-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
válasz
viewdetails #4234 üzenetére
közben megoldódott a probléma, ezzel amit linkeltél
köszi!
-
droti25
őstag
válasz
viewdetails #4222 üzenetére
kb 3 töltővel próbáltam már.(munkahelyi,bnő,saját)
Lehet felhúzok majd rá egy gyári romot és meglátjuk de én sajnos hardveres hibára gyanakszom. -
droti25
őstag
válasz
viewdetails #4220 üzenetére
Értem amit írsz!De ha szoftveres hiba lenne csak akkor ha kikapcsolt állapotban tölteném a telót akkor normális sebességben töltené nem??De sajna kikapcsolva is nagyon lassan tölti és az akksi feletti rész ahol a teló hardvere van iszonyatos meleg töltéskor és töltés nélkül is!!
u.i.:Valamint enyhe égett szagot érezni az akksi feletti területen
-
droti25
őstag
válasz
viewdetails #4218 üzenetére
már cseréltem akksit!És nem jó azzal sem!
4 óra mire feltölti és kb 3.5 óra és le is merül!Ja és ha ki van kapcsolva a teló és ugy töltöm akkor is nagyon lassan tölt ezért is gondolom hogy nem szoftveres hanem hardvere probléma van... -
PAtr0n
addikt
válasz
viewdetails #4207 üzenetére
egyemmeg dedrága kutya lehet, Problémamegoldásból jeles
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
viewdetails #4178 üzenetére
Ezek a felvetéseid valóban kézenfekvők, én is ezekre gondolnék, de hidd el nem user error volt. Minden úgy volt csinálva, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Sőt mielőtt szervíz lett a vége még egyszer megcsináltam az ICS frissítést tiszta lappal, volt gyári vissza és sd formázás is, de nem volt jó. Viszont a szervíz általi GB vissza, ezeket eltüntette. Tehát nem hardveres gond volt, de mindegy is, mert már ezeken túl vagyok. Task killer nincs és nem is volt.
Ilyen szinten képben vagyok az androiddal, hogy ilyen hibákba ne fussak bele, de tény, hogy a párom telójával elég sok a probléma...., de mindig szoftveres jelei vannak. Egyszerűen egy idő után elkezd lassúlni és apró, de bosszantó problémákat produkálni. A progik amik telepítve vannak abszolut bevált általami is használt progik, amik nem szoktak gondot okozni. Tegnap kapott egy gyári visszát és egy root-ot és semmi nem gyári progi nincs rajta, még sem tudja lerakni a telót 3-ból 2x. A gyári Facebook fagyasztva. -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
viewdetails #4176 üzenetére
Fagyogatott, vibrált a kamera és a híváskezeléssel(pl. néha nem tudta felvenni a bejövőt) is voltak gondok.
Fólia nincs rajta. -
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4144 üzenetére
Illetve még egy dolog, ami rémlik, hogy GB downgrade esetén a 0.7.1-es Flashtoolt használd, az újabbak hibáznak, vagy nem működnek.
-
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #4050 üzenetére
Az volt fen főzelék, de passzolom az alapját.
-
Greag
csendes tag
válasz
viewdetails #3910 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Természetesen adattárolási módban van olyankor. Majd kipróbálom kártyaolvasóval, másik gépen.
Az az érdekes, hogy ezt nem produkálta 2.3.4-en, csak ICS-en, azért gondoltam hogy a hiba ott van. -
gipsztigris
addikt
válasz
viewdetails #3845 üzenetére
Rendben! Te ne használd ezt a módszert!
(#3846) SonGosu
Nem tudom mennyi és milyen rosszakat írnak a gyári ICS-ről, de szerintem semmi baja! Szépen megy, nem akadozik és az akku üzemidő is rendben van. Egész nap bekapcsolt BT és Wi-Fi mellett, napi 30-50 perc telefonálás, net, facebook, és estére marad még stabil 30-35% kapacitásom.
Mondjuk az hazugság, hogy két-három napot kibírna egy töltéssel!Azt csak akkor, ha nem használják a telefont.
-
gipsztigris
addikt
válasz
viewdetails #3841 üzenetére
-
válasz
viewdetails #3799 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy itthon kijön-e hivatalosan...
-
dannyl
addikt
válasz
viewdetails #3734 üzenetére
Családon belül 2 ilyen készülék van, és mindkettő ilyen sajna :S Nem egyedi a baj sajnos.
-
dannyl
addikt
válasz
viewdetails #3732 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged. Az a helyzet, hogy már annyi ROM-ot kipróbáltam kártyaformázással mindennel (vagy 10et biztos, original, MIUI, HD stb...), hogy már a flashtool ikonjától is hányok. Majd ha erőt vettem magamon, akkor előszedem az írásod. Köszi szépen még egyszer.
-
dannyl
addikt
válasz
viewdetails #3730 üzenetére
4.1.B.0.587
-
GZoli7
senior tag
válasz
viewdetails #3723 üzenetére
Nem, nem hibásak, ilyenek.
Nem az 1 mag a gond, szerintem a ram kevés.
Kár érte, mert én sem véletlenül vettem, nagyon szép, jó a hangja, kamerája, csak használni kényelmetlen.
GB-vel egyébként szerintem teljesen rendben van, de az ICS valahogy nem sikerült (pedig kipróbáltam mindent, ami csak van xda-n). -
GZoli7
senior tag
válasz
viewdetails #3717 üzenetére
Valóban. Az Atomic GB-t tettem fel mindenkinek aki kérte, és végre nyugalom van. Remélem sokáig.
-
GZoli7
senior tag
válasz
viewdetails #3714 üzenetére
Mondjuk az sgs2-őt a legtöbben gyári rommal használják.
Mindegy, én alig vártam, hogy elvigyék a ARC S-t. -
GZoli7
senior tag
válasz
viewdetails #3712 üzenetére
"LG P920 meg nekem is lassúnak tűnt az Acro S mellett, ha már két év különbséggel érkezett telefonokat hasonlíthatunk össze. "
Na én erre írtam, hogy nincs két év különbség, mindegyik 2011-es csúcsmodell.
Lehet, hogy erőből oldják meg, de legalább megoldják.Sajnos szűz rendszeren is lassú a telefonkönyv, nem zabálja semmi az erőforrást.
Egyébként nem "bezzegsamsung, de összehasonlításkor hasonlóan nagy gyártó, hasonló korú telefonja.
Valóban az sem tökéletes, és van amiben ez jobb, pl: kamera, hangminőség, van akinek ez számít. -
dannyl
addikt
válasz
viewdetails #3707 üzenetére
Figyelj, én nem akarlak lebeszélni róla, használd sokáig egészséggel. Csupán annyit mondtam, hogy a kezdeti "siker, fény, csillogás" bizony keserűségbe csap át elég hamar. Egy éve van nálam a teló, próbáltam én már mindent, de lassú. Még egy évem van a hűségből, ezt kiszenvedem vele valahogy, vagy, ha eladom, aztán pl. egy HTC EVO 3D-vel, vagy csak egy sima SGS2-vel lepem meg magam, már boldog leszek. Akinek nincs baja vele, az örüljön, mint majom a farkának.
-
dannyl
addikt
válasz
viewdetails #3703 üzenetére
Lehet nektek elmegy, hogy a contact list-et van, hogy 30 mp alatt tölti be és társai, vagy még magatoknak se valljátok be, hogy a drága kütyü bizony elég lassúcska, és pl. nálam fater alap LG-je sebességben lazán odaver neki... Mielőtt nekem ugrotok: Friss, gyári rendszerrel, semmi mod nem volt. Feltettem a MIUI-t, de sajnos ez se hozott megváltást, a kernel úgy szar, ahogy van. FrozzyZTE által is használt SGS3 (nyomkodtam jó párszor) Olyan smooth, hogy pironkodva nyomkodtam utána a röcögő Arc S-t. Ez van. Ez a valóság.
-
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #3703 üzenetére
+1
(a hiba biztosan bennünk van mert túl "kicsik" az igényeink) -
draco84
tag
válasz
viewdetails #3617 üzenetére
Köszönöm!! Akkor ezt jól benéztem!
nem lehet ezt valahogy megkerülni?
-
Rick4
félisten
válasz
viewdetails #3533 üzenetére
Nem is volt célom a takarítás, mivel azonnal az atomic 3.5 menne fel rá. Semmit se csináltam, 42-est feltettem, wifivel feljelentkeztem (sim is benne, sőt, már egy vodás után a 30-ast is próbáltam) ota, ott a 62-es szoft, letölt, újraindul, majd a 4 kis pöttyből 1 után (kb10 sec) újraindul, kiírja hogy nem sikerült ennyi.
De ahogy nézem ezt az atomic 3.5-öt, elvileg mehetne a 42-es végű szoftra, nem?
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #3388 üzenetére
Rendben, akkor azt szeretném már csak kérdezni, hogy gb-re melyik root megoldás a legjobb, vagy fentebb írtakon kívül van más hasznosabb?
Nagyon köszönöm a segítségeteket! -
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #3329 üzenetére
+1
Lehet már tudni valamit mikor jön a frissítés?
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3326 üzenetére
Nem az izmozásról van szó!Ilyen a mentalitásom!A részletekbe hagy ne menjek bele,de csúnyán át lettem verve!Ráadásul Magyarország egyik "legmegbízhatóbb" GSM boltjából lett véve.De ha azt írom,hogy egy feljelentést simán megérne a dolog akkor gondolhatod,hogy a baj nem kicsi!Mert bár működik,de ezzel ki is fújt a történet!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
viewdetails #3317 üzenetére
Én nem mondok semmit mert nem használom, csak kérdezte hogy mivel lehet megoldani én válaszoltam, szóval én nem tudok semmit se a progiról majd ha valakit érdekel utána néz hogy mit csinál vagy nem csinál.
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3312 üzenetére
A poén hogy az nem csak WIPE-olom,hanem egyesével megy a format mindenre (system,data,cache,sd-ext) Tehát ez szerintem nem lehet gond.
A linkelt rom volt fent
Nem jött be
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3310 üzenetére
A főzött romokkal csak egy bajom van,mindegyikben van nem kevés hiba!Legtöbb például alapból csak 1000Mhz-en futtatja a telót,vagy épp FC-zik össze vissza.Tegnaptól csak romolok,de már szeretném használni is!Esetleg valami ajánlat az ICS vonalról?Mert az XDA-ró mire végig próbálom mindet eljön megint karácsony!És persze addig elérhetetlen vagyok
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3308 üzenetére
Pedig valahogy jó lenne rendbe rakni,mert rengeteg pénzem van benne!Ha meg téglásodik megy vissza ahhoz akitől vettem!Így is örülhet az illető ha nem jelentem fel!
Tudsz segíteni,hogy a SIMLOCK kivételével gyáriba tegyem(skype,msn,face,teamviewer van) ?
UI:az XDA-n nem találtam gyári rom mentést,amit a CWM alól fel tudnék tenni.
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3306 üzenetére
Magyarul sohasem lehet teljes gyári állapotra hozni,ha jól értem?Vagyis a Flashtool-al sem fog kommunikálni soha?
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3304 üzenetére
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3302 üzenetére
Ezzel mit csináljak,és hogyan?Ezt nem nagyon értem!
Szerk: Oké máris!
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3291 üzenetére
Amit először linkeltél XDA-s fastboot-os megoldás volt a nyerő,csak segíteni kellett neki.De most újabb gixer,nem tudok belépni a CWM-be
Egy rontott romolás miatt bootloop-ba tettem a telót de nem hajlandó belépni a CWM-be hiába nyomkodom a vissza nyilat.Adb parancsra nem hallgat,gyári rom,és a flashtool nem működik!Ilyenkor mi van?
(#3290) Maximum1
Ugyanez volt,van nekem is!Annyi hogy root az sikerült felment a CWM,telepítettem egy romot,jött a bootloop,és most semmi!De ha rá akarom tenni gyári ICS-et akkor ezt kapom én is!Erre kéne némi megoldás nekem is!
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3280 üzenetére
Bocsi,de már nem látok az idegtől!Mindenkinek megy ez a szar,csak nekem nem!A fastbootos az aminek a képét fentebb linkeltem,mert az is elhasalt!De ha van más leírás azt szívesen venném!
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3270 üzenetére
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3265 üzenetére
Igen!A helyzet ugyanez!
Szerk:Azért mert a rootolás sehogy sem megy,ahogy az első hsz-ben írva van.Se a V4-el se a V1-el.Driverek rendben,de semmi!Azt írja hogy nem tudja írni a filerendszert,és ezért nem sikerül rootolni.
-
csampei
senior tag
válasz
viewdetails #3261 üzenetére
És akkor most hogyan tudom roortolni?Az FW tuti jó,mert bármit akarok feltenni rá ez a hibaüzenet!De akkor hogy tudom rootolni?Amúgy 4.0.4 rendszer
-
Sakab
senior tag
válasz
viewdetails #3219 üzenetére
Ezt most olvastam h valamejest nekem szól...
12w5 gyártási hétnél újabb szolgáltatói készülékek bootloadere viszont nem nyitható,
Enyém az T függő, pontosan hol tudom megnézni h mikori gyártású?
-
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #3219 üzenetére
12w5 az jó, akkor én megint bevásároltam 12w15-el ezek szerint ezt nem lehet nyitni sehogy? Ezt a sony oldalán ahol nyitni lehet nem írják, még jó hogy nem kezdtem neki.
Most olvastam végig rendesem, még reggel van. Az enyém független. -
bojan
tag
válasz
viewdetails #3181 üzenetére
Szimplán, csak annyit, hogy ki mit olvasott róla, mert ha lesz új update az ez alapján lesz...
De eddig úgy néz ki, nem nagyon hoz változást -
kutitomi73
aktív tag
válasz
viewdetails #3176 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a lehetőséggel most működik -
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2966 üzenetére
értem akkor bátran nekiállhatok?
illetve ha van egy kis időd leírnád hogy pontosan hogy csináljam? illetve a gyári rom-ot honnan szedem le? és csak flashtool-al rakjam fel , aztán root , cwm és rom flash? vagy hogy. előre is köszönöm(Illetve szerinted jobb mint pl az Ice Bean 2 , és ebben van cpu overlock?)
-
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #2928 üzenetére
Köszi az infót
-
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #2926 üzenetére
Ha Arc-ra jön remélhetőleg arc s-re is lesz belőle valami
Pl.: javíthatnák a GSM/WCDMA problémát. már amennyiben probléma...
-
Danny750
őstag
válasz
viewdetails #2898 üzenetére
Nem a hd-s verzió....
Iphone 3gs reccenés nélkül viszi.....+xperia u is ami újan 40k egy gyenge mali400as gpu-val!
+a slusszpoén, hogy az xperia mini pro is akadás nélkül viszi! Optimalizálás Arc S-re 0-a pont!!!! -
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #2876 üzenetére
TP-Link wr1043ND routeren néha nekem is eldobálta. Router frissítés szintén megoldotta a gondot.
-
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2874 üzenetére
Barátnőméknél voltam ott ez volt , újra indítás után jó volt.
Nekem tp link van , arról nem tudom mi terjed , de én meg vagyok vele elégedve -
mrbikerider
tag
válasz
viewdetails #2849 üzenetére
Szia bocsi a kérdésért de inkább 2x kérdezem mielőtt cselekszem, Akkor a lényeg hogy ha kinyitom a bootloadert mégis meg maradt a garancia mert ezzel vissza tudom állítani, nem? (pont erre lenne szükségem
) Köszi
-
mrbikerider
tag
válasz
viewdetails #2837 üzenetére
Hát ez szomorú
, akkor nem éri meg a 2 év garit erre rá áldozni, a miuis romok amik zárt bootloaderre vannak jók ? mert gondolom az nem túr bele annyira a rendszerbe hogy jelentős javulást hozzon, vagy igen ?
-
krisztian112
senior tag
válasz
viewdetails #2761 üzenetére
Formáztam, és nem raktam rá semmit. Azóta is üres az SD csak az alkalmazások mentek rá.
-
xxman
senior tag
válasz
viewdetails #2734 üzenetére
köszi , megnézem
Másik:
A telefonom belső mem-je 45mb. szabad. Én minden alkalmazást amit lehetett átraktam sd-re , ami maradt , ott gyorsító tárat töröltem , és nagyon frusztráló , mert kb. semmit nem enged telepíteni. A megmaradt cuccok is max 20mb-t foglalhatnak , és a 450mb ből ez így is karcsú... -
Cobalt14
tag
válasz
viewdetails #2738 üzenetére
A típusszámmal volt gond lt18 volt, átcsaptam LT18i-re mindenhol, és így már behozta xparts-on belül a cwm telepítését, így már fementek az ota-k is.
Hálás köszönetem, ismét újra tanultam!
-
Cobalt14
tag
válasz
viewdetails #2736 üzenetére
Mit mire kéne átírni a build.prop-ban? A második pontban leírtakkal nincs semmi gondom, a custom romot most is tudom telepíteni, a sparta charge-nál nincs is gond, mert mikor felrakom a romot, akkor utána telepítem az xparts-ot, és azon belül újra a cwm-et (hiszen a custom romot csak a megfelelő wipe sorrend után tudom feltenni, különben bootloop lesz, így viszont a cwm is eltűnik ilyenkor, ergó a már működő custom romon kell pótolnom azt), viszont a jelly sandwichnél hiába települt sikeresen a rom, az xparts azt mondja a cwm telepítőnél, hogy nem támogatott a készülék. Próbáltam szerezni külső apk-ból cwm-et, de egyikkel se tudok belépni recovery-be.
-
krisztian112
senior tag
válasz
viewdetails #2702 üzenetére
Hát már ez is megvolt az SD kártyán nincs semmi le van csutkára formázva, ma amikor a GB-t felraktam akkor is le volt formázva, de most már úgylátszik megbarátkozom vele, nincs kedvem minden nap formázgatni a telót.
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #2698 üzenetére
Köszi! Így már szerintem menni fog
Köszönöm a segítséget!
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #2696 üzenetére
Megtaláltam darvinya leírását a mini topicban:
"A fájlkezelővel keresd meg a /system/build.prop fájl-t, és módosítsd a CDF számot a Neked szükségesre, a következő sorokban.
pl xxxx-xxxx=1254-4281, yyy=R4D.
ro.product.name=LT18i_xxxx-xxxx
ro.build.fingerprint=SEMC/LT18i_xxxx_xxxx/LT18i:2.3.4/4.0.2.A.0.62/wf_3w:user/release-keys
ro.semc.version.cust=xxxx-xxxx
ro.semc.version.cust_revision=yyy
Javítás a CDF átírásához.
1. elég a build.prop file-t átírni.
2. átírás után keletkezik egy .bak file ezt törölni kell, mert ez egy buktató.
3. yyy nem megfelelő akkor nem frissít"Ezek szerint, ha a fenti módszerrel beírom az általad leírt számot és SUS-al végzek egy frissítést akkor visszaáll a gyári telenoros rendszer igaz? (Elnézést, hogy ennyit értetlenkedek, csak szeretnék biztosra menni.)
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #2692 üzenetére
Ezek közül jó lehet valamelyik?
LT18i_4.1.B.0.431_Generic World.ftf
376,22 MBLT18_4.0.2.a.0.69_Generic DE.ftf
277,31 MBLT18_4.1.A.0.562_Nordic.ftf
219,96 MBA cdf számot honnan tudhatom és hogy módosíthatom a build.prop-ot?
Köszönöm a segítséget!
-
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2678 üzenetére
thx!
újrahúztam, sokkal jobbnak tűnik egyelőre!
sajnos a gta továbbra is kifagy kb. 10 mp után, de ezzel együtt tudtam élni eddig is, nekem is már az is öröm és bódoggság, ha el tudok olvasni egy cikket anélkül, hogy a kis ablakok felugranának! -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2676 üzenetére
erre azért figyelmezhetnének upg előtt!
PC companinonnal is tudok ilyen javítást csinálni? vagy csak a seus a befutó? -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2674 üzenetére
thx, megpróbálom!
aszittem, ott csesztem el, hogy 1 napos volt a teló, csodásan futott (még a gta is), de köv. nap frissítettem ICS-re, és onnantól kezdve a gta már az elején kifagyott, és jött a többi fagyás is..
a seus-os történetet még nem nagyon vágom, de majd utána nézek -
csizi74
csendes tag
válasz
viewdetails #2672 üzenetére
igen, taskkiller, nagyon ajánlották több helyen anno, de nincs beállítva automatikus kinyírásra..
amúgy kipróbálom nélküle.
a SEUS-hoz rootolni kell, nem? -
csabi10
senior tag
válasz
viewdetails #2667 üzenetére
Ez mind meg volt még a fiókot is töröltem de mindig írja a hibát. Azért megpróbálom még egyszer hátha.
-
i.s
tag
válasz
viewdetails #2659 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak a hasznos segítséget,végül a notification toggle oldotta meg a problémám. ROM cserében nem gondolkodtam egyelőre, mert a jelenlegi szépen teszi a dolgát,de a későbbiekben talán CM ROM érdekelne. Esetleg, ha van már jól működő CM 10 azt szívesen kipróbálnám.
Tehát még egyszer köszi mindenkinek a támogató tippeket! i.s -
válasz
viewdetails #2636 üzenetére
Írtam, engem érdekelne a dolog!
-
Danny750
őstag
válasz
viewdetails #2632 üzenetére
Nálam 51-ért sem megy el a hajszálkarcmentes fóliás full dobozos fehér arc s-em................
Nem rossz készülék ,de elegem lett az android-ból! -
Cobalt14
tag
válasz
viewdetails #2549 üzenetére
Na megpróbáltam a leírtak alapján, az első lépéshez két ftf fájl tartozik egy downgrade meg egy upgrade a .431-hez, flashtoolban próbáltam flashelni mindegyikkel de a telefonban semmi sem változott, majd ezek után hiába próbáltam futtatni a root cuccok közül a runme.bat-ot rendszergazdaként (teló csatlakoztatva), nem csinált semmi, csak kiírta, hogy nem található az elérési útvonal jó sokszor. Valószínűleg én csinálok valamit nagyon rosszul, de mégis mit, mik lennének itt a lépések?
-
Cobalt14
tag
válasz
viewdetails #2555 üzenetére
Hálám üldözzön a következő kérdésig!
-
Cobalt14
tag
válasz
viewdetails #2549 üzenetére
Köszi az infót, felvetődött bennem még néhány (valószínűleg buta) kérdés. A kernel flashelés annyi, hogy a telóban beállítom amit írtál, majd telepítek a gépemre egy flashtoolt és azzal megcsinálom? Az SE telefonokhoz használható a CWM, vagy itt valami más van amivel lementhető az eredeti gyári rom? Előre és utólag is köszi a segítségért!
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
viewdetails #2497 üzenetére
Hülye kérdést írtam ide, de már rájöttem,bocs.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
viewdetails #2497 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
watchfun
tag
válasz
viewdetails #2408 üzenetére
Tudom, hogy bullshit, de ezt kaptam írásba:-) Mindegy, nem foglalkozom vele, feltettem a telefont a vaterára és visszatértem az android előtti időkhöz (ez ennél bonyolultabb, de off lenne). Ha valakit érdekel, még mindig eladó az Arc S-em... 2012 augusztusi, MediaMarkt-os számlás-dobozos fehér, repedésmentes, 2.3.6-os rendszer ajándék szervizjegyzőkönyvvel, utolsó áron 62500 Ft-ért
-
Frozzy
őstag
válasz
fúúú ezeken a dolgokon jót nevetek egyébként
sőt szakadok..
"bullshit"
ááá. hallod. nem tudom mit kapnak a szervizesek de úristen.. :S
-
sarkany92
tag
válasz
Nincs kinyitva a BootLoader.
watchfun : nekem volt rajta 4.0.4 és semmi bajom nem volt vele.. :S -
Frozzy
őstag
válasz
viewdetails #2304 üzenetére
nem értem, hogy miről beszélsz..
sehol nem írtam, hogy függetleníteni akarom. csak le írtam, hogy a sony offical blunlockot csak független készülékkel lehet megcsinálni..
-
szabkary
csendes tag
válasz
viewdetails #2259 üzenetére
223 MB
-
Beladon
aktív tag
válasz
Most nézem nincs/db nevű mappa.. van configuration, jre, licenses, plugins, setup
-
Beladon
aktív tag
válasz
Dobj privátba 1 email címet
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
viewdetails #2244 üzenetére
Hogy tudnám még egyszer megcsinálni?
Jobban megnézve mostmár szinte egyáltalán nem laggol.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
viewdetails #2242 üzenetére
Kicsit laggol.
-
droti25
őstag
válasz
viewdetails #2211 üzenetére
Az sem nyert sajnos
-
primera1
aktív tag
válasz
viewdetails #1929 üzenetére
Köszi,próbálkozunk vele
-
primera1
aktív tag
válasz
viewdetails #1913 üzenetére
Üdv!
Sajnos a SEUS ugyanazt írja ki,mint a Pc Companion,"nem a Sony által kiadott eredeti verzió van a készüléken,ezért nem lehet frissíteni az újabb verzióra"
Valaki HELP,van-e olyan progi,ami leszedi a mókolt romot,hogy utána fel lehessen tenni az eredetit,mert sem a SEUS,sem pedig a Pc Companion nem képes rá
Köszi előre is -
primera1
aktív tag
válasz
viewdetails #1915 üzenetére
Köszönjük a segítséget
-
primera1
aktív tag
válasz
viewdetails #1913 üzenetére
Gondolom,mindent értelemszerűen kell csinálni,amit a program diktál,semmi trükk
-
viger
tag
válasz
viewdetails #1909 üzenetére
Köszi, ha hazaérek rá is dobom!
-
Speeedfire
félisten
válasz
viewdetails #1904 üzenetére
Kinek mi az átlagos.
-
Agean
csendes tag
válasz
viewdetails #1887 üzenetére
Köszönöm, rákeresek az Arc topikban!
Bandi0000: Neked is
-
zsoltix
tag
válasz
viewdetails #1889 üzenetére
köszi a gyors választ, sajnálnám ha nem jönne ki rá.
-
Agean
csendes tag
válasz
viewdetails #1884 üzenetére
Kb.3 hete vettem és rögtön erre lett frissítve, csak 1/2 napot használtam rajta a 2.3.4 verziót.
---Nem akarom elkiabálni, de még 1X lehívtam az internet beállításokat és van javulás. Lehet, hogy a frissítés után ismételten le kell kérni a szolgáltatótól a beállítási paramétereket? -
Agean
csendes tag
válasz
viewdetails #1882 üzenetére
4.04
Buildszám: 4.1.B.0.587 -
Agean
csendes tag
válasz
viewdetails #1880 üzenetére
Nem tudom mi az az sw, bocs! -Telenor WAP online-ra gondolsz? Mert az van kijelölve.
-
Agean
csendes tag
válasz
viewdetails #1873 üzenetére
A beállításoknál ahogy írtad WCDMA/GSM van kijelölve.
Nagyvárosban élek, tehát a 3G-vel elvileg nem lehet probléma.
A SIM 3 hete még a NEO-mban volt, ott nem tapasztaltam ilyen problémát,
ami persze nem zárja ki a hibáját. Megpróbálom kicseréltetni. -
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #1873 üzenetére
Soha egyetlen alkalommal sem! Az accountomba ahogy nézem illegális belépés nem történt ezért gyanakszok valamelyik rom-ra.
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #1864 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
norberto212
csendes tag
válasz
viewdetails #1860 üzenetére
Ezek szerint az 1 hsz.-ben linkelt módszerrel tudok rootolni igaz?
-
Csabyka92
csendes tag
válasz
viewdetails #1860 üzenetére
Tehát a frozzyZTE leírása alapján rootolható akár egy 4.04-es ICS-vel szerelt Telenor-függő Sony Xperia Arc S? Ugyanúgy az 1. lépéssel kell kezdeni és semmi "kockázata" nincs, ha szépen sorban a leírtak alapján haladok?
Kernelverzió: 2.6.32.9-perf BuildUser@BuildHost #1
Buildszám: 4.1.B.0.587GB-n jóval egyszerűbb volt a dolog, sőt még 4.03-on sem okozott fejtörést, de pár program, ill AdBlock használata miatt jól jönne a root.
-
Beladon
aktív tag
válasz
viewdetails #1849 üzenetére
Igazad van az ICS root-ról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest