- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atawallpa
aktív tag
Ez a zárt bootloaderes megoldás (alapból ilyen minden készülék). A 4.0.4 felrakása után érdemes egy javítást ráküldeni SUS (Sony Update Service) programmal. Ekkor egy gyári "szűz" 4.0.4-et kapsz (olyat, mint amikor a GB-del megvetted) A névjegyek, sms-ek egyebek mentésére van lehetőség, keress rá a topikaban. Ez sokaknak megoldotta a 4.0.4 problémát.
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
tomy86
addikt
Szerintem nincs pause, de aki többet videózik, majd kijavít, ha nem így van. Ha tényleg nincs, akkor csak az a megoldás marad, hogy több darabban veszed fel a videót és utána valami videó szerkesztővel összefűzöd.
ICS-t használókhoz egy kérdés. Több helyen panaszkodtak, hogy ICS frissítés után nem működik az eseményjelző LED. Ez tényleg így van?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Igen, a gyári alkalmazások nagy része csak root után törölhető. Ha az alkalmazások menüben rámész az adott alkalmazásra és nincs ott az eltávolítás lehetősége, akkor root kell hozzá.
Hol akarod mappába húzni őket? Ha az almenüben, akkor az nem megy a gyári launcheren.Hangerőgombbal való léptetést úgy tudtam, hogy a PlayerPro tudja stock romon, de nem találtam erre vonatkozó beállítást benne. Talán a Poweramp. De a füles felvevőgombjával bármelyik zenelejátszón működik a léptetés/mappaváltás.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt