- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
carlsson74 #410 üzenetére
A 4.1.xxxx az a szoftver verziószáma, egyébként Android 4.0.3 (ICS)-re frissül.
(#402) mazsi70: a telefon SI száma alapján rakható fel a frissítés, az alapján adják ki, így valaki hamarabb, valaki később frissíthet.
A számot itt találjátok:
És eddig ezek a készülékek kaptak ICS-t.
-
mycso
veterán
válasz
carlsson74 #359 üzenetére
Igazából nagyon nem kellett utána járnom, hiszen amiket említettem, azokkal mind személyes tapasztalataim vannak. (8MPX-ben, még említhettem volna a Nokia Lumia800-at is, az is elég korrekt képeket készít, csak ugye az nem android...)
-
mycso
veterán
válasz
carlsson74 #356 üzenetére
Természetesen nem egy profi fényképezőgép minőségét várom el, sőt még egy kompakt gép minőségét sem, tisztában vagyok vele, hogy ez egy telefon, eléggé kis méretű optikával, tehát nem kell tőle sokat várni.
Mint a linkelt képem is mutatja, ugyanakkor, ugyanonnan, ugyanazzal a beállítással lőttem egy képet ezzel és egy s2-vel (8MPX) és szerintem így kis méretben is látszik a különbség...100%-os nagyításban pedig szerintem szörnyű az eredmény.
Majd még valamikor verőfényes napsütésben, nyílt terepen lövök velük képet, de eddig úgy vettem észre, hogy ez a mosott fátyolosság mindig jelen van és ez nekem nem üti meg az elfogadható minőséget.
Annó az LG O2X csinált hasonló képeket (szintén 8MPX), viszont azzal belső térben szép képeket lehetett készíteni, viszont kültéren, tökmindegy milyen idő volt, ilyen mosott fakó lett...
-
viger
tag
válasz
carlsson74 #333 üzenetére
Képernyőképet nem úgy lehet csinálni az ICS-el hogy képernyő kikapcsoló gomb és a hangerő lefelé gomb együttes megnyomása? Mert a videókban ezt "reklámozták".
És egyébként maga a rendszer milyen sebességre? Alkalmazások hogy futnak ezeken a hibákon kívül?
-
mazsi70
senior tag
válasz
carlsson74 #332 üzenetére
Köszi a választ !
-
viger
tag
válasz
carlsson74 #322 üzenetére
Esetleg részleteket kaphatunk, hogy mi nem működik benne?? Mert ebből, hogy sz*r, nem sok minden derül ki számunkra. Biztos nem csak engem érdekelne!
Felrakni még nem tudom, mert T-mobile-os vagyok. Szóval tudnátok írni konkrétumokat??Köszi
-
Frozzy
őstag
válasz
carlsson74 #271 üzenetére
de most komolyan ha valaki filmet akar nézni vagy zenét hallgatni akkor a gyári cuccokat meg se próbálja.. legalábbis én így vagyok vele..
-
mycso
veterán
válasz
carlsson74 #266 üzenetére
Egyébként a telefonon OTA szoftverfrissítés azt mondta a 2.3.4-re, hogy ez a legfrissebb szoftver.
Viszont ahogyan írtam is a PC companion, ahogy rádugtam a telót, egyből írta, hogy 4.0ás frissítés elérhető. -
VaDy
tag
válasz
carlsson74 #260 üzenetére
Jajj ne is mond ezt a pontot, tegnap bementem t-mobilba, van 2 szám is a nevemen, olyan 8-10ezer ft a kettő / hónap és kb 2 éve van meg, meg is kérdeztem hogy mennyi pont van rajta, mire az eladó: 2200 pont!!! Kérdem én, az mire jó?! ---> arra hogy 2200Ftal olcsóbban veszel telefont
gj
-
VaDy
tag
válasz
carlsson74 #257 üzenetére
Mozaik díjcsomagra tippelek!
)
-
Gergosz2
veterán
válasz
carlsson74 #235 üzenetére
azért jöhetne már ha beígérték.
A Samsungok már sorba kapják, nálunk meg még híre sincs
-
dannyl
addikt
válasz
carlsson74 #235 üzenetére
Én már ilyennel nem is próbálkozom. Azt hittem azt fogod mondani, hogy az volt a válasz, hogy náluk nem lehet fagyit kapni...
-
törölt tag
válasz
carlsson74 #223 üzenetére
X10 Mini után meg még vékonyabbnak tűnik.
Tényleg jó telefon és nagyon gyors.
-
wacek068
tag
válasz
carlsson74 #219 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem közelebb kerültem hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest