-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
Oké hogy átrakom, de ez attól még nem normális.
Az oprendszer szerint még bőven van hely, meg amúgy sincsen zsúfolásig pakolva a telefon: van rajta egy Opera böngésző, valami időjárás figyelő, adatforgalom számláló meg egy zseblámpa meg még max egy két vacak és erre azt írni ki, hogy nincs több hely szerintem baromira nem normális. -
jena2
tag
Melyik reszet? Mar sikerult kikapcsolni a aut.szovegjavitast :-)
A foliat ki szeretnem cserelni ujra mert karcos picit. A factory meg pl a samsungnal ugy van hogy van a menuben mint itt, meg van a komolyabb a 3gombos, ami helyretesz mindent, es nem egyenértékű a kettő. Van az sd kártyán meg a galaxy s-ből maradt ájgo, és azt szeretnem kiprobalni ezen hátha menne -
jena2
tag
De ki szeretném cserélni, úgy sem nyúljak hozzá? A menüben megtaláltamás a factoryt, csak más készüléknél ez nem egyenértékű a 3gombos hard/factory. Meg azt nem találom így hirtelen hogy intéző vagy file kezelő nem ferek hozzá az és kartyahoz, volt rajta droidos ájgom és ki akartam próbálni ez szereti e. Találtam egy office progit, de minden könyvtárral azt írja hogy nem jó kódolva vagy valami ilyet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest