- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Esetleg valaki nem akar része lenni a fórumnak? -
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2966 üzenetére
értem akkor bátran nekiállhatok?
illetve ha van egy kis időd leírnád hogy pontosan hogy csináljam? illetve a gyári rom-ot honnan szedem le? és csak flashtool-al rakjam fel , aztán root , cwm és rom flash? vagy hogy. előre is köszönöm(Illetve szerinted jobb mint pl az Ice Bean 2 , és ebben van cpu overlock?)
-
xxman
senior tag
Üdv!
Megint segítségre lenne szükségem!!!
FONTOS!
Itt lenne egy ROM [link] ami nagyon tetszene , és az install leírásban nem írja hogy kernelt kéne-e flashelni vagy fast bootolni , de ebben nem vagyok biztos. megnézné nekem valaki aki jobban ért hozzá? mert zárt bl-em van , akarom ezt a rom-ot , de brickelést kihagynám!
Valaki? -
xxman
senior tag
Légszi segítsetek !
Remélem nincs tiltva /nem függetlenítés miatt hanem ROM és fastboot miatt kérdem/ hogy a bootloader nyitása lehetséges -e olyan készüléken amin a szerviz menüben a Bootloader Unlock allowed : No szerepel? (tmob).
Fontos lenne! -
xxman
senior tag
válasz
mrbikerider #2960 üzenetére
Semmit.
Playről elég sokat töltögettem le , rebootolgatva is volt , locksreennél se tapasztaltam semmit.
SMS-ek elmentek , megjöttek ,emailek is, eddig hibátlannak és betonstabilnak tűnik. Fagyás sem volt , egyszer döccent meg csak egy kicsit , 2sec-re akkor is csak annyit tapasztaltam utána hogy elfelejtette melyik zenét játszottam walkmanen , igaz ekkor ment a háttérben böngésző + zene szólt + plague inc. és gondolom elfogyott a ram. -
xxman
senior tag
válasz
mrbikerider #2958 üzenetére
Én mint írtam az Ice Bean 2-őt használom , megvagyok vele elégedve. Lényegében az Xperia U,S-es gyári rom egy két finomsággal. Zárt BL-en.
-
xxman
senior tag
A probléma az hogy értelmes minőségben csak maga az arc om tud videót felvenni tehát max screen capture programmal tudnék , de akkor a recordolás miatt már lassabbnak tűnik a dolog.
-
xxman
senior tag
Én sokadszor írom le , de én nem tudom ti mit csináltok rosszul.
Nekem a gyári ICS is és a Ice Bean 2 is hibátlanul , smoothol megy.
Játszani is szoktam vele , és ott is hozza az elvárást
Szép , jó a kijelzője , kamera is brutál jó , és pl én nagyon nem bántam meg hogy lecseréltem az iPhone 4-em rá , pedig az ma is kelendő termék.
Nekem simán jobban bejön mint pl egy xperia U,P.
Tesztelgettük és nincs sokkal lemaradva az újabb vasakkal felszerelt samuktől se (ne az S3ra tessék gondolni)A blade I-II-III meg egy kalap sz@r.
-
xxman
senior tag
Felraktam a 4.2 Xperia Ice Beant.
Eddig jó , és tetszik is de ezt a hang alapú keresést (ami olyan mint a Siri) nem tudom működésre bírni.
Leszedtem xda-ról az apkját. megnyitom . nyomnék rá hogy beszélhessek de 1sec után azt írja hogy nem érti.
mi lehet az oka? -
xxman
senior tag
megoldva!
feladatkezelőben 8x ment az adb. -
xxman
senior tag
HELP!
FrozzyZTE leírása alapján elkezdtem a rootot.
A flashtool elakadt a 4.0.3as kernel felrakásánál egy olyan kiírásnál a logban hogy reading device version.
valahol azt olvastam hogy ez nem baj ezért elindítottam a doomlord v1-et.
ott folyamatosan error,failed,fileexists, adb server is out of date , failed to start daemon , pushing to busybox és ilyen üzeneteket kapok azután miután azt írja : --Enabling Emulation Hack.
Előtte is megkapok az adb-set , de utána killing .. dameon started succesfully.valaki tipp?
-
xxman
senior tag
Nem értem ezt a nagy ICS mizzériát....
Nekem gyári van rajta , és szeretem , stabil és gyors.
Legyen szó játékról vagy csak alapfeladatokról.
A GBnél mérföldekkel jobb. -
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2874 üzenetére
Barátnőméknél voltam ott ez volt , újra indítás után jó volt.
Nekem tp link van , arról nem tudom mi terjed , de én meg vagyok vele elégedve -
xxman
senior tag
Msi routerrol az ip lekerese utan egybol ujrakezdi a csatlakozast... Persze a touch 1G , iPad 2 , GalaxyTab 2 , ês egy Optimus Black simán működik , csak az én arc s em nem eszi meg... (ics 587, stock allapotban)
-
xxman
senior tag
gyári kernelt lehet overclockolni?
ha igen hogy? -
xxman
senior tag
Erre valaki valamit?
-
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2734 üzenetére
köszi , megnézem
Másik:
A telefonom belső mem-je 45mb. szabad. Én minden alkalmazást amit lehetett átraktam sd-re , ami maradt , ott gyorsító tárat töröltem , és nagyon frusztráló , mert kb. semmit nem enged telepíteni. A megmaradt cuccok is max 20mb-t foglalhatnak , és a 450mb ből ez így is karcsú... -
xxman
senior tag
Ilyet valaki látott már?
Trémobilos , 587es root mentes arc s.
Töltőre dugva , illetve néha zenelejátszás közben (főleg ha nem a gyári playert használom) a lezárt5 képernyő felvillan mintha megnyomtam volna egy gombot. -
xxman
senior tag
Melyik a legjobb ROM , ami kicsit JB-s , zárt bl-re is felmegy és egész gyors? (már ha van ilyen
)
Illetve utána van ehetőség visszarakni a gyárit? -
-
xxman
senior tag
és van benne valami újítás? Hirtelen örültem már hogy jelly bean
-
xxman
senior tag
most jelzett az update center hogy elérhető a 4.1.B.0.587. ~15mb-s pakk.
érdemes letölteni? megmaradnak a dolgaim? -
xxman
senior tag
Üdv!
Ezt hogy tudnám felrakni?B
Segítsetek mert totál amatőr vagyok a root meg minden témában még.
Root szükséges ehhez pl.? -
xxman
senior tag
Amúgy most nézegettem a telefonom , és a négy sarkában van egy egy vonal. Ez az a tipikus repedés lenne? Csak mert mind a négy sarokban ott van.
És csak beviszem és gariban cserélik? -
xxman
senior tag
válasz
ADAM1337 #2456 üzenetére
Köszönöm a linket!
Elég kiábrándító ez az üzletpolitika.
Utolsó csúcs SE telóként igazán megkaphatná a JB-t.
HW-ileg is rendben van , simán megkaphatta volna az update-t.
Én eléggé vártam a JB-t , de a telefontól nem szeretnék megválni , design-ben máig nincs szebb telefon a piacon szerintem...
Fúj.
Na mindegy remélem akkor legalább Cyanogen mod lesz rá rendes (mert eddig csak sima Arc-ra láttam)
De ha esetleg van már akkor valaki linkelhetne! -
xxman
senior tag
illetve 4.1es Cyanogen Mod van rá? mert a cyanogen oldalán csak sima Arc-ot ír de itt azt írja hogy jó S-re is. [link]
-
xxman
senior tag
normális hogy 20-30perc bad piggies-től erősen melegszik az akksi feletti rész?
-
xxman
senior tag
új hátlapot hol tudok venni? van itt phn?
-
xxman
senior tag
hazavágja a design-t.
Az alkalmazásokat én azt vettem észre hogy a telefonmemóriába pakolja. Gyári ICS-n nem alapértelmezett az APP2SD? Ha nem akkor hol tudom beállítani? -
xxman
senior tag
Ez mi? Általában este 9fele kapok egy push értesítést a notificationban : Output: xapush.com, Ad by: sara felirattal. ha rányomok megnyitja a böngészőm üres lapon... vírus lenne?
-
xxman
senior tag
És lesz JB valaha?
-
xxman
senior tag
A gyári zenelejátszóban komolyan nincs egy normális shuffle mód? Csak hogy keverje és akkor a sorrend más?
Gondolok én olyanra mint az iphone-n amikor ha listából választok akkor se az utána lévőt játssza le...
Elég gyász ha nincs... -
xxman
senior tag
Gyári ICS-n hol lehet kikapcsolni hogy automatikusan kitegye az épp feltelepített cuccnak az ikonját? Roppant idegesítő..
-
xxman
senior tag
Üdv!
Én ma szereztem meg a hőn áhított készüléket.
Nagyon tetszik , de első körben (majd lesz még) lenne két kérdésem:
1, kameránál csak auto módba lehet makrót beállítani? Tehát ha ő úgy véli?
2, Gyors az egész telefon , az alkalmazások a tel.könyv minden , de kicsit laggosnak tűnik a menüben való lapozás... (vagy csak a szemem nem szokta meg i4ről váltás...???)Előre is köszi!
Ja és gyári ICS van rajta!
-
xxman
senior tag
Engem is erdekelne hogy mit es hogy pucoltal ki belole
-
xxman
senior tag
Üdv!
iPhone 4ről váltanék arc S-re . Érdemes?
(most az android vs iOS-t hagyjuk ki ebből ha lehetséges)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest