átlátszóvá a NavBar-t, az Xposed az csak egy keretrendszer (meg ne kérdezd hogy ez mit jelent
)
Melanoma:
Köszönöm, akkor megpróbálom ígyRemélem sikerülni fog, mert nagyon nem szeretnék újra beállítani minden fiókot, és elveszteni az egyetlen játékállásomat
És még valami: A Titanium Backup az csak alkalmazásadatokat ment, vagy alkalmazásokat is? Mert Helium Backuppal újra kellett telepítenem az összes app-ot play-ből, és csak azután tudta visszaállítani az adatokat
-
Maacaw
tag
válasz
Micsurin #26771 üzenetére
Ha jól tudom a SUS nem írja külön hogyha van frissítés, egész egyszerűn tedd újra a szoftvert. Valamint ha nem Telekomos vagy, vagy más a SI számod mint a Telekomos ROM-é akkor azért nem jelez.
Krisz1983:
Nincs mitEnnek a második felére valaki?
És csak mondom hogy a Central Europe-s verziókra is megjelent a .201-es build.
Micsurin:
A SI számot a build.prop-ban találod a system könyvtárban, és csak akkor tudod módosítani ha rootolt készüléked van, de ezek szerint nem módosítottadÉs igen, SUS-sal csak csinálj egy rendszer javítást, de nem tudom mi a pontos neve ennek.
-
Maacaw
tag
válasz
Micsurin #26764 üzenetére
Az még kb. egy hónap mire felajánlja a teló az OTA-t|
| Rádugod PC-re a telefont, elindítod a Sony Update Service-t, és az frissíti neked
Más: Titanium Backuppal lementettem minden programomat, az egyik kérdésem az, hogy ezeket hova menti, a másik pedig az hogy visszatudom majd állítani ha felrakok egy eXistenZ 3.0.0-át? (update.zip-et is létrehoztam)
-
Maacaw
tag
válasz
scream #26623 üzenetére
A legújabb az a .201-es végű
De itt egy .201-es (nem tudom milyen régiós): .201-es ROM
És egy .266-os is: .266-os ROM (Telenor) -
Maacaw
tag
válasz
norbert1998 #25714 üzenetére
Igen
se87tet Nincs mit
-
Maacaw
tag
-
Maacaw
tag
válasz
Viktor0610 #25447 üzenetére
-
Maacaw
tag
Sziasztok.
Ma lőttem egy képet egyedi beállításokkal, de nem lett valami szép a végeredmény, íme:
Nekem is törölgetni kéne fogkrémmel?Szerk. Na most kiválasztottam egy másik képet, így már egy fokkal jobb
pont -
Maacaw
tag
válasz
Danesz94 #25339 üzenetére
Kisebb NavBar, SONY felirat a home gomb helyett
Ha jól tudom 28 dpi a mérete, de nem vennék rá mérget.
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe a cikkemet az általános kérdésekről, mert ami benne van már vagy kétszer hangzott el a napokban a fórumon, szóval:
Sony Xperia SP- Általános kérdések és válaszok az Android 4.3-ra vonatkozóan (is)
!!!Ed3r_X_
Állítólag a hangerő-csúszka bug bizonyos témák miatt van. -
Maacaw
tag
válasz
AeSDé Team #24179 üzenetére
És ráadásul egyik írásom sincs benne...
-
Maacaw
tag
válasz
Gaberiellb #23790 üzenetére
A 4.3-ban némileg kalibráltak a kijelzőn, így szoftveresen tudták "javítani" azt.
-
Maacaw
tag
SONY Navigation Bar .zip letöltése
Telepítés:
1. Másold a zip fájlt a készüléked belső vagy külső tárhelyére, fontos hogy ne bontsd ki
2. Lépj be a Recovery-be
3. Menj az install zip from sdcard-ra
4. Válasz ki a choose zip from sdcard-ot
5. Itt keresd meg a Sony NavBar nevű fájlt és telepítsd
6. Ezután reboot system now, és bootolás után olyan navigációs sávod lesz, ahol a kis házikó (home) helyett egy SONY felirat lesz látható, valamint a navbar mérete is csökken, ha jól tudom 28 dpi-reBRIKLY
Szerintem lenne rá igény, legalábbis számomra mindenképpen -
Maacaw
tag
Sziasztok!
Szerintem megvan hogy melyik app okozza a kihangosítva felvevést! Nem akarok hülyeséget írni, de tegnap, vagy tegnapelőtt töltöttem le a Gmail-t, mivel rájöttem hogy nincs benne jety kolléga ROM-jában, és a rá következő 1., vagy 2. hívást rögtön kihangosítva vette fel. Természetesen telepítés előtt nem találkoztam a hibával. Mindenesetre furcsa, nem igaz?
-
Maacaw
tag
válasz
AeSDé Team #23449 üzenetére
A legnyugodtabban
Én is mindig belsőről telepítek, mert az SD kártyam 2(!) gigás
És a tévhitekkel ellentétben, a wipe data-nál, NEM törli le a telepítendő ROM-ot
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
A mai nap bootanimationt próbáltam cserélni a sajátomra, módosítottam a system/media mappákban a bootanimation.zip-et, valamint a telefonon futó ROM-on is, de annál a résznél amit módosítottam nem tölti be a képet. A ROM-ban egy restart után visszaállítódik az eredeti, viszont a system/media-ban nem. Lehetséges hogy a ROM felülírja? És ha igen, miért? Válaszokat előre is köszönöm! (Próbáltam BAC programmal megváltoztatni, érdekes azzal sikerült, csak nekem saját kéne, és ROM-ba kéne beleépíteni :/
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Én is nekiálltam a ROM pucolásának, de miután feltettem, megvolt az első tanulságom: Kb. minden 5. apk törlése után újra kell indítani a telefont
Töröltem kb. 50-et, felrakom a ROM-ot nagy boldogan, és kiderül hogy még Beállítások menüpont se volt
. Szóval kezdem előröl, a cél hogy legyen kb. 500-600 mega szabad RAM, akármennyire lehetetlennek is hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest