- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
válasz
Nestor16 #4816 üzenetére
Itt nézted? XDA Xperia Arc s
XDA Xperia Arc s II -
csabi10
senior tag
Hali!
Ha kinyitom a bootloadert vissza lehet zárni? A stock kernelt vissza lehet tenni? Van erre valami leírás, hogy hogyan lehet alap helyzetbe rakni a telefont nyitás és kernel csere után?
-
csabi10
senior tag
válasz
Imi1981 #4296 üzenetére
A gapps-ot szintén cwm-ben a rom után.
A kernelt pedig:Forrás
Flashtool exe indítása
Bal felső sarokban villám ikon
FASTBOOT kiválasztása
Megjelenő ablakban jobb oldalt középem KERNEL kiválasztása
kiválasztjuk a megfelelő boot.img fájlunkat és rákattintunk
A progi a háttérben kiírja, hogy sikerült.
Nyomjuk meg a reboot-otÉn még nem csináltam, most gondolkodom a nyitáson, csak nem tudom , hogy jobb lesz-e utána.
-
csabi10
senior tag
válasz
Ablakos #4289 üzenetére
Tudom hogy nem kell nyitni a cseréhez, most Viper Xperia van fenn, de stock kernellel nem az igazi. Én is kíváncsi lennék a 4.1 vagy 4.2.2-re.
Ehhez a romhoz pl nincs telepítési útmutató de gondolom ez a szokásos flashtoolal fastboot módban kernel telepítés és utána mehet a rom recoveryből -
csabi10
senior tag
Sziasztok! Ha kinyitnám a bootloaderét a telefonnak akkor melyik romot érdemes fel tenni és melyik kernelt?
-
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #4050 üzenetére
Az volt fen főzelék, de passzolom az alapját.
-
csabi10
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet megakadályozni hogy a Play áruház frissítse magát, mert nekem ez az új verzió nem tetszik.
-
csabi10
senior tag
A PC Companion-t vagy a Sony Update Service-t próbáltad már fel tenni hátha azzal meg lesz az adb driver. Mert nekem nem kellett semmi driver csomag hozzá külön ez a két progi van fenn.
MÁS
Valaki azt mondja meg nekem, hogy a telefonkönyv miért felejti el a nagy képeket GB alatt? Berakok egy képet mutatja is nagyban majd kilépek és amikor vissza lépek már kicsi a kép. Van erre valami megoldás.
-
csabi10
senior tag
Srácok zárt loaderen lehet kernelt cserélni?
-
csabi10
senior tag
válasz
thelonious11 #3256 üzenetére
Nem sajnos nem megy fel .587-re.
Előbb flahstoolal fel kell rakni a GB-t pontosan 4.0.2.a.0.42 majd ezt rootolni aztán frissíteni wifin, utána telepítesz egy recoveryt és akkor mehet az Atomic.Az oldal közepén találsz egy kis segítséget Downgrading to Gingerbread
-
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
Én még nem nyitottam és addig nem is szándékozom addig amíg gari van rajta.
Persze neked szíved joga mit teszel csak óvatosan mert ez ki tuja nyírni a telót. -
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #3219 üzenetére
12w5 az jó, akkor én megint bevásároltam 12w15-el ezek szerint ezt nem lehet nyitni sehogy? Ezt a sony oldalán ahol nyitni lehet nem írják, még jó hogy nem kezdtem neki.
Most olvastam végig rendesem, még reggel van. Az enyém független. -
csabi10
senior tag
válasz
csabi10 #3217 üzenetére
GB romból : X-GAMER vagy AtoMic Gb 3.0
ICS romból: Xperia Ultimate HD™ 2.0.3
ajánlom
Persze rengeteg rom van és te tudod pontosan mire van szükséged. -
csabi10
senior tag
Rom telepítése zárt bootloaderre:
1. Szükség lesz egy Rootolt ICS/GB rendszerre!
2. Szükség lesz x-parts-ra marketről telepít
3. juttasuk el az SD kártyára a .ZiP filét (lehetőled ne rakjuk mappába)
4. x-partsban "Installs" menü pont alatt "Install CWM"
5. Ha feltelepítette akkor "Tools" menü pontnál Reboot to Recovery. Miután ujra indúl a telefon a SONY jel alatt nyomkodjuk a "Vissza nyilat" míg be nem jön a Clock Work Mod Recovery
6. CWM RECOVERYBEN ezeket nyomjuk végig:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery Stats7. Most telepítsük fel a romot így:
install zip from sdcard
choose zip from sdcard
most válaszuk ki a telepítendő zip-et8. ha végig futott akkor reboot system now
Az xda fórumán általában a leírásokban szerepel hogy az adott rom működik vagy sem zárt bootloaderen. Természetesen lehet próbálkozni, de inkább azokat próbáld telepíteni aminél a készítője írja hogy működik zárt loaderen.
-
csabi10
senior tag
Itt a telepítési útmutató:
1. Download the rom and patch from downloads
2. put these files in your sd card
3. flash doomkernel and boot into recovery
4. wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format /system
5. install zip from sd card-choose main rom zip
6. flash the patch for arc s
7. reboot
8. if experiencing lags in rom / gaming then wipe dalvik and flash seeder addon
9: To install xperia s theme , full wipe is neededgondolom flash toolal kell telepíteni, de ebben nem vagyok biztos még nem soha nem csináltam.
-
csabi10
senior tag
Itt megtalálod ha rákeresel a Downgrading to Gingerbread szövegre, van leírás is hogyan kell vissza varázsolni. Mindenképp a 4.0.2.A.0.42 mert azt egyszerű rootolni. Itt van root leírás is.
-
csabi10
senior tag
Felteszel egy alap GB-t én a 4.0.2.A.0.42 tettem ezt rootoltam, majd wifin keresztül frissítettem 4.0.2.A.0.62-re. Marketről xparts-ot letöltöttem install CWM aztán ahogy le van írva.
Kicsit várj szerintem délután már fenn lesz minden rendesen.
Kernelt nem kell fel tenni csak ha nyitott a bootloadered, ha zárt akkor csak az AtoMic Gb 1.5 + a patch kell.
-
csabi10
senior tag
Tegnap raktam fel az AtoMic Gb 1.0-át, eddig jó. Most nézem már kinn az újabb verzió AtoMic Gb 1.5
-
csabi10
senior tag
Akkor még a supercharger scriptet is tegyem fel? Valami érthető telepítési útmutató van hozzá, mert ha jól tudom elég sokat kérdez.
-
csabi10
senior tag
válasz
petya1495 #3087 üzenetére
AtoMic Gb 1.0 Ez ma reggeli.
-
csabi10
senior tag
válasz
petya1495 #3089 üzenetére
Linket kérekAzt hiszem meg van Xperia_AniKing_v1.0.0_Ice Cream -
csabi10
senior tag
válasz
csabi10 #3086 üzenetére
Tegnap este ezt raktam fel eddig elég jó. X-GAMER [V1.8]
-
csabi10
senior tag
Tegnap próbáltam képeket küldeni ismerősöm telefonjára bluetooth-on. Akkor vettem észre hogy ez nem lehetséges, nincs ilyen opció sem az albumban sem az es file kezelőben. Ultimate HD 2.0 van a telefonon. Kérdés hogy másik romokon is ez van?
-
csabi10
senior tag
válasz
Ablakos #3013 üzenetére
Nekem is simán felment és működik, de én vissza tettem a 2.0-t nekem az jobbnak tűnik. Az ajánlott adv. stock kernelt csak nyitott bootloaderre lehet fel tenni.
A CWM RECOVERYBEN ezeket nyomd végig:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery Stats -
csabi10
senior tag
FrozzyZTE fórum társat kérdezném, hogy MIUI téren mi a helyzet? Mostanában nem tett fel a weblapjára frissítést.
-
csabi10
senior tag
válasz
Compaku #2713 üzenetére
Igen van.
Telepítés:
0.Legyen a telefonon egy Rootolt .587 ICS rendszer1.másold az SD kártyára a .ZiP filét (lehetőled ne rakjuk mappába)
2. telepíts a marketről az xparts nevű alkalmazást.
3. x-partsban "Installs" menü pont alatt "Install CWM" (telepíti a recovery)
4. Ha feltelepítette akkor "Tools" menü pontnál Reboot to Recovery. Miután ujra indúl a telefon a SONY jel alatt nyomkodjuk a "Vissza nyilat" míg be nem jön a Clock Work Mod Recovery
5. CWM RECOVERYBEN ezeket nyomjuk végig:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery Stats6. Most telepítsük fel a romot így:
install zip from sdcard
choose zip from sdcard
most válaszuk ki a telepítendő zip-et (miui)7. ha végig futott akkor reboot system now.
Ha újraindult akkor kész van. -
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #2667 üzenetére
Ez mind meg volt még a fiókot is töröltem de mindig írja a hibát. Azért megpróbálom még egyszer hátha.
-
csabi10
senior tag
válasz
droti25 #2489 üzenetére
Rootolva van? Ha nincs akkor anélkül nem fog menni. A rotoláshoz itt a leírás:http://talk.sonymobile.com/thread/41119
-
csabi10
senior tag
Igen mind felmegy zártra is. Kernelet nem kell cserélni
Azért ezeket nyomd végig telepítés előtt recoveryben
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext/ha van az sd kártyán/
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery StatsA Sparta Charge 1.2 -vel nekem eddig minden játék működött, a MIUI kilép random.
-
csabi10
senior tag
http://miui.hu/ itt találsz ICS-t, teljesen magyar nem kell hozzá nyelvi csomag. Vagy miui-droid itt regisztráció után a MIUI rendszerek alatt választasz egyet, ha jól emlékszem a MIUI 2.8.24 és a MIUI 2.8.31 jók voltak, csak a játékok léptek ki random. D én inkább a Sparta Charge ♠ V1. romot ajánlom nagyon gyors és tökéletesen működik rajta minden.
-
csabi10
senior tag
Próbáld ki ezt a romot Sparta Charge ♠ V1.1 nekem eddig bejött. Játékra is alkalmas, eddig egyszer nem omlott össze és gyorsabb mint a gyári.
-
-
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
Tegnap este kijött a JELLY SANDWICH 7.1 FRIDAY SWAG EDITION. A 7.0-ra tettem fel wipe nélkül bootlop lett
(nem értem miért). Azután felraktam ahogy a fórumban ajánlják:
Best AROMA configuration:
Xperia T System Apps
Xperia T 5x4 Modded Launcher
Xperia T Statusbar
Walkman V7.5 by ThillinaC
Pureness Icons
SuperUser app
Stock WiFi Modules
Jelly Sandwich BootanimationNekem az volt az érzésem már a 7.0-nál is hogy ezek az Xpria T-s cuccok nem a legjobbak erre a telefonra, most a sima Xperia S cuccokkal van fenn én úgy érzem sokkal jobb így.
-
csabi10
senior tag
Ezt a kernelt amire a JELLY SANDWICH fórumban hivatkoznak, hogy nagyon jó fel lehet tenni zárt bootloaderre?
-
csabi10
senior tag
Feltettem a JELLY SANDWICH 7.0-t minden működik a sebessége is elfogadható, de nekem nagyon gyorsan merül. Lehet hogy azért mert ilyenkor az átlagnál többet nyomogatom. Egyenlőre fenn hagyom majd meglátom milyen lesz később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest