- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Kipróbáltam mindkettőt. Működik az xda-n levő Xperia S kedvencek widget is. Nekem az S widgetje jobban bejön (teljesen megegyezik azzal, ami anno GB-n volt). Elérhető belőle a hívásnapló is. A playen levő is jó, de nekem az volt a gondom, hogy nem lehet 4x3-as widgetet kitenni és nem érhető el a híváslista (vagy csak én nem találtam). Nagy előnye viszont, hogy nem kell root hozzá.
-
mrlujoak
veterán
Nagy valószínűséggel azért nem, mert a felhasználók többségét nem zavarja a fényív.
Akit zavar, annak vannak itt a felsorolt praktikák.
Én kifejezetten örültem, hogy méretes lett a visszajelző. Az előző telóimnál nem feltétlen volt elég odapillantani, milyen színű, és mit csinál a led...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
Ez ütött... Valóban, megoldás lenne, ha a linkelt oldalon lenne akár egy olyan modell is, ami vagy annyiba, vagy kevesebbe kerülne, mint amit a ray-emért fizettem
Egyébként van 3 ( +1 szilikon aqua ) órám, de nem hordom őket...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
sir fg
aktív tag
4. a hivatalos magyarázat: Az egyes régiókba szánt telefonok szoftverei kismértékben eltérnek, valamint a szolgáltatós telefonok szoftvere is más lehet, mint a kártyafüggetlené: Így sok, egymástól kis mértékben eltérő szoftvert kell előállítaniuk. Gondolom, amikor kész van egy nagyobb adag, akkor azt kiadják. De az 1. pont is fontos tényező.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Fehércápa
aktív tag
Persze hiszek neked, de ha megnézed a videot, pár kommentelő azt írta neki ugyan így akad. A melegedésről is írtak már többen is (hiába hisztériázik Adam), nem nagyítom fel a dolgot. Képzeld akinek egy sima GpS- től meleg, annak milyen meleg lenne egy játéktól... Mivel se az akadás, se a melegedés nem egy folyamatos hiba, nem tudom ezzel vihetném-e szervizbe...? Gyanítom 2 hét után visszajönne, hogy semmi baja. Mindenesetre jó ötlet az aksi hőmérséklet megmérése, be fogom ide linkelni, hogy játék után mennyi, csak, hogy senki ne mondja, hogy túlzok
-
Mucsi14
tag
Visszaolvastam,azért kérdeztem mert ment a találgatás,de olyat aki konkrétan tapasztalatot írt volna nem találtam.Válasznak pedig olyanra gondoltam hogy pl:minden rendben elfut rajta vagy nálam ez és ez volt a probléma,nem pedig visszakérdez meg olvass vissza mikor egy mondatban lehetne válaszolni is ha volt tapasztalata az embernek.
Az ugye normálisabb és nem kioktatóTehát továbbra is kérem akinek személyes tapasztalata van a kijelzővel kapcsolatos bármilyen problémával írja már le! Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Igen, már hallottam az új Centerről, majd vmikor megnézem.
Csak nekem Bp 220 km, nem minden nap járok arra.
De köszi a segítséget!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Itt néztem anno.
Bár akkor nem emlékszem, hogy lett volna Saturn és MM, mint átvevőhely.
De ezek szerint már kimondott szervizpontjuk nincs, ahol pl. egy szoft.frissítést meg is lehetne várni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Engem az érdekelne, hogy egy független SE telefont most hova lehet vinni szervizre, mert korábban a westendibe vittem őket, de az már nincs meg.
SE honlapján csak T pontok vannak megjelölve, oda meg szerintem hiába vinném.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
rtzmp
aktív tag
Szia VD!
mitől lehet, hogy a google car home-ja nem fut a telón? (feltételezem, mert neo-n se. Nekem az van, ideiglenesen volt nálam ray)
Előre is köszi
Párhuzamos futás: épp tegnap teszteltem, hogy egyidőben bluetooth-s kihangosítás, navigálás, zenehallgatás vagy internetes rádió használata mennyire fárasztja a telefont (neo). Mind futott rendesen.
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drón topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- További aktív témák...