- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
Meg tudnátok dobni egy független sw-vel ami flashelhető flashtollal? ja és persze flashtool is kellene -
bandi0000
nagyúr
Új frissítésről valaki tud valamit?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
minimumgame #3683 üzenetére
Én ilyet használok tökéletesen megfelel kamera szabad, annyi hogy figyelni kell hogy amerre le lehet húzni a tetejét az álljon felül mert ha rázkódik a kocsi akkor ne csússzon le róla persze ennek akkor van értelme ha függőlegesen használód, + én raktam a pöckeire kis celluxot hogy nehogy karcolja a telefont a műanyag
-
bandi0000
nagyúr
Valaki nem tudja hogy a telefonkönyve a neveket hogyan kell a facebook profilokhoz kapcsolni? Csak 1 db ot talált meg vagy legalább is a kapcsolatokhoz képeket társitani azt se találtam
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Beladon #3646 üzenetére
nem is baj már megtaláltam
nah az a kérdés hogy 2 romot néztem mind a kettő jó ha nem nyitott a bootloaderem?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2083286 ennél mi az a letölthető fájl hogy arc s patch?a másik meg ez: Jelly_Sandwich_9.0_experimental_maxio1998
-
bandi0000
nagyúr
Valaki nem tudja felrakni a.root.hoz szükséges rendszereket? Mert ami be van linkelve ide azt nem.lehet.már letölteni....igen tudom van google de nem akarok rosszat letölteni de ha lehet Ics t rootolni az is jo
Illetve melyik a legstabilabb rom ami aton gyors játszani nem akarok csak zene kép stb -
bandi0000
nagyúr
Új frissítés votkafonos sajnos de még keresgélek hátha van valami, igazából találtam még egy olyat h TAR a vége az nem tudom mi?
-
bandi0000
nagyúr
Jó kössz
És akkor hogy is megy ez mert azt mondták hogy berakom a flashtool ba és kukára kattintok de nálam nem aktív a kuka ikon hiába rakom be
-
bandi0000
nagyúr
Azt valaki meg tudja mondani hogy hogyan kell a gyári romot kigyomlálni? tehát ki szeretném azokat a progikat szedni a gyári romból amik nekem feleslegesek
-
bandi0000
nagyúr
válasz
norbertlaszl #3505 üzenetére
sztem nem haveromnak Xperia S-e van és rohadtul nem gyorsabb igazából ott látszik meg ha több progit indít el de az hogy mondjuk lassú a görgetés vagy akármi nem számít a magoktól
-
bandi0000
nagyúr
válasz
norbertlaszl #3503 üzenetére
lehet rootolni és van rá normális rom, ha bezárogatod az ICS-n az alkalmazásokat akkor nem olyan rossz hiába vennél 20 magos telefont az androiddal van a gond nem a telefonokkal mig pl egy IOS-nél ott a gyártó csinálja a telefont meg a rendszert az androidnál komplikáltabb a helyzet mert kiadnak egy rendszert és az "5 millió" telefonra teszik fel tehát nincs teljesen optimalizálva.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
norbertlaszl #3495 üzenetére
dehogynem nekem átlagos használat 1-2-3 óra zene közbe netezés melett 1,5-2 nap gyári rommal
de amúgy aki mutat nekem egy olyan telót aminek ekkora kijelzője és kibirja 2 napnál tovább azzal kezet fogok -
bandi0000
nagyúr
válasz
norbertlaszl #3486 üzenetére
abban hogy nem tud gyorsan váltani a programok között, nem használja ki a procit, pl nekem olyat csinál hogy ha hallgatom a zenét és közbe netezek akkor valamikor igy kattog vagy berezonál nem tudom leírni hogy mit csinál
elfogy a memória szerintem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
norbertlaszl #3479 üzenetére
Szerintem minden pattent rajta igazából a szoftverbe lehet belekötni mert az ICS nincs annyira jól optimatizálva rá ezért néha kicsit lassú, kamera kijelző hang sztem jó szóval más nagyon nincs is
-
bandi0000
nagyúr
válasz
draco84 #3474 üzenetére
Hát figyelj benne van a buktató a JB-e is a sony meg nem szereti optimalizálni a szoftvert amivel kijön a teló az nagyon pattant onnantól kezdve el van cseszve szerintem, amúgy itt az Arc S fórumban ugy is mindenki az Arc S-t dicsérné lehet jobban járnál ha megkérdeznéd a milyen telefont vegyek vagy hasonló topicba de nekem alapból nem tetszik a sola az Arc S vagányabb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
draco84 #3472 üzenetére
Hát ezt neked kell edöntened a sola 2 magos ami szerintem 1Ghz-nél nem sok előnyt nyújt vagy legalább is ugyanannyi hátránya van, kisebb a kamerája, kisebb a kijelzője, viszont jön rá a JB ami ugyan csak nem nagy előny másban meg szerintem nagyon nincs is különbség, úgyhogy én elcserélném de tudnod kell hogy azért ez sem annyira pattent a gyorsaságban de a solahoz képest szerintem jó
-
bandi0000
nagyúr
hát azt bizony nem...
legalább is nem tudok róla, amúgy ha ICS-d van akkor hosszan nyomod a középső gombot és ott lesznek az alkalmazások ki lehet dobálni oldalra és ezzel lényegében bezárod, meg ha a facebooknál nincs beállítva a szinkronizálás akkor nem is indítja el elvileg
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
viewdetails #3317 üzenetére
Én nem mondok semmit mert nem használom, csak kérdezte hogy mivel lehet megoldani én válaszoltam, szóval én nem tudok semmit se a progiról majd ha valakit érdekel utána néz hogy mit csinál vagy nem csinál.
-
bandi0000
nagyúr
na hali
nekem is megrepedt a fényérzékelő fölött , szóval az hogy volt hogy kicserélték e? kicserélték az egész házat?
Persze t-mobile garanciás -
bandi0000
nagyúr
hali
valaki nem tudná elmondani hogy hogyan tudom modositani a gyári romot? Tehát főzött romot akarok csinálni -
bandi0000
nagyúr
válasz
mrbikerider #2769 üzenetére
úgy csináltad ahogy a leírásban van? mert igen rá kell rakni egy másik kernelt, de utána kell elindítani egy DOs-os ablakod amivel rárakod a super usert és aztán vissza kell rakni rá az eredeti kernelt
-
bandi0000
nagyúr
Van a frozzyZTE-es leírásban a roothoz szükséges rendszerek azokat enm tudom letölteni lehet elévült vagy nem tudom nincs meg véletlen valakinek?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #2645 üzenetére
Hát tutti hogy valamennyivel gördülékenyebb a GB DE szerintem inkább telepítsd újra vagy próbálkozz mert csak szenvedni fogsz, mert sok alkalmazás már nem lesz annyira jó a Gb-n sokszor fog hibát írni stb stb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #2640 üzenetére
csináld először SEUS-al és akkor letakarít mindent a telefonról és aztán javítsd PCC-vel de a memkártyát is formázd meg elötte
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gipsztigris #2453 üzenetére
hát valami hasonlót akarok majd...kipróbálom majd köszönöm
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Beladon #2447 üzenetére
Hát igen én pont az ellenkeződ vagyok lehet azért is mert 20 éves vagyok
de én szeretem ha pattent a gyorsaság és nem kell várni én azt veszem észre hogy ha pl nem megyek bele a beállításokba csak később akkor lassan tölti be de ha utána rögtön bele megyek akkor rögtön beadja szaggatás nélkül az ilyen pl nem nagyon tetszik
-
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest