Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
n16
tag
válasz
counterbill
üzenetére
Köszönöm szépen, működik. A routerben is volt egy facebookos korlátozás, amit kiszedtem.:-)
-
RFB
csendes tag
Sziasztok! A napokban megkaptam én is az SPmet és az lenne a próblémám, hogy rendkívül gyorsan lemerül... Tegnap teljesen lemerítettem, majd 12 óra töltés után ma reggel 6kor levettem, aztán eddig, kb 4 órát neteztem rajta meg a Greenify fel szarakodtam. Semmi játék meg zene hallgatás nem volt és már 38%on van az akksi. Ez normális? Egyébként egy csomó futó alkalmazást letiltottam, hogy ne ébresztgesse a telefont, de még így is...
-
n16
tag
Be lehet valahogy állítani ezt a telefonon: Facebook alkalmazásban ha valaki megoszt egy youtube-os videót, nem jelenik meg a youtube mint lehetséges alkalmazás. Ez mitől lehet? Csak böngészőket kínál fel.
-
roland091
senior tag
Hát akárhogy is nézegettem, nem találtam 4.3-at a fa alatt :/
-
bagyusz
őstag
válasz
arti1121
üzenetére
Attól, hogy az is ott van nem kell foglalkozni vele, ez a teló kernelből tölti be a low memory beállításokat. Szimplán az utlsó sorba kell beilleszteni, de akár a script elejére is berakhatod, #!/system/bin/sh ezen sor után, de még az említett case elágazásba is berakhatod, ha a msm8660 feltételt átírod msm8960-ra.
Build.prop-ban ne írd át, főleg azt ne amit akarsz, mert csomó script multi platform-ra van megírva, ami akkor teljesül ha az állítás igaz.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok. OTG kábelen szereném összekötni a telefont az 500GB-s külső merevlemezemmel. Külső hálózati áramforrást is kap de a telefon nem hajlandó felismerni. A pendrive gond nélkül megy vele. Mi lehet a gond?
-
picstike
tag
Mit kell telepítenem a notebookra,hogy ott irjam az sms-ket
-
arti1121
senior tag
válasz
bagyusz
üzenetére
nekem is msm8660 van az init.qcom.post_boot.sh utolsó soraiba. akkor most hol irjam át hogy a rendszer végrehajthatónak tartsa?? talan a build.prop -ban is irjam át az msm8960-at msm8660-ra?? egyébként van itt mellettem xperia v is es annak is az utolsó sora valamint a echo "0,1,2,4,9,15" > /sys/module/
lowmemorykiller/parameters/adj
echo
"8192,10240,12288,14336,16384,20480" > /
sys/module/lowmemorykiller/parameters/
minfree ugyan az de a v soha nem dob ki semmiből lehet akár 15 app is siman tudok közöttük váltani. -
picstike
tag
Milyen programot ajánlotok amivel a laptop és telefon tud komunikálni?
Sms zene stb.
Olyan kellene ami egyszerű érthető -
qamu74
őstag
bagyusz,BRIKLY páros,jól jönne egy ROM már most!!

-
BRIKLY
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Nyilván nem,de aki tanulta ezeket a kód rendszereket,annak "könnyű".
Hát nem tudom,sok mindenre azt mondom,hogy meglehet önerőből tanulni,mert így tanultam PC-t, laptopot,egyéb műszaki cuccot szerelni,betonozni,járólapozni,stb,de az android kifogott rajtam.Sajnos nekem nem hogy az androidról,de még a linuxról sem tanítottak.sőt..Így elég nehéz,viszont ha van egy kis segítségem,akkor általában hamar megértem a dolgokat.De kellene egy "löket",hogy tovább tudjak indulni.
-
dave0825
őstag
Értem, köszi mindenkinek a választ. Még annyit, hogy ha pl. vennék egy olyat, amibe nem lehet töltőt dugni, arra mekkora az esély, hogy rendesen működne játékkal, filmmel? (Pl. egy Hama kábelt kb. 2000 ft-ért, asszem ennyiért láttam a TE-vel kezdődő, és SCO-ra végződő hipermarketben
) -
BRIKLY
veterán
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Mármint mit írni?Forráskódot?
Én Aroma telepítővel jártam így,hogy megcsináltam szép csicsásra, jó sok program telepítőt,stb lehetőséget beleírtam,és a végén az lett belőle,hogy a ROM-ot nem telepítette,mount-nál elakadt.És 3 napig nem jöttem rá,hogy miért.Hiába log-oltam,nem írt hibát.Aztán annyiba hagytam,találtam neten egy kis automata aroma írót,azzal csináltam egy kis app telepítőt,és lefordítottam magyarra.
Most egy ideje nem volt időm foglalkozni vele,de most ismét ráérek.
Gépen én sem használok linux-ot,bár android buherálás miatt gondolkodom,hogy feldobok egyet második rendszernek. -
BRIKLY
veterán
Köszi,de én szerintem fele annyit sem értek hozzá.Igaz,én értettem bagyusz mondatait,de azt már nem tudom hogy amit leírt miként működik pontosan.
Ha lenne erről könyv,szívesen olvasnám,és tanulnám,mert érdekel a téma.Egyszer nagyképűen nekiestem,letöltöttem egy forráskódot,hogy majd én abból ROM-ot csinálok,de csak pislogtam,hogy ez meg mi

-
Chabi
aktív tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Te nagyon értesz ehhez a programozás, izéhez, jó, tudom még sokan mások is, ők sem kivételek le a kalappal elöttetek.

De néha kicsit hülyének érzem magam hogy csak a névelőket értem a mondatokban.
BRIKLY kollégát még külön ideirnám mert ha jól tudom rom-ot is varázsolt rá.
-
BRIKLY
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Én is csak nézelődéssel,és pár ROM szétcincálással kezdtem,napokat bogarásztam,hogy vajon "mi hajtsa"

Aztán elkezdtem kipucolni, átszabni egyet,init.d kísérletezés,aroma telepítő írás,stb.De sajnos én alapvetően semmit nem értek hozzá..
Nyilván nem rögtön egy CM-re gondoltam.
De én már rögtön kiszúrtam,hogy értesz hozzá.
Veszek tőled pár órát ha úgy van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bozont
veterán
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Olvastam én is erről a többféle kiosztásról (
), de akkor melyik jó az SP-hez? Melyik adaptert érdemes megvenni ami biztos tudja az 1080p-t is? Mert nem mindegyik viszi. A legtöbb adaptert Galaxy S2 vagy S3/4 mellé ajánlják. Melyik kiosztása egyezik az SP-vel?
Most ezeket a Delock adaptereket (65314, 65437) nézegetem, ezek biztos jók, bár az árát is megkérik.Egyáltalán képes az SP a videókat 1080p-ben kiküldeni, vagy leskálázza 720p-re?
-
BRIKLY
veterán
-
-
bagyusz
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
case elágazás-ban ergó, a screen shoot-n low memory killer beállítás akkor fog betöltődni, ha a buildpropban msm8660 a board platform, de mivel msm8960 családba tartozik ezért ez a beállítás sosem fog betöltődni.
Más:
Amúgy zárt bootloaderre nem lehetetlen a cyanogenmod. Ugyan azt az elvet kell követni mint a doomloard féle cwm indítás. Ha jól látom akkor, csak a chargemon.sh -t kell átírni, hogy másik billkombóval töltse a cm ramdisket.
-
Chabi
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
pontosabban wifi-direct technológiát használ, de nem érdemes használni ezt a funkciót ha valakinek van mhl-je.
Egyébként szerintem nem csak sony tv-n megy, szerintem mindegyik tv-n megy amiben van wifi-direct, de nekem eddig csak sony-n sikerült kipróbálni és (igaz hogy még csak videón láttam mhl es csatlakoztatást de) jóval gyengébb mint a hdmi-s megoldás. Egy jódarabig még maradnak a kábelek ezen a téren szerintem.
-
-
Chabi
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
Az inkább képek nézegetésére, zenelejátszásra. Hd filmeket nehéz lenne a mai forgalomban lévő technológiákkal legalább 30 fps el átvinni.

A képernyőtükrözés az egyszerűbb és olcsóbb verziója annak hogy a telo képét a tv-n lásd, mint venni mhl kábelt meg hdmi
Szerintem menni fog:
https://www.youtube.com/watch?v=Gyv9B9Fsw5E&feature=youtube_gdata_player -
AeSDé Team
őstag
válasz
üzenetére
Nekem nem megy maxon, én inkább a látótávot toltam 100-ra, levettem mediumra a grafikát, a tükröződéseket ki, árnyékokat közepesre. Így most lag mentesen fut, meg sem akad, nagyon király játék! Már 30%-át kipörgettem

Szerk.: Most mivel szóba került kipróbáltam, San Fierróban felnyomtam mindent maxra és a városban kocsikázva olyan 25 FPS körüli lehet a framerate, nem tudnék ehhez hozzászokni. Bár határozottan emlékszem rá hogy amikor a játékot kezdtem, és maxra raktam, kicsivel jobban akadt. Ment vissza mediumra

Még múlt hétvégén volt szerencsém látni egy Xperia Z-n is, az a Full HD miatt még rosszabbul viszi
-
Chabi
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
Nem kell hozzá képernyőtükrözés, úgyhogy nem fog akadni szerintem.
És szerintem mindenképp tölteni kell ha nem akarod hogy leszivja a felére az akksidat fél óra alatt.
Egyébként nem olyan speckó a képernyőtükrözés, sony tv-távirányitoján van nfc, azzal fél pillanat és látod is a telo képét a tv-n. Egy dlna fajta egyébként nem? -
dave0825
őstag
Ha a telefont rá akarom kötni a tv-re, és úgy játszani vele, és szerzek egy ilyet, akkor menni fog rendesen? Vagy mit kell csinálni vele? Olvastam itt több embernél is, hogy valami képernyőtükrözés nemigen megy, mert akad.. Nem csak annyiból áll az egész, hogy bedugom a tv-be is, meg a telóba is, és ennyi? Képernyőtükrözés mindenképp kell hozzá? Szóval mindenképp akadni fog az egész, vagy az a tükrözés valami speciális cucc?!
Szerk.: vagy láttam több helyen is boltokba sima MicroUSB - Hdmi átalakítót, töltőcsatlakozó nélkül..Azzal nem működne? Mindenképp tölteni kéne közbe? Ha nem menne vele, akkor minek árulják?!

-
Hurkans
csendes tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Ehhez kell root nem?
Ha pedig nem , hol a viharba van az a fájl?
-
törölt tag
-
Hurkans
csendes tag
Ha még valaki nem látta volna: [link]
Amúgy a Modern Combat 4-et valaki próbálta már SP-n? Mennyire jó? -
Szmoki
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek
! -
roland091
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek
reméljük a 4.3 bekerül a fa alá

-
anderledani
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek! És 4.4-ben gazdag új évet!
-
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Mar kesz van a root a 4.3hoz is, legalabbis vki azt irta itt a forumban

-
Chabi
aktív tag
válasz
counterbill
üzenetére
Ránk sajna nem vonatkozik

-
zotyesz66
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
counterbill
senior tag
Sonytól kis ajándék Sonysoknak
link -
Chabi
aktív tag
válasz
gabee97
üzenetére
Ahogy Matada2.3 irta még gyerekcipőben jár és még én sem szereztem még róla tudomást, de ha lenne akkor már pörgött volna tőle a fórum, de szerintem még jo pár év mire ez kifejlődik, már ha vanaki egyáltalán foglalkozik az üggyel.
Egyébként ha rootolod a telod akkor át tudod tenni az appokat sd-re. -
zaurac
tag
Nem tudja valaki, miért lehet,h. a SUS-ban nem látszik a támogatott telók közt az SP? Próbáltam régebbi és a legfrissebb SUS-sal is.

-
qamu74
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Köszi!
Birka vagyok még játékok terén........

-
AeSDé Team
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek

Szerintetek hány napot kell majd várni a rootra? Folder Mount és Titanium Backup miatt addig tuti nem szedem le az updatet :/Másik téma, ebben a videóban van egy SP tartóval felszerelt Dualshock 3. Ezt meg honnan szerezte? Nálunk nem kapható ilyen?

https://www.youtube.com/watch?v=CMd3_ftysEU&feature=youtube_gdata_player -
2o1i
senior tag
Szintén Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Jó lett volna karácsonyi ajándéknak egy 4.3!

-
smileismarci
tag
Ha már mindenki, én is kívánok boldog karácsonyt mindenkinek és persze updatet a telefonra és az évre is.

-
Matada2.3
veterán
Boldog karácsonyt minden kedves fórumtársnak!
akkor remlem a legjobbakat és jön jövőhéten az update! 
(#13226) gabee97:cloud gaming még bőven gyerekcipőben jár, erre nincs lehetőség tudtommal.
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Köszi!
Na most ez mi a bánat, és mennyibe kerül??

-
qamu74
őstag
Kis segítség kellene!
Van egy full HD led TV-k(PHILIPS),annyi be és kimenettel , ami létezik,na most a telefont hogyan lehet rácsatlakoztatni?
Usb-n,hdmi-n vagy min,hogy lássam a játékot a tv-ben..... -
qamu74
őstag
Hi!
A SHADOWGUN-t letöltöttem, de hogyan kell mozogni benne...
Kezdő vagyok játékok területén!
A grafika gyönyörű!!! -
wcpapir
újonc
válasz
AllTheBest
üzenetére
Okés, köszi
! -
tomika04
csendes tag
Szoftverfrissítésre gondolt szerintem.
-
wcpapir
újonc
válasz
Smithy1986
üzenetére
Nem mondod, hogy a dropbox segít
, hát ez durva!!!
De amúgy nekem még nincs rajta dropbox...
Köszi megpróbálom
! -
wcpapir
újonc
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek.
Nem rég kaptam egy Xperia SP-t. Olyan problémám van, hogy ha bármilyen wifire kapcsolódok egyszer csak gondol egyet és kapcsolatot bont, de a wifi be van kapcsolva, és utána újra kapcsolódik pár másodperc után. Akkor is ha a jel erősség maxon van ( ami elég érdekes ha a ruter mellett állok akkor se mindig van maxon).Valaki tudna segíteni, hogy miért lehet ez? Vagy vigyem vissza és cseréltessem..?
Üdv
-
embe
nagyúr
Mindenkinek:

-
kisdudeEe
csendes tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Nagyon szívesen! Kellemes ünnepeket mindenkinek!

-
Chabi
aktív tag
válasz
anderledani
üzenetére
Így legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de akkor melyik jó az SP-hez? Melyik adaptert érdemes megvenni ami biztos tudja az 1080p-t is? Mert nem mindegyik viszi. A legtöbb adaptert Galaxy S2 vagy S3/4 mellé ajánlják. Melyik kiosztása egyezik az SP-vel?
Neked van hozzá elég tudásod,nekem meg jó sok időm.
Én ennyire nem értek hozzá,de eléggé