- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #5475 üzenetére
szükséged lesz a lezárógomb + hangerő fel + kikapcsoló gomb kombinációra
Igen már emlékszem. Akkor végső esetben a flashelés kimarad.
Mindegy még agyalok egy darabig, ha nem sikerül életre kelteni a billentyűket.
Saint_ pedig te tényleg nagyon vigyázol a telefonodra.
Igen csak most annyi eszem volt, hogy nem tettem le hólapátoláskor sem.
muveszur Ez a magyarítás most az új kinetikus romra vonatkozik? -
Photo
csendes tag
válasz
muveszur #5381 üzenetére
Hogy ez mire jo? "bezsebelt" ilyen es hasonlo elhallasokbol jonnek ki az olyan suletlensegek, hogy "penzert adja" a fw-eit. A box-ot sem kovetelte, nem volt kotelezo senkinek beszallnia az araba. A fw-eit meg aztan nyuzhatjuk mind ingyen, es az "okosok" biralhatjak is, hogy ilyen meg olyan rossz. Persze azt nem tudjak, hogy az eredeti gyari fw-ek meg sokkal gyengebbek (ez sajnos igaz a tobbi gyarto fw-eire is, pl. meg kell nezni nehany Nokia keszulek forumat), es sajnos az is igaz, hogy sokan nem ertenek (koztuk en sem) a telefon szoftverehez, es minden fele hibat amit Ok kovetnek el tudatlansagbol, vagy az altaluk telepitett ugyan csak bugos progik, azt rafogjak a fw-ekre. Az biztos, hogy en nem tennem kozze a munkamat, mert sajnos nagyon sok az ellendrukker, es az irigy. (termeszetesen TISZTELET A KIVETELNEK!) Kivanom Muveszurnak, hogy O ne keruljon ilyen helyzetbe. Ez ugyan igy van a szamitastechnikaban is, ott is minden es mindenki hibas, kozben legtobbszor csak a USER a bena, es tudatlan. Udv.: Feri
-
szhunor
tag
válasz
muveszur #5390 üzenetére
Köszönöm ! Elolvastam a leírást, csak úgy látszik nem elég figyelmesen.
Nagyon jó lett, tényleg.
Egy kérédés vagy javaslat ? Nem lehetett volna azt megcsinálni hogy ha az egész billenytűzeten pl. jobbra húzom az ujjam akkor az egy ,,szóköz" lenyomást helyettesítsen, és a balra húzás pedig a törlés lenne, amit vízszintes vonal jelezné húzáskor akár. Mert megszoktam hogy WinMo-nál PDA-ban így működik.
De tényleg csak egy javaslat, így is nagyon jó lett. -
hanti
senior tag
válasz
muveszur #5359 üzenetére
Samsung I8520 / Product Specifications
Network HSDPA 7.2Mbps/HSUPA 5.76Mbps UMTS (900/1900/2100),
EDGE / GPRS (850/900/1800/1900)
Display 3.7” WVGA Super AMOLED
Camera 8MP AF w/ Flash (Front : VGA)
Video H.264, H.263, MPEG4, Divx/Xvid, VC-1, 720p@30fps(de/encoding)
Audio MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, WAV, MID, AC3
FM Radio with RDS, 3.5mm Ear jack, 3D Sound Effect(Dual Speaker)
Value-added Features A-GPS, Wi-Fi(b/g/n), Specialized Projector UI, Hybrid Widgets, IM, Email,
DLNA, Samsung Kies, Push Service(SNS, IM, Email)
Connectivity Bluetooth v2.1 / USB 2.0 High Speed
Memory Internal memory: at least 2GB (4Gb ROM / 3Gb RAM + 16GB MoviNAND)
External memory: MicroSD (up to 32GB)
Size 123 x 59.8 x 14.9 mm / TBD g
Battery Life 1800 mAh
(Talk time: up to 470 mins (On 3G mode)/ up to 850 mins (On 2G mode))
(Stand-by time: up to 530 hrs (On 3G mode) / up to 630 hrs (On 2G mode)) -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #5361 üzenetére
Jó hogy emlegettem a projektort.
Számomra az Android felejtős. Skynet, nagytestvér....
Inkább az új Symbian, vagy a WM7. -
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5347 üzenetére
igen, nem egyszerű dolog de vissza emlékszek hyperx-re abba is volt -maradt angol és attól még jó volt.Én hozzá se mernék kezdeni,mert abszolút nem értek ehhez a részéhez.Mert ugye több mint 100-ezerrel játszik, és saját felelősségére.Szerintem nagyon kevesen mernek ilyet felvállani.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5344 üzenetére
Nekem fönt volt az olasz nem rossz,tökéletes firmware meg nincs és nem is lessz.De az eddig kiadottak közül a legjobb.Kis hibával meg együtt lehet élni,csak a kis hiba valóban semmit mondó legyen.Gondolok itt a görgetésre.Nem muszáj annak suhanni.A lényeg stabil és minden működő képes legyen.
-
törölt tag
válasz
muveszur #5331 üzenetére
ez az oldal: samu termékregisztráció elég egyértelműen azt mondja, hogy plusz 2 hónap gari, és ez régebben is így működött a samsungnál
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #5331 üzenetére
Én beregisztráltam, de semmi ilyen üzenet nem jött, hogy nőtt volna a gari. Viszont a Samsung oldalon sem láttam ilyesmit.
Vice78 Frissítésnél azért ír nem támogatott típust, mert még nincs hivatalos magyar frissítés.[link] Sima másolgatáshoz és hasonlókhoz viszont használható a PCS. -
joey04
titán
válasz
muveszur #5196 üzenetére
Látom pont a szignózás a téma, hurrá!
Félig off ugyan, mert 5800 de a típus ugye mindegy.
Én még a régi OPDA kínai oldalt ismerem, és most szükség van egy 5800-nak cer, key fájlokra. Ez az oldal működik még? Mert kértem a fájlokat, és az adatok kitöltése után azonnal meg is jelentek a fájlok, le is tudtam tölteni őket! Gyanúsan gyors a dolog, hiszen régebben is órákat, rosszabb esetben napokat vártunk. (Kipróbálni nem tudom, mert nem az enyém a telefon)Az általad linkelt oldalon is megcsináljam azért? Nem gyanús ez a gyorsaság?
-
factory01
tag
válasz
muveszur #5189 üzenetére
azért kérdeztem,hogy elég-e megcsinálni csak a PC-s szignózást,és azt írtad,hogy elég csak a szignózás,akkor ezek szerint félre értettem,mert te arra gondoltál amit igényelni kell!
Úgy látom ezzel az igényléssel elég sokat kell szenvedni úgyhogy szerintem inkább csinálok egy hard resetet... -
factory01
tag
válasz
muveszur #5177 üzenetére
Itt ezt szedtem le:
[link]A hard reset csak a végső megoldás,mert nem nagyon szeretném mivel sok dolog van rajta és nem akarom utána vissza pakolgatni...
Amit belinkeltem x-plorét ha nem megfelelő verziójú esetleg tudnál egy olyat linkelni ami működik?vagyis ez is működik de mikor belépek megfagy... -
Bdanyy
addikt
válasz
muveszur #5165 üzenetére
Lehet hülye a kérdés, de pl egy olyan billentyűzetet mint ami ipod touchban van meg lehet oldani rá? Szal ne legyen ékezetes karakter benne stb, minél kevesebb betű amik annyira nincsenek széthúzva a kijelző széléig ( hogy tokkal is lehessen használni)
Mert ha ez megoldható, akkor tényelg felesleges a magyar nyelv, ez van olyan gyors mint a t9
-
factory01
tag
válasz
muveszur #5140 üzenetére
akkor mit lehet vele kezdeni,hogy ki tudjam törölni?mert kicsit idegesítő,hogy van benne olyan kép amit meg sem lehet nézni és még ráadásul másolat is,de olyan mintha egyik percről a másikra lett volna ott,mert nézegettem a képeket,aztán kiléptem és mikor következőleg beléptem már ott voltak a másolatok
-
válasz
muveszur #5137 üzenetére
Biztos, hogy ezek nem privát könyvtárak? Nem szokott UID-vel figyelgetni mappa a gyökérben...
Apropó, nézegettem a Mapsnek hiányzó DLL-eket, de sajnos nem találtam meg, mi lehet. Van még az a verzió, hogy 5800-áról megpróbálom összeszedni, csak ez eddig kiment a fejemből.
factory01: A gyárival biztosan nem lehet, legyen az privát vagy nemprivát mappa, mivel a C: meghajtón csak a Data könyvtárban lehet vele matatni.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5065 üzenetére
Javaslom látogas el Anphase blogjára,nagyon érdekes dolgokat fogsz olvasni,sajnos ránk nézve nem jók.Már régebben is lehetett olvasni, hogy a Samu kiszál a Symbianból,Úgy néz ki már halott telefonnak tekinti.Minden fejlesztést az Androidba és a Badaba öl.Mert mégiscsak januárra igérték a hivatalos frissitést.Kidobtak vagy három bétát tök egyformák.az XXIL5-höz nem történt előre lépés.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5060 üzenetére
Te ritka önfejű ember vagy.Az user fórumon egyértelműen leirják a hibákat,ezek szerint ezek nem hozzá értő emberek.Attól hogy én a legújabb német romhoz a lengyel rom CS fájlt tallózom azért az még tökéletesen működik.Különben is az előbb emlitett fórum egyik gurujától kértem véleményt.Mivel én elég gyenge vagyok angolból,ezért a barátom segiségét kértem ő vette fel a kapcsolatot az illetővel és segitettek.Le a kalappal előttük mert mindenben segitettek,és a kinetikus görgetésen kivül minden benne van abba amit én használok full magyarul.Abba egyet értünk,hogy nyelv területén nagyon gyengén muzsi kálunk de az én koromba már bocsátható,de még igy is kellemetlenül érint.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5037 üzenetére
A kamera jóval gyorsabban tölt be,de a képek minősége nem a legjobb.Videó:a hang rosszab mint volt a képkockákat még mindig elhagyigálja.A görgetés még mindig hiányos és nem stabil.A böngészés viszont jó.Vissza került a 3-rom alapjáték.Érdekes módon a zene lejátszónál is hang romlást észleltek,tehát minőségi előre lépés nem történt.Még mindig nem tudja senki,hogy ez e a végleges.De úgy tűnik hogy igen HiperX szerint nem lessz jobb.Ezeket az infókat I8910 user fórumról szedtem.Én is feltettem és ezek a hibák valóban igazak.Tehát ez ugyan az mint az arab és az orosz csak olaszul.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #4991 üzenetére
Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent.
Na jó most már nálam is érik egy reset. Mióta a játék mappámban 230 játék volt egyszerre, azóta azt a mappát 2-3 másodperc alatt nyitja meg hiába pucoltam ki. De gondoltam most már megvárom a FW frissítést, mert máshol nem tapasztaltam lassulást. -
Tanbá-apó
tag
válasz
muveszur #4991 üzenetére
Nálam is régebben egy fél nap elment mire mindent visszapakoltam, de már 5-6 fw flash óta csak az e és f rendszermappáit törlöm (előtte azokat is mentem gépen, mert fontos játék és alkalmazás mentések lehetnek bennük!) és minden tökéletesen működik. Tehát private, sys, res, resource és system nevű mappák delete, aztán jöhet a flash. Koppkoppkopp, de tökéletes és hibátlan eddig ez a módszer!
meg aztán 14 gigányi anyag nem is tom meddig tartana visszapakolni....
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #4967 üzenetére
Hali!
Lenne egy amatőr kérdésem a flashaléssel kapcsolatban:Tehát Boot mód majd "CODE_I8910_HX2.0_A0_CSC_I8910_HX2.0_A0" flash, majd kikapcsolom a telt és újból Boot mód és "Modem_JA1" flash, legvégül pedig felinstalálom a HX_2.0patch.sis-t? Jól értem h mindkétszer boot módból kell flashelnem?
A végén mi az a pin kód, én használtan vettem a telt és fogalmam sincs mi a pin kódom?A "smart reader" már műkszik rendesen?(A Hx 1.7 bulgárnál nem működött)
Üdv
Köszönöm -
fairi
őstag
válasz
muveszur #4929 üzenetére
nem a srác csinálja azt tuti,mivel kvázi lehetetlen lenne neki,pl telepakolva mindenféle szeméttel,samus idiótaságokkal amit senki nem használ(,vhonnan letölti és feltölti egy weblapra...
Ezt egy ember képtelen lenne megcsinálni,mivel omnia2 pl "fözőkit" még bajos,legtöbb cooked rom light,vagy uj wint tesznek hozzá vagyis ,csak a pda rész változtatják..
nem hivatalos gyáriban mind az eboot,phone,csc változik...50-60 nyelv benne etc.,
és persze később pc studión is megjelenik...
my storage is marad nálatok?win7 alól is megy? -
dukaiii
csendes tag
válasz
muveszur #4939 üzenetére
Igen alapjában véve én is így tudom, hogy szinte mindennek megvan mind a winmo-s mind a symbianos megfelelője. Én személy szerint omniára amit haszálnok is rendszerességgel az pdf olvasó,videó/audio player meg hasonlók, de ezek elérhetők s60 on is.Symbianos telefon nekem utoljára Nokia N82 volt egy két frissítés után kicsit berágtam rá mert belassult helyenként tőle. És alapjában véve az a dilemmám h winmo val v symbiannal lenne kevesebb gondom? Melyiket tartod úgymond rugalmasabbnak/strapabíróbnak, és akkor itt most célzottam e 2 esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest