Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Magyar teszt video! Igaz,hogy z de ilyen lesz sp-re is. [link]
-
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Tamarel
üzenetére
Témába vág:
Ezeket próbálta valaki? Tényleg gyorsak? Melyik a jobb?
SanDisk Ultra 32Gb
Samsung SDHC Plus
A Samuról azt irja, hogy 3.0 szabvány. Az amúgy mire utal? USB 3.0? -
Sakab
senior tag
Na közbe sikerült használnom a keresőt is úgylátom voltak már többen itt is akik kipróbálták és müködött..
Tudom hogy nem pont ebbe a topikba való de hátha...Ebayen találtam ezeket véleményetekre lennék kíváncsi. Itthon ugye 9-10 ért kapok 32es samsungot.
Kinából jön SanDisk Ultra 64gb class 10 - 5.000Ft (ezmondjuk gyanusanolcsó)
[link]Szintén kína 64 class10 - 8600Ft
[link]Ez viszont Canada - Sandisk 64 class 10 - 8600Ft
[link]Valakinek vmi tapasztalata van ilyen téren? CSak mert nem szeretném hogy megjön és a 64gb-ből 10et tudok használni vagy tudom használni mind a 64et kb 2 hétig mert megmakkan. 5éve volt szerencsém kinai másolt sony memorystickhez...tökéletes volt 1,5 évig utána gondolt egyet és soha többet nem ismerte fel semmi.
-
Sakab
senior tag
Nincs vkinek tapasztalata arról hogy elboldogul az SP egy 64Gb-s kártyával? Hivatalos verzió szerint max 32gb de több külföldi fórumon írták hogy gond nélkül lekezeli. Szerintetek?
-
dave0825
őstag
válasz
SkiDev
üzenetére
Szívesen
Nekem is tetszik, csak nekem az a bajom vele, hogy nem lehet úgy állítani a widgetek méretét, mint a Next Launcher-ben, hogy nem fixen rács-sor méretűre, hanem rugalmasan állítani. De ez kb. minden launcherben így van, amivel eddig találkoztam, csak a Next-be nem. -
baraaSP
újonc
Sziasztok!
McAfee Mobile Security próbaverzió lejárta után állandó értesítéseket kapok, hogy tegyem védetté a telefont és vásároljam meg a terméket. Ezt valahogy lehet blokkolni? Köszi
-
valaki99
tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Köszönöm!

-
dave0825
őstag
válasz
ung.mario
üzenetére
Értem, barátnőmmel beszéltük, hogy lehet hogy olcsóbb lenne mobilnettel telefonálni valahogy (telefonálni jobb mint fb-on írni, pl. gyaloglás közben), szóval más lehetőség is szóba jöhet, nem csak a Viber (egyébként nem ismerem még), Skype-ra is gondoltunk, de sejtettem, hogy a videóhívás azért sokat fogyaszt

-
ung.mario
tag
válasz
dave0825
üzenetére
Használtam, de inkább csak a chat részét, erre meg jó a fb messenger is, az több embernél van. Nem mértem az adatforgalmat, de nem volt eget rengető. 1 perc böngészéssel többet eszik. Nézd meg az fb-ot is, ott párom régebben, igaz tableten, de bonyolított hang és videóhívásokat is. Valamelyikkel próbáltam a videóhívást is mobilnettel, de erőteljesen zabálta a megákat.
-
rico6
csendes tag
üdv. valakinek ötlete, hogy win8.1 64bit alatt miért nem akar működni a PC Companion? meg sem találja a telefont, ha mégis akkor pár perc után ismét elveszti
-
tutuhawer
őstag
A teszteket nem vágom, de a FIFA 14 szépen hasít, írtam is, és a visszajátszást is simán sikerült mentem, lehet megosztani stb stb de fel tudjuk tölteni tube-ra azonnal, és megy tovább a játék. Sima ügy volt a telefonnak, ki is vertem rá, ilyen lett a 10 másodperces replayem:
youtube -
dave0825
őstag
Tudja valaki, hogy T-mobile-nál mobilnettel lehet használni Viber-t? Vagy más netes telefonos appot? Hallottam, hogy a Vodafone-nál nem lehet, de állítólag visszavonták a letiltást, úgyhogy lehet, vagy valami ilyesmi, de nem tudom, hogy T-nél ez hogy van.
-
formengil
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy PowerAmp alatt is villogjon a ledsáv?
-
valaki99
tag
Szóval, valaki tisztázná előttem h mi az az xposed és a gravity box?
-
apuc
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudok vele képernyőfotót lőni?
Köszi: Csaba
-
dave0825
őstag
-
Becksman
őstag
Nah már lassan fél éve (5 hónapja) vok SP tulaj.
Vegyes érzéseim vannak! Hardveresen nagyon jó (gyors minden
)
A sok hibábol szerencsére nálam nem nagyon fordult elő semmi! (néha volt kilépés,de kb ez amióta megvan 5x ha előfordult).Remélem mihamarabb megjön a 4.3!

Külföldi romok sincsenek még sehol? -
valaki99
tag
Már rootolva van

A többiben tudnál segíteni?

-
valaki99
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megcserélni a vissza és a multitasking gombot? Vki linkelne erről vmit?
-
Crvsh3R
senior tag
0 napos a telefon, szűz fw, igaz akkor még nem futott a normál AnTuTu Benchmark és a AnTuTu Benchmark X Editor adta a 16k-s pontot. Ez leszedtem, majd feltettem a nomál AnTuTu Benchmark-t és az produkálta utána a 21k-s pontot. Lehet, hogy nem is a töltővel volt összefüggésben.
-
L4Fleur
tag
Na, az SP-m meghalt!
Lemerítés után rádugtam a gépre, hogy ellenőrizzem nem-e jött meg a 4.3.
Nézem, piros LED világít, gondolom töltő üzemmódba van, kapcsoljuk be... Itt a gebasz: semmi reakció, se USB, se töltő, se SUS(hangerő le), se reset gomb... semmi! Annyi az egész, hogy magában világít a piros LED!
Egyéb ötlet?Visszavonva! Gondolom én, eddig bírta világítani a LED-et!

-
2o1i
senior tag
Szerintem ha csak 16ezer körüli az eredmény, ott esetleg vmi alkalmazás marhára leterheli a telót.
Érdemes lenne SUS-al újrarakni a firmware-t!De akár egy újraindítás is csodát tehet.

-
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Szia!
Semmi extrával nem tölti, csak Te valószínűleg nem a legutolsó 4-es antutu-t használod.
Frissítsd a Play áruházból és neked is 21000 felett lesz a pontszámod, ahogy nekem is.
Nem kell töltőre rakni, hogy annyi legyen... Én sem raktam töltőre, simán akksiról megy.
Talán valami energiagazdálkodó progi van fent neked, ami lassítja a procid, ha az meg van engedve neki (root és megfelelő rom). -
nolika
senior tag
válasz
RasHaN
üzenetére
Kapcsold ki a "hozzáférés a saját tartózkodási helyhez" kapcsolót, nekem +1 napot dob...
Wakelock detector ki is jelzi, hogy van egy process, ami felkelti mindig a procit. A neve : NlpWakeLock. Máshol olvastam hogy máshol is volt ebből probléma.Konkrétan azt csinálja, hogy 15%-nyi időben mindig ébren tartja a telefont...ha 1 napot ha 3 napot fut, mindig ugyanannyit.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Hehe, asszem rájöttem a titokra

Sikerülte lefuttatnom a normál Antutu-t (újra feltelepítettem) és ahogy elnéztem a screenshotokat ( a 20k pont körülieket) rájöttem valamire: az összes töltőn volt a teszt alatt, ígyhát én is így tettem és az eredmény nem maradt el: 21768 pont
-
L4Fleur
tag
válasz
smileismarci
üzenetére
Milyen ikon van bal fent?

-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Stock ROM, T függő. 2G only és reggel 6-tól este kb 23-ig van hálózaton. Ezen kívül repülőgépes mód.
Az aktív időszakban közel folyamatos a wifi kapcsolat, kb 1-2 óra amikor mozgásban vagyok akkor nem.
Szinkronizálás természetesen aktív, Viber,WhatsApp, Blackberry messenger, meg Hangouts fut... Nagyon kevés játék is belefér, nem nagyétkű játékokkal.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugodtan ha valami konkrét érdekel. -
RasHaN
aktív tag
peches modellt is ki lehet fogni, nekem ha 1 napot bir, az mar csoda. ha alig hasznalom, akkor is.
-
e-newsee
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
A 2-esre:
Gyárival nem lehet, de valahol az xda-ról linkeltek párszáz hsz-sal korábban egy launchert, ami pontosan olyan, mint a gyári (abból lett fejlesztve), csak még kicsit többet tud. A verziója a 2.0.6b. Nekem is ez van fent. Állítható az ikonrács a képernyőkön, és az alkalmazásoknál is. Ha jól tudom, még root sem kell hozzá. -
válasz
smileismarci
üzenetére
Már túl gyorsan pattogtam a témák között...
-
válasz
smileismarci
üzenetére
Na jó, de akkor az összeset lekapcsolod.
-
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm a válaszokat, 1-2 dologgal kapcsolatban okosabb lettem.

Örömmel látom, hogy a T-s appokat el lehet távolítani, de a FB appot sajnos nem...(#14311) embe
Milyen fw van a telefonodon? Nálam 4.1.2 stock T-Mobile-os. -
Szmoki
senior tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Én is így vagyok vele, de gta sa-val csak 2 és fél órát bír

-
(#14306) Ed3r_X_ :
2. A kérdésben gyári launcher szerepelt. Arra válaszoltam.
5. Ez szubjektív dolog...eleinte folyamatosan használtam viszont rengeteg online értesítést nem kaptam meg...mert ugye lekapcsolta a wifi-t, meg egy csomó energiát akart akar nekem spórolni csak éppen nélküle is simán megvan a 2-3 nap...tök ugyanúgy.(#14307) smileismarci :
Na hogy? -
válasz
Crvsh3R
üzenetére
1. Nincs mód a kikapcsolásra. Piros, sárga és zöld színek között változik majd az alsó sáv, attól függően milyen töltöttségi szinten vagy. Kb. 90-től van zöld.
2. Mármint 4x3 helyett 3x3-at szeretnél? Ilyet nem lehet.
3. Az Antutu és egyéb benchmark programok arra jók, hogy.....semmire. Hagyd a fenébe.
4. Egy-két app képes rá, de szerintem root kell hozzá. Alapból nem tudja.
5. A Stamina módot szerintem hagyd a fenébe. Kb 6 hetes teszt alatt vizsgáltam a saját felhasználói szokásaim során és inkább kikapcsoltam. CM után egyébként kicsit zártnak érezheted majd a szoftvert... -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Mai nap SP tulaj lettem és lenne 1-2 kérdésem:
1., Töltés közben normális, hogy alul pirosan világít a LED? Ha igen, akkor van mód a töltésnél a kikapcsolására?
2., A gyári launcherben állítható a képernyőn megjelenő ikonok száma (alkalmazásikonok)
3., Olvastam a fórumon, hogy valakinek az Antutu 21000 pontot ért el. Nos, én próbáltam az alapverziót (AnTuTu Benchmark) futtatni, de indítás után leáll. Csak a AnTuTu Benchmark X Editor verziót sikerült lefuttatnom, de az csak 14000 pontot adott a telefonra. Ez normális (mármint, hogy az alap nem fut le, a másik meg csak ennyi pontot ad)?
4., Van esetleg gyorsgomb vagy widget, amivel lehetne a hálózatok közt váltani (2G/3G/LTE)? CM 10.1-nél a felső gyorsgombos sávra be lehetett állítani, itt sajnos nem találok ilyet.
5., Vannak olyan beállítások, amiket érdemes a telefonon elvégezni? (Samsung Galaxy S Plus-ról (CM 10.1)) váltottam és még egy picit idegen a készülék szoftvere.Előre is köszönöm az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem túlzottan szükségesek ilyen appok nem ezen fog múlni
Nagyon bejövős, bár a sima launcher tudna ennyit... végre sikerült HTC-sre vennem az ikonok számát a menüben!
Egyedül óra Widget nincs benne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)