- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toledopapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Feltelepítettem egy játékot a RAY-emre - persze nem a marketről -, és az összes pályát valaki már kivitte. Olyan mintha lenne egy 100%-os mentés a játékon belül.
A gondom az, hogy nem tudom sehogy sem reset-elni a játékot! Magában a játékon belül is van ilyen, hogy Reset game, de nem működik.
A Beállítások\Alkalmazások menüben is megkerestem a játékot és töröltem az adatait, de így se tudtam kitörölni a már befejezett pályákat.Tud valaki megoldást a "Hatalmas" problémámra? Esetleg van erre valami program? Vagy lehet, hogy írásvédett a játék? (a Where's my Water app-ről lenne szó)
Köszönöm szépen előre is a a segítséget!
-
Toledopapa
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Még lenne egy kérdésem.
Szoftverfrissítés előtt ha egy névjegyhez hozzá volt rendelve egy kép, azt teljes kijelző szélességben tette ki a telefon, mikor hívtak. Most, hogy felkerült a 4.0.4.-es, csak 1 kis kép jelenik meg.
Esetleg erre vmi tipp?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Toledopapa
csendes tag
Sziasztok!
Ma frissítettem 4.0.4.-es verzióra a teló szoftverét! Nekem bejön, sztem gyorsabb is! Egy vmi nem tetszik, az új témák a RAY - emhez. Eddig ha beléptem pl a Beállítások menübe, a háttér nagyon szép kék volt. Ugye kék volt a témám. Most hiába választom ki a kék témát, koszos fekete marad a háttér.
Viszont az asztalon megjelenik a kék háttérkép.
Vissza lehet ezt valahogy állítani?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest