Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Reggelig tényleg ne bántsd inkább.
Én egy LG Secretet ejtettem bele a wc kagylóba. Nyár volt, viszonylag gyorsan kiszáradt, azóta is remekül szuperál.
Egy mp3 lejátszót meg kimostam mosógépben (zsebben maradt). Bekapcsolt, de csak recsegő hangot adott ki. Hallottam (de az lehet, csak urban legend), hogy desztillált víz segíthet. Tanulmányaim miatt sokat vagyok laborban, tehát volt kéznél desztvíz, átmostam, azt is megszárítottam, azóta is használom.Tehát fel a fejjel, és türelem. Ha még víz van benne, és úgy kapcsolod be, a zárlat nem biztos, hogy szerencsés következményekkel jár.
mod.: n + 1. történetnek még talán belefér..

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Pedig talán a rizs a legjobb módszer a szárításra! Sok külföldi "tesztet" láttam, hogy miként reagálnak a telefonok vízre, folyóvízre, áztatásra stb. Legutóbb az N900-al láttam ilyen videót, utána a srác rizsbe rakta, majd másnapra tökéletesen működött.
Én egyszer egy Nokia 5500-val (taposóaknával
) jártam meg egy hatalmas zivatart. Zsebembe volt, elázott. Akkut nem vettem ki, nem értettem akkor még hozzá. Sajnos örökre használhatatlan lett. Itt pihennek a hamvai a mai napig. Pedig akkor egy olyan teló eléggé aranyárba volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) jártam meg egy hatalmas zivatart. Zsebembe volt, elázott. Akkut nem vettem ki, nem értettem akkor még hozzá. Sajnos örökre használhatatlan lett. Itt pihennek a hamvai a mai napig. Pedig akkor egy olyan teló eléggé aranyárba volt