Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
juan88
üzenetére
Erre lehet készülni, hogy így lesz, vagyis február közepén kapjuk majd csak meg. Tegnap a Z1 és a Z ultra kapott új firmware-re PTCRB bejegyzést, vagyis jönnek a Z-k 4.3-as javításai. Ez pedig eltart 2-3 hétig, míg megkapják mind sorban, és mi csak azután.
Azt nem értem, hogy most ezt hogy sakkozták ki? Nem akarták stabil 4.3-al ellátni az SP-t amíg nincs rendbe téve a Z széria? Sony marketingesei valami eszméletlen impotensek: az SP 2013 sláger Sony készüléke, vagyis ennek a legjobb talán a rajongó tábora, és ez van a legjobban elhanyagolva szoftver szempontjából: nem csak az, hogy 4.1 van rajta, hanem hogy hány frissítést kapott, fél éve változatlan lassan. És két jelentős, bizonyított bug is van rajta ami javítható. Inkább kiadtak volna decembert elején nekünk egy 4.1 javítást, és februárra ígérték volna a 4.3-at. Értelmes emberi lények vagyunk, a tulajok 90%-át nem érdekli hogy mikor jön, vagy jön-e, a maradék 10% meg elfogadja a későbbi időpontot, csak ne hitegessenek minket betarthatatlan határidőkkel.
-
chriss23
tag
Ha valaki nem látta volna még, újabb hírek a Sony-tól most közvetlen:
[Sony confirms Android 4.3 for Xperia SP, T, TX and V to roll “from end Jan / early Feb”] -
laceeeboy
tag
válasz
samatron30
üzenetére
Köszi a linket, de ebayről már rendelgettem régebben mobil alkatrészeket, és sajnos azt tapasztaltam, hogy nem hogy nem gyári minőségű, de sokszor még csak nem is passzolnak az alkatrészek.
Jó, vettem már teljesen jó alkatrészt is, de most nem szeretnék felesleges pénzt költeni rá.Valami más esetleg?

-
laceeeboy
tag
Hali! Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahonnan tudnék rendelni gyári minőségű alkatrészeket a telefonhoz? Hátlap és egy ezüst keret kellene. Irritáló a sok karc meg sérülés

-
oliwire
őstag
Köszönöm a válaszokat kollégák!
Eddig is eléggé szkeptikus voltam az ilyen fogkrémes meg hasonló polírozós módszerekkel, de most tanultam valami újat
Úgy gondolom, akkor marad a legelső javasolt tanácsom. Fóliát rá, és tanulni az esetből. -
cabii
tag
Sziasztok,
próbáltam keresni itt is és a manuálban is, de nem találtam rá. Azt szeretném, hogyha fontos hívásom érkezik, akkor felvehessem a beszélgetésünket mondjuk egy gombnyomásra... erre van lehetőség? Próbáltam egy callrecorder nevű prg-t, de a telefon pár nap után kiírta rá, hogy a prg nem engedi, hogy a telefon energiatakarékos módba lépjen, ezért leszedtem. Meg nem is biztos, hogy minden beszélgetést fel szeretnék venni. Szóval van valakinek valami ötlete?
Másik dolog, hogy az értesítések valahogy előkereshetők, miután eltűntek? Arra gondolok, amikor a képernyő tetejéről lehúzom az értesítési területet, és ott mondjuk van egy rendszerüzenet, azt később valami log fileból, vagy akárhonnan előkereshetem?
Elérhető valahogy a file szerkezet? /var/log, stb
Köszi
Cabi -
Joddy
csendes tag
Ismerősömnek J-je van és tegnap gondolt egyet a teló és nem találta meg a zene fájlokat. Teló ki-be kapcs,SD ki-be se segített rajta... Gépre feldugva is "kiürült" a music mappa. Rá egy órával később vissza állt minden.
Mi okozhatta ezt anomáliát?
-
juan88
tag
Hát petíció ide, petíció oda, egy laza hónap még kinéz nekünk urak. Bár tény hogy elég homályos a fogalmazása a supportosnak.
-
xperia_sp
újonc
Sziasztok,
tegnap vettem észre az SP-n, hogy a Galéiában minden kép és videó duplán jelenik meg.
Ez mitől lehet? Van erre valakinek ötlete? -
Titi76
aktív tag
válasz
oliwire
üzenetére
-Fogkrém itt nem játszik csak műanyag "kijelzőnél". Mobilokhoz való polir-pasztára se áldozzatok pénzt. Rá is van írva hogy érintő kijelzős tellákra nem alkalmazható!
-Egyébként SP előtt Defy-m volt. Ott is ment a sírás hogy megkarcolódott a kijelző és strapa telefon - ez hogy lehet...
-Meg kellene érteni hogy a GG és minden más strapa üveg nem örök életű. Én nem emlékszem arra hogy a kiállításokon azt tesztelték volna hogy mennyire karc álló, csak olyan hogy mennyire áll ellen pl. a hajlításnak, ütésnek (de lehet hogy tesztelték). A Zafír üveg az karc állóbb viszont roppant merev rideg és nagyon könnyen törik (mellesleg az is karcolható (pl. a jelenlegi Citizen órám is így kapta meg antik külsejét). A műanyag meg rugalmas de nagyon könnyen karcolható (így meg a Samsung Omniám járt annó).
-A GG az üveg kategóriába tartozik. Nem a kés villa olló kulcs stb. karcolja meg ami "puhább" mint az üveg, hanem a pl. a homok ami minden más mellett kvarc kristályokat is tartalmazhat ami az ujjra tapadva szépen végigszántja a puhább de rugalmasabb GG-t.
-Hogy kerülhet homok a kezedre mikor nem járok homokozóba? Én spec a 4 éves lányom miatt járok... De ha nem járnék: pl.: melóból hazaérve kiveszem a zsebemből a telefont majd leveszem a cipőm aminek a talpa tele van hasonló kristályokkal. Majd megyek kezet mosni de előtte ismét megfogom a telefont esetleg feloldom és bekapcsolom a wifit. Vagy beszállok az autóba. Leteszem a lakáskulcsot. A lakáskulcsra rátapad a homokszem, onnan a kezemre... (az én kis Suzukim utastere tele van kis homokszemekkel. Csak úgy serceg mikor porszívózóm.)
Én így gondolom! -
counterbill
senior tag
Nekem aug. elején lett beszerezve az SP és mai napig olyan az üveg minta zsír új. Leszámítva az ujjlenyomatokat. De a 2 éves műanyag kijelzős tabletemen+a nexus 7 en + az LG KC550 en sincs karc. Mondjuk mind tokban pihent és pihen most is. De ezek sima véletlenek. Attól h GG van a telefonon az nem azt jelenti h nem fog karcolódni. Szimplán ellenállóbb. De egy porszemet az ujjad végén sose fogsz észre venni és simán össze karcolja.
Fogkrémet nem ajánlom. Viszont boltokba szoktak dvd/cd+telefon kijelzőt polírozni. Ha nagyon zavar esetleg érdemes megkérdezni ,hogy GG üveget tudnak e. Én még csak xboxoz dvdt políroztattam.
-
tomp
félisten
válasz
rothfb
üzenetére
Igen csak nem akartam kiírni a nevét. :-)
Sima üveg, fólia nélkül lassan 2éve. 2x esett a betonra kijelzővel lefele. Az egyik a budai felső rakpartról az alsóra. A kijelző olyan mintha most szedtem volna ki a dobozból. Remélem az SP nálam kibírja majd a zsebet. Külön zseb van a telefonnak. -
Hurkans
csendes tag
A Gorilla Glass az nem az "üveg" erősségébe jelent sokat? Vagyis nem a karcok ellen véd, hanem mondjuk leejtés ellen. Javítsatok ki, de én ezt vettem ki a Gorilla Glass gyártójának oldalán.
-
oliwire
őstag
válasz
-AD4M-
üzenetére
Teljesen eltüntetni csak kijelzőcserével lehetne. Én is hallottam erről a fogkrémes megoldásról
habár kicsit szkeptikus vagyok a dologban.. Kocsiknál is van polírpaszta, ami elfedi a karcokat, de az előbb utóbb lekopik.
Ki lehet próbálni ezt a fogkrémes dolgot, baja nem nagyon lesz, kivétel, ha elúsztatod a telefont a fogkrémben, vagy túl sok vizet használsz a felesleges fogkrém eltávolításához
És ha bejön, erre rakhatod a fóliát, hogy többet ne is karcolódjon, és ne is kopjon ki a fogkrém a karcból, ha meg nem jön be, akor is simán felrakod, és elfedi, és érezni sem fogod. Ha kell segítség benne, tudok írni tippeket is a fóliázással kapcsolatban. -
roland091
senior tag
van itt valaki aki nyitott BL-el használja a telefonját ?

-
SkiDev
őstag
válasz
-AD4M-
üzenetére
Detto, ugyanígy jártam. Körömmel érezhető mély karc.
Azóta vettem én is rá Telekomtól egy fóliát és szeretem, hogy rajta van, a karcot sem érzem már.
(Megjegyzés: életem első fóliája egy telefonra,mert eddig nem érdekelt annyira az x8-on sem, pedig ott volt bőven
). Szerintem nincs rajta ilyen fólia, tudom nagyon hülyén fog szólni, de nekem fólia nélkül 'kiszáradt' (
) a kijelző mindig, rá kellett leheljek, hogy csússzon a kezem rajta, mert simán megakadt az ujjam ilyen állapotban. Ha lenne rajta ilyen másodlagos fólia nem hiszem, hogy kéne ilyennek történnie, vagy...?

-
-AD4M-
tag
válasz
oliwire
üzenetére
Hát akkor ez gáz

Akkor majd veszek rá fóliát.
Az elődjével (HTC One V) töltött kicsivel több mint egy év alatt nem lett rajta karc, pedig azon nincs semmilyen gorilla, godzilla, supermanus stb. márkajelzésű bombabiztos golyóálló üveg a kijelzőn, és az végig fólia nélük volt használva.
És eltüntetni lehet valahogy? Olvastam fogkrémes
megoldáson, beválhat?thx!
-
oliwire
őstag
válasz
-AD4M-
üzenetére
Én nem látok ilyesmit, hogy lenne rajta..
Nekem akár van rajta, akár nincs, első dolgom egy fóliát feltenni a telefonra, e-bayről 1000 Ft-ért 10 db ot simán lehet venni, kiszállítással. Rengeteg ehhez hasonló helyzettől és idegességtől kímél meg. Sajnos akármilyen Gorilla glass vagy Dragontail üvegről beszélünk, az ásványi kristályok jó ideig keményebbek lesznek. Ezekből van a homok. Kis por, homok meg felgyűlik a zsebekben, nem könnyű onnan azokat kimosni.
Amíg nem zafírkristályból lesz a kijelző üvege, vagy hasonló keménységűből, addig ilyen karcok megtörténhetnek, akár zsebben is.
Probálj rátenni egy fóliát, nem fog annyira látszani. -
-AD4M-
tag
Szasztok!
Tudtok arról valamit, hogy az SP kijelzőjén van úgynevezett "Shatter proof sheet"?
Ez ilyen védőfólia, de nem az aminek a sarkán van a színes lehúzó háromszög.
S,Z,Z1-en biztos van [!LINK!]Csak azért kérdem, mert a két hónapos SP-men tegnap találtam egy karcot a kijelzőjén, amit körömmel is lehet egy kicsit érezni, és 15 centiről már észre lehet venni.
Remélem hogy van rajta ilyen réteg és csak az karcolódott meg
Ha nincs akkor viszont nagyon gáz lenne ez a Gorilla üveg
(Zsebben csak pézsé van mellé rakva, asztalra kijelzővel felfelé van rakva.) -
Smithy1986
tag
válasz
samatron30
üzenetére
Én ZTE Blade telómmal jártam így. (igaz nekem a kijelző jó volt)
Egy rajzoló programmal ellenőriztem, hogy hol nem működik az érintő, és csatoltam az eladónak.
A 3. érintő lett csak működőképes.
(akkor valaki azt mondta hogy gyártási szériánként változhat az érintő chip. Hogy ennek van valóság alapja, azt nem tudom.)
-
samatron30
újonc
válasz
SkiDev
üzenetére
Ezt folyamatosan csinálja csak a fekete hátteren látszik a legjobban azért olyan képet mutattam ahol bootol be a telefon. Valószínű az érintő után akkor az lcd panelt is ki kell cseréljem. De legalább nem túl drágák az alkatrészek hozzá főleg e-bayről. Lehet sokaknak nem éri meg megcsináltatni, de én annyira szeretem ezt a telefont hogy inkább költök még rá kicsit. Van mellette egy SP-m is. Persze kb egy hét után ahogy megvettem lekopott a fémkeretről a festék, bevittem a T-hez de mivel a működését nem befolyásolja nem cserélik nem javítják. Ha nagyon gázos lenne a keret akkor e-bay-ről lehet rendelni azt is.

-
oliwire
őstag
válasz
arti1121
üzenetére
Az igaz, hogy a V pár dologban jobb, pl. amiket mondtál, kijelzőben, vízállóságban, kamerában. De nyers erőben az SP azért egyértelműen magasabb szinten van, habár ez nem mindig jelent jobb használhatóságot. Az új szoftvertől jogosan várhatnánk majd ezért egy hibátlan "user experience-t".
Amúgy nekem is jobban tetszik a V, külsőre nagyon bejön, sajnálom is, hogy nincs Magyarországon hivatalosan. Az SP-hez én is jó szolgáltatói akcióban jutottam hozzá, mint sokan mások, de én elégedett vagyok ezzel a telefonnal, nem érzem, hogy számomra kevesebbet nyújtana, mint a V nyújthatna.
-
arti1121
senior tag
válasz
oliwire
üzenetére
nekem van mind kettö ( sp, v ) nincs tul sok különbség, sőt elárulom hogy a V-é a szinek tekintetébe még a z-t is elveri rendessen. ott a fekete az fekete! ugyan az a proci van benne 8960 csak az sp feljebb van huzva 1,7ghz de jobban is melegszik. a V-é kamerába is messze jobb mint az SP.
ja és a V-é vizzálló 1m-ig ,az sem utolsó
ha kellene választani a kettő között sokkal inkább a V-é. -
SkiDev
őstag
válasz
samatron30
üzenetére
Nekem hasonlóan kapcsol ki az SP, ha olyan appot teszek fel ami a telefonnak nem tetszik. Régebben az antutu miatt kapcsolt ki így ha videót néztem neten. Most jártam hasonlóan az eye programmal hogy úgy működjön mint a samukon hogy addig nem kapcsol le míg nézem a kijelzőt. Úgyhogy tehetem megint újra

-
juan88
tag
válasz
qamu74
üzenetére
Valóban megkavarhatott valamit, de ne menjünk bele, hogy mit vagy kit. Annyit mindenesetre elért, hogy bezárják a topicját, ez azért valami!!!
Egyébként valóban okos vagyok, de se ezt se a tokokat nem értem hogy jön ide. Bááár... a tokoknak még mindig nagyobb jelentőséget tulajdonítok, mint a petíciós helyzetjelentéseknek.
Egyébiránt talán emlékeztek rá, egy török-magyar meccsen Gerát kiállították, ahelyett, hogy jogos tizit ítéltek volna. Nahmármost, erről is volt ám petíció, hogy változtassák meg a meccs eredményét, azt is aláírták több ezren, meg is változtatták, az eredményt, nem? Nem. -
tutuhawer
őstag
válasz
juan88
üzenetére
Én is pont ilyen hasonlatra gondoltam, amikor a petíciót kommentáltam. Közöljük a nagyfonokkel, hogy nekünk nincs és várjuk és adják ki vagy mondjanak valamit, mert hu de aláírtuk a petíciót. Igyekeznek a háttérben, szerintem, hadd ne tudjuk, mit és majd lesz valami. Persze, várjuk de pont elég ha magunk közt problemazunk rajta, minden egyeb el se jut a granit közepébe

Addig is: soundcloud - chrome kombo nem OK, winamp - chrome kombo szintén nem OK. Ez így probléma nekem. Remélem, javul de petíciót nem írók alá. -
Maacaw
tag
Sziasztok!
Nem olvastam el úgy az utolsó pár száz hsz-t. Lemaradtam valamiről?

-
e-newsee
addikt
válasz
counterbill
üzenetére
Addig csak megjelenik a 4.4

-
roland091
senior tag
válasz
qamu74
üzenetére
nem hiszem h ez nagyon segítene rajtunk pont lesz@rják ehhez nem kell petíció tudnak róla ők a saját support forumjukon is kapják a savat rendesen
akinek Z-betű van a telefonja nevébe az meg kapta rendesen h érezze a törődést, csak azért kicsit gáz h a T meg a V-vel vagyunk 1 lapra véve ... nem épp 1 széria na mind1.
béke van 
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
"petíciót csináltak páran"
1100 ember az már nem pár
Amúgy köszi!!!
-
samatron30
újonc
Sziasztok! Napokban cseréltem érintőpanelt xperia u telefonomba (3 sony telefon van itthon 1 SP, 2 U de ilyet még nem láttam) és miután bekapcsoltam szellemképes lett a kép, próbáltam másik érintővel is azzal is ugyanaz a helyzet, ráadásul az érintőpanel sem 100%-os mert vannak funkciók amiket tudok rajta használni de vannak amit nem. Pl: Oldalra tudok görgetni de fel meg le nehézkesen. Érintőpanel csere előtt nem volt ilyen problémám nem volt szellemképes, nem csíkozódott. Már kb 8 szor szedtem szét meg raktam össze, hogy megnézzem valamit rosszul csináltam esetleg.

-
viralmind
aktív tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Vilagos,csak ezt az itteni moderatorok nem tudjak vagy nem akarjak felfogni,engem is joparszor tiltottak mar emiatt,azota privatban intezem az erre iranyulo kerdeseket ,es ezt javaslom masnak is.
De, hogy ne legyen teljesen off a hozzaszolasom ,nalam teljesen jol mukodik a telefon ,a hivas beerkezesekor jelentkezo szurke kepernyo nalam meg nem volt csak a feloldas utani,de az sem veszes.A memoria kezeles az neha nalam is kilo ezt-azt ,valamint a wifi is gyengecske,remelem ezeket orvosolja majd a 4.3.Fuggetlen orosz rom van fent nekem.
Ha most vennek keszuleket akkor azt hiszem a zr-t preferalnam.Tobbek kozott a 2gb ram es a vizallosag miatt. -
bagyusz
őstag
Akkor ennyi erővel a angry birds is tiltott téma lehetne. 2-3 éve valóban nem volt elérhető hivatalos forrásból a navi, de már lassan egy éven fent van.
(#15834) viralmind:
Abba senki sem szólhat bele ha én most azt navit azzal a nyelvel és térképpel szeretném használni még ha valóságot nem is fedi.
-
embe
nagyúr
Kaptam egy figyelmeztetést.
Mert tegnap este feltettem egy kérdést, így leírva szó szerint:"a három betűs navi"nem működik rendesen.
De mivel ez tiltott téma, így moderálva lettem, és figyelmeztetésben részesültem.
Így aki nem tudta eddig, az ilyen virágnyelvi megközelítést is mellőzze.Annyira fikázzuk a Sony-t a 4.3 miatt. De néznénk nagyot, ha kiderülne, inkább már a 4.4-et dobják ki. Mit szarozzanak.

-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Én az XDA és a xperiablog.net oldalakon keresem a híreket az SP---ről
A xperiablog.net mindig bejelentette eddig,hogy ha valami történt(visszavonás,bejegyzés), de most hallgat ,furcsa!
A petíció meg már 1000 aláírónál tart.....
-
e-newsee
addikt
válasz
counterbill
üzenetére
Milyen app-ot használtál, ami tudja az interactive+noop beállítást? Kipróbálnám. Köszi!
-
BRIKLY
veterán
válasz
counterbill
üzenetére
Nyitott BL nem csak a vágyaim kiélésére kellene,hanem hogy helyre pofozzam a telefont.Vágyaimra ott lenne a mini,mert családban maradt,de még ki sem próbáltam rá a 4.3-at, vagy már lehet 4.4 is van rá

"Amúgy a saját rom ötletét díjazom ha meg is osztod velünk
" Érdekel még valakit így a nagy 4.3 várásban?Iphone-tól nem is várnék jobbat..Sosem tudtam megérteni azokat,akik azt megveszik.Egyszer láttam egy ismerősnél,talán a 4-es lehetett,szinte celluxal volt összeragasztva,kérdeztem tőle "ez meg mi?" Mondta hogy Iphone,de ilyet ne vegyél,egy rakás sz@r.. Szóval még csak azt sem lehet mondani hogy azért drága mert minőségi.. De ezt nem is részletezem itt tovább mert tuti nekem ugrik valaki...

-
bala6120
senior tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Windows 7, Vista, XP.
-
chriss23
tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
[Sony Xperia SP tudástár]
Válasz a 4. pontban!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Hogyan tudnám működésbe hozni Windows 8.1 Pro alatt a Sony PC Companion programot?
Szeretném frissíteni Sony Xperia SP telefonom szoftverét, de nem engedi, és azt írja a program, hogy próbáljam meg egy korábbi Windows verzióval. Ma jött ki egy frissítés a programhoz, de ebben se oldódót meg ez a hiba még. Létezik valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget
-
counterbill
senior tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Nyugi majd a 4.3
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is ellenék egy nyitott bootloaderrel. Hiányzik a komolyabb romolgatás. Már gondolkoztam ,hogy veszek egy Zte Bladet és azon kiélem az ilyen jellegű vágyaimat
Nexusomon nyitható és mehetne rá mindenféle rom de az meg olyan stabil gyors stb ,hogy teljesen felesleges hozzányúlnom is.
Amúgy a saját rom ötletét díjazom ha meg is osztod velünk
Csak ,hogy jó kedved legyen: Van itthon egy Iphone és szaggat rajta az új angrybirds (ios7-el) mint állat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BRIKLY
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen,persze a legkönnyebb ráfogni arra,hogy Root-olva van,és nem gyári ROM van rajta.Engem nem érdekel hogy mit írt le a ROM készítője,én magamnak átnéztem,hogy mit csinált benne..
(#15786) zotyesz66: Én a minin facebook-oztam,zenét hallgattam,böngésztem,és soha nem volt vele ennyi problémám.Tény és való,hogy iszonyat lassú volt már a végén,de böngészőt,vagy billentyűzetet sosem zárt be előlem.(igaz,nyitott BL-el használtam teljesen más ROM-kernel párossal mint a gyári)
(#15789) e-newsee: Próbálkoztam már,de nem vettem észre,hogy érzékelne.De ne is keresgéljük a trükköket,amíg ezt a kütyüt telefonnak hívják,addig legalább ez működjön rajta rendesen..

(#15793) bagyusz: Köszi,át is állítottam, kíváncsi leszek megjavul-e

(#15804) counterbill: Gondolom arra gondolsz,hogy törölgettem valamit. Nem,semmit.existenz ROM van fent úgy,ahogy azt a készítő kiadta,semmit nem töröltem belőle.
Igen,az "elején" pár hónappal ezelőtt sokszor nevettem azon,hogy milyen hibákról beszéltek,mert nálam semmi nem volt belőle. Lehet neki kellene állnom ismét összerakni magamnak egy ROM-ot..
2 hónapja készülök rá,de halogattam,hogy majd a 4.3..Na mindegy,minden esetre mindent elkövetek,hogy sikerüljön megoldani ezeket a dolgokat,mert egyben biztos vagyok,ez nem hardveres hiba.
Ha nem sikerül,3 lehetőség jut eszembe. 1: elcserélem egy függetlenre,és nyitott BL-el megyek tovább, 2: Eladom,és veszek egy Z-t, 3: eladom és veszek valami öreg sony ericsson-t,amivel tudok telefonálni,és mellé egy tabletet,bár ez a megoldás annyiból nem jó,hogy nem szeretnék egy 7-10" kütyüt cipelni munkába.. -
counterbill
senior tag
válasz
pusiga
üzenetére
Ja hát ,hogy ha egyszer a gond akkor azt okozhatta h megröccent valamiért a rendszer stb. Szerintem nem kell aggódni.
bagyusz én arra lennék kíváncsi ,hogy vajon az msm-dcvs mi lehet mert olyat még egy telefonomban/tabletemben se láttam. Interactive+noop-al hasit a rendszer.
MSM DCVS
a very efficient and wide range of Dynamic Clock and
Voltage Scaling (DCVS) which addresses usage models from
active standby to mid and high level processing requirements.
A Krait CPU can smoothly scale from low power, low
leakage mode to blazingly fast performance.Believe it's a governor that is mfg'd by qualcomm to utilize new on chip features.
MSM is the prefix for the SOC (MSM8960) and DCVS is Dynamic Clock and Voltage Scaling. Makes sense, MSM-DCVS
Megvan a válasz

-
pusiga
tag
válasz
counterbill
üzenetére
Tegnap találkoztam először a dologgal.
Remélem utoljára. 
-
pusiga
tag
válasz
counterbill
üzenetére
Gyári, Telecomos, és kb egy hónapos.
-
válasz
counterbill
üzenetére
Igaz, nem pontosan fogalmaztam de arra akartam célozni, hogy nála van a gebasz nem úgy általában
-
pusiga
tag
Lehet, hogy nem a telo hibája, ha benne vagyok a beállítások menüben és közben hívás jön nem tudom felvenni mert nem tűnik el a menü, és ha a vissza gombra bökök, akkor megszakítja a hívást. Valaki segítene?

Ez előtt S galaxy min 2 -őm volt, annál híváskor, bármiben is voltam eltünt, és előjött a hívás képernyő, ahol fel tudtam venni, majd utána visszajött az eredeti képernyő.
-
counterbill
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Pedig a telefon hibája lesz. De az Ő telefonjának hibája (lehet ,hogy gyári hibás?).
Nekem is az existenz van fent mióta kijött az 1.0 és azóta nem is cseréltem. Jött egy két update rá. Tele van pakolva programmal a telefon. Zene böngésző tényleg összetud akadni. Tegnap csinálta legutóbb a wallkmannél. Powerampnál nem csinálja. Bill. bezárást többen is irték régebben de nálam ez sose jelentkezett. Sokáig használtam a gyári sonyt mert elég tetszetős stb. de most egy jó 2 hónapja SwiftKeyt használom és ezt se zárta be soha.
Képernyő szürkülés néha feloldásnál előmászik de kőkemény fél másodpercbe kerül megnyomni 2x a gombot úgy hogy nem egy nagy ,,was ist das". Hívásnál meg nem volt ilyen soha nekem és a fórum sincs tele írva ,hogy ,,nem tudom felvenni a telefont" így lehet tényleg megzavarta valaminek a törlése.Én csak azt sajnálom ,hogy elején ő volt az akinek minden működött most meg már szinte csak szidja a telefont.
(#15793) bagyusz : Nekem is azon van a telefon mióta felment az existenz. Akkor lehet azért nem tapasztalom a dolgok nagy részét.
(#15802) e-newsee : De zárton (nekem is az van) is lehet állítani. Csak olyan rom kell hozzá mint pl. az existenz.
-
jety91
őstag
válasz
bagyusz
üzenetére
De ha csörög neki a telefon és szürke képernyőn is el tudja húzni a felvevő sávot (amit ugye nem lát), akkor a cpu felébred, szóval nem ott lesz a kutya elásva
Valamilyen anomália miatt (program, hibás feltétel) gondolom a kijelző bekapcsolás résznél nem teljesülnek a feltételek, hogy azt is bekapcsolja akkor amikor kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélem addigra megjön az újonnan berendelt tokom is Kínából. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azóta vettem én is rá Telekomtól egy fóliát és szeretem, hogy rajta van, a karcot sem érzem már.
). Szerintem nincs rajta ilyen fólia, tudom nagyon hülyén fog szólni, de nekem fólia nélkül 'kiszáradt' (

Nekem akár van rajta, akár nincs, első dolgom egy fóliát feltenni a telefonra, e-bayről 1000 Ft-ért 10 db ot simán lehet venni, kiszállítással. Rengeteg ehhez hasonló helyzettől és idegességtől kímél meg. Sajnos akármilyen Gorilla glass vagy Dragontail üvegről beszélünk, az ásványi kristályok jó ideig keményebbek lesznek. Ezekből van a homok. Kis por, homok meg felgyűlik a zsebekben, nem könnyű onnan azokat kimosni.

akinek Z-betű van a telefonja nevébe az meg kapta rendesen h érezze a törődést, csak azért kicsit gáz h a T meg a V-vel vagyunk 1 lapra véve ... nem épp 1 széria na mind1.

Remélem utoljára.