-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
-
Beladon
aktív tag
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000 #3637 üzenetére
Nem értem. A multkori blob-osat simán letudtad szedni.... Ezt meg nem engedi. Minden ugyanúgy van mint ott.
Elvan sz@rva az egész... Belinkeltem egy ismerősnek (skype) ő sem tudja szedni... a blob megy neki is ez nem... Fogalmam sincs mi a baj. Megosztási beállítások rendben.
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000 #3631 üzenetére
Akkor próbáld ezt ha ez sem megy tanácstalan vagyok. Nekem az első is megy másik gépről ellenőriztem.
-
Beladon
aktív tag
-
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000 #3559 üzenetére
Vagy root nélkül simán letiltod őket. Lista a letiltható appokról
-
petya1495
tag
válasz
bandi0000 #3504 üzenetére
ezért vannak a custom romok, amik normálisan vannak optimalizálva a telora, és ezek a romok amik gyári kernell is mennek nem igazán jók, és a 2 mag az már szinte muszáj, mert ics-nél legalább 2 mag és 1 giga ram kell, haveromnak a zte staten 4.0 volt és 1 ghz-re húzott proci és lag nélkül ment
-
viewdetails
addikt
válasz
bandi0000 #3315 üzenetére
A Sony Flashtool a Sony weboldalán keresztül nyitott, gyárilag kártyafüggetlen (egyúttal hivatalosan nyitható bootloaderű) telefonok visszazárására van. Ha egy utólagosan függetlenített telefonon lefuttatják, és esetleg visszaáll rá az eredeti, idegen szolgáltató SIM Lock-ja, mit mondasz a tulajnak, bocs?
-
Beladon
aktív tag
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000 #3194 üzenetére
Hát az 5" nekem nem meggyerő egyébként igen tetszetős. Ne hidd, hogy sokkal jobb lenne az S mint az arc s. Én jobban szeretem az arc-om mint a másikat. Ha váltok tuti azt adom el ez megmarad csak úgy mint eddig sok másik. Azt is ha cserélem max év vége felé vagy jövő tavasszal.
mg105: Én sem azt mondtam, hogy pont ugyan azt kapjuk majd, de ami ott esetleg plusz lesz az lehet itt is lesz. Nyilván mások a két készülék "gyenge" pontjai.
-
Frozzy
őstag
-
-
Beladon
aktív tag
válasz
bandi0000 #2448 üzenetére
Vannak benne ilyen apróságok de csak indítás vagy cach memória ürítés után jellemző. Ez is leginkább a kapcsolatok valamint a futó alkalmazásoknál érhető tetten. A fájlkezelő vagy office gond nélkül megy. Ja a poweramp is néha csinál ilyet amikor átnézi a könyvtárakat van e új zene. (ez nálam elég feltűnő de betudom a 20GB+ flac-nek.) ha másik sd kártyát teszek bele ami üres ott nincs poweramp akadás
-
-
Frozzy
őstag
válasz
bandi0000 #2223 üzenetére
bocsánat a lámaságomért. de pontosan nem tudom. régen ZTE-nél is ezt mondták hogy frissítik meg legfrissebbet rakják bele. igazából foggalmam sincs mit csinálhat ez de nem is érdekel a funkcionalitása. tudom, hogy ha gáz van azt frissítem az esetek 80%-ában működik a dolog.
-
Krisz1000
tag
válasz
bandi0000 #2090 üzenetére
köszi pásszeg a hülyének nézést. pont ezt írtam, h neten nincs fent a bolti részlet, csak a teljes bolti ár, de mind1, köszi h idemásoltad nekem, amit akkor néztem éppen
WALAKI talált mostanában tmobilos budapesti boltban ARC S-t? (webshopban nincs!!!)
köcce
ui: webshopban nincs!!!
ui2: webshopban most sincs, nincs!!!444négynégy
-
viger
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest