- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerold
csendes tag
Hello!
Szerintetek a gomb feletti króm csíkot ki lehet cseréltetni garanciába, ha lekopott?
-
Gerold
csendes tag
cső srácok,
lekopott a krómozás a home gomb feletti csíkról.. ezt mennyiért cserélik ki, tud valaki segíteni? -
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
Napi 2x hívnak rejtett számról, ha felveszem nem lehet hallani semmit. Kérdésem az lenne, hogy az appok hozzáférhetnek a SIM kártyához, telefonszámomhoz? Tudtok mondani olyan programot, ami tiltja a bejövő rejtett számú hívásokat és működik?
-
Gerold
csendes tag
hali, feltettem tmobilos ics-t. katasztrófa. otthoni wifit 2 percenként ledobja és azt írja nincs a tartományban. A 100 mbitből pedig csak 2 van meg. Megoldás erre mi?
-
Gerold
csendes tag
Sziasztok! Cyanogen mod mit tud? Nézegettem hivatalos oldalukat melyiket érdemes felrakni?
Stable Mod
Experimental Mod
Nightly Builds
?
köszi -
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
Nem egyszer előfordult, hogy nyílt wifi hálózaton nem megy a net kapcsolódás után. 10ből 8szor. Ismerős mobilján persze igen. Mi lehet a gond? -
Gerold
csendes tag
hali, lehet alkalmazást letölteni és telepíteni Playről úgy, hogy a telefon adatkábellel csatlakozik a pc-hez?
-
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
T-mobile mekkora memóriakártyát ad a készülékhez?
köszi -
Gerold
csendes tag
Üdv!
Ma néztem ezt a telefont kiállítva és totál úgy tűnik mintha gyárilag az üvegen lenne még egy fólia. (nem arról beszélek aminek kilóg a csücske, az alatt) Megnéztem az arcot és az active-ot azon is, talán az utóbbin látszik a legjobban bal alul. Nálatok is így van? Ezt úgy gondolta a gyártó, hogy ha elhasználódik pár hónap alatt a felhasználó majd lehúzza? -
Gerold
csendes tag
válasz
supertrezi #601 üzenetére
Mineral glass, habár most éppen hirdetnek itt ott egy repedt kijelzőjű gorilla glassos n8-ast!
-
Gerold
csendes tag
Hello, ugyan az az üveg van a rayen is, mint a mini pron? Gyártó honlapján a raynél ki van emelve, hogy mineral glass, a pronál nincs, viszont annak a papírjaiban benne van. Van különbség? Családban van mini pro, 1 hónapos, nincs rá vigyázva és egy karc az üveg, ezért vennék rayt ha lenne különbség. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest