- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Ilyet vásárolt már valaki?
Én erősen gondolkozok rajta, már ha találok normális árban. -
Maxtreme
addikt
Basszus ez a végleges power amp piszok jó lett. Widgetnél is van cover art stb. Profi munka
Csak trial sajna. Pedig ezért még fizetni is hajlandó lennék simán. -
Maxtreme
addikt
Itt egy videjo róla
-
Maxtreme
addikt
Nincs mit.
Helyes
Messze a legjobb zenelejátszó Androidra amivel eddig dolgom volt. (pedig elég sokat próbálgattam) -
Maxtreme
addikt
Lehet csak nekem számít újdonságnak, de tegnap találtam egy eszméletlenül jó zenelejátszó programot.
Power amp:
Support:
-MP3, MP4/M4A,loseless ALAC,FLAC, OGG, WAV, TTA, WMA
-Has own codecs
-Widget
-Choose music from SD card
-Tegs, lyrics
-Skins, 2 in beta version
-Fast scan of files ( in 1 second 1000files, depends on phone speed)Jól néz ki, és piszok jó hangot kölcsönöz a spicanak. Ezzel a progival végre szól valahogy a cx500
Asszem a btunes megy a kukába[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Lenne egy nagyon "buta2 kérdésem
A felső infosáv színét (ahol a térerőt, akkutöltöttséget, és egyéb infokat közöl velünk a telefon) meg lehet változtatni? -
Maxtreme
addikt
válasz montyx #21982 üzenetére
Megoldódott közben?
Ha nem, katt
Mindössze annyi vele a probléma, hogy kb 0.5-1mm-el vastagabb mint a spica aksi, és emiatt piszok nehéz rárakni az a hátlapot a telefonra.(legalábbis én így jártam vele)
De amúgy találsz itt (nyilván drágábban) gyári accut is.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz adamfriday #20556 üzenetére
Basszus ez valami kegytelen jó
Nálam hiba nélkül felment.
Megy szaggatás nélkül tökéletesen, egyedül a hang késik egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Visszaolvasva pár oldalt, nem is tudom merjek e még kérdezni
Szóval az érdekelne hogy létezik e oylan progi amivel le lehet gyalultatni a telefonról az esetleges felesleges fileokat?
Ugyanis én úgy veszem észre hogy a böngészések és a használat során keletkeznek ilyenek.
Pár napja semmint nem telepítettem a telefonra, de valahogy mégis elszállt az éterbe 6mb a belső memóriáról[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ha valakit érdekel (bár lehet csak nekem újdonság) itt egy oylan gallery3D ami tökéletesen müxik spicán. (nem csak a háttér nélküli verzió) Ez nem csinál olyanokat hogy nem tölti be a képet
-
Maxtreme
addikt
válasz adamfriday #19102 üzenetére
Hülye kérdés következik
Ez a dolog rootolás nélkül is müxik, a gyári 2.1-es softal? -
Maxtreme
addikt
válasz Maxtreme #18597 üzenetére
Asszem már találtam is valamit
Photo Burst
Némi leírás[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Ez vajon nincs spicára?
Vagy valami normálisabb képnézegető mint az alap
Próbáltam ezt a gallery 3D-t, de oylan lassan tölti be a képeket mint a tetü -
Maxtreme
addikt
válasz csusza` #18558 üzenetére
Huhh a d900i-t anno én is úgy szidtam mint a bokrot. Szinten nem volt oylan nap mikor ne jött volna elő valami új hibajelenség (a legszebb az volt mikor állásában az asztalon szexi csíkok jelentek meg a kijelzőn, és csak a a restart segített )
El is adtam a fenébe 1 év után.Más:
Most hogy így kb 1-1.5 hét után nagyjából kiismertem a spica-t, azt kell mondjam korrekt kis készülék ez. Csak igen. Akinek még nem volt androidos telefonja (nekem) először úgy néz 1-2 dologra mint szűz gyerek a p*nára
Először én is úgy álltam neki hogy mit nekem, ez csak 1 telefon, úgy működik mint a többi. ÓhátperszeEllenben baromi hamar bele lehet tanulni a dolgokba.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Srácok. A Ti készüléketekbe milyen teljesítményű aksi van?
Azért kérdem mert anno mintha azt olvastam volna hogy ezeket 1400-as akkukkal szerelik. Nos ehhez képest az enyémbe csak 1000mAH-s van..
Azon gondolkoztam hogy kéne rendelnem innen egy 1500-ast. Szerintetek? Mennyire "okos" dolog utángyártottal használni?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Srácok
RootExplorer-el csak abban az esetben lehet belenyúlni a telefon lelkivilágába ha lecserélem az eredeti softot?
Ugyanis a system mappába nem tudok semmit másolni, mivel írásvédett. (a #17880-as postban említett bootképernyőt szeretném rámachinálni a cuccra ) -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Hmm ez 1 jó kérdés.
Ellenben itt van 1-2 említésre méltó game (ha valakit érdekel) amit ebben az 1-2 napban találtam és ki is próbáltam:
- Bomberman Dojo
- Doom
- Grave defence
- Radiant
- Tower Defense evo
- Mahjong (a magma mobile-os verzió)
- Tetris (EA-s verzió)Szvsz ezekkel mind marha jól el lehet ütni az unalmasabb perceket/órákat.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Egy (számomra) érdekes "hibába" futottam bele tegnap este.
Valamiért 3. "desktopra" szinte semmilyen widgetet nem tudok kipakolni, mert mindig azt írja ki a telefon hogy nincs több hely a kezdőképernyőn, holott az teljesen üres.
A középső sávba pl ikonokat sem enged tenni, csak alulra vagy felülre. Na ez miért?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Köszönöm mindenkinek
Még 1 nagyon amatőr kérdés (bocsássátok meg nekem, eddig nem volt szerencsém az androidhoz )
Azt hogy lehet beállítani hogy lássam a simen lévő számokat? Mert átmásoltam az arenabol a régi kártyámra az össze számot, de a galaxy valamiért nem látja.
Ill. Azt sem találom hogy lehet a készülékre másolni. -
Maxtreme
addikt
Srácok.
Melyik a leghasználhatóbb kamerás SW erre a készülékre?
Mert az alap elég "izének" tűnik. Ráadásul tegnap (első bekapcsolás után) a kamerakép helyett 1 bazi nagy fehér folt volt csak a kijelzőn (mintha a fehéregyensúly kattant volna be) Már abban a hitben éltem hogy vihetem is vissza a friss 1 órája vásárolt telót. de hál isten a reboot segített.Amúgy eddig nagyon tetszik a cuccos. LG arenaról váltottam, de eddig abszolút nem bántam meg. Sőőt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest