- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Abszolút megértelek! Vonzó az SGS3, nagyon smooth az egész. Bár, hogy igazán őszinte legyek, anyumnak most vettünk egy Lumia 800-at, és egy kicsit fájt a szívem, hogy milyen jó, gyors és letisztult a Windows mobile 7.5 (pláne ez még nem is a 8-as verzió...). Lehet nemsokára lesz félnivalója a droidnak?
-
csampei
senior tag
Nem ez a lényeg!Kiragadtál valamit az összképből,ami abban a formában már nem igaz!És aztán jössz vele hogy lefikáztam az SGS3-at!Erről szó sincs!Az igényekről,és a telhetetlenségről szólt a fáma!
(#3697) Beladon
Még egy kicsit tegyél hozzá: Sony Xperia Z C6603 black hát izé...mit mondjak?
-
csampei
senior tag
Nem értelmetlen legfeljebb Te nem tudtad értelmezni!A Spica-t arra írtam hogy onnantól van Droidom!Na ez a nem mindegy (tudod szedernyi var vagy vedernyi szar) és egy qrva szóval sem mondtam hogy lassú!Nekem nincs!Csak azt tudom amit az ismerősök visszamondtak!Amúgy gyere a ZTE Blade-el!Az is volt,és nagyon meg voltam elégedve vele!Utolsó sorban meg ne abból indulj ki,hogy a zsíros állásod mellett vagy mert apuci szeme fénye vagy meg tudsz magadnak engedni egy SGS3-at!Mert szerintem nincs ember a földön akinek ne az lenne az álma,csak elég kevés ember engedheti meg magának hogy etc 130000-ft ot kiadjon egy telóért!Úgyhogy örülj neki hogy futi rá azt ennyi!Tartsd magadban!
Ha pedig nem tudod értelmezni azt amit írtam,vagy szándékosan félreértelmezed,akkor inkább ne is válaszolj,és ne köss belém!
További szép napot!
(#3693) GZoli7
Azért a két mag is csak egyel több,de több!
-
csampei
senior tag
Érdekesen működik az ember!Sokan szarják a Sony-t.mert erre nincs támogatás arra nincs támogatás,stb.Volt nem egy nem kettő okostelefonom a Samu galaxy Spica-tól!Tehát nem ma kezdtem.Ezen telók közül még mindíg az Arc S amire azt mondhatom,hogy igen ez eddig a legjobb!Általános gyakorlat,hogy az ember sohasem elégszik meg azzal amije van.Jöttök itt Samsungal???Mert annak jobb a support?Annó pont ezért köpködte mindenki,hogy túlárazott szarokkal support nélkül akarnak piacot megtartani.És most mi változott?Ja hogy a JB-t megkapta pár készülék?És????Abban sincs köszönet!Nem egy nem két ismerősömnek van SGS3-as telója!Megjött rá a frissítés,de egyiknek sem tetszik,mert itt ez a lassú ott az nem megy,stb.Az alcatel ot998-nál dettó ez volt a gond!Kijött az ICS,mindenki el volt olvadva,hogy ICS-et a telóra,és abban sem volt köszönet,mert használhatatlanná vált az egész!
Nem a telókkal van a baj!Nem is a gyártókkal,hanem azokkal az emberekkel akik trabantból akarnak Ferrari-t csinálni,és Trabi gyárat köpködik,hogy nem adnak utólag Ferrari motort a trabcsiba!Lehet túloztam aki akarja az megérti!Mindenki mindegyik gyártót köpködi!EZ TÉNY,de ezzel csak akkor szembesülünk amikor belenyúlunk egy egy készülékbe!
Szerintem az ARC S még a mai napig is megállja a helyét,sőt legtöbb mostani készüléket is veri,mint kinézetre,mint tudásra.Az meg hogy milyen oprendszer ketyeg rajta az miért is fontos????Tudja amit tudnia kell???Tudja!Mivel tud többet mondjuk az ICS,vagy a JB???Semmivel!Másképp néz ki(és elárulom nem nagy pukk átskinelni egy 2.3.x romot 4.x.x kinézetre),és nagyobb erőforrás igénye van!Akkor????Miről is beszélünk?Én speciel sok mindent hiányolok ennél a készüléknél a 4.x.x-es romokból,mint például a képstabilizátor,és még sorolhatnám,ezért nem is fogok váltani rá.Nekem a lényeg hogy üzembiztos,stabil,és minden funkció működjön kompromisszumok nélkül!Ezt tudja a 2.3.4-el!Ennyi!
-
-
Cobalt14
tag
Szia,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget (az eddigit is) mindenkinek, tökéletesen működik a sparta charge a cuccon!
Valóban gyorsabb egyébként mint a gyári ics, viszont néhol kicsit bugosnak érzem, pl a zenelejátszó nekem nem 100 %-os, pl böngészés közben ha megy, akkor neki áll szaggatni, és nem először fordult már elő, pedig még RAM is volt szabadon kb 100 MB. De ettől eltekintve nem rossz, bár lehet kipróbálom az ultimate hd-t is. Ha esetleg valakinek ezeken kívül van még tippe, hogy melyiket érdemes tesztelni, az örömmel venném (talán más kezdő root-osok is
).
-
Cobalt14
tag
Tehát nincs olyan megoldás, hogy bootloop esetén egyből tudjak recovery-t csinálni rá? Csak úgy tudtam működésre bírni, hogy a PCC-vel újra húztam rá a gyári stock 587-es ics-t és újra root meg minden. Mit ronthattam el a telepítésnél? Az xpartson belül mivel kéne újra indítani sima reboottal vagy reboot recovery? A wipe-nál muszáj mindkét wipe-ot futtatni?
A romok ahogy lejöttek zip formátumban az xda-ról azokkal gondolom nem kell csinálnom semmit?
-
Bgray
csendes tag
Felraktam a magyarosítás nem működik ha felrakom akkor mindig újraindul a telefon, de igazából lényegtelen is. ha érdekel titeket egy nagyon letisztult téma akkor ajánlom a MIUI Black Theme-t ( http://blackandroidtheme.com/ ). Most már megint minden héten lesz frissítés?
. Köszönjük frozzyZTE a munkádat és hogy elhozod nekünk a Friss MIUI-t is Zárt bootloaderre.
-
watchfun
tag
Nono! Én is frissítettem wipe után is, anélkül is, seus-sal is, pcc-vel is aztán a telefon meg újraindulgatott. Szervizben rakták vissza a 2.3.-ast, sőt még írásos jegyzőkönyvet is kaptam róla, hogy használjam a telefont 2.3-assal mert az van optimalizálva a készülékhez...
-
sarkany92
tag
Hát mikor nekem mondtál
kiröhögtem a csávót.. vmi chip-et mondott nekem... de gyárilag jön ki rá a szoft. nemhiszem h kiadna olyan firmware a sony ami tönkrevágná a telefont...
AmigaFan : Ezzel tisztába vagyok... h nincs olyan alkatrész benne..vmi túliskolázott ember lehetett.. :S mind1 legalább jó a teló
Kérdés: Lemerjem frissíteni ? vagy hagyjam így? (2.3.4)
-
Danny750
őstag
így van és nem tudom ,hogy örüljek vagy sírjak miatta...........
Még megvárom a razr i megjelenését mert az előzetes tesztek alapján bizony az az 1magos 2ghz-s atom mag nagyon jól sikerült! Pedig sokan pont azt kritizálták az első hírek után ,hogy eu az atomosat kapja nem a 2magos krait-est! Pedig sebességében veri az sgs3-at ,linkeltem is videókat a razr i fórumba!
Iphone 5-öt vennék gondolkodás nélkül csak az ára még túl húzós.........4s nek meg nincs akkora előnye amennyivel drágább a sima 4-nél mivel az is köröket ver a s3-ra is sebességben és stabilitásban............
Úgyhogy nagy a dilemma........i4, Razr i, vagy i5-ös lesz a következő! (persze csak elsőszámú készülék mivel lesz még mellette)
Android után nagyon durva és szokatlan tud lenni az az élmény, hogy nem laggol gondolkodik akár másodpercekig............ -
csabi10
senior tag
Próbáld ki ezt a romot Sparta Charge ♠ V1.1 nekem eddig bejött. Játékra is alkalmas, eddig egyszer nem omlott össze és gyorsabb mint a gyári.
-
mrlujoak
veterán
Ennek is pofonegyszerű magyarázata a zártság.
Egy zárt oprendszertől elvárható, hogy gyors, és optimalizált(abb) legyen a többinél.
Ellenben ez a zártság pont a felhasználás terén vehető észre.A döntés mindig a felhasználónál van, csak reálisan kell áttekinteni az előnyöket, és hátrányokat.
Az iOS is képes kifagyni, megdöccenni, bugos frissítést megélni, szóval az sem hibátlan. -
Beladon
aktív tag
Ott is követheted majd az évente de minimum 2 évente frissülő termékpalettát. Értem ezalatt azt, hogy hiába jön ki arrégebbi típusokra is egy friss ios akkor is csak a friss hardveren az igazi... Tehát ha valaki ezt követni akarja szerintem jobban jár még mindig az androidos készülékekkel. Én nagyon rég márkához hű sonys vagyok hiába volt mellettük sok más is ios-re nem váltanék sosem. Sőt ha jól megnézzük az a jellemző, hogy onnan jönnek át droidra.
-
csabi10
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
az király mert mindenki pampogott nekem hogy azért lassú az ICS vagyis nem olyan gördülékeny mert nem formáztam SD kártyát simmel telepítettem telót stb stb
Nekem is kellene szereznem majd hátlapotam asszem te akartál szerezni nem? én bátor voltam és le carbon foliáztattam a hátlapot
-
Beladon
aktív tag
Itt ez a pár képernyőkép nemrég csináltam egy stock 4.0.4 (.431-es softveren muteré) így láthatóak a root nélkül letiltott programok is remélem nem hagytam ki egyet sem
Valamint látható a 205 szabad ram is. Véleményem szerint még ezt is lehetne növelni. A miui valóban leáll játékkal. Próbáltam én is tekken3-al valamint riptideGP-vel.
-
Beladon
aktív tag
Igen az a verzió. Csabinak jeleztem is hogy lassult pár nap után. Nem játszok, de a sakk megy
holnap feldobok egy tekkent meglesem. Amikor telefonként használom akkor semmi más nem fut mint Xperia keyboard valamint google szolgáltatás egyébként bekapcsolás után mindig 185-190 MB a szabad. Utána indul pár cucc azokat kikapcsolom és minden ok.
-
Jocco99
csendes tag
Kaptam,egy papírt,hogy a T-mobile elutasítja a garanciális javítást... ezzel mehetek a fogyasztóvédelemhez, meg a békéltető testülethez, de előtte még megpróbálom a Budafoki úton a központban,hátha ott nagyobb szerencsém lesz,ha nem akkor megyek tovább, majd írok a fejleményekről.
-
GZoli7
senior tag
Látom, csak gondoltam ez kicsit segít.
Majd meglátjuk...Csak, ha zárt a bootloadered és nyilván stock kerneled van, akkor nem is szabad feltenni semmilyen wifi patchet, mert attól fog elromlani a wifi.
Ja, most próbálom én is, amit feljebb belinkeltél. Már van hozzá egy kiegészítés, ami sok alkalmazást felrak, most próbálom...
-
gretzky77
veterán
Szia a miui rommal kapcsolatban lenne kérdésem,van egy olyan menüpont hogy usb csatlakozàs módja azon belül
mindig ràkérdez
csak töltés
sd kàrtya felcsatolàs
A kérdésem,hogy tudom hàttértàr módba tenni mert az elsönél nem kérdez semmit a màsodik ugye csak tölt a harmadiknàl meg piszok lassú az àtvitel! Van erre vmi megoldàs mert ez szàmomra nagyon nem jó! köszi -
bubus66
nagyúr
(#1534) frozzyZTE
Sikerült persze akinek van egy alapja az androidhoz annak könnyű. Igaz a ROOT a 3.-ra sikerült, de meg van a recoveryt is felraktam. Ha vissza teszem a gyárit valami baj estén akkor a recoevery nem marad rajta?
#1547) penge2007
Igen benne lesz a csomagba a 8Gb Class4 SD kártya én tegnap kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest