Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mol7
csendes tag
Üdvözölni szeretnék mindenkit!
Olvasgatom már egy ideje a fórumot, voltak hasznos információk is számomra. Most egy kicsit kétségbe vagyok esve és a segítségeteket szeretném kérni. November végétől van egy ilyen csodám, legalább is akkor nagyon jó választásnak tűnt (erős vas, tetszetős külső, a képernyőt leszámítva csak jókat írtak róla a hozzáértők is). Sajnos nem igazán volt felhőtlen az öröm, nemsokára a beüzemelés után elkezdett rakoncátlankodni, igazából nem nagy probléma de annál bosszantóbb minél tovább tart, szóval olyat kezdett, hogy egyszer csak minden átmenet nélkül nem elérhető a készülék. Ekkor én sem tudok hívást indítani, ami jó ha szeretnék csak nem megy, mert akkor legalább észreveszem, de ha nem akkor ránézésre nem észrevehető, mert minden normálisan működik még térerőt is rendesen mutat és egész addig még újra nem indítom addig nem javul meg. Most már azért bosszant a dolog (amúgy alapjában nyugodt vagyok, de már tudnák két lábbal ugrálni rajta) mert decemberben két hétig szervizben is volt (az is egy külön tortúra) szoftverfrissítéssel javították, ami nem igazán jött össze mert azóta is meg van a probléma. Ha valaki tudna valami okosat mondani, azt nagyon megköszönném, hátha nem kéne végigjárnom újra ezt szervizes vesszőfutást, mit nem kívánok senkinek.
-
válasz
drexler92
üzenetére
Le kellett volna vágnod neked is a sarokban azt a kis papírt, mert ha ahhoz bármi hozzáér, már válik is fel a fólia és száll alá a por.
Specifikáció szerint Gorilla Glass van rajta, ami védi a gyengébb fizikai behatásoktól, de sajnos a hajszálkarcoktól nem. Továbbra is ajánlott a fólia.
-
drexler92
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telót,de a gyári fólia,ami alapból rajta volt,már 1 nap után jön le, és buborékos. A kérdésem az,hogy mennyire strapa bíró a kijelzője,és ha esetleg fólia nélkül használom,mennyire koszolódik,vagy netalántán karcosodik?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy az SP-ről nem tudok MMS-t küldeni. Az előző SE C905-ről simán ment, csomagot nem váltottam, internetem mindig csak wifi volt.
Előre is köszi! -
oliwire
őstag
válasz
Classius
üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, mert még így sem lehet kizárni az user errort. Mások pont másképp is vélekedtek. [link]
Sokszor feltelepített alkalmazás miatt bolondul meg az androidos telefon. Ha Sony Update Service programmal, teljes újratelepítés után, mindenféle külső alkalmazás nélkül is rossz a telefon, akkor az bizony hardveres gondokkal küszködik, garanciáztatni kellene. Próbálja meg csökkentett módban is ki a telefonját a haverod.
-
harry3
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
SPCC megnyit->bal felső sarokban Telefonja/táblagépe naprakész-re rákattint->miután felugrik az ablak, hogy telefonja/táblagépe naprakész ott van az ablakban kékkel kiemelve, aláhúzva, hogy a telefon/táblagép javítása, arra rá kell kattintani. Ha nem megy, akkor csak a flashtool marad.
-
roland091
senior tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hát ha formáztad a systemet ott már nincs existenz xD
Amúgy próbáld meg flashtools al azzal mennie kell letöltöd gyári Fwt és fel flasheled -
harry3
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Rá kell kattintani, ahol írja, hogy Telefonja/táblagépe naprakész, majd a felugró ablakban a telefon/tablagép javítása.
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Valaki igazán segíthetne megoldani, hogy újra éljen a telefonom... SUS azt mondja, hogy nincs frissebb szoftver és nem csinál semmit, esetleg itt is van olyan billkombó amivel lehet tolni egy full wipe-ot?
-
válasz
qamu74
üzenetére
Nem kell minden nap leszarozni a sonyt meg a telefont, attól nem lesz előbb frissítés. Ráadásul ez egy szuper telefon. A vélemény egy dolog, de naponta 200-szor leírni, hogy így szar, úgy szar... Ezzel van tele a forum. A tok a telefonhoz tartozik, miért lehetne arról beszélni. A késés is lehet téma, de nem állandóan. Én örülök, hogy nem adtak ki egy bugos sz@rt. Szívjanak csak az l-esek, meg a z-sek, mi már egy aránylag jó rendszert fogunk kapni. Akinek meg a legújabb rendszer kell, vegyen nexust. A telefon hibáit sem kell naponta elsírni, aki olvassa a forumot, az már tudja mik a gondok.
-
bajzal
őstag
Ennél a telefonnál tudok SD-re telepíteni? Pl: 1-2Gb-os játékokat? Mert pl: az L-re nem lehet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Újabb bizonyítékot nyert, hogy hivatalosan le vagyunk tojva. És nem az számít, hogy nincs frissítés, hanem hogy nem törődnek velünk. L azóta 2 frissítést kapott, mi meg szívunk. És a mocskos zárt BL mellett másfele ácsingózni sem lehet ugye. Jól bebiztosítják magukat, az fix

-
qamu74
őstag
Mi a f@sz baja van itt egyeseknek,hogy várjuk,vártuk a 4,3-at!
Én sem szólom le a TOKOZÓ user társakat és egyéb b@romságokat írókat.
Tiszteljük egymás véleményét és nem kell a másikat hülyének nézni!!!!!! -
juan88
tag
Szerelmetes Buddha a kis Jézussal az ölében!
Hihetetlen amit ez a Chain Hacker tag (a "petícionista") művel xda-n, szerintem elvárja, hogy kitüntessék, vagy nem is tudom, aranyozott WC-papír gurigából állítsanak neki szobrot a Sony hq közepén. 
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Véletlenül formáztam a /system mappát...
Próbáltam SUS-sal rendbehozni, csak egész egyszerűen kiírja, hogy a telefon már a legfrissebb szoftverrel rendelkezik, és kész, nem csinál semmit, tudnátok segíteni, hogy tudom újra visszahozni az életbe? -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
á ezek nem tartanak vissza. :-)
Más:
Melyik lenne jó? Ha gyorsan kiadják a 4.3-at bugosan amire hetente jönne peccs vagy ha várunk és kiadják a stabilt?
A mostoha gyerekségről tudnék írni. Anno a Galaxy W egy igen jó telefon volt a középkategóriában. 2.3.6-al jött ki és nem is kapott verzió váltást. CM10.1 fut most rajta és max 150mega szabad memóriával kell élnem.
A Sony ehhez képest nagyon jó. Érkezik a 4.3 és lesz még 4.4 is. Gondolom tervben volt a 4.2 csak hát közben inkább a 4.3-ra tértek át. Lemerem fogadni, hogy a 4.1.2 hibáit a 4.2-vel akarták javítani de az meg törölve lett. -
Classius
aktív tag
válasz
M.A.Z.
üzenetére
Spanom L-jét ugy ahogy van szétszedik a frissítések...Ma már ott tart, hogy konkrétan 2x olyan lassú lett a telefonja mint volt, randomba újraindulgat, és még lehetne sorolni. Persze amit te linkeltél még nem tette fel, de már a töke kivan vele. Hidd el, nem annyira jó az, ha elárasztanak frissítésekkel. Én örülök neki, [ha lehet így fogalmazni], hogy késik az SP-re. Ez is azt mutatja, hogy foglalkoznak vele. A 4.1-el meg az égvilágon semmi gondom nincs, a telefon is szuper, nincs okom különösebb panaszra.
A 4.3-ért sírók lesznek majd a leghangosabbak, hogy milyen szar lett az új frissítés ha majd kifog jönni. Ebben biztos vagyok. Erről ennyit. -
Regiee
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Nekem a zártság is és az új IOS 7 is az ami már nem tetszik. És unom is a telót picit.
Akkor esélyes hogy erre cserélem
-
M.A.Z.
aktív tag
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Egy iPhone 4 8Gb megéri lecserélni egy ilyen telefonra? Miben erősebb/gyengébb a az Xperia SP mint egy Iphone4?
Köszönöm. -
törölt tag
Üdv a tisztelt tulajoknak.
Egy nagyon gyors kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban: átállítható a készülék arra, hogy bejövő hívás esetén bármelyik fizikai gombbal fel lehessen venni a hívást?
Bocs a láma kérdésért

-
roland091
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
na majd hétvégén lehet akkor neki ülök, addig még utána olvasgatok pár dolognak

-
roland091
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
telenoros vagyok

amúgy most beleolvasgattam h mit is kéne csinálni meg hogyan és hát azért nem egy agy sebészet
főleg h van már 4.4 es CM is, most nagyon elgondolkodtam rajta h egyik délután nekiesek -
törölt tag
New Xperia L firmware released with build 15.3.A.1.14

-
válasz
qamu74
üzenetére
Komolyan mondom (ez vonatkozik misee-re is és a többi síró emberkére is) ez a rengeteg sírás, ami itt megy már nagyon bosszantó. Akinek nem tetszik ez a kiváló telefon (nem hibátlan), az menjen el és vegyen másik márkát. Majd annak a topikjában sírjon tovább, hogy ez nem megy, az nem megy. Htc? Személyes rossz tapasztalatom van htc-vel. Egyik márka sem tökéletes. Akinek ez nem jó, más sem lesz az. Vegyetek s5-t, vagy nexus 8, esetleg htc one xxxx-et 400000-ért, de még az sem lesz hibátlan. A Z-sek meg szívjanak a bugos 4.3-al. Idegesítő az a szenvedés, amit egyesek előadnak minden nap 200-szor...
-
roland091
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
jogos, csak hát az a helyzet h ehhez a részéhez nagyon nem értek és sose csináltam
, garancia miatt nem aggódok bolti garancia van rá
szerintem nem bukok vele nagyot xD
tényleg azért eddig csak ilyen existenzeket pakoltam és ott adott volt az a fajta biztonság érzet h SUS 5 perc alatt rendbe rakja h elcseszek valamit
a végén téglázom szerencsétlen telefont aztán akkor ennyire se lesz jó
-
harry3
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Reménykedek, hogy sikerül megoldani zárt BL-re, ha sikerülne, akkor nem is érdekelne a frissítés.
-
oliwire
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Én sajnálnám a garancia elvesztését.

-
tomp
félisten
Na akkor most, hogy javították a dátumot végre lenyugodhat mindenki.

Aki e miatt akar telefont váltani az eléggé érdekes ember. Anno a samsung az első S modellnél mennyit is tökölt a frissítéssel?
-
törölt tag
December 16-fogadta el a szoftvert a T-mobile. (Jelly bean 4.3.)

-
Sordoran
addikt
válasz
qamu74
üzenetére
Igen, a 27. lehetséges csak, mert 3. már február és akkor megint elszámították magukat. Persze nem lepődünk meg majd ha túllépik az ígért dátumot. Ha jövőhéten jön PTCRB bejegyzés akkor még talán tartják a szavukat.
Ha tényleg veszel másikat akkor vidd magaddal Jozsót is, ő is vegyen valami Samsungot.
-
ottoyes
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
Ehhehehe..te dili..

-
Danesz94
senior tag
Sziasztok!
Eddig telenoros volt és az az igazság, hogy most is ott szerettem volna SP-t venni viszont ez nagyon jó ajánlatnak tűnik. ( Csak feltöltőkértyást szeretnék venni)
Szóval szerintetek jobb a T-mobile mint a telenor? Az árat leszámítva?
Váltsátok át Dominora!
-
qamu74
őstag
Nézem most a naptárat , 27.-e vagy 3,-a jöhet szóba, de a sonyt ismerjük már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk már nem nagyon izgat(vagy még is)
3.-án fizu, megyek egyből a téhez, valami más telefont nézni...
-
counterbill
senior tag
Here, have a break have a KitKat.

-
válasz
Májkülnájt
üzenetére
Vót má'
-
Májkülnájt
tag
http://www.xperiablog.net/2014/01/16/sony-confirms-android-4-3-for-xperia-sp-t-tx-and-v-to-from-end-jan-early-feb/
-
Sordoran
addikt
De miért? Komolyan ilyen hülyék a Sony-nál? Februárt kellett volna írni, és azzal 6 hetet adnak maguknak, és ha még ebben a hónapban jön nagy öröm, boldogság, ha február akkor sincs gond. De így ha átcsúsznak tényleg februárra, akkor megint kapják majd a szidást mert januárt ír az oldal. Miért jó az nekik, ha necces határidőkhöz kötődnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meshtastic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)