- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toledopapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Feltelepítettem egy játékot a RAY-emre - persze nem a marketről -, és az összes pályát valaki már kivitte. Olyan mintha lenne egy 100%-os mentés a játékon belül.
A gondom az, hogy nem tudom sehogy sem reset-elni a játékot! Magában a játékon belül is van ilyen, hogy Reset game, de nem működik.
A Beállítások\Alkalmazások menüben is megkerestem a játékot és töröltem az adatait, de így se tudtam kitörölni a már befejezett pályákat.Tud valaki megoldást a "Hatalmas" problémámra? Esetleg van erre valami program? Vagy lehet, hogy írásvédett a játék? (a Where's my Water app-ről lenne szó)
Köszönöm szépen előre is a a segítséget!
-
Toledopapa
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Még lenne egy kérdésem. Szoftverfrissítés előtt ha egy névjegyhez hozzá volt rendelve egy kép, azt teljes kijelző szélességben tette ki a telefon, mikor hívtak. Most, hogy felkerült a 4.0.4.-es, csak 1 kis kép jelenik meg.
Esetleg erre vmi tipp?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Toledopapa
csendes tag
Sziasztok!
Ma frissítettem 4.0.4.-es verzióra a teló szoftverét! Nekem bejön, sztem gyorsabb is! Egy vmi nem tetszik, az új témák a RAY - emhez. Eddig ha beléptem pl a Beállítások menübe, a háttér nagyon szép kék volt. Ugye kék volt a témám. Most hiába választom ki a kék témát, koszos fekete marad a háttér. Viszont az asztalon megjelenik a kék háttérkép.
Vissza lehet ezt valahogy állítani?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! Üdv.