- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Érdemes a telefonba gyors (Class 6-os) microSD-t venni? Vagy elég bele a normál sebességű is?
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Drachoo #25097 üzenetére
hát ha elviszik tőlem a spicát akkor max következő 10éig álmodozom már csak, ha meg minden jól megy akkor következő héten már agalaxy s-t fogom nyomkodni.
azért a samsung jó üzletpolitikát folytat mi? mindenki akit kérdeztem samsung? áhh ne vegyél olyant, mert....! pedig a samsung jó telefnokat készít, a softot hegeszteni kell rá, hogy tényleg azt tduja amit kell neki tudnia ez szomorú tény -
Drachoo
senior tag
válasz r.zozoka #25090 üzenetére
Szia!
Spicától már elköszöntem és a desire-n gondolkozom. Nagyon tetszik a galaxy s is, csak tartok a support-tól...
szerk: a spica-t egy jó barát vette meg tőlem így továbbra is napi szinten fogok rajta bütykölni...
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
r.zozoka
aktív tag
szóval akkor most már megvan hírdetve a készülék4
itt lehet megnézni! -
gabrielllb
csendes tag
Hello! Olyan problémám lenne ha valaki hív, eltelik vagy 3-4 másodperc mire megtudom ki az, és olyan is volt már hogy mire kijelezte, addigra befejeződött a hívás, elég zavaró, van rá valami megoldás???,
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, valaki el tudná küldeni a GPS Optimalizáló linkjét (a full version lenne a legjobb , ahonnan le lehet tölteni? Előre is köszönöm!
"Korán keltem, hol az arany?"
-
duffbeer
őstag
Z4root
XDA fórum link a kompatibilis készülékekről!
Spica köztük van. -
tibz03
őstag
válasz johnny82 #25080 üzenetére
Köszi a választ, akkor nem ez lesz a fő szempont.
Egyébként szerintetek melyiket lenne érdemesebb választani: Spica vagy Galaxy 3? 5 ezer Ft a differencia, szóval elhanyagolható, de a Galaxy 3 külsőre nem igazán tetszik. Más jelentős különbség nem igazán van, ha jól tudom (Spicában 800 MHz CPU, 3-ban 667 MHz, de újabb típus). Végül is a Spicából is ki lehet hozni a lényegesebb dolgokat egy főzött ROM-mal, nem? Gondolok itt pl. a mulitouch-támogatásra. Mert ha nem marad el semmiben a Galaxy 3-tól, akkor a Spicát választanám, lévén hogy sokkal jobban tetszik. Vagy van valami olyan plusz a Galaxy 3-ban, ami a Spicában nincs meg?
-
BlackZack
csendes tag
Szerintetek melyik a legjobb böngésző spicára? Jelenleg operát használok...
más: lehetséges lesz később hogy nagyobb felbontású és ezáltal jobb minőségű videokat tudjak csinálni? -
Jabby
őstag
Szervizekben jelenleg soft frissítéskor melyik verziót teszik fel?
MyBackupom van, ezzel az alkalmazással 100%-osan vissza lehet állítani eredeti állapotába a telót (app-ek, ikonok, stb) egy szoft frissítés után?
-
őstag
válasz tibz03 #25071 üzenetére
Én Cora-ban vettem, kb 2 hónapja, ott volt hozzá iGo. Magyarország térkép van rajta, amit ingyen lehet frissíteni (nem tudom meddig). Lehet venni más térképeket is hozzá, egész Európa asszem 40 Eur. De nekem kilépked. Sygic-et ajánlom helyette. Szóval vételkor ne ez legyen az első szempont.
-
rebeL1899
csendes tag
válasz vadászcsiga #25078 üzenetére
Köszönöm!!
-
Cyberbeni
addikt
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogyan, vagy mivel tudnám megoldani a wifim problémáját? Hiába választom a wifi alvó mód irányelvénél a soha opciót, még így is ledobál a wifi és ami legidegesítőbb, hogy fél méterre a routertől, kiváló jelerősségnél sem csatlakozik, csak amikor kedve támad..
-
Zserárd86
csendes tag
Na siker, ez automatikus szinkronizáció vagy micsoda akart csatlakozni állandóan.
de azért köszi szépen a segítséget. Holnap meg akkor sétafika lesz a szolgáltatóhoz.
Üdv -
tibz03
őstag
válasz r.zozoka #25072 üzenetére
Köszi a választ!
Még egy kérdés: a Mobilarena tesztben olvastam, hogy a játékokat nem igazán futtatja megfelelően a Spica. De a teszt óta ugyebár rá lehet tenni a 2.2-es Android-ot és hasonló okosságokat. Ezek javítottak valamit a grafikai teljesítményen? Tehát egy új ROM-mal normálisan futnak a játékok?
-
legiaap
félisten
Gyerekek, ez az Opera Mobile egy az egyben Mini. Szerintem semmiben sem jobb. Sőt észrevettem a Mobilnál, hogy nem mindig tölti be mondjuk, ha rányomok egy linkre.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Zserárd86 #25070 üzenetére
a gyári beállítások visszállítását te idézed elő!
de erre is mondok neked megoldást 5őt is!1: nem teszed bele a simet
felmész a marketre és leszeded ezt a progit letiltod a netet
kikapcsolod
beteszed a kártyát és újra indítod( ha megint vissza állna magától!)2: gyors leszel csatlakozol egy wifire, akkor a 3g, hspda... leáll!
3: felhívod az ügyfélszólgálatot és minden emelt díjas dolgot letiltatsz
4: bemész a beállításokba/vezeték nélküli vezérlés/ mobil internet/ ap/ itt minden után írj egy betüt és már nem is lesz jó a neted
5: felteszed a memória kártyádra ennek a proginak az apkját és mindig telepítheted magadnak még net nélkül is
van itt megoldás mindenre!
más: az előző hírdetéshez: 1gb-t memoria kártya adapterrel +1000ft
+igo navigáció ( nálam nem indulgat újra soha!)Recon
elvileg már nem adnak, mert ez csak egy időleges akció volt! ( lehet rosszul tudom)[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű kérdésem: a boltban kapható Spicákhoz (konkrétan erre gondolok) adnak Igo-t? Mert, bár nem tüntetik fel, hogy jár hozzá, de az apróban a használt Spicákhoz mindhez adnak, szóval gondolom, hogy alapból jár az újhoz. Ha igen, milyen térképeket tartalmaz?
-
Zserárd86
csendes tag
Értem tehát akkor felteszem ezt a DCSwitch progit ezzel, gondolom kikapcsolja a hálókártyát? Vagy valami ilyesmit csinál ha jól olvastam, de mi lesz akkor, ha netalántán megint visszaállítja magát ebbe a gyári állapotba és nem lesz rajta ez a program akkor, megint ott vagyok vele ahol a part szakad nem? De azért köszi a segítséget.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Zserárd86 #25063 üzenetére
igen meglehet oldani minden soft-os hibá!, nem kell hozzá gari, ha nem akarod!
1: tegyél fel egy progit ami letiltja a neted4
-dcswitch, extended controls ..... <- ezek a jobbak
2: újra indulgatásnak softos hibája van, a szervíz újra húzná csak a softot, ezt majd idővel te magad is megfogsz tenni, mind1 hogy mmost állsz neki vagy késöbb
ha felteszel egy újsoftot akkor kapsz multitouch-ot wifi tether, themázhatod, felteheted az android 2.2 8 még nem teljessen tökéletes,de már jól használható verziót is)
vannak egyéb hasznos tulajdonságai is amit majd mmegtdusz ha elolvasod az 1.hszbe írt dokumentumokat
( ha beviszed agariba felteszik az új softot de annak is lesznek idegesítő nagy hibái, amik a rootolt verzióban már javítva lettek! bőven ezekről az 1hszben)ott majd megtalálod a legtöbb kérdésedre a választ!
csabooooo
én is azt remélem,hogy elleszek azzal is mint ezzel a kütyüvel
a gpsre ott is van már megoldás mint a spicánál, csak ott is root kell neki, már csak azért hogy még jobb legyen neki a sebessége
sajnos asamsung ott is bebizonyította hogy nem tud softot írni rendessen
de van sebesség növelésre lehetőség, hiba jelenségekre megoldás és optimalizálás is
pont mint itt csak nagyban[ Szerkesztve ]
-
Zserárd86
csendes tag
Estét mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget, ha lehet.
1. Az lenne a problémám, hogy vettem a héten egy ilyen telefont(független). Ha beteszem a Telenoros kártyát, és bekapcsolom a telefont egyből csatlakozik a netre és leszívja a pénzemet. Pedig már visszaállítottam a gyári beállítást is, és semmi változás. Hogy esetleg mit kellene kikapcsolni, hogy ilyet ne csináljon. Vagy csak én vagyok a kockafejű és bekel mennem a Telenorhoz.2. Nincsen a telefonon semmi alkalmazás, csak ahogy visszaálitja magát gyári beállításra,
és csinál olyanokat, hogy újraindul, van olyan, hogy behoz valami biztonságos üzemmódot, meg kiír olyasmit, hogy a rendszer nem válaszol. Hogy ezeket meglehet oldani valamivel vagy vigyem vissza gariba.Előre is köszi. Üdv nektek!
-
Nikk
senior tag
Sokan elpártolnak tőle, mert nem olyan stabil mint kellene, hogy legyen. Vagy legalábbis nem olyan mint elvárná az ember... Sokan nem szeretnek annyit foglalkozni ezzel a masinával, mint egyesek itt a topic-ban...
DIGIC
-
vadászcsiga
félisten
válasz r.zozoka #25057 üzenetére
Pda formatot végszükség esetére tartogatom.
Még nem tudom miért de ha más cs.hangot állítok be mint a new player akkor játssza folyamatosan. Érdekes...lehet hogy túl rövid?ti nem érzitek úgy, hogy mostanában egyre kevesebb a hsz?
Sokan tovább léptek már, azért a Spica elég régi darab.
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz vadászcsiga #25056 üzenetére
vagy esetleg próbáld meg a pda formatot és utánna húzzd vissza rá arendszert
itt írták hogy az elég komoly vissza állítás talán megszűnik létezni a hiba!más: valaki nem tudja hogy amiket feltettünk cm modokat azokban mi volt a neve az eqnak?
néhány amikre gondoltam hogy lehet: dsp manager.apk, mediaprovide.apk, drmprovider.apkmás2: ha a ph hirdet valaki telefont hogyan tudom biztonságossan kifizetni és a telefont átvenni?( persze személyes találkozás nem lehetséges )
más3: a pda formattal ne bővítsem ki az 1.hsz-t?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz gypiero #25051 üzenetére
Próbáld Rendszegazdaként indítani az ODIN-t és még így sem garantált a siker, nekem 10 próbálkozásból 3x ha sikerült rendesen csatlakoztatni, illetve nekem észlelte, de ha elindítottam akkor legtöbször csak végtelen connect ciklus volt, akkor lehúz, akksi kivesz, és retry.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gypiero
tag
válasz AlmaZoli #25039 üzenetére
Nem mai fórumos vagyok már, az első posttal kezdtem. Az ODIN természetesen fentvan, anélkül nem menne a dolog. De mivel a szgép nem ismeri fel a telefont downloading módban, így az ODIN sem jelez, hogy látná. Ha a készüléket bekapcsolom, akkor gond nélkül látja, sőt első alkalommal telepítgetett magának drivereket is.
-
L.L.
senior tag
válasz vadászcsiga #25048 üzenetére
Nem tudom nálad miért jelentkezik az 1X csengés, én bármit állítok be, akár a "new player"-t is, végig cseng.
-
rebeL1899
csendes tag
Megvan a probléma!
Tegnap amikor feltettem a launcher pro plust, nem akart felmenni, ezért kilőttem mindent, hátha úgy felmegy, de nem ez volt a probléma, hanem le kellett törölni a sima launcher pro-t, és úgy már fel tudtam rakni. Köszönöm a segítséget. -
vadászcsiga
félisten
Akik Cmodot használnak azoktól kérdezném nem zavar e titeket hogy csak 1x cseng a telo. Szeretném telefonálásra használni de nem vágom a multkor ajánlott taggel ellátott mp3-at. Valaki megcsinálná nekem a New Player nevezetüt?
Hálám haláláig kisérné -
orrlyuk
aktív tag
válasz Maxtreme #25042 üzenetére
Nekem Viewtymhez volt ilyen. Legolcsóbb általában egyenesen a cégtől rendelni, ingyen postáztak régen.
Iszonyatosan strapabíró, teljesen karcolhatatlan, és felhelyezni is nagyon könnyű. De: annyira nem vékony, kérdés, rontja-e az érzékenységet. És: kevésbé csúszós, mint az eredeti bevonat, ha kicsit is nedves az ember ujja, még nyiszogósabb.No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz rebeL1899 #25041 üzenetére
Hali a gyari is siman jo!
Tobb dolgot is eltudok kepzelni pl: van a telefonodon task killer? Ha akkor az orat tedd ignore list(hosszu nyomas a task kezeloben az orara, elojon a ignore felirat is nah arra bokj ra, es tobbet nem tudod kiloni majd )
Illetve ha valahol levetted a hangerejet audi widgetben vagy beallitasokbaan esetleg nema lett teve a vagy eltunt a vsengohangja ezert jelzett de nem halottad -
Mcfery
tag
-
O_L_I
őstag
válasz Maxtreme #25042 üzenetére
De minek??
Nekem több mint fél éve megvan de tokba is csak akkor rakom ha olyan helyen szállítom ahol nincs biztonságban akkor viszont egy fólia nem lenne elég mert a többi részét ugyan úgy meg tudja karcolni egy kulcs például.
A mai napig teljesen karcmentes a kijelzőm. -
Maxtreme
addikt
Ilyet vásárolt már valaki?
Én erősen gondolkozok rajta, már ha találok normális árban. -
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Mára beállítottam egy 07:00 ébresztést. Mikor magamtól felébredtem és ránéztem a telefonomra, örömmel láttam, hogy már 07:49 van. Olvasom régóta ezt a fórumot, de nem rémlik, hogy másnak is lett volna ilyen problémája, h elmarad az ébresztés, pedig 100000% ig biztos vagyok benne, h nem hibáztam sehol, mivel minden napra volt beállítva, nem voltak kivételek. Nem tudjátok miért csinálhatta ezt a spicam?
-
AlmaZoli
tag
válasz gypiero #25035 üzenetére
Hello, nem láttam, hogy Odin-t feltetted, pedig a roothoz utolsó tudomásom szerint az kell. Az 1. hozzászólásban van egy jó kis anyag, milyen programot hol találsz és ott van leírás is róla, mit kell pontosan csinálni!
Amúgy magát a telefont felismeri, ha összedugod őket? Ha igen, akkor nem USB probléma lesz.
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Újra csatlakoztam az androidosok köréhez és egy anno hasznáélt progit keresnék:
Weather widgets (yr.no)
Nem tudja valaki honnan lehet ezt letölteni? Marketen sajna már nincs fent.
Üdv -
gypiero
tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy Spicám 2.1-es Androiddal. Akármit telepítek a gépre (WinXP SP3), egyszerűen nem ismeri fel a downloading módot és nem tudom a készüléket frissíteni és rootolni, pedig már ráférne mert akadnak hibák működés közben. Mit tehetnék, hogy felismerje a flashing módot?
A következő programok fel vannak telepítve:
KIES, NPS
Különböző usb drivereket is felraktam, egyik sem működött, ráadásul a windows 7 is ugyanezt csinálta.Köszönöm előre is.
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, valaki el tudná küldeni a GPS Optimalizer (vagy hasonló, free GPS segítő progi) linkjét, vagy akár magát a progit? Nagyon megköszönném!
-
asturel
őstag
válasz asturel #25003 üzenetére
Kozben deodexeltem a FW-omet, stock fw-vel linpack kb 3.4MFlops-ot csinalt, modositott _nem_ JiT-es dvm-el, 4.5 korul, JiT-es dvm-el (ez bugos volt) 5.5 korul, FE 9 beta 1-el viszont 9.5-ot csinal, erezhetoen gyorsabbnak tunik a telefon ^^
mod.: camrecorder/camera eltunt, samdroid tools meg FC-zik..
[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
Látom CM-ben már recoveryből lehet ext2/4 konvertálást eszközölni.
Esetleg próbálkozott már valaki evvel? Érdemes belevágni télleg dokat dob?Land: Van ebay accom miért?
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Valaki van közületek ebay-en?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
rutyika68
őstag
Egy kis érdekesség itt
Az új API Android 2.2 és ChromeToPhone kiterjesztés lehetővé teszi, hogy küldjön url a Firefox a telefonra.
Telóra a kliens progi
A kiegészítőt letöltöd, beépül a firefoxba, meg kell adni a google fiókod adatait. A böngészőben (PC) bármely oldalon vagy, egy katt és máris nyitódik a telód böngészőjében az oldal. Ha app-os oldalon vagy és azt a linked küldöd átt, teló mindjárt felkinálja a telepítést.
Nekem a CM7.2 tökéletesen működik.
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Cyberbeni
addikt
aki még 2.1-et használ, annak itt van új kernel:
LK2.10.beta1: [link]Samdroid.Net Recovery 0.1.3.b3
auto detect FS
support rfs/ext2/ext4
convert rfs <-> ext2/4
install update.zip or any .zip file from any folders from sd card
wipe data, cache (advance -> wipe dalvik cache / battery stats)
mount /system, /data, /cache, /sdcard, USB storage
format /system, /data, /cache
convert /system, /data, /cache with backup & without backup (faster, but lose data)
reboot to system or advance->reboot to recovery
key test
fix permisionsKernel
auto detect FS (rfs, ext2, ext4)
multitouch v2.4 (by Gabriel-LG)
vibrator driver (by Gabriel-LG)
sound issues fix (by antibyte)
memory controller tweak (by antibyte)
battery 1%
A/V lag fix (qbanin)Known issues/bugs
Don't work backup/restore in recovery
Don't work sd-ext (will be use for multiloader)
Don't test yet Partition SD card
Don't test sd format -
colin81
tag
Hali létezik magyar nyelvű 2.1 szoftver is???? Esetleg a T-mobil amit frissít az magyar?
-
konkolyz
tag
válasz vadászcsiga #25019 üzenetére
Odinban, itt a leírás hozzá [link] a Flash II-nél
-
-
Ronin-
senior tag
na, asszem megvan a telóm utódja.. SE X8 nagyon bejön külsőre belsőleg egyenlőre nem olvastam még utána
-
bors95
tag
láttam régebben írta vki hogy a raging thunder jól elmegy és a nova is tűrhetően.Az enyémen a nova el sem indul ....
-
bors95
tag
légyszi valaki vállaszoljon elég sürgős lenne! köszi..
-
bors95
tag
tudna valaki a 3ds kérdésemre vállaszolni?
-
rebeL1899
csendes tag
Köszönöm! Mindkettőt kipróbálom!
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud gyorsan egy olyan appot amivel word dokumentumokat megtudok nyitni?
-
bors95
tag
tévedtem kicsomagolva 630
-
bors95
tag
ami azt illeti van egy driver letöltve csak nem tudom jó-e. kb 230 kbyte. ez létezik?
-
bors95
tag
üdv! én még eléggé zöldfülü vagyok ebben a témában,szeretném megtudni hogy honnan kell letölteni az új 3d drivert, és hogyan kell felrakni.(rescovery módban?)előre is kösz