Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Miénkel már a 1,5 éves lányom se játszik...
ha választania kell inkább a Nokia 2330-al... anno nekem is ezt kellett volna tennem..
-
person
senior tag
Nem mintha aktív tagja lettem volna mostanában a fórumnak de ennyit sem leszek, nem kevés használat után sikerült lecserélnem ezt a televonnak sem nevezhető selejtes eszközt, amit mellesleg a samsungnak sikerült kiadnia. Tényleg egy botrányosan szar készülék. Na de további szépet.
-
person
senior tag
válasz
donjohnson #35929 üzenetére
Ja láttam én is, jön az okádásig de nálam mindegyik verzió ezt játssza. Ezt csinálja hívás után is. Ha én hívok ha engem hívnak utána sötétség és semmire nem reagál. Konkrétan most is volt egy hívásom és pont most bootol ez a fos. Pedig már rég nem rakom tele szarásig appokkal csak a nagyon alap van fent. Érdekes, hogy pár nap után abba szokta hagyni.
He he pint beütöttem lezártam és már megint nem reagál. Ekkora szart még nem láttam mint a spica. Ha valaki ezek után kedvet kapott hozzá írjon rám nyugodtan, eladnám szivesen. -
person
senior tag
Jelentem még mindig nem szabadultam meg ettől a fos készüléktől.
Létezik erre egyáltalán valami használható rom?
Feltettem kínomban a Frozen Spicaclair-t. Borzalmas volt a rég nem látott kényszerbezárások sorozatát nézni. 2 hét után tegnap visszatettem SGM 6.2-őt. Elötte is SGM-el küzdöttem de ezek nálam felrakás után folyamatosan azt játsszák 20-30 perc után hogy nem reagálnak semmire mintha ki lenne kapcsolva de ha hívom kicsörög. Akku ki be.
Emellett a szar készülék mellett kénytelen vagyok külön ébresztőt beüzemelni mert nem tudnék nyugodtan aludni. Ha tud valaki esetleg egy normális romot azt megköszönném. -
person
senior tag
válasz
csabi10 #35476 üzenetére
Akkor feltettem 5.5.-öt, aznap este 1x ugyan úgy elaludt nem reagált semmire majd másnap reggel volt egy bejövő hívásom amit felvenni sem tudtam mert megfagyott újraindult. Jó mondom hazaérek megy vissza 2.1 elegem van. Nem volt időm feltenni de azóta meg megy szépen folyamatosan újraindítás nélkül.
Ami idegesít még, hogy lassan ébred fel a kijelző, feloldóminta ha megnyomok egy gombot. Ha fix 800Mhz-re teszem akkor is.
-
person
senior tag
Valaki próbálta a SpicagenMod BETA5.4-et? Tegnap tettem fel de ma már vagy 10x eljátszotta, hogy se kép se hang elalszik örökre, hívni lehet kicseng csak éppen nálam nem történik semmi csak feketeség mintha ki lenne kapcsolva.
Látom már van 5.5, ráengedem, sokkal szarabb nem lehet.
-
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #35360 üzenetére
Ha már korábban mászott fel droid az adott routerre akkor annak pontos helye már mentve lett. De lehet fel se kell mennie...
Már korábban linkeltek is egy oldalt ahol mac alapján Te magad is leellenőrizhetted. Én is meglepődtem mikor megadtam a mac címét a routernek és pontosan odabökött a térképen.
-
person
senior tag
Én is 2G-n használom állandóan hiába van wifi itthon. Utóbbi időben lettem rá figyelmes, hogy azon nagyon szívja akkut ezért maradt 2G. Igazából elegendő arra amire használom és még böngészgetni is szépen lehet vele operán. Szal nálam wifi állandó offon van, max ha nagyon keresgélek marketen akkor nyomom be.
-
-
person
senior tag
válasz
Stauffenberg #35086 üzenetére
Pedig de. És nem 10 hanem már jó eséllyel 13-14MB-nál nem kapod meg. De ez nem csak a spicánál van így és nem egy kiküszöbölhetetlen probléma. Engem csak 1x szívatott meg az elején.
-
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #34962 üzenetére
Látom szerencsére már nem aktuális de ha már kérdezted. Ezt és innen. De amit kaptam nem így néz ki (bizalomgerjesztőbb) de Li-ion 1800mAh. Kb annyit tud mint a gyári újkorában. Kevesebbet biztos nem de az enyém szerintem gyárilag is szar volt.
Amúgy épp az imént tettem vissza pixie V9 kernelt mert yonip-ból elegem lett. Imént letettem a hívást és egyből végtelen feketeség.. Akku ki-be.
Ehhez nekem már nincs türelmem.Remélem pixie rendben lesz.
-
person
senior tag
Ez már volt téma régebben is... felesleges körök ... ext4 alatt ugyan úgy összeomlott több rendszerem is pedig én is ebben bíztam de végül semmi hasznát nem láttam ugyan úgy összefosta magát. Most legutóbb viszont már nem is foglalkoztam vele nem konvertáltam át maradt ext2-őn és mégis megy 2-3-hónapja pontosan nem tudom mennyi de azt igen, hogy volt jó néhány újraindulás (yonip) meg akku kirepülés de nem viselte meg. (eddig
)
De, hogy ez a kijelző vagyis érintő panel milyen betyár jól bírja. Egyetlen egy 3mm hosszú hajszálkarc van rajt de azt észrevenni.... idegen 3x visszaadja, hogy ezen ugyan nincs karc én meg 3x vissza, hogy de van keresd.
Pedig ez megnyalta a betont párszor, na meg zsebben kulcsnak fordított kijelzővel is bicikliztem vele. Persze nem direkt annyira nem utálom.
Sokan meg vették rá a fóliákat tucatszám.
-
person
senior tag
válasz
ngabor2 #34938 üzenetére
Szerintem csere de azért össze lehet hozni elfogadható rendszert de mindig csak egy időzített bomba lesz aztán omlik mint a kártyavár, pont amikor nagyon kéne. ( Aztán nekem mondhat akárki akármit ezzel kapcsolatban ....) Ha árban nem akarsz elrugaszkodni és ez a kategória megfelel nem kell 6 magos tel akkor blade szerintem nagyon jó, vagyis spicánál lényegesen jobb. Van a családban és spica után öröm nyomkodni gyári 2.2-vel is! Igaz nem mai az sem de én nyugodt szívvel bármikor elcserélném ráfizetéssel is.
Teszem hozzá egy ideje nem követem az aktuális kínálatot. Nézz körül.
-
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #34903 üzenetére
Ne is törődj vele ettől még lejátssza a divixet meg minden nem? Az a lényeg. Vagy ha annyira akarod akkor húzd újra hisz az olyan jó amúgy is csak unatkoznál meg aztán közben módolgathatsz is kipróbálhatsz instabilabbnál instabilabb kerneleket, romokat hogy aztán elölről kezdhesd.
Ezek elengedhetetlen jellemzők ha már über király készülékről beszélünk. Mondom úgy, hogy történetesen hibaüzenettel már nagyon rég nem találkoztam. Bevallom kicsit hiányzik is. Nem is értem lehet valami baja van?
Na de komolyra fordítva a szót nincs ötletem -
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #34895 üzenetére
Nem is fikáztad.
A véleményem meg nem ismétlem nem akarok senkiben beindítani mély indulatokat szeretett spicája miatt. Persze nem én voltam az egyetlen voltak rajtam kívül még sokan mások de köszönöm, hogy kiemeltél!
Na de közben megjött az akku. Kíváncsi vagyok holnap hogy bírja. Eddig jónak tűnik de fél nap használat kevés. Olyan mint 1-2 hét után esküdözni egy romra.
-
person
senior tag
válasz
CrAzY88 #34868 üzenetére
[link] Nem szívesen költök rá de pár hónapot még ki kellene húznia és jelenleg borzalmasan szar. Ma pl leejtettem 80%-os akkuval ami kiesett... Összerakom indít és máris 30%.
Ott kellett volna hagynom a földön...max még egyet belerúgni.
tmagic.: Sehol.... SD-ről betallózod recoveryben.. persze ha rajt van.
-
person
senior tag
Van valakinek tapasztalata utángyártott akkumulátorral konkrétan ehhez a foshoz? Van néhány gyártmány, és ha valaki már próbálta valamelyiket, megoszthatná. Sajnálok 6-8k kiadni "gyárira" mert ha olyan mint ami benne volt akkor falhoz csapom de ha nem olyan akkor is sokallom. Ott tartok, hogy 2,5 óra zene és vége.
De ez most nem téma.
Jaki2000.: Jó is a Pixie. Nekem eddig az volt a legstabilabb kernelem. Most yonip van és néha bizony újraindul pedig nem nyúzom nincs tele mert a kedvem is elment a nyomkodásától. Marketen 1 hónapja már tuti nem is voltam. Csak tel+zene + 1-2 weboldal.
-
person
senior tag
Ma kb 4 órás navigáció alatt 48-fokra melegedett a drága és ezt tartotta is végig.
Igazából leszartam csak gondoltam az arcomba ne robbanjon 140-nél.
-
person
senior tag
2x (visszalépéssel sokáig lehet szerkeszteni na de nem 12 percig.Csak 10-ig)
-
person
senior tag
Szerintem sem ide tartozik de itt jött szóba, és nekem sincs szándékomban tovább ragozni. Akit érdekel az úgyis utánanéz megfelelő helyen ! Ha talál valami érdemlegeset, privátban nyitott vagyok a témára. Nem azt állítom, hogy lehetetlen feltörni ! De nem is úgy megy hogy hipp-hopp 2 perc alatt feltöröm az első utamba eső WPA2/AES titkosítással és megfelelő nehézségű jelszóval ellátott routert. Egy ilyen manőverbe nem kis energiát kell fektetni amit hobbiból ritkán tesz a szomszéd. A hozzáértésről nem beszélve. És ehhez youtube kevés.
Témához annyit, hogy nekem hibátlanul megy több WPA2/AES titkosítású routerrel a froyo. Egyedül jelszó ékezetet nem szereti. -
person
senior tag
válasz
rutyika68 #34352 üzenetére
"valóba fel lehet 2perc alatt nyomni" Valóba? Akkor próbáld ki!
Ilyen fake videókkal tele a net! Ha ez ilyen egyszerű lenne ..ajajjj.... Ezt te tényleg meg is eszed Rutyika? No comment. Ezek a videók előre elkészített környezetben készülnek !!! A megfelelő jelszó előre be van írva az adatbázisba. persze , hogy közel 700 próbálkozás után megtalálja. Szerinted ennek a valóságban mennyi az esélye egy véletlenszerűen generált 30 vagy akár 63 karakteres kulcsnál? Egy ilyen adatbázis közel 30GB-ra is rúghat azt is elárulom 2 perc alatt nem pörgeti le neked mellesleg benne sem lesz. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy sima WPA van a videóban! De ha ennyi utánajárás után ezt képes voltál belinkelni és ez alapján ilyen kijelentést tenni
akkor nem is töröm magam, hogy megértessem a lényegét.
szerk: Ez valóban életképes a többi fake! -
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #34349 üzenetére
Részben egyetértek, részben nem.
Valóban nem feltétlen szükséges egy átlagos otthoni hálózatot legkórszerűbb módszerekkel titkosítani. De ha az eszköz adott akkor persze miért ne élnénk vele. Senki nem fog jelentősebb energiát ölni abba, hogy egy átlag ember facebook fiókjához hozzáférjen.
De ha már feltörés... mondani sok mindent lehet.
Engem is foglalkoztatott a téma és egy WEP-es titkosítást valóban nem nagy dolog feltörni megfelelő jelszint mellett megfelelő kártyával ha minden frankó akkor tényleg csak 4-5-perc de az is több mint 2.Saját tapasztalat! Ennek ellenére még ma is sokan használják. Azt a 2 percet viszont megnézném WPA2/AES titkosításnál egy 30 karakteres kulccsal. A MAC szűrésről meg annyit, hogy addig véd míg egy kliens nem csatlakozik a routerhez. Onnantól én látom a mac címét és beállítom sajátomnak.Mikor a kliens lecsatlakozik máris szóba áll velem a routered.
-
person
senior tag
Na erőt vettem tegnap este magamon és flasheltem. Először főztem itt egyet yonip-al rendesen kiherélve. Felállt szép volt gyors volt de a 640x480-as video csíkozott. Főztem még egyet nem állt fel aztán még egyet voku-val és az sem állt fel. Ráengedtem többször is illetve wipe dalvik is volt bőven de sikertelen.Természetesen tiszta telepítés volt mind 3x.
Ment vissza előző rom .(Rutyika féle sgm eredeti kernel új video) és kapott egy voku v2.5_16bpp kernelt. Minden szép és jó kíváncsi vagyok meddig és az üzemidő változik e.bocsika.: WPA2-PSK , Encryption:auto-n nem próbáltad?
-
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #34308 üzenetére
Ne törődj vele ha jólesik.
A méretével még meg tudok lenni csak legyen stabil! Nem vágyom sokra nem kell 2 mag meg egyéb akkugyilkos tulajdonság játék nem érdekel de a phone része legyen hibátlan- gyors , érintőpanel érzékeny, normális gps, elfogadható kamera+video, gördülékeny STABIL rendszer, minél jobb üzemidő. Az én spicám sajna 1-1/5 napnál többet soha semmilyen rommal nem bírt még üres rendszerrel asztalra téve sem. A 1.5 nap talán 2x sikerült 15 hónap alatt.Én elhiszem, hogy másé többet bír de az enyém NEM.(Bocs a nagybetűért csak ilyenkor hatan szoktak jönni hogy náluk 1 hétig bírja folyamatos navigálás mellett.Örülök mi sem vagyunk egyformák.) Hogy miért van nem tudom lehet gyárilag fos volt az akku vagy valami hardveres gond miatt eszi fingom sincs. Most már a napot sem húzza ki pedig hozzá sem nyúlok jóformán. Ez a rom van fent legalább 4-5 hónapja. Kap valamikor egy másikat próbaként ha lesz energiám b@szakodni vele.
-
person
senior tag
válasz
syler123 #34121 üzenetére
Most jót nevettem.
Igen, hasonlóan vélekedek én is. Én mondjuk a 380V-os flasheléssel kezdeném amit még ha jól emlékszem BalanceR linkelt. Aztán valami beteg zúzás majd a végére kávédaráló és jöhet az égetés a hamu meg mehet a budiba onnantól a Ti fantáziátokra bízom.... . De még várom az ötleteket.
-
person
senior tag
válasz
rutyika68 #34120 üzenetére
Édes mindegy egy ilyen buliban senki nem fog nekiállni recoveriben turkálni főleg nem merülő akkuval. Vagy ha mégis annak gratulálok. De mint mondtam nem összeomlásról volt szó csak megmakacsolta magát így nem is értem, hogy jött szóba a mentés. Most is azt a rendszert használom anélkül, hogy bármit is csináltam volna vele. Látod a gond az, hogy többnyire te is csak flashelgetted egyiket a másik után és nem pedig használtál egy adott rendszert hónapokig. Persze ha főzőcskézel meg témákkal babrálsz akkor az nélkülözhetetlen és ezzel nincs is semmi gond. És ezzel kapcsolatosan külön köszönöm is a fáradozásaidat és a jövőben is ha vennél spicát és folytatnád a hobbidat.
Mondjuk az enyémet és akkor mindenki jól járna.
De a végszót kimondtad te magad "Ha volna egy tökéletes telóm" Köszönöm.A spica bizony nem az és soha nem is lesz de ezt már sokan leírták. Persze vannak pillanatok mikor az ember meg van győződve az ellenkezőjéről.
Na de nem akarok tovább offolni ez a téma már sokszor át lett rágva.
-
person
senior tag
válasz
rutyika68 #34116 üzenetére
Nem úgy omlott össze. De ha úgy is omlott volna össze DoubleBall-on voltam éppen Füreden ott aztán sokat nem segített volna egy odin mentés. Mint mondtam otthon tesztelgetni tökéletes többre nem való.
szerk: nem fogom eladni valszeg szemét módon elpusztítom, megtorlom a sok szemétségét. Csak még ki kell találni hogy. -
person
senior tag
válasz
syler123 #34110 üzenetére
Én a helyedben kevesebbet gondolkoztam volna .... Nekem a hétvégén ismét bebizonyította a spica, hogy egy határ szart nem ér ha váratlanul helyzet van. De már nem lepődöm meg rajt, megszoktam.... addig jó míg otthon tesztelgeted. Ja ma nyüstöltem ZTE Blade-t gyári 2.2-vel fél napon keresztül. Hmm mondanom sem kell......
na és utána a spica újra kézbe véve
-
person
senior tag
Használja valaki a DeaDBeeF lejátszót? Ha EQ-t bekapcsolom akkor akad a zene és szinte kiakasztja a cpu-t 1.0.6-os verzió. 1.0.4-el már hallgatható folyamatos a lejátszás csak akkor akad ha piszkálom de cpu azon is 80%-on.
(SGM-froyo-beta2.1_UP_v3 , pixie9)
-
person
senior tag
válasz
tmagic #33518 üzenetére
Miért van ez? Ha tényleg érdekel.... Én eleve nem válaszolok olyan gyakori kérdésre amire a válasz ott van szinte minden oldalon csak minimálisat kellene visszaolvasni. Ha az illető ennyi fáradságot nem vesz saját érdekében akkor sorry én még annyit sem! Az első kérdéseden látszott, hogy fogalmad sincs a történetről semmi utánajárás csak beestél topikba és vártad, hogy tálcán nyújtsák át a megoldást miközben Te.... Hát részemről ezért.
Sorry az OFF-ért
szerk: És mi az, hogy "felvállaltad". Mit kell felvállalni? Ez egy topik nem honvédség ! Ha valaki segít köszönd meg szépen ha nem akkor így jártál ! -
person
senior tag
válasz
Jaki2000 #33397 üzenetére
A spicával kellene csatlakozni Ad Hoc hálózathoz. Nem routerről van szó! Amiket a market dobott tömbnyire mobilnet megosztására való. Ad Hoc hálózatot az android alapból nem támogatja tehát normál esetben nem tud csatlakozni. A kérdés, hogy erre van e már megoldás anélkül hogy szét kéne módolnom a rendszerem. De ha jól sejtem még úgy sincs.
-
person
senior tag
Létezik épkézláb megoldás, hogy képes legyen Ad Hoc hálózathoz csatlakozni?
-
person
senior tag
Egyszer nálam is csinálta , hogy flash után elkezdte telepíteni az appokat amik előtte fent voltak. De sajnos csak egyszer csinálta. Én kimondottan örültem neki. Milyen jó már ha veszel egy droidot beütöd a email címedet és hipp-hopp ott vannak a névjegyek és a használt appok. És még tovább lehetne vinni ezt a gondolatot.
-
person
senior tag
Ha már 2.2. akkor én Rutyika68 összeállítását ajánlom. Frissebbet nem próbáltam.[link] Első verziót használom "eredeti kernel,új videó" + pixie7-es kernel. Ha szükséges még akkor dalvik-cache is mehet. Újabb kerneleket szintén nem próbáltam ez nálam stabilnak mondható eddigiekhez képest. Esetleg még Auto Memory-val belövöd a free ramot kedved szerint ha akarod és kész (nálam 40MB).
-
person
senior tag
LOL ! Azért volt furcsa, hogy semmi változást nem éreztem annó mikor 1000MHz-en ment. Többet nem is erőltettem oc-s kernelt de egyben nem is értettem miért nincs teljesítmény javulás, persze voltak akik még ezt is megtudták magyarázni.
Azt is furcsállottam, hogy órajelemelés mellett párhuzamosan ment az alulfeszelés is ami azért tudhatjuk pc-s oc-nál sem minden esetben kivitelezhető ! Persze hardvere válogatja na de mindegyikre ráhúzni ugyan azt a beállítást és még működik is....
-
person
senior tag
válasz
BalanceR #33076 üzenetére
Senki nem erőlteti. Ellenkezőleg, inkább a 2.1 van erőltetve mostanság! Mindenkinek a magánügye mit használ, vagy próbál. Nálam 2 hétnél mindegyik rom többet bírt volt amelyiknél csak az uptime is jóval meghaladta ezt, és 2.2-es volt!
Az, hogy egy hónapja használod egyáltalán nem nagy idő. Nálam ha gondok voltak akkor jóval az után kezdődtek. A mostanit is jóval több mint egy hónapja használom és eddig semmi gond de ettől még nem esküdöznék rá egy pillanatig sem. De mindettől eltekintve én elhiszem, hogy nálad stabil a 2.1.
-
person
senior tag
Jó a MinFree de én még az AutorunManager-t is ajánlom akár mellé is. Nagyon jól be lehet lőni. Mondjuk nekem most csak ez van fent és mióta megoldódott a ram problémám (nem ez által) még nem tettem vissza MinFreet mert így is 35-45MB között mozog a free memoriám, akár hogy is akasztom. Nem indít el minden szart.. ált mindig ugyan az a 10-12 app fut újra miután békén hagyom. Én konkrétan az Auto Memory Managert használtam korábban.
-
person
senior tag
Help ! Rutyika68 féle SGM van fent (eredeti kernel, új videó) pixie7-es kernellel. Teljesen jó és nem szívesen cserélném le főleg hogy egy hónap után tényleg maximálisan magára szabja az ember de sajnos újabban felzabálja a ramot.
Van valakinek ötlete? Ha nem bántom ok most is volt 35MB free de pár app megnyitása után 12MB ami azt jelenti teljesen használhatatlan már és így is marad.
Valaki ötlet? Cachet már töröltem és a kernelt is ráengedtem többször is. Esetleg másik kernel? Nincs kedvem ezért újrahúzni mert amúgy meg hibátlan.
-
person
senior tag
Valaki használja az auto killer nevű appot? Frankó lenne vele a tel mikor 40-50 MB-on tartja free memóriát csak az a baj, hogy pár óra múlva gondol egyet és felzabálja az összes memóriát és szétakad majd szinte kifagy a tel. Van erre megoldás?
-
person
senior tag
válasz
janes74 #32630 üzenetére
Ez a 2.1 is csak most lett itt ismét felkapott. Jöhet még hideg zuhany annál is vagy O_L_I-nál már volt is? Sorry nem mindig követem a topikot. Az "atomstabil" kifejezésen meg mindig csak egy jót nevetek mikor ebben a topikban használja valaki.
Itt szerintem nem kéne erőltetni de lehet csak én értelmezem rosszul a szó jelentését.
-
person
senior tag
Epinephrine. Vagy msn talk pro. Utóbbit már csak a neten találod meg én azt használom és 99%-ban megbízható a háttérben is és a mobilnetedet sem zabálja. De a kettő szerintem ugyan az csak a név változott. Még IMO Beta-t tesztelgetem a skype miatt de valahogy nem az igazi. Ha jól emlékszem Mercury sem rossz csak hálózatváltás után nehezen csatlakozik újra önállóan.
-
person
senior tag
Nem tud valaki valami jó alternatívát imo , imo beta , IM+ helyett? a lényeg hogy msn-t és skype-ot kezelje (hangívás nem kell) és stabil megbízható legyen ne szakadozzon és ha mégis akkor önállóan újracsatlakozzon. Nimbuzz-t régebben próbáltam akkor nem volt megbízható most viszont semmi áron nem akar települni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest