- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlsson74
csendes tag
Nekem meg eltűnt a kamera hang, és a billentyűzár hangja... Valakinek lenne valami ötlete, hogy mi baja lehet?
-
carlsson74
csendes tag
Az enyém is most jelezte...
-
carlsson74
csendes tag
Helló.Eleinte furcsa,hogy ilyen vékony de hamar megszoktam.A felülete fényes,nekem még nem csúszott ki zsebből, kézből.Fóliát nem vettem rá mert van rajta a gyári, pár apró karcal. Alig észrevehető.Tok, én nem vettem rá semmit még.Nem is fogok.Néha egy kis zokniba van, de nem minden alkalommal. Ahogy kedvem tartja beleteszem.Nekem fehér a készülék, és meglepően tiszta
-
carlsson74
csendes tag
Természetesen nem tökéletesek a képek.De ha azt nézzük, hogy telefonnal készültek, szerintem jók.De ez csak az én véleményem.Videot én is MX playerrel nézem,eddig nem szaggatott nálam. A készített képeket,videot én O!Mediashare programmal nézem vissza 116-os HD tv-n. Nekem megfelel. Persze ha jó fotókat akar csinálni az ember akkor fényképező kell hozzá. Mondjuk, Canon EOS 1D Mark IV, vagy, Hasselblad 39 megapixeles. Na ezekkel lehet jó képet csinálni. Igaz ezeknek az ára kissé magas...
-
carlsson74
csendes tag
Ma felhívtam a T-mobilt ICS ügybe, hogy várhatóan mikor jön ARC-S-re. Nem tudták konkrétan megmondani...
-
carlsson74
csendes tag
válasz
wacek068 #218 üzenetére
Én nemrég vettem(04.16.) és mondhatom, hogy jól teszi a dolgát.Nálam még nem fagyott le. Jó minőségbe vesz fel videót, jó fotókat csinál.Igaz nincs is tele mindenféle alkalmazásokkal
Ha reggel leveszem,akkor estig elmegy kb 22-ig. Igaz én csak egy egyszerű használó vagyokA képeket, videót tv-n nézem vissza wifin,(O!MediaShare) és az sem akadt meg még.Ma néztem ugyanezzel a programmal online tv-t HD-be, és nem akadt.Pedig azt hittem nem fogja bírni. Remélem segítettem valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest