Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
Nagyon népszerű lett ez az SP
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaberiellb
senior tag
-
Logeeen
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Én amikor megvettem (Augusztus?), akkor le is vettem róla azt az ócskaságot, azóta egy hajszálkarc sincs rajta..
-
callmeakos
veterán
Tiszteletem.

Én is tegnap jutottam hozzá egy ilyen csodához és volna egy kérdésem.
A kijelző bírja a strapát és ellenáll a hajszálkarcoknak, vagy azért javallott egy fólia beszerzése. Ugyan volt rajta miután kivettem a dobozból, de olyan ótvarul volt feltéve, hogy leszedtem inkább, mert buzerálta a szemem. De ha ellenálló a kijelző, akkor nem veszek rá fóliát, ha nem muszáj.A frissítés engem annyira nem hat meg, jön amikor jön. Eddig olyan telefonnal éltem, ami 4.0val jött ki, ígérték a 4.1et, és semmi nem lett belőle. Szóval megszoktam

-
ung.mario
tag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
Szia! Ugyanez volt nálam is, gépen particionáld át a kártyát. Primari particiót kell csinálni, és formázni, ha jól emlékszem fat32 partíciónak. Utána már felismeri, és tudja használni az SP. Biztonság kedvéért formáztattam utána vele

-
oliwire
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Itt van a Volume Control nevű app. Próbáld ki, ezzel mit mutat. Ha ezzel sem jó, ilyenkor a fülhallgatót szokták ki-be húzogatni, volt már itt olyanról szó, hogy a telefon úgy érzékelte, beragadt.
(#15184) Lucifer6280
Egyértelműen az micro SD kártya a ludas, ha a telefon megy más kártyával, csak azzal nem. Más elektronikai cuccod be tudja olvasni? Nem lett véletlenül olvasás vagy írásvédelem a kártyán? Próbáld laptoppal beolvasni, azokon szokott lenni SD olvasó, csak adapter kell hozzá.
Szerk.: Közben látom is, hogy gépen is próbáltad. Az adaptereken néha szokott lenni írásvédelem ellen egy kis csúszka, azt is nézd meg, próbáld ki, miképp olvasná, mindkét állásban.
-
qamu74
őstag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen,és csak haver Nokiájával tudtuk formázni a kártyát!
-
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap vettem egy Fehér Xperia Sp-t előtte Samsung S Advence-m volt abból akartam belerakni a Kingston 16Gb-os class 10-es SD-kártyám, de azt írja az SP ,hogy sérült, próbáltam többször is leformázni a kártyát , az SP-vel is, a Samsunggal is, és gépen is de nem jutottam vele előrébb, ugyan úgy azt írja, hogy sérült, másik sd-kártyával tökéletesen megy (Kingston 4GB class 10). Nem tudjátok, hogyan lehetne ezt orvosolni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Mai napon behülyült a telefonom. Először nem szólt játékok alatt, de homescreenen hangerő gombokat nyomkodva pittyegett. Most már zenék alatt sem szól, de hívásoknál igen. WTF

Na összefoglalva:
Játékok alatt nincs hang
Akármilyen zenelejátszó alatt nincs hang
Homescreenen hangerő növeléssel pittyeg
Hívásoknál szól a csengőhang
Hívásoknál nem szól a beszédhangszóróEnnyire még nem láttam behülyülni semmit sem

-
zenwalk
senior tag
Sziasztok!
A 4.3 megjelent már a telora? -
Logeeen
senior tag
Szerintetek, aki feltette a leak 4.3-at, az nem tud csinálni egy ftf fájlt belőle, amit mi is fel tudunk rakni? Vagy akkor is kéne az UBL?
-
szasza87
tag
válasz
Bambi80
üzenetére
Én teljesen megvagyok vele elégedve! Novemberben váltottam S3-ról! A telefon gyors (hozza a 4 magosok szintjét) A kijelző csak mezei TFT, de szerintem így sem rossz! Nekem a kamera is megfelelő! Sokaknak van problémája a Wifi-vel és a Ram kezeléssel, nekem még egyikkel sem volt gondom... Biztos kifogtam egy hibás darabot!
Összességében nem bántam meg hogy megvettem! 
-
törölt tag
A sony honlapján nem az volt írva,hogy next version kitkat? Mert most azt látom, future version kitkat.
Lehet,hogy elnéztem. 
-
Bambi80
tag
-
harry3
őstag
válasz
valaki99
üzenetére
Bár nem tudom, de lehet, hogy kétszer annyi munka, mire megoldják, hogy mindenből legyen sötét változat is, mert az sem előnyös, hogy egyik alkalmazás ilyen, a másik olyan. Mondjuk a CM-oknál is meg lehet oldani az egész rendszer témázását. Ha ezt meglehetne csinálni, akkor már tényleg azt lehet mondani, hogy teljesen testre lehet szabni a rendszert.
Kíváncsi leszek, hogy mennyire fogják bővíteni a témákat, mert ez nem túl sok, illetve hogy csak a SONY csinál vagy más is csinálhat. Az utóbbi jól lenne, mert akkor eléggé sokféle téma közül lehetne válogatni, így meg lehet hogy nem is lesz több. -
Bambi80
tag
Sziasztok! Tényleg gyenge a Wifi ebben a készülékben?
-
Matada2.3
veterán
válasz
-AD4M-
üzenetére
Ha jól emlékszem a képek minősége jobb lett!

Lehet kihagytam, de valamit javítottak a képernyőn és a színek sokkal élénkebbek lettek és nem annyira ködös a betekintési szög mint az előző verzióban!

(#15156) Bambi80: ha vársz max 1 vagy két hetet akkor jön a frissítés és tökéletes lesz

-
Logeeen
senior tag
válasz
Martin 333
üzenetére
1. Későn néha ledob wifiről? Valószínűleg azért, mert olyan gyenge a jel, hogy eldobja... Aztán újrakeres, megint felmegy, és megint ledob..
2. Az alap szín a lila, amúgy az albumborítóhoz igazodik a led sáv színe is. -
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! 3napja pörgetem az SP-t,de lenne pár kérdésem...
1.Miért van az, hogy későn néha-néha a wifiről? Elég idegesítő...
2.A Walkman-ben hogy tudom beállítani a led sáv színét..mert ez a lila nem a legjobb! :S
Amúgy nagyon megvagyok vele elégedve! -
powerwade
senior tag
hehe, az existenz forumban olvasom: " I used leaked 4.3 for... 16hours. Back to eXistenZ."
szerintem túl nagyok az elvárások az 4.3-al kapcsolatban. lesz itt pofáraesés. -
embe
nagyúr
Lehet bagatell a kérdés: a 3 virtuális android kezelő gomb sorrendjét nem lehet felcserélni ugye?
-
qamu74
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó ez a videó, mit vagytok kiakadva
, látszik az életkora, na és a hozzáértése
Tipikus user 
-
-
bozont
veterán
Szerencsére találni értelmesebb tesztvideókat is. Az ő bootlodaerét nyitogatnám én is azért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
e-newsee
addikt
válasz
SkiDev
üzenetére
Meg az első dolga, hogy lehúzza a kijelzőről a matrica cuccot... Nekem első dolgom volt, hogy szikével levágtam a sarkát, hogy minél később jöjjön le magától. De mondjuk ez tőle nem elvárás.

A hátlap cuccot sem rakta vissza rendesen, a SZIM kártya cuccról meg ne is beszéljünk. Vajon miért nem volt jó itthon egy ilyen német SIM kártya cucc? Á, mindegy is... Megyek, benyomok valamit azon a izén... a TV cuccon, na!
-
SkiDev
őstag
-
e-newsee
addikt
válasz
üzenetére
Ez kész. Feléig bírtam. Ez hülye. Megerőszakolta a Sony kedvelő tisztességes embereket... Az ilyennek még vezetékes telefont sem adnék. És az a szomorú, hogy a vásárlók nagy részét az alig okosabb emberkék teszik ki. Persze, hogy nem töri magát agyon a Sony a bocsánatunkért esedezve a kis késés miatt. Ez most fel....ott. Bocs.

-
törölt tag
Nekem egy hete megadta magát a kesztyűs mód opció.
Most volt nem rég szoftver javítás végezve rajta nem tudom mi kigya van. 
-
tomika04
csendes tag
válasz
counterbill
üzenetére
+1
-
Sordoran
addikt
válasz
üzenetére
Szinte szégyellem, hogy olyan telóm van mint neki... Ahogy örül neki, hogy kapott SZIM kártyát hát már majdnem eret vágtam, 4 percig bírtam nézni, de csak mert kínzom magam

Amúgy tudom én, direkt rá is játszik erre, ebből van nézettség, de valami borzalom, nem én vagyok a célközönsége
-
Crvsh3R
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy Nova Launcher-nél nem található az app drawerben a beépített Album alkalmazás? Telepített programok listájában megtalálható.
-
tutuhawer
őstag
válasz
zoli121
üzenetére
ajjajj...
Ránéztem pár videójára, mondom, biztos, csak a linkelt videó olyan, hát nem. A többi is. 
Egyébként nem vágom, bármilyen témában is legyen, mire jó a kicsomagolós videó. Há' szétbarmolni a csomagolást és félredobni a kézikönyvet/vagy elolvasni még én is tudom. A telefonunk esetében pl a kézikönyvvel indítottam, ami írja, hogy töltsem egy kicsit a bekapcsolás előtt, ha jól emlékszem. A videón vagy átpörgettem vagy ki is maradt -
zoli121
aktív tag
Kicsit?!!
Miközben néztem Bartos möster jutott eszembe. Az is így szokott beszélni. Das ist SP 
-
törölt tag
Magyar teszt.
Bolond egy kicsit a csaj. 
-
wishi8411
újonc
válasz
tutuhawer
üzenetére
Igen, szerintem megoldható a dolog, de kell egy Miracast adapter a televíziómhoz vagy egy MHL adapter.
Amúgy a kontrollerrel is lehet lépkedni a menüben. Korlátozottan, de lehet vele irányítani a telefont.
Én idáig csak a kontrollert próbáltam ki, illetve még azt, hogy az OTG kábelre rákötöttem egy Delock USB elosztót, arra pedig egy Logitech egeret, billentyűztet és egy Kingston pendriveot. Flottul működött.
Itt például rákötötték az SP-t egy tévére. [link] -
bala6120
senior tag
Csatlakozom én is egy fekete SP-vel

-
tutuhawer
őstag
válasz
wishi8411
üzenetére
egy haver meg /ahhhüülllllye/ Xboxot vett, nemhogy PS-t vett volna és királykodhattam volna
Azért így se szar, pl elképzelhetőnek tartod azt, hogy a telefont rátükrözöd akár kábellel, akár NFC-vel egy okostévére, és mintegy hardverként, játékkonzolként használod, hiszen az irányítást meg a dualshock 3 kontrollerrel tolod. Pl lépkedsz a menüben a telefonon, a játék indul, azt már kontrollerrel tolod és a nagyképernyőt nézed? -
wishi8411
újonc
válasz
roland091
üzenetére
Ha a gyári alkalmazást használod, akkor először vezetékesen kell összekötni a készülékkel, ez a PlayStation 3-nál is így volt első bekapcsolásnál! Ehhez szükséged lesz egy OTG kábelre és egy mini USB kábelre, mivel a DualShock 3 nem micro USB-s. Miután összepárosította, után már megy BT-vel is. Talán a Joy egyedi azonosítója miatt kell, hogy felismerje, nem tudom pontosan. A Playről elérhető külsős programot nem ismerem.
Nálam a FIFA14-et nem támogatta, de a San Andreas és Dead Trigger 2 simán ment vele.
-
embe
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz
roland091
üzenetére
a kérdésem épp az, amit még nem próbáltál ki
Én pl örülnék, megőrülnék, ha a Fifát tudnám játszani kontrollerrel. Néha nehéz irányítani a spílereket, főleg, hogy 20 éve okádék a játékintelligencia a Fifákban. Vajh megkérdeznek focistákat is, hogy "te, ez így jó lesz?" -
roland091
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
a kérdésed pontosan nem értem xD, de a DS3 támogatás abban nyilvánul meg h a telón lévő játékokhoz tudod használni a ps3 joy-t nem próbáltam még ki mert azt írja a telefon h valami kábellel kéne csatlakoztassam a joy-t, de lehet megoldható BT-n is

meg nem is értem mert h ha bekapcsolom a joy-t akkor bekapcsol a ps is XD lehet ezért kell hozzá kábel, vagy lehet h a sixaxis vezérlőt kell felrakni a play áruházból -
tutuhawer
őstag
válasz
nolika
üzenetére
hááát... lenne egy oldal pont a munkámhoz, amit de jó lenne betölteni, és a chrome is megroggyan picit, de a firefox egyenesen használhatatlan. Tetszik, ha sok kiegészítő, szép felület, könnyebb kezelhetőség jár a firefox mellé, de csak pont az nem megy, ami pedig nagyon kéne
Nem gáz, mert megnyitom chrome-ban, de most kötök még egy kompromisszumot. Kötöttem egyet, amikor félretettem a Real racinget, pedig a telón minden fut, mindent visz, odabasz a pontszáma stb stb. A Fierfoxról mindenesetre nem mondok le, nekem jobban tetszik, azonnal kézre állt a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meshtastic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég lett a Grand X-ből?

de akkor talány marad
a másik tesztelem a kicsikét mivel még új, viszont az asphalt8 meg egyszer fogja magát és kilép
erre valami megoldás?

Lehet,hogy elnéztem.

A menű fehér alapszínét remélem át lehet állítani!
Most volt nem rég szoftver javítás végezve rajta nem tudom mi kigya van.
Ránéztem pár videójára, mondom, biztos, csak a linkelt videó olyan, hát nem. A többi is.