Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
sede7
tag
válasz cryingdr4g0n #16036 üzenetére
Budaörsön nagyon korrektek voltak. (Ha emlékszel az esetemre, másnapra megvolt a kijelzőcsere, plusz maguktól frissítettek szoftvert.)
-
JMC
tag
Fura nekem, hogy csak úgy kimaradt az 1.1 verzió, rögtön 1.2 lett belőle. Mindezt persze úgy, hogy ezen a csudálatos swype-on kívül nincs benne érdemi fejlesztés, és az sem indokolja az ilyen nagyságrendű verzióugrást. Szerintem csak valami vicceskedvű fejlesztő a Samunál kihagyta az 1.0.2-ből a .0-t.
-
-
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
A nap leghülyébb kérdése címre pályázok.
Meg lehet változtatni valahogy a w'n'w ikont t-mobile-os telón. Eléggé ronda.Köszi.
-
Jadro
veterán
válasz cryingdr4g0n #16032 üzenetére
Nekem miniben vannak lementve buszmenetrendek, úgyhogy igen, lehet böngészni offline is. (Mondjuk ki akar menni netre, de csak a szinkronizálás miatt, ha nem engedem ki, akkor is ott az oldal teljes terjedelmében.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, különben is a tököm televan, elnémult a hangszórója a telefonnak. Ugyanaz a hibajelenség, mint korábban Atomgeszinek.
Teszt megvolt: *#0*# -> Speaker. Semmi.Megyek, megcsináltatom, aztán megy a háztól.
• Flies around shit - bees around honey •
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz scapegt #16028 üzenetére
Megelőztek, de kapásból én is csak az Opera Minit tudnám javasolni. Ugyanígy a mini úgy láttam, képes komplett weboldalt is elmenteni (a bookmarks ikon alatt van egy saved pages ikon, ott.) Aztán hogy ezt utána engedi-e offline böngészni, azt nem tudom, de egy próbát megér.
-
-
richies
senior tag
nah, van matr par Ndrive fent, igaz meg uk nincs kozottuk :S
miert ilyen lassuak?
meg a sygic is hol marad?Rozsomak of Power
-
scapegt
őstag
A badás böngésző miért válogat a letöltések között? Értem ezalatt azt, hogy pl van, hogy letölt jpg kitrejesztésű file-t, van hogy nem...wgt-ről már álmodni sem lehet, kell hozzá egy pc is... ez azért kissé idegesítő és idióta dolog, nem? Ahhoz, hogy feltelepítsek netről egy widget-et vagy letöltsek egy képet, vagy bármi mást, kell egy pc Ha van erre megoldás, javítsatok ki lécci...
más...böngészőben ha lementek valami oldalt kedvencekbe, net nélkül nem lehet vhogy előcsalni?
Sry ha már kérdeztek ehhez hasonlókat, de ilyenre rákeresni itt a topikban elég nehézkes lenne. A válaszokat pedig előre is köszi!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nézegetem a két új Wave-re (525, 723) való játékokat az appson, és meglepődve látom, hogy elég sok köztük javás. Pl. Assassin'sCreed 2, FIFA10, Spore™ Creatures. Persze ha letölti az ember, akkor .app.img kiterjesztésű mindegyik.
-
zack
nagyúr
válasz Bobolyka #16025 üzenetére
Van apróhirdetés rovat! Ez még mindig csak és kizárólag fórum, ahol tiltott a hirdetések közzététele. Látom annyi eszed nem volt hogy elolvasd a fórum szabályzatot, vagy legalább minimum off-ba tetted volna...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bobolyka
csendes tag
Sziasztok!
Eladom a Wavem mert kaptam a szülinpomra egy Galaxy S.-t. 3 hónapos hibátlan Samsung garis.
ár: 70 ezer. 30-4133086 -
anrab
addikt
elárulnátok mi a nyavaja az a swype /meg swype szerű lett/ mert nagyon idegesítő hogy nem tudom /többek között/, és szar lenne így elpatkolni.
-
F-ECT$
titán
Ez az fw-re várás kicsit emlékeztet a WoW-os patchekre várásra. Minden patch hozott valami újat (néha új bugokat is), de igazi megváltó patch nem volt, és szerintem itt sem lesz.
Dive ever, work never.
-
Paca2
senior tag
a mostani szoftban is megy a hangeros leptetes igaz eddig nem tunt fel
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
-
addikt
Belegondolok,milyen igaza lett leslie-nek.A Bada 1.1 semmi változást nem hozott.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Varszegig
veterán
Egész kellemes game lenne, ha érteném, hogy kell játszani.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Varszegig #16006 üzenetére
Ja igen, visszaolvasva nem fogalmaztam egyértelműen: a 30 bejegyzést számonként értettem. Szerintem is elég részletes. Ma meg is néztem, a 30 a limit is egyben. Új bejegyzés esetén a legrégebbi kiesik.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
addikt
Ja,Karma,hívásrögzítés,az sincs még?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
leslieke
Jómunkásember
válasz zoli62 #15993 üzenetére
Elég részletes naplója van! Csak 1 példa: szeptember 21-ig visszamenőleg megvan az összes hívásesemény, amit addig 1-1 személlyel folytattam, benne, hogy ki hívott kit, mikor és mennyi ideig. Ez összesen 30 bejegyzés. Azt hiszem ez elég részletes.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
addikt
Karma.Olvastam a hsz-eket,de nem találtam,hogy a virtuális bill bugját javították?Lehet csak nem vettem észre,azt láttam,hogy swype szerű lett,de a bug maradt a badas progikkal?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest