- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz tibz03 #26399 üzenetére
Csak épp azt nem tudtam eddig, hogy az ez: "Wipe → Wipe data/cache"
Most már backup-olok, kezd testet ölteni a dolog.
Mondjuk a multitoch-ot még nem igazán sikerült rendesen üzembe helyezni.
Valaki aki használja tudja, hogy miket kéne kiválasztani samdroid tools-ban? A multitouch alatti két "szöveg" közül ki kell valamelyiket pipálni?
Köszönöm!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Rootoltam a réges-rég óta fent lévő 2.1-em(JD1). Simán ment az egész, ezzel nincs gond.
Utána felraktam recovery-ből egy samdroidos főzött rom-ot(base packages-nél full package-t választottam ez lehet gond??).
Ez is felment elvileg problémamentesen, de azóta csak az új bootanimációig jut, azt ismételgeti egy ideig aztán újraindul a telefon.
Mi a fene lehet a gond??
A samdroidon a rootolásos topikban lévő ops-t, és az lk2-08-as rootot használtam.
Valami tipp a megoldásra? "Enyhén" bosszantó a dolog...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy gyári 2.1-el van működőképes megoldás wifi tetheringre? 3G-s netet szeretnénk broadcastolni néha.
Köszi!
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
tibz03
őstag
válasz Kephamos #26391 üzenetére
Milyen videók? Szerintem te a Tom3q által készített driverről (pontosabban annak a bétájáról) láttál videókat. Bár itt azt írják a videó leírásánál, hogy ez a De Niska-féle driver... nem tudom, minden esetre nekem nem jött be. Egyébként se éri meg feltenni szerintem, mert lecseréli a kernelt egy régebbire. De attól lehet vele próbálkozni, aki akar, hátha csak nálam volt valami gubanc.
-
tibz03
őstag
válasz DeadMeat #26386 üzenetére
Na most kipróbáltam. Raging Thunder: játszhatatlanul alacsony FPS, textúrahibák; Angry Birds: lefagyott a teló; Angry Birds Seasons: pár pálya kivételével egész játszható, de ez driver nélkül is így van.
A driverrel a bootlogónál fehér csíkok jelentek meg a képernyő felső részén és jobb oldalán. Úgyhogy felejtős ez a driver, semmit nem ér, többet ront, mint használ (igazából nem is használ semmit ).
(#26389) Autó Hi-Fi: Ment privát!
[ Szerkesztve ]
-
Autó Hi-Fi
csendes tag
Nemrég vásároltam ezt a készüléket,ha tudnátok segíteni navigációs szoftwert szeretnék rá! Ha tud valaki segiteni,privát üzenetben várok segitséget. Köszönöm
-
Kephamos
addikt
Az új 3D drivert próbálgatja valaki mostanában?
-
mm89
őstag
válasz Drachoo #26382 üzenetére
Azaz, mostmár emlékszem!
Na lehet főzök majd egy light packot
Mondjuk nekem most így is fasza, gyors, nem akad, semmi zűr.
Csak az a baj hogy már megint kezdem érezni (pedig eldöntöttem hogy nem fogom szarrá moddolni, mert abból mindig csak gond van) megint, hogy kéne még próbálkozni fájl rendszer konverzióval, meg flash meg akor vagy dvm vagy turbo
Aztán jövő héten megint rakhatom újraELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Hát nemtom,amikor én kiprószáltam anno,annyit csinált hogy összefosta magát a böngésző,aztán nem is főztem bele többet.Akkor azóta javult a helyzet,lehet mégsem olyan hüjeség
Leshak konyhájában nincs benne tudtommal (mármint a kernelben) FE-ben benne van valami,mert írja is a készítő,hogy ne tedd fel.
Nekem most az utolsó ami volt a telón főzve Leshak féle legfrisebb kernellel,linpack-ban 3 körüli pontot kaptam,onnan jötttem rá,hogy eefelejtettem a dvm-et belefőzni.Mert avval 5 körül kapott.Tudom,hogy nem ér semmit a linpack pont,de legalább megtudtam,hogy kimaradt.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
tibz03
őstag
Van egy 3D-s android játék, a neve Hyperspace (Marketben megtalálható), és teljesen jól megy Spicán. Hogy lehet ez? A 2D-s Angry Birsd (és még sok más) szaggat, mint az állat, ez a - viszonylag - komoly 3D-s játék meg tök jól fut.
-
mm89
őstag
válasz DeadMeat #26375 üzenetére
Szerintem nem hüLYeség az. Nekem arra pont jó volt, hogy be tudtam lépni a netbankomba. Más nem igazán érdekel, nagyobb tartalmakat úgyse néznék meg mert két év mire behozza, plusz a kis kijelzőn úgyse lenne jó. Youtube program meg van külön.
DVM:
Régebben már volt róla szó, hogy ne tegyük bele mert már kernel szinten tartalmaznak ilyesféle dolgokat a főzött romok, csak akkor nem értem miért nem vették ki a konyhából?[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz csabi10 #26371 üzenetére
Én is pont ezt éltem át pár napja. Tegnap raktam fel újra 2.1-et és nagyon elégedett vagyok vele. Persze van pár dolog ami hiányzik (ezt kicsit feljebb már leírtam), de jó lett nagyon, gyors is, stabil is.
Szóval:
[link]
-JH1
-kernel amilyet akarsz, nekem nem volt bajom sose a hangerővel, úgyhogy standart vol.-t raktam fel
-home: én mindig adw-t használtam, úgyhogy maradtam annál
-standart phone-nal se volt még bajom, nem is próbáltam még másikat
-a többi már rajtad múlik. Cools nem kell, én plusz billentyűzetet se raktam fel, mert smart keyboardot szoktam telepíteni apk fájlból (crackeltet)
-témának nem raktam be a circle batteryt, pedig jól néz ki, de sztem elfelejtettem. mondjuk nem hiányzik, mert úgyis használok battery monitort, az kiírja mennyi is van még
-boot anim megintcsak rád van bízva
-dvm arm nem kellCM-hez még raktam fel ext fájlrendszert, de itt szerintem nem fogok, mert elég gyors így is
Most még azon agyalok, hogy legutóbb amikor 2.1 et használtam, akkor csináltam egy light packeges flash liteot, amivel a böngészőben lehet flash tartalmakat megjeleníteni (nekem internet bankhoz kell), csak nem merem felrakni azt, mert elég régi már, hátha van új, meg nehgoy valami instabilitást okozzon
Aki használ flasht az mit mond?[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz csabi10 #26371 üzenetére
Nekem JD1+főzött rom/Kernel [LK2.10.rc1.hvl5uv (inc vol + 5% bat + undervolted)]/
+Recon ajánlotta
+helycsinálás data/app-ból system/app-ba, a nagyobb app-ok áthelyezése.
Atom stabil, rettentő gyors![ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Sziasztok srácok, valaki írja le nekem pontosan, hogy mi kell egy jó 2.1-s rendszerhez.
Most CM-t használok, de hiányzik a divx úgyhogy kénytelen vagyok vissza tenni a 2.1-t, csak amit én magamnak főztem eddig az lassú volt, úgyhogy help.
Írjátok le nekem részletesen , milyen kernel milyen rom stb...Köszi.
-
mm89
őstag
válasz kezman #26369 üzenetére
Köszi, de kihagyom Nekem a news miatt kell
Weather nek a weather and toggle -t használom, bár most nem óra+időjárás kombóval, hanem csak időjárás, így szebb a háttér
Hírolvasónak felraktam a magyar fejlesztésű MAXdroidot de nem tetszik annyira mert nem olyan egyszerű mint a másik. Szép meg minden, nagyon jó, de túl csicsás és nem lehet a témákat megadni.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
kezman
őstag
Én a Beautiful Widget-et használom, sok óra widget és weather widget -et lehet hozzá letölteni, időjárás és óra egybe, innen le töltheted, az elsö sor,
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?p=179732#p179732Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
mm89
őstag
Hali, eddig nekem is nagyon kellemes meglepetés Gyorsabb is mint a CM, pedig még ext konverziót sem csináltam neki több hely van a phone ban is, pedig a dalvikot sem raktam át sd-re
Bár hiányzik pár dolog:
1. noti barról lehúzható power widget -- megoldottam egy kis widgettel a home screenen
2. news and weather widget -- geniewidget.apk néven volt a CM-ben a system/app ban, de nem tudom telepíteni 2.1 -re
3. böngészőbeni flash lite. netbankhoz kéne, régebben már megcsináltam egyszer 2.1 re, de nem tudom, hogy fel merjem e tenni, nem e lecseréli a kernelt vagy valami. Pedig úgy emlékeztem, hogy belefőztem a romba. Múltkor úgy csináltam utólag, hogy light packaget főztem, csak flasht, felraktam és dolphin böngészőben jó volt a bank. Szerinted fel rakjam azt, vagy inkább főzzek még egy light packaget? (lehet azóta változott már valamit)
4. volt a CM-ben egy háttér ami nekem nagyon tetszett (beépített hátterek között) és nem találom sehol.. na az kéne még.[ Szerkesztve ]
-
-
kezman
őstag
Üdv ismét, fiuk az alsó négy gombot hogy lehet szerkeszteni, T-s vagyok és a Web'n' Walk semmire se jó, le kellene cserélni, kösz a választ előre is.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Kephamos
addikt
Valaki megkereshetne pm-ben navigáció ügyben, ugyanis a navont nem tudom feltelepíteni. Azt mondja kevés neki a hely.
-
kepler8
csendes tag
Srácok, mi a különbség a CM és a Samdroid féle Froyo között?
-
DeadMeat
nagyúr
Búcsúzom én is a totyik lakóktól,meg a spicátol is.Az új tulajának meg okozzon legalább annyi örömöt,mint amit nekem
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
kezman
őstag
Meg van, a PowerAMP-t használom, kevéske angol tudással de meg oldottam, egyébként merem ajánlani, szuper a lejátszó, szuperűl be lehet állítani mindent, köszönöm a segítségeteket, joccakát
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
rutyika68
őstag
Hali!
Feltoltam a CM8-ra SSSwitch-et, oszt megtáltosodott.
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
kezman
őstag
Meg oldottam, szóval be kell rakni csengőhangnak a kívánt hangokat, a notifications mappából is, ezután látja a sms beállításoknál is és a Mp3-akat a csengőhangoknál is, VISZONT!!! ha a mappákba létre hozzuk a " .nomedia " mappát akkor itt sem ( csengőhangok és sms hangok) sem fogja látni, tehát akkor mit is kell tenni hogy zene halgatás közbe ne ugorjanak be a csengő és jelzőhangok?
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz kezman #26333 üzenetére
rakd fel a handcent sms appot a marketről.ingyenes, és szerintem ezerszer jobb mint a gyári.
abban olyan jelzőhangot állítasz b amilyet akarsz.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
mm89
őstag
-
mm89
őstag
Handcent sms-t belefőztem a romba, de nem működik, letöltöttem egyet (valahonnan ) de nem tudom telepíteni. elkezdi, felhívja a figyelmem, hogy rendszeralkalmazást akarok lecserélni, rányomok hogy igen, de aztán azt írja hogy nem sikerült
ES file explorerben átneveztem a system/app ban, de az alkalmazások listájából nem tűnt el, és még mindig nem tudok telepíteni másikat.
Hogy tudnám letörölni rendesen?
Vagy főzzek egy romot nélküle mi?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
konkolyz
tag
válasz kezman #26326 üzenetére
Az SD kártyára csinálj egy mappát ezzel a névvel.
mm89: szerintem nem, legalábbis nem vettem észre
Más: Visszatértem én is a 2.1-re friss 2.10.rc1.hvl5 kernellel , hiányzott a divx , jobb lett a wifi vétel és elég gyors is ,
Ja és maradt rfs, így működik az odinos backup is az új recoveryben.[ Szerkesztve ]
-
konkolyz
tag
válasz kezman #26322 üzenetére
Egy .nomedia (pont kell az elejére) nevű fájlt kell abba a mappába másolni amelyiknek a tartalmát nem szeretnéd látni a zenelejátszóban. Sms hangokat notifications nevű mappába kell tenni.
mm89: A complete státusszal jelölt lecseréli a kernelt 2.09.4-esre, csak azzal működik. Nagy csodát ne várj tőle szerintem....amelyik játék nem ment normális sebességgel, nem is fog. Esetleg, mint pl. az Angry Birds-ben megszünnek a textura problémák, de érdemi sebbességjavulást nem hoz.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Tegnap este beszart a telefon (nemtom mi baja lett, egyszercsak nem ébredt fel), aztán nyomkodtam össze vissza, és hirtelen csíkos lett a kijelző egy pillanatra, aztán kikapcsolt. Akksi ki-be, bekapcs, kaptam egy rakat fc-t. Újratoltam a CM 8at recoveryből, wipe cache, aztán beléptem, reggel vettem észre, hogy nem tudnak engem hívni (másik telómról próbáltam, foglaltat jelzett), újrahúztam megint, de nyomtam neki egy factoryt is. Nem volt ugyan fc, de cserébe nem tudott szinkronizálni az accountommal. Se email, se névjegyek, semmi...
A lényeg, hogy most akarok feltenni egy főzött 2.1-et. Hiányzik a divx, meg a flash lite a böngészőben. Meg sokan mondják hogy stabilabb is. (utoljára kb 1,5 hónapja volt 2.1 em)
Kérdés:
EZT a 3D drivert érdemes felrakni?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
kezman
őstag
Üdv, lenne két kérdésem, mivel nem találok rá választ , mit kell tennem hogy a zene lejátszóba csak a zene számok jelenjenek meg a csengőhangok ne? A másik, hova kell tennem ( melyik mappába) a jelzőhangokat amiket sms jelzőhangnak szeretnék, kösz előre is.
-
honeker
őstag
csá......reggel levetem a töltőről és meg pusztult....ha már újra kel rakni kipróbálom SamdroidMod 2.0.1.alpha.8.5 - Froyo [AOSP] for i5700.........nekem be jött
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
eftepe
tag
Próbálta valamelyiktek ezt : SamdroidMod 2.0.1.alpha.8.5 - Froyo [AOSP] for i5700
vagy ezt: CyanogenMod-6.1.0-Spica-alpha8Mik a tapasztalatok ill. mi a különbség a kettő közül?
Ma valamelyiket feltenném de még nem tudom melyiket.
Jelenleg a CM 7.3-at használom 3 hete gond nélkül. -
picur220
veterán
Az az sdre teszi, és kell neki ext2 partíció az sd-n úgy tudom. A dalvik-cache.zip viszont a /cache partícióra teszi át a /data-ból, így több helyed lesz a progiknak. Nálam akkor lassult be kegyetlenül, amiko vmi progi miatt lecsökkent a szabad belső tárhely 0-ra. Itt csak új fw segített.
-
konkolyz
tag
-
sssz
őstag
hasznos app: [link]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
konkolyz
tag
válasz csabi10 #26309 üzenetére
Hello
Root explorerrel, vagy az ES Filemanagerrel le lehet törölni a felesleges appokat. Viszont csak óvatosan, mert néhány haszontalannak tűnő appra szükség van a rendszer működéséhez. Jó kiindulás lehet, ha megnézed ezen a linken, az itt felsorolt, CM LIGHT verzióból kihagyott appok felsorolását. Ezek nem feltétlenül szükségesek.
Az első hozzászólásban a Click to see the list of left out apps/sounds hivatkozásra kattints.[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a CM-ből hogyan lehet eltávolítani az ADW.Launcher-t, meg sokk appot amit nem használok pl: car home, facebook
Ha el lehet egyáltalán? -
tibz03
őstag
válasz Kephamos #26306 üzenetére
Az elsőre megoldás: húzd újra a rendszert. Úgy látom, úgyis frissíteni akarsz, hátha megjavul a cucc. Ha nem, akkor 0-ról újrahúzod az egész telót, jónak kell lennie. Valószínű, hogy agyon van már gányolva, azért kínlódik az USB (mint PC-knél is, a Windowst is érdemes néha újratelepíteni, mert egy idő után úgy összeszemetelődik, hogy közel használhatatlanná válik - vagy éppen nem működnek funkciók, hibaüzeneteket dobál stb).
-
-
Kephamos
addikt
az adatkábeles problémára nincs valami épkézláb megoldás? Mindent csináltam vele, ki-be kapcsolgattam az USB debugingot, próbáltam másik gépre rádugni, de ugyanúgy semmi. Mikor meg nagynehezen felismeri, akkor kb tizedjére képes csatlakozni is, aztán pedig pár perc múlva eldobja magát.
------------
Más: megoldható az, hogy frissítsek CM8.x-re úgy, hogy a beállításaim ne vesszeneke el? -
tibz03
őstag
válasz ngabor2 #26297 üzenetére
Szerintem meg nem ilyen modokat kéne telepítgetned, hanem rászánni 2 órát, lementeni a telóról a cuccokat (névjegyzéket nem kell, ha szinkronizálod a telót Google accounttal), és új ROM-ot rátenni. Lehet, hogy kínlódni kell vele egy kicsit, de szerintem hosszú távon jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest