-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
csabi10 #4817 üzenetére
Szia. Volt rá lementve 1-2 ROM-om, meg most is találtam (a 2-at szedtem le), de nem akar feltelepülni getprop hibára utal, pedig hát jónak kéne lennie rá.
-
Imi1981
veterán
-
Ablakos
őstag
válasz
csabi10 #4288 üzenetére
A kernelt a rom-hoz érdemes párosítani. A fejlesztők az XDA-n szinte mindig ajánlanak hozzávalót, és olyat is, amit inkább nem. Szerintem ki kell próbálni többféle ROM-ot. CWA alatt szinte 10 perc alatt felrakható egy. No persze nem is muszály bootloadert nyitni egy csak ROM cseréhez.
-
Beladon
aktív tag
válasz
csabi10 #4039 üzenetére
Szerintem próbáld ki a one click root-ot hátha sikerül ha nem akkor próba flashtoolsal úgy mint az eddigieket. Max újrahúzod ha nem lesz jó. (esetleg nézz át xperia ray topikba mivel szerintem ez a vodás ray firmware lesz)
XDA-n is fent van ez a verzió szám és állítólag működik arc s el.
[link] -
Sakab
senior tag
válasz
csabi10 #3223 üzenetére
Ajaj gari már nincs rá...de ezzel visszafordíthatatlanul kinyirhatom?
mennyire nehéz ezt megcsinálni szerinted/szerintetek?
Igazából ezt a rom-ot néztem ki és ezt szeretném feltenni [link]
Nem találtam még benne infot hogy zárt bootloderre felmegy e.
Samsung galaxy s-nél ott kernel és kernel között hatalmas különbség volt sebesség ill készenlétí idő terén. Ezért lenne jó kinyitni -
csabi10
senior tag
válasz
csabi10 #3217 üzenetére
GB romból : X-GAMER vagy AtoMic Gb 3.0
ICS romból: Xperia Ultimate HD™ 2.0.3
ajánlom
Persze rengeteg rom van és te tudod pontosan mire van szükséged. -
i.s
tag
válasz
csabi10 #3133 üzenetére
A telepítés folyamata a leírtak szerint zajlik, vagy esetleg van valami spéci amire figyelni kell? Azt írja, hogy a flash -elni kell a doomkernelt, de melyiket, mert van egy wifi modules Doomkernel,illetve egy sima is? Felfedeztem én is, hogy csak az GB 1.0 patch van fönt.
i.s -
petya1495
tag
válasz
csabi10 #3108 üzenetére
http://www.4shared.com/zip/o9Mzq999/V6_Supercharger_-_U9RC32.htm
itt a link telepítési útmutató nem igazán van hozzá, xda-ról szedegettem össze a dolgokat, igazából amikor kiadja azt ahol 30 v 29 közül lehet választani ott lesz majd olyan 512 hp(vagy valami ilyesmi) és az alatt lesz hogy hogyan kezelje a memóriát, hogy balanced agressive meg ilyenek, és azt a számot ütöd be ami neked tetszik, nekem az van amelyiknél 150 mb-ra végződik, de ott ugyis meglátod utána meg asszem a 29-est kell nyomni hogy superclean and reboot és utána elvileg mükszik a cucc. -
csabi10
senior tag
válasz
csabi10 #3086 üzenetére
Tegnap este ezt raktam fel eddig elég jó. X-GAMER [V1.8]
-
Frozzy
őstag
-
G4bi89
senior tag
válasz
csabi10 #2478 üzenetére
Jól látom, hogy zárt BL-es telefonra is felmegy és a gyári .587 -es kernelt használja ?
Tehát akkor csak CWM-ben wipe stb... majd SD kártyáról tudja is telepíteni a zip-ből ?Játékokat próbáltad azok is rendben mennek vele ?
Nem hallottam még erről a romról csak azért ilyen sok a kérdés -
bandi0000
nagyúr
válasz
csabi10 #2199 üzenetére
szerintem jó lesz az ha már 1-1,5 napot kibír akkor tökéletes
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Még régebben láttam hogy volt szó egy hátlapról ami fém asszem de lényegtelen szóval hol lehetne ilyen fém vagy keményebb hátlapot kapni mint a gyári?
-
Beladon
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest