Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
addikt
válasz leslieke #6196 üzenetére
Köszi!
Ha bemegyek a menübe onnan tudok kirakni a készenléti képernyőre ikonokat?Ha igen,hogyan?Teszem fel a Navigáció ikonját ki tudom rakni?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
vendingo
veterán
válasz leslieke #6164 üzenetére
Rábökök a navi indítására, de így se mutatja ahogy kellene. Gyanakszom, hogy valami beállítási dolog lesz, de én még nem jöttem rá mi az.
Amúgy, ha nem mennék rá a navi indítására, akkor menet közbe nem mondaná az útirányt.
Nekem elindul a navigálás, csak a kép nem követi az útirányt, csak pofázik a háttérbe, hogy itt balra, ott jobbra stb....[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Medve81
tag
válasz leslieke #5964 üzenetére
Mivel korábban nem kaptam erre választ, ezért újra felteszem, hátha most már tudja valaki a választ.
Lassan 3-3,5e hozzászólás elolvasása után én is kérdezek, mivel közeledik a vásárlás!
Most jól értem, hogy T-s szoft helyett fel lehet tenni full gyári friss szoftvert?
Gondolom az is T függő lesz, de az nem gond! Ez nem jár garancia vesztéssel? -
arkades
senior tag
válasz leslieke #6104 üzenetére
Köszi szépen, de úgy néz ki félre értettelek.
Azt hittem ezt a dolgot külön kell letölteni a marketből.
Már ha jól értem, hogy ez alapból benne van a telefonban. (használhatósága milyen?)
Jelenleg még nincs ilyen telefonom, most gyűjtögetem az információkat
Vacillálok a 3GS és e között, bár az iTunes-tól tartok egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
-
Kobe
veterán
válasz leslieke #5727 üzenetére
én ma kaptam smst a samsung mobiletól, hogy mehetek érte, elkészült. Vasárnap felutazom kicsit előbb és átveszem-elugrok érte, kiváncsi leszek mi az eredmény....bár ha olyan jól felkészültek alkatrész terén, mint kiegészítők terén a hivatalos shopok, akkor van egy érzésem, hogy nem sokat tudtak csinálni vele érdemben. Ne legyen igazam.
de az fasza h nálad 15 perc alatt talál valamit legalább.....az a gáz, hogy ha a szervízben egy türelmesebb manusz ül, aki 10-20 perig nézegeti az simán visszadobja azzal, hogy dehát ez működik.....ja, csak épp az érzékenysége, precizitása, sebessége 10-edannyi a vevőnek aztán ha akarsz menni valahova időre, vagy kocsival, akkor megy a duma, hogy várgyá mán édesem üjjé csak 20 percet mig bemelegszik a dzsípíesz........bár mint említettem, nekem egy nyitott parkolóban sem talált 20 perc alatt semmit
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz leslieke #5742 üzenetére
Talált műholdat (5-8 között volt), kb. 15 perc várakozás után. Most megint nincs jel, de ez lakásban érthető. Kíváncsi vagyok legközelebb is 15 perc kell-e mire újra pozícióba kerül vagy most már gyorsabb lesz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Fogash
tag
válasz leslieke #5727 üzenetére
először én is paráztam, mert nem akart jelet találni. Aztán állítgattam:
online térképletöltés KI
Hálózat T-mobile NET
Adatroaming KI
Helymeghatározás engedélyezése BE
Speciális GPS KI
Hálózati helymeghat. KI
Segítő érzékelők KIezzel a beállítással szabad térben és autóban ülve <1perc alatt talál műholdat, megmondja hol vagyok és pontosan visz is. Nálad hogyan van beállítva? Valóban szabadban próbáltad?
Az első megtalálás sokáig tart minden GPS-nek. Én egyszer Bécsben kapcsoltam ki a Garmint, Manchesterben majd 15 percig nézelődött, hogy hol a p*csában is lehet, mire jelet fogott. Kapcsold be, tedd magad mellé, aztán várj.
-
Fogash
tag
válasz leslieke #5701 üzenetére
forítva írtam, először csatold a telefont a PC-hez háttér módban, aztán indítsd a R66Sync programot a PC-n. Be kell jelentkezned (illetve először fiókot létrehozni, aktiváló emailt visszalőni, stb.)
A Saját tartalom/térképek menüben osztva látod, hogy mely térképek vannak meg a PC-n és a telefonon (egyikről a másikra egy kattintással másolhatod)
Az üzlet/route66 Store/térképek/Autóstérképek/Europa pontban meg tudsz országtérképeket válogatni. Új navihangot (nyelv+ ffi/nő) az R66S/emberi hangok alatt találsz, a navigáció pontban meg tudsz pénzért venni navigációt. Egész Európa 39.99EUR 1 évre.
-
ImI87
őstag
válasz leslieke #5656 üzenetére
Van olyan opció a K800i-ben, hogy teljes névjegyzék küldése, és lehet BT-n is küldeni.
Köszi a megnyugtató választ, remélem fog ez így működni.A másik úton közben odáig eljutottam, hogy a K800i-ből a névjegyeket szinkronizáltam az Outlook-kal, szal ez már fél siker. Ha majd meglesz a Wave, akkor pedig az Outlook-ból el tudom küldeni a telóba? Hasonló módon a KIES-szel lehet szinkronizálni a telefont az Outlook-kal?
hoffman_ : hát ez elég szerencsétlen megoldás lenne, régen csináltam, és mindig levágta anevek végét, és ahol egy embernél több szám volt elmentve, ott többször létrehota ugyanazt a nevet.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #5487 üzenetére
Lehet hogy nem JF1-es ROM-od van? Más magyarázat nem lehet...
(#5484) valess
Egyet cseng, majd foglalt jelzés.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #5462 üzenetére
Nem védem a Samu-t...de én akkor is töröltem volna azokat a játékokat ha teljes verziósok lettek volna.
Egy kalap meleg fingot se érnek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
k.t.a.
senior tag
-
anrab
addikt
válasz leslieke #5356 üzenetére
ez igaz, viszont a telón meg kevés hely van. arra gondoltam az maradjon meg arra amit a telepítéseknél az oprendszerbe pakol. vagy ez nem olyan mint a win hogy duzzad hiába nem arra a partícióra telepítesz?
bocs ha nagyon hülyeséget kérdezek, de én csak a pc-hez tudom viszonyítani a kezelését.
ezt pedig nem találom hogy hol kell beállítani. pedig végignyálaztam már egy párszor az üzi beállításokat. -
cancerbats
csendes tag
válasz leslieke #5331 üzenetére
nekem is rock/bass és elég zúzós zenét hallgatok rajta. egyébként én sem a gyári fülessel, ugyanis az már elromlott. 3 hét után. a bal oldali elhalkult, és csak a jobb szól. nice. namindegy, úgyis tervezem egy jó füles beszerzését. egyelőre egy elég alap philipssel hallgatom, lehet, hogy az nem bírja kiadni magából szépen a hangot?
-
chaapaai
csendes tag
válasz leslieke #5271 üzenetére
tömörítve kellene felmásolni, mert kicsomagolva másoltam be egy mappába, de nem találtam futtatható állományt!Mit bénáztam el? Egyébként az eredeti kérdésem utalt arra is ha pl. "független forrásból" találok a jövőben navi programot akkor hasonlóképpen telepíthető vagy indítható mint winmo vagy symb. esetén? Köszönöm!
-
Kicsu
csendes tag
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #5100 üzenetére
drift: hirtelen (nagyon gyorsan) kell kormánymozdulatot tenni jobbra vagy balra kanyarban
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #5027 üzenetére
Az a 300-500ft még elmegy...esetleg 1-1 tényleg nívós játékért még 1k. De a 2k-t baromi soknak tartom. Bár ott más fizuk vannak, éppen ezért nem érdemes átváltogatni, mert nem ad reális képet az esetleges magyarországi árakról.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kobe
veterán
válasz leslieke #4995 üzenetére
ezen azért röhögtem egy jót
nem hibás, csak nem működik....
majd leírom mi lett a végeredmény, de ha többen vannak így, akkor tán érdemes bevinni a szervízbe addig, amíg engedékenyebbek (egy 1-2 hetes cuccot azért könnyebben cserélnek pl mint egy fél év után bevittet)
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #4911 üzenetére
Na ezzel várnom kell, míg hazaérek, pedig azt hittem, hogy ez az email csatolásos móka menni fog
(Átneveztem a letöltött zip-et wgt-re - összesen 1 db wgt és 1 db html van benne egyébként-, elküldtem magamnak, neten keresztül beléptem a postafiókomba, és a melléklet letöltése nem megy.)
Dive ever, work never.
-
scyllarus
veterán
válasz leslieke #4029 üzenetére
Se a Wave-t, se a Badát nem ismerem, de ha a fülhallgatón szól más, mint a beállított, az valószínűleg profilbeállítás lesz. Magyarán: a normál profilhoz állítottad be a csengőhangot, de ha bedugod a fülest, a telefon átvált magától headset profilba.
Amennyiben nincs ilyen (bár nehezen hiszem), akkor passz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #4888 üzenetére
Nálam semmi gond sincs, amikkel szívtok mostanában. Csak azt nem tudom, hogy én vagyok szerencsés, vagy ti vagytok pechesek, és kifogtátok a rosszat.
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #4786 üzenetére
"peterk: mennyi ideig tart a kettévágás? Mert leszedni egy divx-et se tart sokból és továbbra is több fér rá a memóriakártyára. De persze kinek a pap, papné vagy épp a sekrestyés."
Pár percig. Mondjuk 5. A leszedéssel az a gond, hogy azt tudod leszedni, ami éppen fent van. Nem biztos, hogy mondjuk a Die Hard négy részét hirtelen elő tudod keríteni torrenten. És akkor a kevésbé népszerű filmekről nem is beszéltünk.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #4797 üzenetére
Szerintem nem hiba, mivel bármikor akarva-akaratlanul ki tudod venni mellőle a pipát. így viszont hogy menteni kell mindig, nincs félrenyomás. Értelmezés kérdése. Nekem nincs bajom vele.
badacsony:
Tök jó, hogy a Jabra BT3030-at azért vittem vissza mert nem volt jó a W995 telóhoz. Nem volt támogatott, holott papíron meg igen. Akkor vettem a mostanit ami lényegesen komolyabb cucc, és jobban szólt, amit most nem érzek a Wave-vel. Isteni, hogy a BT egy szabvány elvileg, gyakorlatilag meg úgyanúgy fennáll az inkompatibilitás mint minden másnál.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.