Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz duffbeer #10426 üzenetére
Az AVI és a DivX konténer formátumok (csak előbbinél sokkal szélesebb skálán mozog az alkalmazható tömörítési eljárások száma, a DivX nem Open Source ezért erősen meg van kötve, hogy milyen tömörítési eljárás használható benne). A H264 pedig egy tömörítési eljárás. Ezek nem összetévesztendők.
Mondjuk én a gyári DivX támogatás helyett egy MKV támogatásnak jobban örültem volna, akkor alapból támogatná a H264-et. Mindegy, így sem rossz, csak szegény DivX felett már alaposan eljárt az idő, na meg a Flash legnagyobb kihívója a H264, ez lehet az online video megosztók következő nagy lépése, hogy erre váltanak.
-
bazsika89
tag
válasz duffbeer #10426 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, az a baj vele, hogy túl lassú. Sajna így "hiábavaló" a teló képessége. Így akkor majd olyan filmeket keresek amikkel nem kell ügyeskedni.
Market-be úgy emlékszek van valami program, lejátszó aminek a leírásban az volt hogy H264 is. Azzal is kipróbálom, hátha jó vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest