- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
roti86
őstag
válasz AlmaZoli #27058 üzenetére
+1. Itt is felkerült a 3d driver+ video fix. Ebben a zipben már benne van a fix is. Recoveryből mehet fel egyből. Tényleg észrevehető a javulás
Idézet a samdroidról:
Raging Thunder work very good ~25fps
Wave Blaze work good ~20fps
Heavy Gunner work ~15fps
Dungion Hunter run, in game white textures and ~3fps
Angry Birds has all textures but in game slideshow, ~1fps
Angry Birds Seasons work very good
Armageddon Squaddron work ~10fps
aTilt 3D work very good ~30fps
Crazy God work much faster ~40fps
MX Moto work very much faster ~100fps
Mini Gore work very good ~30fps
Winds of Stell work very good ~30fpsLive Wallpaper: Galaxy work normal ~20fps
3D Gallery with actvie background work very good.
Forrás #5 hozzászólás.[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz AlmaZoli #26053 üzenetére
Akkor tovább megyek. Ext2 vagy Ext4?
Mert itt a data ext4 fájlrendszert használ (a system és cache ext2-t), semmi gond nincs vele, amíg nem telepítesz egy programot, ugyanis nem enged semmi programot installálni se a marketről se az sd kártyáról. Ezt csinálja az újabb kernelek többsége (próbáltam ezt:#14K/Criminal.r2+ckMod|uv100|1%batt|ext4fix és a Cm7.5 új r3-as kernelét) így még a régi kernelt tettem vissza. A legújabb ami működik a #11-es számú UV kernel.
Xmsiter kernele jó lenne, de az nem támogatja a move to sd funkciót a CM-ben csak apps2sd vel megy, amit még nem próbáltam így egy darabig lemondok róla.
A megoldás lenne, ha készítenék egy backupot és a datat is ext2-re konvertálni. Egyébként az új kitchen-ben is felhívják a figyelmet a problémára: "Try converting everything to Ext2 (that worked for me)."
-
BalanceR
addikt
válasz AlmaZoli #25893 üzenetére
A set CPU-ról valami bővebb leírást tudna valaki linkelni?
Korábban már néztem, de akkor olyasmit olvastam, hogy nemigazán tesz jót a procinak, az akkunak, és a telefon óráját is elb@ssza (siet, vagy késik tőle)
Párszor előfordult már, hogy beragadt valami app, és a teló felmelegedett, mint az állat, és pár órán belül megette az akkut, mert a procc 800on pörgött, namost, ha ez 1000MHzen fordulna elő, tuti, megolvadna valami
Meddig lehet húzni, mi az optimális, milyen hátrányai vannak?
Köszi!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
tibz03
őstag
válasz AlmaZoli #25576 üzenetére
Próbáld meg, amit írtál, max. újratelepíted a programokat. Ha az app2sd be van kapcsolva, akkor azt előtte kapcsold ki, biztos, ami biztos, aztán az általad leírt dolgokat végezd el (új kártya partíciónálása, fájlok átmásolása). Én legalábbis így csinálnám. De ha nem is lesz jó, a legrosszabb, ami történhet, hogy újra kell telepítened a programjaidat.
-
sssz
őstag
válasz AlmaZoli #25541 üzenetére
a spica-nak nem eleve gorilla glass a kijelzője??? én úgy tudtam. az meg nem nagyon karcolódik egyrészt, másrészt a gyári fólia szerintem nagyon jó minőségű.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
maxborn
csendes tag
válasz AlmaZoli #25461 üzenetére
Köszi itt is az infót! Majd még ha találkozok megint a két vassal és szemezünk egymással...sokat fog dobni a választáson a szerelem első látásra érzés, na meg persze a használhatóság...mert a csupa érintőssel volt 1-2 rossz tapasztalatom már...na de majd alakul és jelentkezem...
-
gypiero
tag
válasz AlmaZoli #25039 üzenetére
Nem mai fórumos vagyok már, az első posttal kezdtem. Az ODIN természetesen fentvan, anélkül nem menne a dolog. De mivel a szgép nem ismeri fel a telefont downloading módban, így az ODIN sem jelez, hogy látná. Ha a készüléket bekapcsolom, akkor gond nélkül látja, sőt első alkalommal telepítgetett magának drivereket is.
-
mm89
őstag
-
konkolyz
tag
válasz AlmaZoli #24734 üzenetére
A FROYO-s APPtoSD-hez nem kell külön partíció, csak a samdroidoshoz, ha bekapcsoltad mindkettőt lehet, hogy "nem tudják eldönteni, melyikük dolgozzon"
A recoverys SD particionálás egy vfat és egy ext particiót csinál
A mount parancs megmutatja az SD fájlrendszerét is.../dev/block/vold/179:1 on /mnt/sdcard type vfat
[ Szerkesztve ]
-
-
Gattsu
tag
válasz AlmaZoli #24635 üzenetére
Igen, bitang gyors az egész! Mint egy oprendszer nélküli teló. Durva, hogy egy majdnem legolcsóbb androidos telóbol mit ki nem tudnak hozni. Már most is jobban teljesít, mint az x10mini, pedig az bő 30ezerrel drágább. Már csak a 3d driver hiányzik, aztán akinek nem számít az 1nap minusz, az setcpu-val felhúzhatja 1066Mhz-ra, így kb ott fog tartani, mint egy htc hero vagy sima x10. Durva. Egyébként ext modot használsz? Mert az még jobban meggyorsítja.
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
AlmaZoli
tag
válasz AlmaZoli #24605 üzenetére
Aztán meg is válaszoltam a saját kérdésem, bár lehet, hogy többeteknek is hasznos info
"Recovery in latest builds of CyanogenMod are able to auto-detect filesystem types."
Innen van az info: http://forum.samdroid.net/f56/workaround-cyanogenmod-recovery-when-using-ext2-4-filesystems-2641/
"Korán keltem, hol az arany?"
-
sssz
őstag
válasz AlmaZoli #24476 üzenetére
jol làtom,hogy ezt csak simàn recoverybol fel kell rakni? nem kell hozzà deodex, fözött rom? irnak valamit egy màsik launcherröl. csak azzal müködik? én launcherpro-t hasznàlok ès nem nagyon vàltanèk.
te hogyan ès milyen rendszerre,rom-ra raktad fel? bocs a sok kèrdèsèrt de most màr körültekintö vagyok, nem akarom ujrahuzni megint a telotszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz AlmaZoli #24471 üzenetére
nagyon szívesen
érdekelne ez a htc sense téma, hol van, milyen és mire kell feltelepíteni? itt is főzött rom kell? tudnál egy linket adni hozzá? köszi
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
-
r.zozoka
aktív tag
válasz AlmaZoli #24356 üzenetére
hali! a kies és a samsung pc suite egy nagy nulla nem fogod tudni használni!
viszont amiket ajánlottak azok között van működő jó megoldás!esetleg még tudod azt csinálni egy back up progival minent leszedsz amit szeretnél, ezt sd-re teszi majd. utánna leszeded a dropboxot a gépre is meg a telefonodra is, telepíted és azon keresztül feltudod tenni a gépre a mentésed, zenéd, videód,......)
ezen is érdemes elgondolkodni -
montyx
aktív tag
Nem okoskodni akarok, csak egy alternatív megoldást mondok.
Én úgy csinálom, hogy "SMS Backup+" app-pal lementem az smseket googlera.
A neveket, számokat, emailcímeket automatice szinkronizálja googlera a teló, az appokat meg titanium backup, és appbrain kombóval mentem. Jó wifivel cca. 15 perc alatt újrarakom a telót.Aláírás
-
Dadan01
senior tag
My phne explorer.
Én egy SeK510ről vittem át vele az SMSeimet úgy, jogy csináltam egy backupot, majd a spicára állítottam vissza. Igaz csipogott, hogy nem azonos a típus, de azért megcsinálta, annyi gond lesz csak, hogy a küldött üzenetek dátuma az aktuákis dátum lesz. A kontaktokat meg simán exportáltam és kis faragás után a google contactsba importáltam. -
sssz
őstag
android manager wifi. le kell töltened a gèpre az odavalo progit (googlebe beirod ès kiadja a honlapot) ès a marketről a telora kèszült progit. gèpen ès a telon bekapcsolod a wifit. mindkettőnèl a beàllitàsoknàl add meg ugyanazt a pin kodot ès kèsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott