Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Névnapom van, tegnap volt a születésnapom, most már kérem a 4.3-mat

-
-
gazefan
csendes tag
Sziasztok, nemrég kaptam meg az SP-m, és nemtudom hogy normális-e hogyha 50%-ot merül 8 óra alatt. Mit gondoltok?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Mentéshez: Helium does NOT require root.
Mondjuk ezen a telón nem tudom, hogy működik-e, ugyanis van egy ilyen mondat is a leírásban:
"Note: Some Sony devices have issues with Helium. This includes the Xperia S and Xperia Z. Sony has *disabled* backup on these devices completely."
-
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Root nélkül biztos nem, de rootos megoldást se láttam még soha.
off: nem tudjátok mitől lehet az hogy bezárja a san andreast amint betöltött a csík(játék inditáskor, rámegyek hogy resume és utána). Egy-két napog normálisan ment, majd ma kezdte el ezt. Mitől lehet? -
AeSDé Team
őstag
(más téma de az előzőre is várom a választ)
A gyári biztonsági mentés/visszaállítás appal mik a tapasztalatok? Van olyan hasznos mint egy Titanium Backup alkalmazás adatok mentése?
Ha lementem vele egy játék (pl. GTA SA) adatait, és 4.3 alatt majd visszaállítom megmarad a mentésem? Így kihúzhatnám pár napig 4.3 rendszerrel root és Titanium Backup nélkül. -
AeSDé Team
őstag
Egy telefont be lehet úgy állítani hogy ne mobilnetet szórjon wifin hanem egy router jelét erősítse fel? Mert a szobám ajtajában még van jel, oda tenném a régi alcatelt (ami ráadásul stabilabban is tartja mint az SP ugyanott) és az szórná nekem hogy tudjak netezni pár méterrel arrébb is

Ezt azért kérdeztem mert hotspot aktiválásakor azonnal lekapcsolja a WiFit, és fordítva.
-
roland091
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
én se használok 4G-t egyszer kipróbáltam de azon kívül h jobban merült az akku drasztikus külömbséget nem éreztem :/

-
jety91
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Elég gagyi Telenornál (2-3mas a térerőm 4g-vel ahol full 3g-vel)
Kérdés mennyivel zabálhat ugye többet az akksiból is
Egyelőre marad a 3G -
jety91
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Én is telenorosként veszprémben is kellene hogy legyen LTE, de H+ van nekem is. Van valami beállítás ehhez vagy szimplán nem érem el a mostani csomagomban?Megvan, be kellett állítani

-
e-newsee
addikt
válasz
KarolyiSimon
üzenetére
A H+ az "csak" a HSPA gyorsabb változata, de még 3G.
-
counterbill
senior tag
válasz
KarolyiSimon
üzenetére
LTE-nek írja.
Kép -
KarolyiSimon
csendes tag
Sziasztok!
Gyanítom, hogy hülye kérdés de az ismerettségi körömben senki másnak nincs 4g képes telefonja. Szóval a 4g-t hogy jelzi a készülék? Nekem a térerő felett a H+ esetén a leggyorsabb a net, az az? A sim kártyám kb két hónapos és a telenortol van. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
anderledani
őstag
Én holnap sajnos nem leszek itthon, de amint hazaérek, este fél 9 körül, már megy is fel a 4.3

-
ung.mario
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
galaxy S3 17959 - galaxy S4 27435 - Xperia SP 21602
Ugyanavval a programverzióval kell számoltatni.
-
AeSDé Team
őstag
Szerintetek a 4.3 megjelenéstől számítva hány óra kell majd hogy zárt bl-es telókra kijöjjön a root?
Valaki feljebb írta hogy a telefon nem haladja meg az S3 pontjait antutuban, az enyém alulról karcolgatja az S4-et.
-
Sakab
senior tag
válasz
bozont
üzenetére
KÖszi a tippet próbáltam...ezzel a fájlal már 3 módszert is találtam mind a 3at beírtam átírtam de semmi sajnos. MOst másztam ki a kádból és még igy se megy pedig újraindítottam minden

Más..
Nem tudjátok véletlen hogy GTA, FIFA, Asphalt szuperül megy de csak belső memón..az meg ugye eléggé korlátozott. Nem tudjátok hogy lehet átmásolni memkártyára ógy h müködő képes maradjon?
-
Balage833
csendes tag
Sziasztok.
Ma vettem egy SP-t, és olyan problémával szembesültem, hogy nem fogadja a hívásokat, nem csöng ki, nem is jelenik meg semmi a telefonon, a hívó félnél meg hangposta jelentkezik be.
Annyit találtam, hogy a "Hívásletiltási beállítások" résznél a "Minden kimenő" és a "Minden bejövő" menüpont alatt is az szerepel, hogy Letiltva, ehhez képest mondjuk kimenő hívást tudok kezdeményezni. Ha a beállítást meg szeretném változtatni, akkor valami jelszót kér...
A tanácsokat előre is köszönöm.
-
SkiDev
őstag
Nem tudom volt-e már téma vagy valaki(k)nek feltűnt-e, de mikor néha a kijelző nem oldódik elsőre ugynaúgy működik mintha lenne kép rajta? Tudom hülyén hangzik, de emlékezetből felnyitottam a képernyőzárat (mintás) és beléptem a zenelejátszóba... Zenét nem indítottam, de mikor felnyitottam újra, hogy legyen kép, akkor a zenelejátszóban voltam.

Egyébként egyéni csúcsot értem el aksiban!

Végülis látszik,hogy nemcsak telefonálásra használtam, de játék nem nagyon volt benne, talán 10 perc GTA... -
BRIKLY
veterán
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Én csak a főcímet olvastam
"A small guide by me: Get the BE2 after bootloader unlock" -
Sakab
senior tag
válasz
jety91
üzenetére
Anno páréve a Galaxy S-emmen nagyon sokat cserélgettem a kernelekeket rom-okat és érezhető különbség volt közöttük. Jelenleg a sebességgel megvagyok elégedve, viszont a wifi rohadtul bosszant. Pl a kádba nem megy már egyáltalán...előtte az Arc S,em galaxy-m, nokia n8 am vígan ment....
Ezt találtam pl:
[link] -
jety91
őstag
Link ezekről esetleg? Tudod a messziről jött ember azt mond amit akar

Attól hogy "jobb" kernel lenne alatta még nem fog 5000-et sem ugrani egy antutuban. De nem is értem mit érdekel ez tégedet. Menőzni szeretnél vele, hogy neked jobb az SP-d, mint egy S3? Elfut rajta rendesen (kivéve ami nincs ugye optimalizálva, de ez igaz PC-n is) minden program amit kiadtak androidra, nem tudom mit szeretnél ennél többet ezzel a telefonnal kapcsolatban még kihozni.
A kinyitásra visszatérve:
- Szvsz nem lehet kinyitni, maximum egy exploitot kihasználva kódot injectelni a betöltés során, így lehetőség nyílik a CWM/TWRP felrakására. Ebből ugye következik hogy mehet innentől fogva fel rá MIUI/CM. -
Sakab
senior tag
TUdom hogy attól nem ugrik 5000et hogy kinyitom de ha nyitva lenne lehetne mókolt kernelt + rom-ot rátenni ami lényegesen nagyobb sebesség ugrást, optimalizálást jelentene, esetleg wifi kamera gond is javulna.
Tudom hogy hivatalosan ez a járható út...mármint a gyári kártyafüggetleneket kilehet ütni a sony eggyütt müködésével de elvileg lehet nyitni a zártakat is. -
Sordoran
addikt
Függetleneken lehet nyitni a BL-t, szolgáltatói készülékeken viszont nem. Antutu pedig a 4.x frissítés óta mindegyik SP-n 21ezer fölött ad. 4.3 pedig függetlenekre holnap jön, szolgáltatói készülékekre meg talán pár óra, pár nap, vagy akár hét múlva, előre nem lehet tudni, de ezt naponta vagy 5x leírjuk, nem kéne sokat vissza olvasni hozzá.
Maacaw: Ha elég az, hogy letöröljön mindent akkor Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása
Vagy a másik opció: Felrakod számítógépre a SUS-t (Sony Update Service) és azzal újra telepíted, ez talán jobb. -
Sakab
senior tag
Sziasztok. XDAn szétnézve olvastam hogy kilehet nyitni valahogy a zárt BL es SP-ket. Ami azért nem lenne utolsó mivel 16e ről 21e re ugrana az anutu és teljesítménybe megverné mondjuk az S3at. Erről valakinek van tapasztalata?
Ja és abból mi igaz hogy január 2. felére toljáka 4.3at? Mert ezt is több topikba irták
-
Maacaw
tag
Valaki esetleg letudná írni a Factory Reset menetét? Köszönöm előre is!

-
Chabi
aktív tag
válasz
counterbill
üzenetére
Majd holnap reggel fogunk többet tudni mert kb akkor lessz arrafele a messzi indiába meg japánba, 15 óra.

-
cztibcz
csendes tag
Sziasztok,
friss sp tulajkènt szeretnèm megkèrdezni,hogy hogyan tudnàm dlna-n csatlakoztatni a telót a galaxy tabhoz
Előre is kőszi -
törölt tag
A többi sony mikor kapta meg a 4.3-at magyar idő szerint? Hétfőnként délután? Vagy már délelőtt?
-
Mi annak a valószínűsége, hogy a 4.3-hoz is lesz exploitos root, kernelcserélgetés nélkül?

-
komizoli90
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta valaki már a Képernyő tükrözést Samsung SmartTV-re? Nálam mindkét tévénél úgy lefagy a kis drága, hogy toll után kell futkoznom, hogy újraindítsam
Nem egetrengetően fontos funkció csak édekel hogy másnál is csinálja-e? 
-
AeSDé Team
őstag
válasz
L4Fleur
üzenetére
Tovább fejlesztve:
Ha ilyen fekvő módben benyomod a home gombot bejön az autós képernyő. Egy megoldás van, le kell tiltani az autós módot
És akkor bármeddig élvezhetem a fekvő launchert, anélküld hogy az autós mód futna a háttérben. Ha ezt minden újraindítás után megcsinálom akkor bármeddig használhatom így a telefonom 
-
geryee
újonc
Akkor nincs valakinek valami tippje ezzel Xperia Facebook integrációval kapcsolatban?
-
apuc
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
Segítsetek nekem.Miben hoz majd újat, többet a 4.3- később a Kit-Kat a mostani 4.1 hez képest?
-
dave0825
őstag
válasz
Maacaw
üzenetére
Nekem is volt, hogy magától újraindult, volt hogy egy nap 2x, aztán pár napig semmi, egyszer csak megint... Meglestem, hogy előtte valami SIM-kártya valamit írt ki, írtam ide a topikba, és javasolták, hogy nézzem meg a kártyát, hogy nincs-e kicsúszva, vagy elmozdulva...Hát el volt
Azóta (lekopogom) jó, nem indult újra. -
Maacaw
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Igazából nem a legjobb SD kártya (SanDisc), mostanában veszek egy újat, de akármennyit várhatok miután rámentem a képre, nem tölti be. És apropó: a gyári képeknél amik alapból a telón voltak ugyanez van
Úgyhogy factory reset lesz belőle, a biztonsági mentés már meg is van 
-
-
Maacaw
tag
Szerintetek miért lehet az, hogy: Az albumnál a legtöbb esetben nem tölti be megfelelően a képet, vagyis nagyon pixeles. A telefon néha (eddig kb. 2-ször) random kikapcsol, valamint miután rendesen leállítottam akkor nem tudom hogy kikapcsol-e vagy sem, de a képernyő világít továbbra is, és mindig resetelnem kell az OFF gombbal. Valakinél jelentkeztek már esetleg ezek a problémák? Mert ez így nagyon nem oké egy közel 70.000 FT-os telefonnál

Köszönöm a válaszokat előre is!
-
cancan kakas
csendes tag
A Sony újra csinált egy jó telefont. De amerikában 20000 forinttal olcsóbb

-
qamu74
őstag
sziasztok!
Ha a sony a 4,3 Hétfőn adja ki ,délutánra többet tudunk meg,mert a távol-keleten és indiában bőven Hétfő lesz már...
Kíváncsi vagyok, hogy ott megkapják e a 4,3-at! -
L4Fleur
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
-
AeSDé Team
őstag
Ezt én is így gondoltam, hogy benne lenne mindkettő. Kezdek elbizonytalanodni hogy legközelebb ha összejön annyi a PC-m fejlesszem vagy vegyek egy konzolt, mert az kihúzna 1-2 hardver fejlesztési ciklust, megveszem egyszer és évekig adják rá a játékokat, tucatni exkluzív címmel, amik miatt mindig olyan irigy voltam a konzolosokra. Kényelmes, és hosszú életű. De ez már nagyon off, a lényeg hogy lesz-e Dualshock 4, mert ha igen akkor azt veszek majd a telefonhoz.
-
geryee
újonc
Üdv!
Xperia Spvel kapcsolatban!
Két hete vásároltam, de nem működik rajta a Xperia Integráció a facebookal nem tudok képet megosztani így. azt írja állandóan koppints az újabb feltöltéshez! Mindent elkövettem gyári beál v álitása stb.. újra inditás más fiókkal való belépés de nem megy sonynál sem tudtak segíteni.
Vmi tipp? -
Chabi
aktív tag
válasz
bozont
üzenetére
Na igen de csak úgy lenne értelme ha támogatná mellette a 3 at is. Mert hát ugye azért még egy jódarabig meg se fogja közeliteni az eladott ps4 ek száma a ps3 ét, mert nemhiszem hogy akinek ps3-a van az egyből rohan ps4 ér.
Hogy legyen dualshock 4 e, mikor a 3 mat (a ps3 at is) feleannyiért megkaphatja akár újonnan.
Egyébként próbáltam ps4 et, és sokkal jobban izzadt a kezem tőle mint a 3-tól. És azt hiszem hogy android játékok terén nem fogunk killzone 4(vagy mennyi) eket kapni amihez érdemes a touchpad-es minihangszórós dualshock 4 et használni, a 3 helyett.
De izlések és pofonok.
-
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Véleményem szerint még egy évig majdnem felesleges, ugyhogy szerintem talán a 4.4-be belerakják.
-
AeSDé Team
őstag
Valamikor 4.3 vagy 4.4 környékén lesz valamikor Dualshock 4 támogatás is?
-
dave0825
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Amiket linkeltem, azok is teljesen azok, mint a gyári launcher, csak több beállítás van bennük.
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
töltőre van dugva azért tudott elfordulni

-
AeSDé Team
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
Igen, van. Most teszteltem, gépről és mobilról. Az előlapi kamerával is elégedett vagyok, az előző telefonomon nagyon sötét képet adott. Egy gombnyomással átválthatsz hátlapira

Dave0825: Launchert váltani nem fogok, nekem tetszik a Sony-s.
Chabi: Köszi, szóval nem szerkesztett. Talán 4.3-ban lesz valami ilyesmi, hétfőn elvileg jön.
A Sony aztán tényleg betartja az ígéretét, miszerint decemberben kiadják
-
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Azon a képen valoszinüleg tv hez volt csatlakoztatva, úgy el lehet forgatni, egyébként nem. (rootos megoldást nem tudok sajna)
-
dave0825
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
-
-
AeSDé Team
őstag
T-mobile weboldalán van az SP képei közt egy olyan ahol landscape módban van a Sony UI. Ez elérhető valahogy gyári launcherrel vagy csak egy szerkesztett kép? Root módszerek is jöhetnek.
-
Kérdés: nálatok megy a Skype hang- és videóhívás? Nálam a hívás megkezdésekor mindig megszakad. Mintha blokkolva lenne.

-
dave0825
őstag
chab7, oliwire: gondoltam, hogy elírás, csak érdekesnek találtam

-
-
-
Maacaw
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Xperia SP-t, és a következő gondom van vele: A belső memóriánál szabad tárhelynek kevesebbet ír, mint amennyi valójában.
De itt van számokban:Alkalm.ok (adatok és média)
4,06 GB
Képek videók
314 MB (=0,3 GB kb.)
Hang (zene,csengőhang stb.)
28,73 MB (=0,03 GB kb.)
Vegyes
15,79 MB (=0,02 kb.)
Elérhető
298 MB (=0,29 GB kb.)4,06+0,3+0,03+0,02= 4,41 GB az 5,37 GB-ból

És ugye 5,37-4,41=0,96 GB

Szerintetek ez vajon mitől lehet? Köszönöm előre is ha válaszoltok rá
És azt is írjátok meg légyszíves ha valamit elszámoltam 
-
anderledani
őstag
Kicsit PR-os de nagyjából így zajlik egy frissítés elkészítése (Tudom, ez HTC, de gondolom így van máshol is.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy factory reset lesz belőle, a biztonsági mentés már meg is van