- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo #4136 üzenetére
Agree.
Ez milyen felszereltség? Vagy M-packet? Gyönyörű!
Az írást sajna csak reggel 8:32 kor teszik ki.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4132 üzenetére
gondolom logout címlap
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Már beküldtem, nemsokára kiteszik. A Nokia lecsúszásáról szól. Aztán csak kíméletesen
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4095 üzenetére
Természetesen nem hivatalos, csak kiszivárgott béta verzió.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4093 üzenetére
Egyébként már van egy kinetikus görgetéses firmware, IL2 kóddal... A baj az, hogy erősen béta állapotú, rengeteg hibával. Úgyhogy türelmesen várjuk a véglegest.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4080 üzenetére
csak nem te vagy az apám?
(#4082) Quasi_modo: korkülönbség és lakóhely-körzet alapján sanszos lehet....
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4077 üzenetére
tudom hogy nincs, és azt is tudom,hogy fekvő, övre csiptethető tokod van. mindent tudok.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4066 üzenetére
Ez tetszik nagyon, mivel Land kollégának az istenért se sikerült szépeket csinálni állítása szerint
Srácok, lenne itt egy kis kérdés, mindenki véleményére kiváncsi vagyok:
Megtudtam, hogy az Omnia2 kijelzője rezisztív...Na most: rezisztív vagy kapacitív? -
eos30d
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4058 üzenetére
Ki szolt hozzád?
Művészúr ért a művészethez ezért írtam neki.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4053 üzenetére
Nagyon remélem, eddig egyébként olyan dúrva hiba nem volt, hogy nem értettem amit mondanak, még nem vagyok annyira dühös a kicsikére
adok neki időt
-
hjanoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4045 üzenetére
Az első hetekben csak az üzemidő miatt választottam a gsm módot. Így hátha kevesebbet "eszik". De kiderült, hogy semmi különbség gsm->3G->kettős mód között.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4041 üzenetére
Remélem, azért ilyen nincs
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4038 üzenetére
Belső tisztítás? a Porra gondolsz? zsír új a telefon, 1 porszem nincs rajta, vigyázok rá.
De a 3G úgylátszik megoldja a problémát.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #4033 üzenetére
szerintem is jó a hangminősége. semmi gond vele. és biztos, hogy az említett telónak szervizben a helye.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4003 üzenetére
Megpróbálok betenni egy linket:http://www.getprice.com.au/Samsung-SGH-I8910-Omnia-HD-16GB-Titanium-Silver-Mobile-Phone-Gpnc_95--42536645.htm
Igen láttam és olvastam is amit lehetett. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3992 üzenetére
Hali Quasi_modo!
Köszi a linket én is hasonló játékra gondoltam. Viszont láttam ott többet is ami megtetszett. Ugyanis nézegetem a Muveszur honlapján is a dolgokat és ott nem találtam ezért bátorkodtam kérdezni a játékot.Most már látom hogy a hozzászólásokban mindenki a személyes vételt javasolja.Köszönöm az infód! -
hanti
senior tag
válasz
Quasi_modo #3985 üzenetére
Szívesen!!!
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3979 üzenetére
3953-ra!
Azért vettem meg mert symbianos. Eddig is csak symbianos nokiáim voltak,de a minőség miatt amit a samsung ezzel a telcsivel elért, már nem vagyok nokiás. Azt azért biztos te is tudod,hogy itt ennek a telcsinek köszönhetően elég sok volt nokiás van. A samsung ezzel a készülékkel nagyot alkotott,de a régebbi telóit lenyomták a nokiák. -
hanti
senior tag
válasz
http://www.ipmart-forum.com/attachment.php?attachmentid=536179&d=1257787033
Ezen működik a restart! -
Angel78
aktív tag
válasz
Nem tudom, mert közben észrevettem, hogy a képet: partnerhez, háttérnek és hívási képként is be lehet állítani. Én mindíg a partnerhez csatoltam a képet de akárhogy forgattam mindíg fekvő maradt híváskor. Most kipróbáltam hívási képként csatolni az eredeti álló képet és láss csodát álló képként jelent meg híváskor
Sajnos a technika jelen állása szerint még gyakran a felhsználóban van a hiba -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3975 üzenetére
Megnézem mit tehetek...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3973 üzenetére
FontRouterben a FontRouterMan opciót állítsd Disable-re, és akkor az eredeti fontokat kapod meg.
A újraindítást pedig ennek a patch segítségével lehet megoldani: [link]
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3970 üzenetére
És a hozzá tartozó gyári, Precision téma: [link]
-
jacis
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3946 üzenetére
Humor Herold
-
jacis
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3943 üzenetére
Majd az X6 oda..sz neki
Aztán Ti is áttértek a Nokiára
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #3921 üzenetére
Nagyon jól látod
Van rengeteg munkám, és ha kiszakadok belőle, akkor ott van 2 gyerek, feleség, és akkor még mozogni is kell
Amire én használom, az főleg az üzleti része (irodai alkalmazások), naptár, telefonálgatás, sms, és amikor nincs időm, vagy lehetőségem bekapcsolni a gépem, akkor rápattanok a netre, vagy a postaládámra, és átfutom a HD-ről, van-e valami fontos.
Az viszont nagy poén volt, amikor a céges vacsorát tartottuk, és a külföldi partnerünk akkor kezdett mailekkel bombázni, akkor az étterem public wifijét használva leveleztem velük a samurólSzóval nekem ilyen használat mellett tart ki 5-9 napig. Ha lenne időm, biztosan használnám más funkcióit is.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3885 üzenetére
elnéztem...
azért BUÉK
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3880 üzenetére
Én is Boldog Új Évet kívánok minden Kollégának!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3855 üzenetére
Köszi szépen, még éjfélig felrakom.
Az az igazság, hogy N82 óta nem sokat változott a Symbian, lényegében ugyanaz minden.
Nagyon szeretem az HD-t, a legeslegjobb telefonom eddig, szívemhez nőtt.De sajnos csak 1 év garancia van a telóra, úgyhogy nyáron váltanom kell...
És ez a rohadt android...főleg a nexus nagyon jónak tűnik, főleg ha európában nem szállnak el az árával.
Meg ha az android fejlődik még játékok terén... Mert egyenlőre a Symbian jobban áll-e szempontból. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3853 üzenetére
Szerintem megvan még...
Lehetne olyan tiszteletteljes kérésem, hogy közé tegyem a blogon, persze megemlítve a nevedet? Van egy fasza kis szerver is, onnan biztos nem törlődik!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3822 üzenetére
köszi! ha nem is rövid időn belül, de te is android felé fogsz lépni
nem mintha most szidnám a rendszert, de ugye azért váltottam, mert nagyon olcsón jutottam hozzá az új telefonhoz. -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #3805 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Quasi_modo #3805 üzenetére
Hát remélem... Céges telefont flashelni nem annyira életbiztosítás
Egyébként az akkor legújabb SERII2-re frissítettem, azzal simán tudtam dolgozni, és jó is volt.
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #3802 üzenetére
oké köszönöm,amúgy ez a gyári rom nekem személy szerint sokkal jobban tetszik mint az 1.7 HX,nállam a HX-nél volt egy két furcsaság,pl hogy szinthe hozzá sem nyúltam a telefonhoz,feltöltöttem este 7-kor leszedtem a töltőről és másnap reggelre már csak félig volt az akksi,nem tudom mi miatt lehetett,az is meg lehet,hogy volt rajta valami olyan program van nem is tudom.
Témákat és játékokat honnan tudok leszedni?vagyis milyen oldalt ajánlanátok,mert én is ismerek párát,de azok nokiások. -
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #3799 üzenetére
Köszi!
Quasi modo
Le tudnád írni,hogy a gyári magyar romnál(2009.05.22.) mire kell oda figyelni?
Pl.: ennél is ha usb felrakok valamit akkor utánna újra kell indítani?
Amúgy az akksi lemerülési problémám megoldódott,valami az 1.7 HX-en ette az akksit,gyári romnál mostmár nem merül olyan gyorsan -
Angel78
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3787 üzenetére
Quasi-modo van egy 2gb kártyám a jelenlegi nokiámban azt hogy tegyem bele, hogy ne okozzon problémákat a samuban? pl. virtuális névjegyzék, szellem file.ok ect.
-
eos30d
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3773 üzenetére
Igen szoktam olvasni. És nekem se ez az első telefon az életemben.
-
eos30d
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3769 üzenetére
Örülj neki hogy a tiéd ennyire jó. Mindenki a saját tapasztalatait írja le. És én is azt tettem. Magam sem hittem ahogy Művészúr ajánlotta... de bevált. csak tipp volt sorstársunknak, ami nekem működöt... A Gigák nagysága meg felhasználó függő. Ha szeret filmeket,zenét,képet hordozni magával akkor még a 16 is kevés néha...
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #3762 üzenetére
meddig megy az utolsó csíkkal? még nem próbáltam. Ma megy 8. napja az utolsó töltés óta. Az ünnepek miatt kevesebbet hívtak, biztos ez is belejátszik. Igaz most kapcsoltam csak ki a videómegosztást, amikor már csak 2 csíkom volt. Előtte a viderómegosztáéssal is elment 5 napig, most már 8-nál jár, és ugye még van egy csík. Most hogy általában itthon vagyok, van időm kivárni, meddig bírja
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3762 üzenetére
nem lehet hogy az usb-s töltést nem oldották meg jól? nyílván nem tölt akkora áramerősséggel, ha jól tudom usb 2.0 max 500mA, a töltöre meg 700mA van írva.
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3700 üzenetére
Bocsi de elfelejtettem megkérdezni,hogy nincs arra semmi megoldás hogy a nemfogadott hívásokat vagy nemfogadott sms-t jelezze valahogy? Mert jelzőfény nincs rajta,de hátha hangal tudna jelezni.A nem törölt naptár bejegyzéseket automatikusan továbbviszi a következő napra mint a symbis nokiák?
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3700 üzenetére
Lényegében igazad van csak leoltottak az 5800 tulaj haverok,hogy a szuper HD-m nem tudja ezt a funkciót. Engem annyira nem érdekel mert nem igazán nézek filmeket a telcsin. A helikopteres demo filmet megnéztem volna de az én telcsimen nincs rajta,gondolom valami szoft.frissítés miatt letörölték.Csak azért mert látványosnak mondták. Amúgy meg és jobban szeretem ezt a telefont mint az iPHONE-t, vagy bármelyik előtte lévő készülékem.
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3689 üzenetére
Nem. Csak remélem, ha legközelebb valakinek baja van, akkor priviben ír.
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3687 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3684 üzenetére
Ha neked a fórum egyik legfőbb, legaktívabb fórumozója a HX 1.7-et használja és jónak tartja, illetve a telefon tulaja is a HX 1.7-et akarja rá feltenni, akkor te i8910-es kezdőként nem azt tennéd fel?
Én nem állítom, hogy egy telefon megítéléséhez ez a legjobb sorrend, de akkor ez tűnt ésszerűnek. Igen van 2db problémám, amit könnyen lehet, hogy program okoz és nem a romom. Ez majd akkor derül ki, ha újrarakom.
Nektek is Boldog Karácsonyt! -
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3682 üzenetére
Várnom kellett volna napokat? Nagyrészt megegyezik a 2 szoftver. Csak néhány különbség van köztük. A váz ugyanaz. Most már mindegy, mert ez van fenn. Pont.
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3655 üzenetére
Soha nem esett ég le a földre. 1.7 hx van fenn+ 50-60 program. Valószínű valamelyik okozza a töltés utáni fagyogatás, de kitudja, hogy melyik. Elég sok idő volt feltenni ezeket, telepíteni pedig ömlesztve szoktam. A fényképezéshez meg annyit, hogy ha valahol le lenne írva konkrétan, hogy melyik helyzetekben, milyen beállításokkal érdemes bíbelődni, akkor könnyebb lenne.
Quasi_modo: jó lett az a kép
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3651 üzenetére
Én sem tudom mit csinált vele, mert ez az én telóm volt és semmi gondom nem volt vele.
Sosem fagyott...de hogy mitől fagyhat töltés megszakítás után, az számomra rejtély. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3638 üzenetére
Én se emlékezhetek mindenre
Köszi, legközelebb, ha ilyen történik, megpróbálom!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3634 üzenetére
Ez nekem új...Mit is takar ez?
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3598 üzenetére
Hozhatna a Jézuska egy MAGYAR frissítést!
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #3583 üzenetére
az volt az oka,hogy lehúzta a gépről és nem indította újra?szerintem az kicsit furcsa lenne ha attól merülne le
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3589 üzenetére
Bizony, bizony
Épp most lettem kész a blogomra frissítésével, és akartam a linket bedobni, de megelőztetek itt
A GSMArena szerint jön az összes régióra... Kiváncsi vagyok, tényleg így lesz-e, és mikor.
Mivelhogy a Samsung App Store-t is bővíteni akarták még ebben az évben 32 európai országra, de még mindig csak 3-nál járnak. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3561 üzenetére
gyári rom. Fscallert raktam utoljára, de deactiválva volt, és a run on startupot is kivettem belőle, szóval nem futott.
mi ez a linkelgetés??
[link]
lehet a telón blokkolni a flash reklámokat?meg milyen egyéb módszerek vannak arra hogy a netforgalom minél kisebb legyen? link?
-
tween
őstag
válasz
Quasi_modo #3589 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3580 üzenetére
mivel xp alá se telepítettem, ezért nem gondoltam arra, hogy win7 -hez kellhet, ami most jön az pedig már OFF, de lehet megszabadulok a win7 -től, ugyanis azt mondja a pc studio telepítő elindításakor, hogy nem vagyok jogosult telepíteni, jelentkezzek be rendszergazdaként, a vicc az, hogy egy fiók van az oprendszeren, egy rendszergazdai
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3578 üzenetére
xp alatt nekem akkor írt ilyet, amikor 1.0 usb volt a gépen amin próbálkoztam, és jelezte, hogy maga az eszköz amit csatlakoztattam gyorsabb működésre lenne képes, ha 2.0 usb -re csatlakoztatnám
milyen samsung programra gondolsz? pc studio -ra? mert azt még nem tettem fel, de xp -re se volt feltelepítve
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3576 üzenetére
az egyik pc -n xp van továbbra is, a win7 -et pár napja tettem fel, gyakorlatilag még semmi nincs rajta, csak ma másoltam vele először a telefonra, de erre nem számítottam, hogy xp -hez képest ennyire lassú lesz..
usb háttértárként ismerte fel a win7, az eszközkezelőben is jól néz ki minden, ill minden eszközre azt mondja, hogy a legfrissebb driver van feltelepítve
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #3574 üzenetére
úgy vettem észre, hogy az is lassabb valamivel, de azt soha nem figyeltem annyira, általában rámásolok valamit (zene, filme), majd törlöm, így csak az írás sebessége tűnt fel, de az nagyon
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3564 üzenetére
Nekem gyárival 2x volt fagyásom...Tényleg nagyon stabil a gyári, főleg ha megnézzük a konkurens gyártók telefonjainak első szoftverét.
HX 1.7-tel pedig 0 a fagyások száma....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3559 üzenetére
A többi régióról nem tudok információt...de bármi elképzelhető, főleg úgy, hogy az összes régióra is érkezik frissítés majd.
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3551 üzenetére
Köszom, de az a gondom,hogy ha kikapcsolom az irányított keresést akkor beadja a rendes telefonos (neves,számos) billentyűzetet (amit sms írásnál ad) a kereséshez,és ha mondjuk a 2-es billenyűt nyomom mert a "c" betű kellene akkor nem engedi csak az "a" betűt hiába nyomok rá mindig az "a"-t adja. Ha hosszan nyomom akkor csak a 2-est. Ez miért van?
A másik hogy az nem gond ha időjárásnál mindig frissíti magát csak mindig pénzbe kerül,pedig előre mutatja egy hétre már az első lekérdezésnél. Vagy mutatná 3 napig utánna meg frissítse magát,kit érdekel. Persze lehet,hogy ebben nincs igazam.
Tudnál segíteni ezzel az irányított lekérdezéssel kapcsolatban? -
válasz
Quasi_modo #3526 üzenetére
Részemről a törlést javaslom, vagy az APN átírását - egyes programok a prioritásos Destinationös mókánál alacsonyabb szinten nyúlnak a mobilnethez, és tojnak arra, hogy hányadik helyen van a listában, lehet hogy azzal próbálnak csatlakozni.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3506 üzenetére
Köszi! Megtaláltam a cikket és megvilágosodtam!
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3509 üzenetére
Hx 1.7. Töltéseknél ezt csinálja.. Mit telepítettem utoljára? Nem tudom. Amikor legyalultam a telefont és új rendszert raktam rá, ügyeltemben feldobtam rá 40 programot. Priviben meg tudom írni, melyek azon.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3504 üzenetére
Tuti hogy már nincs ez a formázásos dolog? Csak simán tölteni?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3490 üzenetére
Nem akarok én mindenféle játékkal foglalkozni, csak amik nagyon jók, és megtetszenek, vagy újdonságnak számítanak.
Másrészt nem csak ph!-n olvasnak az emberek... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3490 üzenetére
Már betettem [link].
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3444 üzenetére
Övrecsíptetős tok kéne nekem is, de nem találok Vaterán :S
Te honnan rendelted? -
petrasgabor
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3432 üzenetére
Az Expozíció korrekció [+-Fé] és a zársebesség [s] nagggyon nem ugyanaz. Azért is kérdeztem, hogy hogyan tudtad módosítani.
Azt gondoltad, hogy a jobb oldali 5 ikonból egyet nem vettem észre? Köszi.Neked simán felment a kliens az alap magyar szoftra?
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3417 üzenetére
Üdv. mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a zársebességet hogyan tudom megváltoztatni?/Bdanyy, Quasi_modo: egy adott kép elkészültekor aktuális gépbeállítások automatikusan mentésre kerülnek a fájlba -EXIF formátumban-. Ezeket a tulajdonságokat egyszerű jobbklikkel bármilyen fényképben megnézheted, ami még nem esett át digitális utómunkán./
Az Ovi Store-os kliensprogramot -ami nemrég be volt linkelve- gondolom csak hackelt telefonra lehet telepíteni igaz?
Szó volt erről a Level touch programról, megtetszett, leszedtem gépre, átküldtem A telefonra, de ő sem szeretne települni, szóval picit gyanús.. Megy ez valakinek, vagy van valami tippetek?
Előre is köszönöm! -
banpity
tag
válasz
Quasi_modo #3423 üzenetére
Szia
Persze hogy megnéztem
Azzal kezdtem én is de semmire nem reagál a teló még a bekapcsoló gombra sem tehát semmire.Se kijelző tapizásra se gombokra se semmire.Szerintem valami panel hiba lesz vagy valami hajszál repedés valamelyik forrasztásnál.Pedig annyira vigyáz(tam)ok rá hogy még 1x sem esett le vagy koppant oda semmihez.Aki otthon van a szervizelésében talán okosabbat tud mondani hogy mi lehet vele.Egy hűtőgépet vagy mosogatógépet stb meg tudok javítani de ez túl "aprócska" " kicsike" nekem.Ugye értitek?? -
muveszur
addikt
válasz
Köszi szépen, ez hasznos volt számomra!
Én most jöttem be kintről, semmi gond nincs a telefonnal...Pedig itt is -14 fok körül van.
Találtunk egy aranyos kis kutyát...Befogadtuk... Majd teszek fel róla képet, csak még egyenlőre nagyon félénk.... Remélem reggel lesz még hó, és akkor szépeket lehetne róla csinálni. Persze, ha ő is engedi.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Köszi szépen
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3412 üzenetére
Nagyon szivesen csak mond meg,hogy hová és hogyan.Az IG4-es rom camera fajlai vannak integrálva.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #3414 üzenetére
Illetve a havas tájat amit fényképeztél milyen beállításokkal csináltad?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3414 üzenetére
Általában milyen beállításokat használsz beltérben, ahol kevesebb a fény?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3412 üzenetére
Pedig érdemi változás nem történt a kamerát illetően sajnos...
-
drevin_71
tag
válasz
Quasi_modo #3395 üzenetére
Sziasztok!
ha már a demókról van szó:
az I8910 Demo videóban van kb. a 45 másodperctől egy kis telefon kezelés(pörgetés és 3D wiew), ott elég érdekes beállítások vannak ezt melyik szoft tudja?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3391 üzenetére
Remélem nemsoká egy changelog is elő fog kerülni, és akkor már okosabbak leszünk.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3389 üzenetére
Egyenlőre csak ennyi van: [link]
Remélem a modik mihamarabb intézkednek...
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3343 üzenetére
Rendben, a megfelelő topikba...
-
drevin_71
tag
válasz
Quasi_modo #3340 üzenetére
kösz! azt gondoltam rossz a verzió ,mert egy helyen azt mondták "kamu" de eddig amikor próbáltam elég jól vizsgázott!
az opera nagyon klasszul megy.
egy domino net100 -al tesztelem a netet( eszi szépen a kb -ot) ha megtetszik talán váltok valami komolyabb csomagra
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3340 üzenetére
Nálunk is esik, már elég nagy a hó.
Nekem az N79-em 30mp alatt talál szobában jelet. -
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3315 üzenetére
Az akkor nagyon rendben van!
Nagyon király telefon ez, ráadásul Symbian!
Ezért is választom ezt, még nekem egyenlőre a WM, meg az Android túl új, elég távol áll tőlem. -
hjanoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3310 üzenetére
Aha, erre nem is gondoltam. Már a widgeteket is kikapcsoltam, a hálózatmódot is áttettem csak gsm-re, meg egy pár dolgot még kikapcsoltam, de erre nem gondoltam. Most majd meglátom, így meddig bírja.
Köszi!
-
ludsimon
veterán
válasz
Tényleg, és mivel játszod le?
SmartMovie, vagy a beépítettel?
Azért belegondolva, ekkora kijelző mellett is képes lejátszani, hát ez elképesztő.
Bezzeg kis kijelzőn a sok Nokia meg besz*rik, pedig majdnem fele akkora a kijelző. -
ludsimon
veterán
válasz
Rendben, köszi a gyors választ!
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3305 üzenetére
Komolyan?
És lejátsza screen droppolás mentesen?
Szóval nem fog szaggatni? -
hjanoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3305 üzenetére
Garmin volt fent, de már leszedtem. A nyitott alkalmazásoknál csak az alap 3 programot mutatja. ROM-ból a gyári magyar van rajta.
-
hjanoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3300 üzenetére
Nekem több mint egy hete van meg, de 2 napnál többet még nem bírt átlagos felhasználással /egy-két sms, pár hívás, esetleg fényképezés/. Lehet, hogy az aksival lennének gondok?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3285 üzenetére
Legalább van választási lehetősége
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #3269 üzenetére
Én is pontosan így vagyok vele, nekem már egy T9 is elég lenne.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3269 üzenetére
Úgy gondolom, a magyarítás nehéz lesz...Mivel van már most is olyan része a rendszernek, amik fejlődtek, és azok csak angolul lettek integrálva a rendszerbe...Ilyen pl a bluetooth, böngésző...
Na már most nem lenne jó, ha a menü is angol maradna -
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3246 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy az első óta mennyi frissítés jött ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged