Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
Ha már szóba jött ez a BL téma,azt nem kérdezte senki a szolgáltatóktól,hogy nem-e nyitják ki a BL-t, és ha igen,mennyiért?
-
Sordoran
addikt
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Én nemrég szereztem be egy Sony MDR-EX100AP fülest, piszok jól szól, viszont nem túl olcsó (~7ezer fölött van), de mivel a telefont nem akarom folyton elővenni zeneszám váltáshoz ezért kellett az, hogy legyen rajta gomb (ugyanúgy megy mint gyári fülessel a számváltás, leállítás). Ha a nyomó gomb nélkül is megvagy, akkor a kisebb testvére a Sony MDR-EX50PL nagyon jó ár/érték arányú, a fülhallgató topikban is nagyon ajánlják, és már 4-5ezer körül kapni.
Viszont ezek mindkettő "agybadugós" fülesek, jól szólnak, és kizárják a külvilágot (nekem első ilyen fülesem, és fura volt az, hogy ha beraktam nem hallottam szinte semmit üres járaton se), ha neked nem megfelelő akkor sok egyéb fajta van még. Mostanában divatos a fejhallgató hordás utcán, lehet én vagyok öreg de nekem nem jön be az olyan, kissé mintha feltűnési viszketegségben szenvednének, bár tény azok is jól szólnak, és ott is népszerű a Sony termékei.
Amire figyelned kell azt elmondták, ami még fontos, hogy ha headsetest veszel (mikrofonosat) akkor CTIA szabványú legyen. -
counterbill
senior tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Maxell Metallics agyba dugósat én is ajánlom mert azt használom

-
Szmoki
senior tag
válasz
Smithy1986
üzenetére
Tudsz linket adni? Mert én még sehol se találom a 4.3at...
-
embe
nagyúr
válasz
Smithy1986
üzenetére
Ok. Akkor pontosítok: szerintem egyértelművé kellene tenni a kérdést, így elkerülhető lenne az esetlegesen a fórumot érintő támadás.
-
válasz
anderledani
üzenetére
A telefon szolgáltatón kívüli függetlenítése?
-
anderledani
őstag
És Magyarországon nem tilos
-
jety91
őstag
válasz
Smithy1986
üzenetére
Nekem fuggetlen rom kene, mert sejtesem szerint mire a telenor kiadja...
-
zerdelyi
tag
válasz
Smithy1986
üzenetére
-
ung.mario
tag
Függetlenítéssel kapcsolatban. Olvastam, hogy nck kóddal lehet függetleníteni a masinát kb 8000ft. Kérdés, hogy működik e, még fontosabb, hogy nyitható e utána a bl? Valakinek valami infó?
-
Smithy1986
tag
Na végre Sony SP-n kijött a 4.3
Akinek kell hozzá segítség szóljon... Bár egyszerű...
-
zotyesz66
őstag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Van ám egy ilyen topic! Én így választottam a lányomnak a Maxell Metallics fülest, magamnak meg a testvér topicjából ( fejhallgatók ) a Retro DJ-t.
-
e-newsee
addikt
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Leginkább a felhasználói vélemények.

De arra érdemes figyelni, hogy minél nagyobb tartományt átfogjon. (6-10Hz - 23-25kHz)
De amiből azért még jól ki lehet indulni, hogy mennyiért adják.
Egy nevesebb gyártó 5-6000 Ft-os, és a fölötti cuccai már nem okoznak csalódást egy átlag júzernek.
De kapsz 40e-ért is.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Fülhallgatót szeretnék venni és tanácsot kérek, hogy mit nézzek, ami arra utal, hogy jól szól.
-
SkiDev
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Bocsi, igazad van este van! Kicsit érthetőbben is fogalmazhattam volna
. Végre megtört a jég és megint van egy 4.3-as hír!
Konkrétan tudom, hogy nem jött ki, csak meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy elvileg a küszöbön van ismét!
Na értsd jól! Sorry!

-
törölt tag
Ami xda-n van kép kiderült hogy kamu. Nem jött még ki
-
Becksman
őstag
Nah örömmel olvasom hogy jön nemsokára az update

Remélem még a héten ide fog érni
-
SkiDev
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Júj végre megvan a 4.3!
bozont, csak annyit, hogy mikor elolvastam a cikket engem is nagyon elkapott a 'must have' viszont ilyen áron már nem kaptam volna meg
. Nekem is a szürke árnyalatos tetszik legjobban
Már elgondolkodtam egy olyan sima, natúr, fehér tokon is, mert nagyon megtetszett ez a kinézet 
Remélem nem fognak sokáig a Telekomosok rajta ülni. Egyik haveromnak Note 2-je van, de ugyanúgy állnak mint mi 4.3 decemberre, de azt mondta, hogy ő azt olvasta a fórumban, hogy függetlenere kijött náluk, viszont a szolgáltatósokra még nem adták ki nekik...
-
törölt tag
Szerintem kamu de kiraktak xda-ra egy telefon képernyőmentést amin az van hogy az update center valakinek jelezte az ùj frissítést.
-
bozont
veterán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Részemről is jó szolgálatot fog tenni amíg a 2 éves hűségem le nem jár, de az igazi etalon most a Z1 Compact. Ezüstben baromi jól mutat.

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Tudom, ezért írtam, hogy több éve előfizetőjük vagyok és így csak ennyibe került. Első telefonomnál amit tőlük vettem a telefon árán felül 30k-t be kellett előre fizetnem, amit később lebeszélhettem.
-
Szmoki
senior tag
válasz
Hurkans
üzenetére
szerintem ez programfüggő,pl ha fb messengert használod,majd így kitakarítod a legutóbb használt alkalmazásokból,az akkor is futni fog a háttérben. de ilyen a viber,greenify stb.. aminek futnia kell a háttérben az úgy is fog,aminek meg (pl játékok) az meg nem. de majd hátha mondanak okosabbat

-
Maacaw
tag
Ma összehasonlítottam az SP-t, az egyik barátom Z1-ével, és a következő benyomásaim támadtak: Egyszerűen nekem tényleg nem kell ennél jobb telefon! Igazából a Z1-nek, bevallom őszintén, nagyon nem jött be az üveg hátlapja, az ujjlenyomatokat úgy gyűjti hogy akár a rendőrségnél is bevethetnék, csúszik, ráadásul nem is lehet leszedni. Amúgy külsőre az eltérő méreten kívűl, nagyon nincs különbség, annyi hogy a Z1-nél nincs ugye az alsó, plexi értesítő LED-sáv. A hardverre áttérve: Tapogattam, játszottam kicsit, fotóztam, egyszóval "teszteltem" rendesen, és kb. semmi különbség nincs az SP és az között érzésre. Nekem nem jött át hogy olyan brutál procija van, a játékok ugyanúgy futottak, a kamera nem egy nagy durranás, és a képernyője sem a legszebb szvsz (de a Sonyk soha nem is voltak a szép képernyőről híresek), egyszóval nagyon nem bántam meg hogy egy közép-felsőkategóriás mobilt vettem, bőven elég ez! De lehet persze hogy nem értek eléggé hozzá, de akkor kérlek mondjátok meg hogy milyen szembetűnő különbségeknek kéne lenniük

-
oliwire
őstag
-
Hurkans
csendes tag
Egy furcsa kérdés előre is elnézést érte:
Korábban SE Neo-m volt azon 4.0 volt és ha ott bezártam a (ott még kezdőlapgomb hosszú nyomásával) futó programokat amik ott voltak, azok ugyan úgy futottak, más programmal megnézve. Na de most az SP-mbe a 4.1-be ha bezárom a (külön gombbal előhozott) futó programok menüt , nagyon úgy tűnik tényleg bezárja a programot és takarítja a RAM-ból is.
Igaz ez avagy csak számomra tűnt úgy a dolog? -
Crvsh3R
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Ez így van. Én pl. több éve előfizetőjük vagyok és 33k-ért kaptam meg a telefont kamatmentes részletre, havi 1390 Ft.-ot kell fizetnem. Így szerintem elég jó árban volt.

-
Titi76
aktív tag
válasz
anderledani
üzenetére
Ismétlés a tudás anyja... Ugye
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Mert anno,jobb kondíciókkal lehetett RÉSZLETRE venni az SP-t!
Most már a ONE is 80ezer ft ,részletre 0(igaz kell mobil előleget fizetni,mint hogy én is fizettem az SP-nél ,nem is keveset, 50kilót)törlesztő,havi 3000ft, igaz nekem az SP havi 2400ft.
És legközelebb jobban szétnézek, nekem nem kell csúcs modell pl,N5 stb jó a közép felső is!
Amit befizettem anno Júliusban 50kilót az SP-re,mint előleg(nem tudom,hogy jött ki az a 50kiló a ténél), azt lebeszélhetem ,és azóta számlát sem kellett fizetnem, csak a törlesztő részletet ,a havi 2400 ft -
andris811
tag
válasz
counterbill
üzenetére
Én is a HTC One és e között vaciláltam és végül döntött az észérv. Minek vegyek 130-ért telefont (volt rá keret), ha 70-ért is van olyan, ami tetszik...
-
Sordoran
addikt
válasz
qamu74
üzenetére
Legalább megtanultad, hogy jobban utána kell járnod annak amit venni akarsz, mert a Sony-k évek óta nem nyithatóak ha nem függetlenek. Én is jártam már különböző eszközökkel így, hogy nem néztem utána minden részletének, és aztán koppantam. Itt viszont tisztában voltam ezzel a korlátozással, így engem nem zavar, lévén X8-on is csak azért nyitottam, mert érdekelt a 4.1, sőt a ROM telepítés is csak azért kellett, mert 2.1-en nem volt SD-re telepítés ami azon nagyon szükséges volt. Hogy kedvenc szólásomat idézzem:
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." -
counterbill
senior tag
válasz
qamu74
üzenetére
Romolgatás nekem is hiányzik. Jó öreg Bladen mennyit cseréltem. Bár ez legalább működik faszán gyors stb nem kell nagyon piszkálni. Nyilván ez a jobb dolog mint ,hogy szenvedjen vele az ember csak szeretek ilyen cuccokat buherálni

Egyébként ,hogy ha volt keret HTC ONE-ra akkor nem is értam miért az SP-t vetted
-
qamu74
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Na ezzel én is így vagyok, de köt a 2 év hűség a téhez!!
És most nincs annyi pénzem, hogy egy függetlent vegyek
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Ja ez volt az utsó sonym!!!!!
Itt nem a frissítés számít nálam, hanem, hogy a szolgáltatói telókra nem lehet főzött romot telepíteni!!!
Ennek a hírnek én is örülök, már mint,hogy új romot jegyeztettek be!
Én nagy MIUI fan vagyok és kár hogy a szolgáltatóira nem lehet feltenni a miui romot...
Volt htc xensation-om ... XL vagy mi, de azt is lehetett furmányos módon nyitni(nekem sikerült) és utána olyan romot telepítettem rá,amilyet akartam....
Szóval nálam a zárt bootloader miatti korlátozás számít!!
Rosszul döntöttem, mert HTC one és az SP között vacilláltam, és végül az SP-re szavaztam.....
-
Titi76
aktív tag
Hoppá! Itt egy új rom. (Na ezért késik szerintem mert gáz volt a dec.23-ival. [ptcrb]
-
qamu74
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
akkor az xda-s 10.-e lehetséges teória.......

-
qamu74
őstag
kedden most bejegyezték az új rom-ot ,kérdezem az lehetséges,hogy még a héten megkapjuk, vagy inkább a jövőhét a sanszosabb
-
Richee11
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Okés bocsi! Gyors akartam lenni ezért nem olvastam vissza! Akkor mindenki vegye semmisnek az előző hozzászólásomat!
-
counterbill
senior tag
Forma azt írja ,hogy megjött az spre ota-án a frissítés de nem tudta telepíteni. Bár szerintem csak trollkodik

-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Egyik blog legfrissebb twitter bejegyzése:
Blog post: New Xperia SP Android 4.3 firmware certified with build 12.1.A.0.256 ezen a linken bővebben.
Bocsi nem igen értek hozzá, csak twitteren láttam!
-
bozont
veterán
válasz
counterbill
üzenetére
Bár az igaz, hogy sokan túlzásba vitték már itt (is) a hisztit, de attól még úgy lett volna korrekt a Sony-tól, hogy bejelenti a csúszást. Szerintem nem lett volna akkora nyavalygás, ha benyögik hogy találtak még valami kritikus hibát amit ki akarnak javítani a kiadás előtt és e miatt csúszik a dolog 1-2 hetet.
(#14826) zajo89
Valami alkalmazás belehet ragadva ami jól lehúzza az akksit. Egy újraindítás lehet megoldja.
-
zajo89
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával?
Már kb. ötödször fordult elő, hogy éjszaka mikor lefekszem aludni, leteszem a telefont, és reggelre 0-ra merülve találom. Főleg az ébresztő miatt idegesítő, meg amúgy is elég érdekes...Bármilyen ötletet szívesen fogadok, mielőtt szerviz lenne belőle.
Köszi előre is!

-
e-newsee
addikt
válasz
anderledani
üzenetére
Épp azon gondolkodtam ma reggel, hogy tuti valami ciki hibát találtak az utolsó pillanatban, amit már nem tudtak kijavítani év végéig, bevallani meg nem merték.

De amúgy az lett volna az igazán okos megoldás, ha szándékosan január közepére jelentik be a kistesókra, hogy megnézzék, nem jön-e elő valami hiba a nagyoknál, ami nem típusfüggő. És ha belegondoltok, így még mi járunk jobban. Különben most azért szidná mindenki a Sonyt, hogy ez is sz@r, meg az is sz@r a frissítés óta, ezért nem volt értelme kiadni, meg hasonlók. Most legalább menni fog Smartwatch2 leválasztásaután is a wifi. Halleluja!
Más téma.
Tud valaki olyan billentyűzetet, amin vannak navigációs gombok? A mini pro-nál igen hasznosnak bizonyult. -
2o1i
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem ennyiből közölhették is volna velünk, hogy valami hibát találtak.
Javítják és utána fogják csak kiadni újra. Legyünk türelemmel.
Ehelyett ment az ígérgetés, hogy igen persze már kint van a 4.3 csak nem tudni mikor is kapjátok meg.
Én ezt a kommunikáció alapvető hiányának tartom.Nem baj tényleg, hogy nem adtak ki egy bugos valamit, de szerintem pár sort írni a fejleményekről sem tartott volna túl sokáig!
Lényeg, hogy várjuk a 4.3-at és remélhetőleg elégedettek leszünk vele!

-
oliwire
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Elvileg a Telekomosoknál is először SUS lesz a legelső frissítéseknek a módja, majd OTA-n is megjelenik.
Szerk.: Még egyszer elolvasva a kérdést, a válasz az szerintem, hogy itt is lehet, hogy aki később kapja meg, de valószínűleg tartom, hogy magyarországi Telekomos Sony készülékek nem olyan nagy számúak, hogy még azon belül is lehessen válogatni, hogy kik kapja meg és ki nem. Nagyrészt szerintem egy régióhoz tartoznak.
-
Sordoran
addikt
Azt nem értem, hogy lehet az, hogy elküldik a PTCRB engedélyeztetésre a szoftvert, és aztán találnak valami hibát ami miatt csúsznak, akkor ez valami 4.3 Sony specifikus hiba lehet, mert kizárt hogy csak nekünk lett volna bugos.
És itt mehet a dicséret a Sony-nak, mert megtehették volna, hogy kiadják 4.3-at nekünk úgy, hogy tudják van benne bug, de használható és aztán a javítást kiadják a Z-kre majd nekünk hetekkel később. Így pedig akkor a Z széria volt a mi 4.3-unk béta tesztje
A kérdés az, ha valóban azt javították amik felütötték a fejüket a Z-k 4.3-as frissítésében, akkor előttük megkapjuk vajon? Mert ahogy néztem ők még nem kaptak új szoftvert. -
anderledani
őstag
Amúgy olyan elő szokott fordulni, hogy már a Telekom is kiadja a frissítést, és valaki mégsem tudja frissíteni a serial szerinti sorrend miatt, vagy az csak az OTA-ra vonatkozik? SUS-sal bármikor lehet?
-
törölt tag
Akkor ezek szerint bugos volt azért nem adták ki.
-
szasza87
tag
válasz
anderledani
üzenetére
Mivel a nagyobb tesók is tele voltak buggal várható volt hogy a miénk is ezért késik!
Nem is értem milyen magyarázatot várt mindenki, még nem láttam olyan gyártót aki hivatalos közleményt adott volna ki a frissítés késése miatt! Örüljetek hogy nem hónapokat késik mint ahogy azt már a Samunál többször láttam! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arti1121
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
a xperia T és V-nél is uj jováhagyások vannak: január 7
na akkor jövöhéten hétfö kedden lessz uj rendszer
-
counterbill
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Látjátok good guy sony csak talált egy hibát amit kiakart javítani erre csomóan a halálát kívántak. Nálam ez pozitív dolog h nem hánynak ki valami bugos dolgot (ha az volt).
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Hopácsek! Úgy látom az emlegetett jóváhagyás megérkezett: [link]

Mégis voltak hibák amiket még javítani akartak. Holnap talán lesz frissítés. -
anderledani
őstag
Kis információmorzsa:
Once we receive confirmation we'll make an announcement on our Product Blog page on the following link: http://bit.ly/JFnregVagyis: Amikor jóváhagyást kapunk, bejelentjük a frissítést itt és itt.
Szerk.: De már ráunhattak a válaszolgatásra mert néhány más kérdéshez is ezt másolták be.
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Reggel 5kor indult a napom, és így alakult idáig a fogyasztásom:
3,5 óra kijelző használat
4,5 óra zenehallgatás
40 perc játék
1 óra net
folyamatos wifi/mobilnet szinkron mellet a facebook is futott a "háttérben". (Ugyebár ez nem épp az erőssége.)Most vagyok indulás óta 12 órálya. A teló 4%-on van. Csináltam róla képeket is, de nem egy rekorder teljesítmény lett.

-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma cseréltettem be a ZTE Grand X IN telefonomat egy Xperia sp-re. Egy dolog nem tetszik az a kamera része. Lassú és szerintem szar képet is csinál a másikhoz képest, illetve amikor belépek a kamerába az oldalsó gombbal mindig a Kiváló automatikus módot kapcsolja be. Ezt be lehet állítani valahol, hogy normál módba lépjen be alapból? Ha menüből lépek bele akkor minden okés.
-
törölt tag
SmartBand Jó cucc!! Nagyon remélem jó áron lesz
sp-hez jó lenne 
-
counterbill
senior tag
Próbált már valaki Ubuntut felcsempészni a telefonra?
Valamiért nem jön össze úgy ,hogy működjön. Régebbi telefonon sikerült már
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Végre megtört a jég és megint van egy 4.3-as hír!

. Nekem is a szürke árnyalatos tetszik legjobban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)