Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
válasz legiaap #33569 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, Frozen Spicaclair
HoneycombMod (Eclair 2.1.1) És egy frissebb verzió HoneycombMod 2.1.3
Még annyit, mind három romnál a phone és a zene recsegésre a megoldás: Recovery/Advaced/Kernel tuning/buffer(32)sundfix(0)[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Jaki2000
aktív tag
válasz legiaap #33559 üzenetére
Nem tudom, hogy a tied mitől 5.7, én most most frissítettem pár napja, és 5.6.2.
Teljesen jó. Arra jöttem rá, ha nem a tartózkodási hely közelében nézed, akkor lassul. De még a luncher is fél perc múlva tér magához ha kilépek.
Hm.... Ha ott vagyok ahol vagyok, és csaka környéket szkennelem normális..
Ja és színesek az utak!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
bocsika
aktív tag
válasz legiaap #33439 üzenetére
Nekem mikor uninstaltam az updateket akkor az alkalmazásoknál 5507 es verziót írt ki. Akkor csak molyolt indításkor hogy letöltti a térképet. Most már megy az 5.6.2 es verzióval az egész. Nem azt szedtem le amiben aktiválva van a navigáció.
Amúgy azért nem akart frissíteni mert valami csomaghibára hivatkozott, de már nem emlékszek pontosan. Ebben a 2.1 rendszerben előfordul főleg a rendszer app-oknál. -
bocsika
aktív tag
válasz legiaap #33427 üzenetére
Nekem sem frissült az utolsó óta a Maps. Próbálta feltenni de nem bírta. Így töröltem az updatet, mobilism ről letöltöttem a legfrissebbet, feltettem és most már működik.
Az utak színe változik ez nem bag hanem fícsör ( ). Szóval ha távolról nézed akkor fehérek. Amikor már nagyjából látszanak akkor elszürkül, mikor meg kivehető az utca akkor pedig átlátszó. Csak az utca nevét írja ki.
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #32911 üzenetére
Nekem, már egy párszor előjött 2.1 2.2 alatt is...
Sőt, havernek defy-n is volt már ilyen.
Valószínüleg a szinkronizálásnál van valami átmeneti b@sz...
Könnyen megoldható:
A naptárbeállításoknál el kell távolítani miindent, majd a beállítások, alkalmazásoknál a naptár.apk és a calendar storage.apk nál is törölni kell a felhasználói adatokat, ezután naptár indít, és újra hozzá kell adni a kívánt naptárat...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
rutyika68
őstag
-
mm89
őstag
válasz legiaap #31795 üzenetére
google account
szerintem nem nagyon, bár nekem volt olyan hogy a /market.android.com nem látta a telefonomat, nem tudtam telepíteni semmit böngészőből, mert azt írta, hogy nincs telefonomELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
O_L_I
őstag
válasz legiaap #31698 üzenetére
Nincs még kamera meg a fórumból kiderül hogy egyéb gondok is akadnak.
-
honeker
őstag
válasz legiaap #31605 üzenetére
Kézibeszélo hangero:
Típus * # 197328640 #, akkor menj [8] Audio - [1] Telefon - [2] RX érték - [1] RX Codec-kötet
Ha azt akarjuk, hogy maradjon logaritmikus változástHa szeretné, hogy a volumen változása lineary vagy bármi, a hangerot 0-5 megfeleloenHa 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
honeker
őstag
válasz legiaap #31601 üzenetére
Wiki: Változó hangszóró mikrofon hangero, stb keresztül ServiceMode
*
o cikk Eszközök
o Ezen oldal jelentése
o LinkBack URL LinkBack URL
o Az átvétel Tartalom átvétel
o
o Bookmark & Share
o Földmunkás ez az oldal!
o Oldal a del.icio.us
o Könyvjelzo a Technorati
o Beteker ez az oldal!* Induló lap
o A jelenlegi besorolás
o Kiváló
o Jó
o Átlagos
o Rossz
o Borzasztó
oKézibeszélo hangero:
Típus * # 197328640 #, akkor menj [8] Audio - [1] Telefon - [2] RX érték - [1] RX Codec-kötet
Ha azt akarjuk, hogy maradjon logaritmikus változást
Rx Codec Gain: 5FFF a 4dB, 7FFF a 6dB, FFFF a 12dB, 4000 alapértelmezett, stb, tudod hex.
Ha szeretné, hogy a volumen változása lineary vagy bármi, a hangerot 0-5 megfeleloenKézibeszélo mikrofon hangerejének:
Típus * # 197328640 #, akkor menj [8] Audio - [1] Telefon - [2] TX érték - [1] TX Codec-kötet
Változás [1] Tx Codec Gain megfeleloen: 5FFF a 4dbB 7FFF a 6dB, 12dB az FFFF, stb.Hangero növelése (csengohang, zenélés ,...):
Típus * # 197328640 #, akkor menj [8] Audio - [3] Beszélo - [2] RX érték - [1] RX Codec-kötet
Változás Rx Codec Gain-tól 143e (-12dB) a 1FFF (-6dB) vagy 2FFF (-3dB), 3FFF (0dB), 4FFF (2dB), stb
1FFF is elég hangos.Mindez muködik anélkül, újraindít, de néha az értékek nem változik a menü (althrough megváltoztatták valós, mert a telefon hangosabban). Tehát újraindítás biztonságosabb.
Ha a szolgáltatás menüben, a telefon GSM kapcsolat csapkodva, ne aggódj, ez normális.
Ha vissza szeretné állítani az alapértelmezett beállítás, válassza a Rebuild ezek vaules szerint a menüben, vagy általában. Ehhez szükség lehet újraindít (néha csinál, néhaHa 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
rutyika68
őstag
-
O_L_I
őstag
válasz legiaap #30932 üzenetére
Jól hangzik, de ahogy ott a kommentelő is írja hiába ha nincs igazán rendes 3d driver akkor fölösleges ez a nagy CPU teljesítmény. A felület meg a nem 3d progik már most is tök jól mennek.
Amúgy meg nemtom hogy jönnek ki ezek a számok nekem most pont az a konig van fönt mint amivel 800+-os számokat mutogatnak de nekem csak 650 körül adja.
[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
válasz legiaap #30665 üzenetére
Én most kezdtem megkedvelni ezt a kis izét .
Szerintem egy egész használható cucc(nálam elég gyors lett) , csodát nem kell várni természetesen, igaz, hogy ebben az ár szegmensben is van jobb választás pl most itt van a ZTE blade (igaz nem egy kategória) és jön a skate(reméljük ez elég hamar) is"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
montyx
aktív tag
válasz legiaap #30092 üzenetére
Nehogy azt hidd. Mindenki eladja a Spicajat vagy baratnak, vagy masnak. En mar mostanaban, ugyan nem vagyok mar igazi tulaj, de legalabb 10 embernek ajanlottam ezt a forumot. Persze mind itt kezdte el rootolni a telot!
Persze aki majd megveszi a hon szeretett telomat, az majd ugyanitt fog kikotni, hogy megtanulja, mi az az android!
Szoval jon az uj nemzedek, akiknek jo alapozast raktunk itt ossze!
Kiralyak vagytok gyerekek!!!Aláírás
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
válasz legiaap #30114 üzenetére
Múlt héten csütörtökön főztem ott, jó lett volna, csak a magyar nyelvet felejtette ki a rendszerből.
CM8.3 lett belőle, root uninstallerrel kioperáltam ami nem kell, all EXT2, és LukiqqV7, minden karaj most. -
bag
tag
válasz legiaap #29867 üzenetére
Jobb ötletem nincs, még nem találkoztem ezzel a 0-s dologgal de ha esetleg előlapi usbvel használod akkor próbáld meg hátsó alaplapi usbvel lehet hogy segít. Néha félbemaradt a másolás előlapin, meg samdroidon is olvastam hogy okozhat az gondot. Egy próbát megér.
ASRock Z790 PG, i5 13600K@5.4 - ALF II 280, 32GB DDR5 6800, Gainward 4070 Ti Phantom GS, LG 34UC79G, Táp: CORSAIR 860AX
-
bocsika
aktív tag
válasz legiaap #29862 üzenetére
Nekem is volt ilyen a 2.1 es rendszernél. Sajnos nem jöttem rá miért csinálta. Formáztam össze vissza. Megnéztem tesztprogrammal a szektorokat minden jó volt. Egyszerűen ha felmásoltam a file-t, míg le nem választottam ott volt, ahogy néztem volna meg a lejátszóval vagy filekezelő progival már 0 byte volt és vissza is volt dátumozva.
Azt csináltam hogy mindig ott hagytam a 0-s file-t és átneveztem amit feltettem (után vágtam egy csomó karaktert )és még a windowsban elindítottam. picit segített, de igazából minnél kevesebb hely volt a kártyán annál inkább előfordult. Így ha törölsz akkor kisebb az esélye.
Nem tudok többet segíteni. Én sem találtam rá igazi megoldást. Pedig elég sokat gugliztam. Mindenhol azt feltételezték hogy sz.r a kártya azért csinálja. De még gyenge szektort sem találtam a tesztprogramokkal. Ha meg hibás a szektor akkor meg nem lenullázza a file-t nem mikor lejátssza az ember hibát dob annál. Annak idején elég sokat szórakoztam a flopykkal. -
legiaap
félisten
válasz legiaap #29857 üzenetére
Vagy formázzam le még egyszer a biztonság kedvéért?
Két kérdés akkor felmerülni:
1. APP2SD-t használok, akkor ha mindent kimásolok a kártyáról, majd formázás után visszateszem akkor utána működni fog minden programom vagy lesz baj belőle?
2. Egyáltalán így van értelme formázni?
3. Azért megkérdezem ti, hogy formáztok?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
_seth_
veterán
válasz legiaap #29857 üzenetére
Akkor annak elvileg jónak kellene lennie...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz legiaap #29854 üzenetére
Milyen micro sd? Hol vetted? Sok a vacak minőségű hamisítvány sajnos (akad itt a fórumon is...).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29838 üzenetére
jaaa, én azt hittem az idő
Én amit használok időjárs widget, arra ha egyszer rányomok, akkor kapok egy kis ablakot, pár napos előrejelzéssel, ott van egy gomb, hogy refresh, rányomok és akkor frissít (tehát össz két gombnyomás), ha beállítanám hogy frissítgesse sűrűn, akkor az akksit is húzná, meg az adatforgalom is nagyobb lenne. Ha esetleg neked is van ilyen lehetőséged, akkor érdemes az auto refresht kikapcsolni és kézzel frissítgetni amikor épp kíváncsi vagy ráELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29826 üzenetére
Ja igen még a város is szokott lenni.
Ő, a telefon órájánál mi van beállítva? Hely szerint mutatja vagy időzóna szerint? lehet egyáltalán ahhoz köze? Gps engedélyezve van? Beállítások/location & securitynél van olyen hogy use gps satellites (utcaszintű helymeghatározás vagy mi magyarul), azt engedélyezd, hátha úgy jó.
Eddig jó volt és csak most nem akarja valamiért, vagy sose volt jó?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29824 üzenetére
Nem használom azt a widgetet, de nem lehet beállítani benne hogy milyen időt mutasson?
Arra gondolok, hogy esetleg időzónát megadni, vagy azt mondani neki hogy a tartózkodási hely idejét mutassa. Alapból szerintem azt mutatja amit a telefon, nem?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BloodRay
veterán
válasz legiaap #29818 üzenetére
Én még nem jöttem rá mi az oka. De tényleg akkor van ha több videót(1-nél többet ) rakok fel. És az utolsó 1-2 a problémás.
És nálam legalábbis nem a rossz másolás miatt van az fix, mert többször is próbálgattam különböző méretű videókkal is és mindig csak az utolsók lettek 0byte-osak."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29811 üzenetére
2.1 en alap lejátszónak kell vinnie a divixet, de a te esetedben nem ez a gond.
Meg is válaszoltad magadnak egyébként:
És amikor az ES File Explorerben nyomok egy Propertist rá,
akkor azt írja ki nincs mérete
0byte
Rossz másolás lehet az oka, tedd fel újra a kártyára.
Volt aki írta (mostmár látom hogy BloodRay volt ) hogy egy sorozatnál csinálja neki ezt, de úgy hogy felrak egy részt, megvan teljesen, aztán felrakja a következő részt, ezután az előzőleg felrakott rész ilyenre változik mint a tied..
Nem tudni mitől lehet, én még nem tapasztaltam..
Mindenesetre próbáld újra felmásolni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BloodRay
veterán
válasz legiaap #29811 üzenetére
Én is írtam korábban, hogy nálam is hasonlók vannak. Csak pontosabban úgy, hogy ha több videót rakok fel, akkor az utolsó 1-2(mondjuk 5-ből) lesz ilyen 0byte méretű és lejátszhatatlan. Egyébként utána megnézed gépre dugva, tényleg 0byte-ra dózerolta. Én sem jöttem rá, hogy miért csinálja.
Egyébként nálam is 2.1 van fent."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
mm89
őstag
válasz legiaap #29391 üzenetére
Asszem nekem is van olyan app amit nem marketről raktam fel, mégis jelzi ha van hozzá frissítés. Pl Go launcher EX. Leszedtem mobilism-ről, aztán jelezte többször hogy van frissítés, épp csak ki nem szúrta a szemem, hogy FREE Letöröltem, felraktam marketről, azóta frissít rendesen. De érdekes, hogy nem minden 'nem marketes' appot jelenít meg..
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #29360 üzenetére
2.1 alatt nekem is csinált ilyet, csak azokat az appokat frissítette magától, amiket a marketről töltöttem, de azokat is véletlenszerűen...
Bár nálam ez külön jó volt, mert idegesített, hogy automatikusan töltötte a frissítéseket, amik zabálták a helyet...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nagyúr
válasz legiaap #29102 üzenetére
Még nekem is ez van, de már nagyon lomha és lassu lett a rendszer, meg eleve régi a kernel is még rajta.
A többiekhez:
Melyik most a legjobb összeállítás spicára, mert már rég nem követem napi szinten az eseményeket.
Nem zárkózom el a 2.2t-től sem, de olyan telót sem akarok amin nap mint nap fc-zik valamelyik program.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
person
senior tag
Pedig érdemes váltani. 8.3-at használom igaz nem a gyömbért de nagyon gyors így is. 2.1-re már nem állnék vissza. Működik minden és nincsenek FC-k. Nálam az akku is lényegesen jobban bírja aminek a leginkább örülök. Phone is gyorsabb. Most kezd végre tetszeni a spica.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Igen feltettem, már nagyon kíváncsi voltam...
Minden működik rajta, piszok gyors is, de a Camera valahogy mindig befagy....
De ezenkívül nagyon jó a rendszer, Youtube megy hiba nélkül, a DivX sem vészes, az iránytű is működik már, egyedül a camerabug ami aggaszt, de szerintem hamarosan azt is javítják...Téged mi tart vissza?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest