- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
-
bojan
tag
nem engedi szerkeszteni az előző hozzászólásom, így ide írok, mert talán másnak is hasznos lesz. Szóval, SemcPhone.apk-ból van neten egy modified verzió ITT, amivel már sokat gyorsul a névjegyzék megnyitás. Ezen kívül, ha az InfinitiView.apk-t és a Phonebook.apk-t simán lehet törölni, és helyette az alap ICS Contact.apk-t letölteni ITT és berakni system/apps-ba. Így lényegesen elfogadhatóbbá válik a névjegykezelés sebessége(ami sztem alapból a legidegesítőbb hibája volt a telefonnak). Szóval aki gondolja próbálja ki, természetesen megtartva egy backupot az eredetikből, ha mégsem jönne be
-
Ablakos
őstag
Elvileg ha egy telepített apk feliratkozik egy eseményre (telefon, sms broadcast ) az androidban, és az esemény bekövetkezik, akkor feldob egy ablakot az android, hoppá több ilyen alkalmazás van erre a feladatra. Olyankor lehet bepipálni, hogy mindig ezt nyissad meg. Tehát ilyen letörlöm, átnevezem.. nem a legjobb út.
-
Beladon
aktív tag
Ha visszalapozol tettem már be képernyőképeket is, hogy tényleg annyi van. Root nélkül ha csak telefonként használom. Persze sem vibert sem fb-ot nem használok. Viber helyett skype fb meg nem kell nincs is olyanom nem is vagyok regelve... Jelenleg 34 telepített app van a készüléken. Ennyit mutat a google play.
-
eddynyul
csendes tag
Nekem is 50-60 környékén szaladgál, közel egy hete nem volt restart, de így is elég smooth. Pureness v14, belakva, szinkronizálva, 4-5 játékkal meghentölve (most Angry B Star Wars a menő, röccenésmentes
), gyári launcher, a névjegyzék és a telefon ~2 sec környéke, de ezt már megszoktam.
A fájlkezelő még lassúcskán indul egy kicsit, de az meg a root miatt van (folyton engedélyt kér, asszem meg kéne adni neki teljesre)
+van egy k****g lég/porszem buborékom a fólia alatt, 1 hetes, nem akarom még lecserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest