- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tattika58
csendes tag
válasz
Beladon #4353 üzenetére
Én is a one click root-ot használom,pedig erre gyanakodtam hogy azért nem megy.Végig csináltam mindent ami le van írva.Amikor telepítettem a MIUI romot a telepítés után automatikusan újra indult és a Sony logó megjelent majd eltünt és újra megjelenik.Ezt csinálja folyamatosan.Vártam kb.10 percet denem történt más.Megpróbálom flesselni a global romot és próbálkozok vele még.
-
dannyl
addikt
válasz
Beladon #4328 üzenetére
Akkor valami nagyon nincs rendben itt
Mikor flashtools-ban pakolászok dolgokat, akkor ott írja, hogy "exclude kernel", és a kernel file is ott van. Vagy az nem az?
Nem kevertem a ROM-ot a kernellel, direkt írtam. ROM-ot raktam már fel többet is. (pláne az egykilkkes root óta). -
Sakab
senior tag
-
szekra
addikt
-
Danny750
őstag
válasz
Beladon #4053 üzenetére
Épp ez, hogy itt sokszor olyan, mintha 128 ram lenne a telefonban...lehet beviszem, hogy nézzék meg, mert az előző ArcS emre vhogy fürgébbként emlékszem..pedig bezárogatok mindent mégis gyakran egy mobilarena+face alatt elfogy a ram és kidob az üres home képernyőre , ahol lassan elkezdi visszatöltögetni az alkalmazások ikonjait.....pedig a készülék, még a mai napig GYÖNYÖRŰ!!
-
jena2
tag
válasz
Beladon #3967 üzenetére
Az fb nem érdekel, de vannak függők akiket szinte csak ott lehet elérni, lényegében csak erre használom, viszont ez is előtelepített gyári alkalmazás, azt még kipróbálom ha kijelentkezek akkor is aktiválódik e állandóan.
Nekem sok előtelepített van szívesen megszabadulnék tőlük, pl térkép, google csevegő, navigáció, youtube, google search, lets golf, wilsepilot, play store, fb.
a viber az kell, most nekem hiába jobb a skype ha a többieknek viber-je van.
Macerás ez a gyomlálás? -
dannyl
addikt
válasz
Beladon #3853 üzenetére
Én meg MIUI-t használtam sokáig (5 hónap), és nem rég úgy döntöttem, hogy felrakom a gyári .587-et. Első nap gyors, 5(!) program felrakása, és 2-3 nap után már használhatatlanná lassul. És igen, leformáztam a memóriakártyát, és Class10-es. Az biztos, hogy sokáig nem marad ez. Valamit kell néznem.
-
Sakab
senior tag
válasz
Beladon #3742 üzenetére
Most már énis lementettem.
Feltettem a 3.0.1 es Ultimate HD-t .
Minden szuper villám gyor stabil már beis laktam viszont egy dolog nemmegy. Ha ugye fentről lehúzom a bar-t akkor ott ki belehet kapcsolni a 3G-t BT-t wifit stb na most itt ugye alapesetbe bevan kapcsolva az összes kb 20db kis ikon.
Beállytások között ha megkeresed a rávonatkzó részt (Statusbar settings) azon belül rámész a 3. kis kockára ahol kilehetne választani h mik jelenjenek meg pontosan akkor ezt irja ki:A SystemUI Preferences alkalmazás leált.
2xer újra raktam wipoltam mindent ugyan ez....valakinek valami 5let? :/
-
GZoli7
senior tag
válasz
Beladon #3709 üzenetére
Sajnos class10-es kártyával is pont olyan lassú.
Van akinek tényleg egyedi telefonja lehet, mert az xda olvasóitól kezdve mindenkinek baromi lassan nyit telefonkönyvet.Az SGS2 sajnos tényleg sokkal jobb, ezek szerint ennyit számít az 1GB ram, meg a két mag. A szoftver is sokkal jobban optimalizált, ez van. Nem a főzöttekre gondolok, hanem a gyárira.
Ez két 2011-es csúcsmodell összehasonlítása. Lehet az Xperia S is tud ennyit, olyanom nem volt, de van itt egy kolléga aki esküszik, hogy az ARC S jobb, mint az S. -
csampei
senior tag
válasz
Beladon #3699 üzenetére
Upsz én az árát értettem 4.5=45000Ft
Mindegy!
Mondjuk nekem a "tepsikkel" éppen nem lenne bajom,sőt!Csak az ár az ami nem mindegy!Mert itt bizony minimálbér megállít mindenkit a környéken (Borsod) és elég nagy luxus egy 100k körüli teló,vagy majdnem a duplája
Egyenlőre marad az ARC S vagy ha valami csere jön rá legfeljebb LG optimus 3D,mert az nagyon tetszik,bár sokat nem tudok róla,csak annyit hogy 1200Mhz és két mag,meg az 1Gb RAM ami kecsegtető,ellenben az akksira panaszkodnak,hogy nem az igazi,főleg ha a 3D-t használja az ember
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Beladon #3646 üzenetére
nem is baj már megtaláltam
nah az a kérdés hogy 2 romot néztem mind a kettő jó ha nem nyitott a bootloaderem?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083286 ennél mi az a letölthető fájl hogy arc s patch?a másik meg ez: Jelly_Sandwich_9.0_experimental_maxio1998
-
Sakab
senior tag
válasz
Beladon #3212 üzenetére
Megvan köszi hát igen ez zárt
Akkor jól értem hogy először kikel nyitni és utána mehet fel modolt rom?
Ebből következik a következő 2 kérdésem hogy hogy nyitom ki és hogy rakom fel a romot.1.Download Racing Bean, a 4.1.2 kernel and it's Wi-Fi modules (recommended: Arc Fusion V4.0)
2.Place the Wi-Fi modules and Racing Bean on your SDcard
3.Flash Arc Fusion Version 4.0 via Flashtool, then boot your phone to recovery
4.Wipe data and format /system
5.Flash Racing Bean and Wi-Fi modules
6.Reboot system and ENJOY!
NOTE: First start up may be laggy as tweaks need time to configure.1. Letöltöm a RB romot + a wifi modult ami a boot.img ha jól gondolom, azt hogy Arc Fussion azt nemtudom mire érti.
2. másoljam fel a belső memóriára a romot is és a boot.img-t is. (nem ismeri fel mint meghajtó se osx se win alatt eddig)
3. Teljes sötétség
4. Ha valahogy eltudom indítani recorverybe akkor ott Wipe ez tiszta Samsungnál is ez volt ott 3 gombal előtudtam csalogatni indulásnál ezt. Ennél még nem sikerült.
5-6. tiszta
Közbe googlizok meg itt a fórumba próbálok utána olvasni, de ha valaki épp erre járna és megszánna némi infóval azt megköszönném vagy ha dob nekem egy linket ahol pontról pontra levan írva az is jólenne.
mod:
Rootolásról megtaláltam a részletes leírást, kezdem is
-
Sakab
senior tag
válasz
Beladon #3210 üzenetére
Az első hsz-n túl vagyok most időrendi sorrendbe visszafelé haladok...és most olvasom azt is hogy a telefonok nagy része zárt és nem lehet saját kernelt rátenni, de van akinek nyitott. Ez mitöl függhet ill ezt honnan tudom hogy az enyém nyitott e?
Kiváncsiság kedvéért feltettem az Antutu BM-et hogy erre az alap 4.O.4re mien pontozást ad:4961
Galaxy S-el van így kb egyszinten pontozás szerint. Pedig már most érezhetően gyorsabban pörög mint a galaxy S 4.1el
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Beladon #2973 üzenetére
egy éjszaka alatt mennyit merül? (minden kommunikáció OFF, NO sync, csak mobil hívás elérés, tehát nem repülő mód)
A jelenlegi samsung galaxy ace-m 1-2%-ot veszített 22-07 között. vettem egy Sony xperia S-t, az ennyi idő alatt 30%-ot esettigaz, h nem egy kategória a kettő, de emiatt hamar megszabadultam a sony-tól, pedig nagyon tetszett.
-
viewdetails
addikt
válasz
Beladon #2927 üzenetére
Valószinűleg valami ilyesféle (hibajavító) update lesz, erre spekulálnak külföldön is.
-
viewdetails
addikt
válasz
Beladon #2635 üzenetére
Danny750
Minden annyit ér amennyit megveszik, ezt nem szívesen vesszük tudomásul.Beladon
Köszönöm és örülök, ha segítettem.
Maradt egyébként egy ilyen töltő/dokkoló, nem mellesleg remek éjjeli órává lehet vele átvarázsolni a telefont, ha valakit érdekel, priviben keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest