Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
domosia
csendes tag
válasz picur220 #26227 üzenetére
Igazad van, valamivel lasabb mint a belső memória, de nincs gyakori írás ebbe a kessbe, nem árt nagyon a kártyának. Csak annak javaslom a használatát, akinek be szokott telni a belső memória a sok program vagy bármi más miatt, ha nem akkor a relocate dalvik-cache a jobb megoldás természetesen.
Üdv -
domosia
csendes tag
válasz picur220 #26168 üzenetére
Az én tudomásom szerint a dalvik-cache nem a szokásos gyorsítótárazásra használatos, vagyis nem folyamatosan változó tárról van szó. Ide az alkalmazások telepítésekor kerülnek az alkalmazás futtatásához, a futás optimalizálásához szükséges függőségek és a dalvik virtuális gép számára használatos optimalizált programkódok. Erről meg is győződhetünk, ha megnézzük a dalvik-cache könyvtár tartalmát, nem folyamatosan változó fájlokat találunk ott (a dátumuk nem változik).
Továbbá új mod telepítésekor is azért kell a dalvik-cache-t törölni, mert az ide beírt dolgokat nem írja újra a rendszer automatikusan. A törlés után azért bootol sokáig a telefon, mert akkor ír mindent újra.Források például:
http://androidforums.com/eris-all-things-root/76110-what-dalvik-cache.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519495Konklúzió:
Nyugodtan az sd kártyára lehet rakni.[ Szerkesztve ]
-
domosia
csendes tag
Equalizer: A MixZing legújabb változatában mp3-hoz jobb EQ van mint a beépített lejátszóban. Akinek eddig hiányzott az EQ, próbálja ki, nekem szimpatikusnak tűnik.
-
domosia
csendes tag
Teszteltem egy kicsit:
Ugye köztudott, hogy a fényképéező bekapcsolása után a CPU 800 MHz-en marad. Sokan ki vannak akadva, hogy ez így nem jó, de leírták rá a megoldást. Köszönet ért ddaninak. Gondoltam írok rá egy programot, hogy egy kattintással "conservative"-ra lehessen állítani a cpu profilját. Mire kész lettem, ddani ís megírta a magáét:
http://www.ddani.info/development/android
Szuper boldogság, lecsökken fényképező után is az órajel, mindenki boldog.
De.
Szöget ütött a fejembe az, hogy az a hiba, hogy a beépített zenelejátszó akadozik és pattog - ami nem csak engem zavart eddig -, nem vezethető e vissza a cpu sebesség állítgatására. És igen, performance módban nem pattog a lejátszó.
Tehát aki viszonylag jó ekvalizerrel akar zenét hallgatni, az használja a beépített lejátszót, de előtte lépjen be a fényképezőbe, vagy ddani programjával állítsa át a cpu profilját performance módba.
Remélem segíthettem.
-
domosia
csendes tag
A JE1-el is 100%-on marad a cpu a fényképező után.
-
domosia
csendes tag
Köszönöm, de nem voltam elég pontos. A Ringriser 1.03 "aktális" verziója kellene. Néhány napja még volt a marketen, de a legutóbbi flashelés óta nem találom. Amit elküldtél, az az 1.0-ás verzió. Az újabban 3 lehetőséget lehetett állítani, az kellene valakitől. A google ebben nem segített
Üdv. -
domosia
csendes tag
Az ingyenes Ringriser programot keresem, nekem nem jelenik meg a Marketen.
Ha valakinek fent van, lementené?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest