Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz PAINfájdalom #14877 üzenetére

    Én nemrég szereztem be egy Sony MDR-EX100AP fülest, piszok jól szól, viszont nem túl olcsó (~7ezer fölött van), de mivel a telefont nem akarom folyton elővenni zeneszám váltáshoz ezért kellett az, hogy legyen rajta gomb (ugyanúgy megy mint gyári fülessel a számváltás, leállítás). Ha a nyomó gomb nélkül is megvagy, akkor a kisebb testvére a Sony MDR-EX50PL nagyon jó ár/érték arányú, a fülhallgató topikban is nagyon ajánlják, és már 4-5ezer körül kapni.
    Viszont ezek mindkettő "agybadugós" fülesek, jól szólnak, és kizárják a külvilágot (nekem első ilyen fülesem, és fura volt az, hogy ha beraktam nem hallottam szinte semmit üres járaton se), ha neked nem megfelelő akkor sok egyéb fajta van még. Mostanában divatos a fejhallgató hordás utcán, lehet én vagyok öreg de nekem nem jön be az olyan, kissé mintha feltűnési viszketegségben szenvednének, bár tény azok is jól szólnak, és ott is népszerű a Sony termékei.
    Amire figyelned kell azt elmondták, ami még fontos, hogy ha headsetest veszel (mikrofonosat) akkor CTIA szabványú legyen.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák