Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
na, asszem megvan a telóm utódja.. SE X8 nagyon bejön külsőre belsőleg egyenlőre nem olvastam még utána
-
Ronin-
senior tag
válasz nggabi #24935 üzenetére
minek akarod piszkálni,ha jó ? beállítod a jót,hogy jó legyen ?
amúgy azt tök bírom,hogy ha jön valaki és kérdez olyat, amiről már 500x szó volt, vagy simán az első hsz-be megtalálható, akkor egyből 10-en ugranak és válaszolnak rá, amikor meg valaki kérdez értelmeset, ami nem igazán található meg sehol, vagy legalábbis nehezen, arra meg a kutya se tudja a választ..
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz vadászcsiga #24903 üzenetére
ha jól sejtem, erre gondolsz.
-
Ronin-
senior tag
valaki volt itt, aki ebay -ről rendelt fóliát a telóhoz. Azzal mi lett végül ? mert a mostani fóliám már eléggé idegesít.. angrybrids -be nemtom kilőni rendesen az emberemet, mert idő előtt elengedi..
-
Ronin-
senior tag
válasz vadászcsiga #24764 üzenetére
en_US en_GB fr_FR it_IT es_ES es_US de_DE nl_NL cs_CZ pl_PL zh_TW zh_CN ru_RU ko_KR nb_NO pt_PT pt_BR da_DK el_GR sv_SE tr_TR ja_JP
szerintem nincs benne magyar.. lehet azt majd a végén nekünk kell rámókolni..
-
Ronin-
senior tag
válasz Ronin- #24406 üzenetére
közben már rájöttem..
azon gondolkodtam, hogy azért a samsung elmehet a.... legalább az utolsó rom-ba egy nyomorult 3d drivert beletehettek volna.. tiszta szégyen. Mert azt még meg is értem, hogy 2.1 nél nem mennek feljebb, annyira nem is érdekelne, de akkor már legalább egy értelmes romot adtak volna nekünk.. azért ez igen szemét húzás. menj aztán vedd meg 140ezerért a galaxy S -t, vagy más,hasonló árkategóriájú telót.. pf...
-
Ronin-
senior tag
az miért van,hogy ha bármelyik frozen eclair modot felteszem, akkor utána nem tudom használni a recovery-t ? ha rámegyek,hogy apply any zip, akkor azt írja,hogy " E: Can't mount /dev/block/mmcblk0p1
(No such file or directory) " -
Ronin-
senior tag
ez a CM 6.1.0 RC1 nem jött ki spicára ? mert csak htc-re látom :S [link]
-
Ronin-
senior tag
ezt a 3d drivert már én is néztem, de ezt hogy kell felrakni ? az SRC mappát is az sd-re kell másolni,meg az update zip-et és úgy feltenni recoveryből ? vagy mi ?
-
Ronin-
senior tag
1. amúgy jól sejtem, hogy ha lesz végre normális 3d driver, akkor a live wallpaper is szebben fog futni ? én kipróbáltam ezt az opengl -es gyorsítást, de totál kinyírja az egész rendszert. ezt az alpha 3d drivert meg nem találtam,hogy honnan lehetne leszedni. van már valami olyan verzió, ami gyorsít valamit rajta ?
2. a hülye névjegyzékbe nekem ilyen 1370 címet rak, rohadtsok e-mail címmel, ezeket nem lehet valahogy "kiírtani" ? mármint hogy eleve azokat ne tegye nekem a telóra, mert amikor a névjegy backup-ot rakom vissza, fél óra mire végez.
3. superuser-t hogy a fenébe lehet frissíteni ? mert market nekem kidobja, hogy új verzió, letöltöm, de nem tudja telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
hmm.. hát ezt nem értem. az természetes, hogy ha felteszem a Frozen Eclairt, akkor utána recovery-ből már nem tudok feltenni semmit ? csak mert nekem azt írja utána, hogy nincs benn az sd kártya..
-
Ronin-
senior tag
de imádom, hogy csak 24 órán belül csak 1-et lehet főzni, mert limitálva van, ráadásul ip alapján
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
-
Ronin-
senior tag
válasz rutyika68 #23531 üzenetére
ja meg az kimaradt, hogy ma délben vettem észre,hogy elszállt csak úgy a térerőm, restart kellett és jó lett.
szóval ami fent van :
SamdroidMod Version 1.3.1.deodexed [XXJH1] (Android 2.1)
Kernel [LK2.09.6 (Upd SamdroidTools -> Multitouch on/off)]
home: zeam
XDA Phone.apk
LatinIME.apk - Keyboard
Google services
Maps [4.4.0]
Google Services (Market, gmail etc)
WiFi Tether [2.0-pre10]
Facebook client [1.3.2]
LiveWallPaper support + Nexus WallPapers
DVM ARM11 optimized - asszemBGB_3.0 Theme
charging_recovery
samdroid_bootanimation
Flying-animation -
Ronin-
senior tag
érdekes, mióta feltettem a főzött romot, kicsit furi az egész rendszer nekem.. pl a menüben, vagy a programok között amikor görgetek, van egy kis késése, ami marhára zavar. tehát meghúzom lefelé pl a beállítások menüben a képet, akkor előtte "kijelöli" azt a részt,ahol éppen hozzáértem a képernyőhöz (legyen pl az alkalmazások felirat) és már rég lefelé húztam a képernyőt, de még mindig csak ott tart, hogy én ráböktem az alkalmazások menüre aztán utána indul meg lefelé.. nemtom ez így mennyire érthető,hogy mire gondolok, de ez így nekem nem kóser csak nálam ilyen ?
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz BalanceR #23365 üzenetére
nem, csak a LatinIME.apk -t főztem bele.. és mindig inulásnál jön elő ez a hibaüzi.. már kezdem unni, csomószor újraraktam már az egészet,mert mindig volt valami hülyeség :S Most akkor megint nyomjak egy FR -t neki ? de ha meg megint előjön, akkor sokra nem megyek vele.. :S
-
Ronin-
senior tag
na.. most meg "az android billentyűzet alkalmazás ( com.android.inputmethod.latin folyamat) nem válaszol" ezt dobálja :S marha jó.. mi a fenét kezdjek ezekkel ?
-
Ronin-
senior tag
dejó.. dialer storage alkalmazás állandóan elszáll.. mi a fenét csináljak ezzel ? :S
-
Ronin-
senior tag
Custom Window Animations -t próbálta már valaki? mert nekem pl a flying nem müxik :S
-
Ronin-
senior tag
válasz montyx #23327 üzenetére
hát, kiváncsi voltam, na.. azt fogom csinálni, amit Nohab61 írt köszönet érte
amúgy zeam-et használok,aztán egyiket se akartam felpakolni ezért, hát egy próbát megértde amúgy te miért nem a LauncherPro -t pipálod be ? és akkor nem kell az awd -t feltenned
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
nah felpakoltam a samdroid kitchent, de boot-nál megakad és újra kezdi mindig :S bár sejtem, hogy mit szúrtam el. gondolom az a baja, hogy felpakoltam először a jh6-ot,aztán arra az LK2-08 -at és utána a főzött romot.. de az jh1-es úgyhogy akkor kezdhetem elölről, nemtom miért hittem azt,hogy így is jó lesz
ja még annyi,hogy ha az app2sd-nek nem csinálok partíciót, akkor mi van ? nem tudom sd-re pakolni a letöltött dolgokat ? és azt lehet választani amúgy,hogy az sd-re vagy telóra telepítsen ?[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
hm.. raknám fel a SamdroidMod Kitchen -t, csak éppenséggel jelszót kér kicsomagolásnál a fórumukban meg nem látom sehol
-
Ronin-
senior tag
válasz vadászcsiga #23162 üzenetére
már jó lenne egy teljes verziós ,megbízható rom, ami mindent tud és hibátlan.. ameddig ilyen alpha hülyeségeket nyomatnak, addig nem akarok rootolni :S
jh1 van fenn nekem,mióta kijött, de ez már kezd kicsit fura lenni.. vannak érdekes belassulgatások, ami már kicsit zavarnak, jó lenne már valami stabilabb cuccos rá.
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz Bandi_1969 #22864 üzenetére
-
Ronin-
senior tag
az igo -hoz honnan tudok friss térképet szedni ? mert nekem 2009 decemberi a térképem és ha jól olvastam, akkor már van májusi is
-
Ronin-
senior tag
válasz privatposta #22154 üzenetére
én ezt próbáltam többször is.. jön az sms,hogy elküldték és nem történik semmi
-
Ronin-
senior tag
válasz Depression #21842 üzenetére
hol találtad meg te ott a 2.1 -et ? én nem látom
-
Ronin-
senior tag
hali.
rég jártam erre. ma olvasom, hogy nem jön spicára 2.2.. hardwer miatt
"Bad things:
- There will be no update for the Samsung Spica (I5700) to Android 2.2 because of hardware."
Forrás -
Ronin-
senior tag
I570EXXJH6 - valaki próbálta már ? nem találtam,hogy mik a változások, esetleg vmi info róla ?
jah, már látom.. állítólag a video meg music playeren változtattak valamit aztán ennyi
[ Szerkesztve ]
-
-
Ronin-
senior tag
válasz r.zozo #18281 üzenetére
nekem ez könnyen meg van oldva.. fingom sincs ,hogy hogyan meg mit kéne beállítanom (szolgáltató adatai, ip cím meg stb) a pannontól meg hiába küldöm el magamnak a beállításokat, nem jön semmi,csak 1 sms,hogy elküldték,aztán ennyi de mind1, legalább nem kell szórakoznom ilyen progikkal, bár 1x-2x jól jött volna a net,de ez van..
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
marha jól ki van amúgy találva, rányomtam,hogy névjegyek exportálása sd kártyára, meg is csinálta, most meg visszaraktam, és 422 e-mail címet mentett le a névjegyek között meg egy rohadt szám sincsen..
-
Ronin-
senior tag
na feldobtam ezt a jh1-et, meglátjuk hogy fog vizsgázni... ezt az f2-t már untam, folyton kikapcsolt a teló..
-
Ronin-
senior tag
írtátok, hogy a panteont le lehet szedni.. kérdés,hogy hogyan ? az alkalmazás kezelőbe nincs ott.
-
-
Ronin-
senior tag
amiket letöltöttem marketről cuccokat, azt le tudom valahogy menteni a telóról,hogy fw csere után ne kelljen megint letöltögetnem meg keresgélnem ?
-
Ronin-
senior tag
tényleg, ezt a gtalkot le lehet valahogy zúzni a telóról? meg egyéb hasonló gyári cuccokat ? mert állandóan elindul magától a háttérben és idegesít,mert soha nem használom..
-
Ronin-
senior tag
na végre beengedett a market- be. nyomtam egy factory reset-et és egyből jó lett.. érdekes. le is töltöttem csomó cuccot, meg elvileg magyar bill-t, de egyszerűen nem találom,hogy hol van,meg hogy hogy lehet belőni. leszedtem ilyen akku szint kijelzőt vagy mi fenét is, azt se találom.. :S
-
Ronin-
senior tag
válasz Skynet258 #16043 üzenetére
pont erre voltam kiváncsi, de akkor kb jól sejtettem
Már csak a főzött rom- ot kell kifejtened és képben is vagyokja és még valami. I570EUXJF3 ezt próbálta már valaki?
Ma vettem a telómat, ezen 2.1 android van meg i570EXXJD1. gondolom ezt majd frissíteni kéne.
1 éve volt samsung s5230-am, annál naggyából megtanultam az elnevezéseket, hogy mit jelentenek a betűk meg ilyenek, meg a flash-elés menete is pár lépésben megegyezik ahogy átfutottam a dolgokat. -
Ronin-
senior tag
válasz feri1014 #16027 üzenetére
nem történt elírás. Ja gondoltam, csak nem volt kedvem megnézni újra,hogy mit dobott ki, gondoltam másnak is volt már hasonló és gondolatolvasók vagytok
"Can't establish a reliable data connection to the server. /This could be a temporary problem your phone may not be provisioned for data services. if it continues, call Customer Care."
-
Ronin-
senior tag
a market -re való regisztráció lóvéba kerül ? wifin akartam fellépni, megadtam a gmailes fiókom, de nem fogadta el, újat akartam regelni, arra is vmi hibát dobott..
ha meg szgépről akarok regelni 25$ -t ír[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
köszi mindegyikőtöknek, erre gondoltam
katalin888: ha megtalálod, oszd meg velem is légyszi -
Ronin-
senior tag
válasz Skynet258 #15965 üzenetére
hát úgy értem, hogy nekem nincs mobilnet előfizetésem, meg wifi se, így nem tok a market -re fellépni telóval és hogy az megoldható e, hogy a számítógépre letöltögetem a marketről a cuccokat, amit utána felteszek a telóra. tehát az a cím kéne, ahol a marketet elérem sz.gépről vagy ahol össze vannak gyűjtve ilyen market-es cuccok.
-
Ronin-
senior tag
volna egy hülye kérdésem
a marketet csak telóról lehet elérni? úgy nem lehet, hogy letöltöm gépre és utána rakom rá a telóra adatkábellel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest