Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
-
mm89
őstag
válasz Nohab61 #24178 üzenetére
Nabakker, az nem jó, nekem a youtube az kell... Még filmnézés nélkül el lennék, de youtube azért jól jön..
Hát akkor várok még vele azthiszem.. (kivéve ha holnap-holnapután még nagyon felb@sz a mostani rom (sok fc, lassulás, fagyás) mert akkor lecserélemSamdroid tools-al ilyet lehet csinálni? nem is tudtam! Beállításokat is megőrzi? dejó!
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
válasz Nohab61 #23680 üzenetére
Nagyon jól hangzik...
A BTvel mit kellett csinálni?
Úgy láttam, megoldották a bugot, és már nem kell a fájlokkal bohóckodni... vagy tévedek?
Már csak a DivX meg a videofelvétel hiányzik a Teljes FroYohoz...
Illetve a stabilitás, meg a "gyári" apps2SD (nem a Leshak-féle)
Ha mindennek a tetejében elkészül a 3D meg a rádió, akkor mindenkit meghívok egy sörreA 3Dt követem, hétről hétre készülnek el a modulok, de még mindig csak kb 50%ban kész...
A rádió elméletileg menni fog, ha valaki talál a broadcom rádiómodulhoz datasheetet ami elég nehezen beszerezhető...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
Thome
veterán
válasz Nohab61 #22487 üzenetére
Azt írják az X8 vagy X10 téma topikjában, hogy ez egy sima LauncherPro amivel használják, ami átalakítódik. Na most ezt hogy csinálják meg?
Az Openhome-s téma pedig nem jó, akadozik a főmenü a kinyitáskor-becsukáskor, na meg ha felhúzom, akkor nem oldalra lehet görgetni a menü oldalait, hanem fel-le, mint az 1.6-ban.
-
Thome
veterán
válasz Nohab61 #22485 üzenetére
Kérlek, mert én rakás guglizás, youtube videó nézés után ezt a 2 cuccot sem találtam meg. (Pláne, hogy nem is jó helyen kerestem... )
De ezen a képen a bal-felső képernyőképen látszik, hogy a főmenü is megváltozik. Vagy az lenne az a home, amit mondasz?
Szerk: Találtam a Marketen egy Openhome skint, de az nem túlzottan hasonlított rá.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz Nohab61 #22394 üzenetére
Szintén...
Akkor nem ez a hiba...
Azt reméltem, innen hiányzik valami, azért FCzik letöltés után a vending process...
Ez az egyetlen mappa, aminek a módosítási dátuma megegyezik azzal az időponttal, amikor fagyott a teló, miközben Mountolva volt write file systemhez EXT2-rendszeren...
Valakinek valami ötlet?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
montyx
aktív tag
válasz Nohab61 #22374 üzenetére
No, hajnal 4ig szívtam vele, de meglett. Végül egy Samdroid v2 kitchen light package csak phone moddal segített. Rendben megy minden és aktív appokkal, meg widgetekkel tolja a 8.3MFlops-ot! :-)
Bár nekem látványosan gyorsabb nem lett. Lehet, hogy a light package kiütött valamit belőle?Aláírás
-
Kephamos
addikt
válasz Nohab61 #22244 üzenetére
Bevallom őszintén fogalomzavarban vagyok. Egyelőre nem volt időm teljesen elmélyedni a témába. Én az ún. Samdroid Turbo-ra gondolok, amivel, információi szerint nagy gyorsulást lehet elérni. Presze emellett szeretném, ha maradna a stabilitás és a funkciók sokasága, illetve az, hogy a belakott "környezet" megmaradjon.
-
MartOOn
addikt
válasz Nohab61 #22239 üzenetére
hát szidtam én? dehogy szidtam, elmondtam a véleményem. mellesleg meg segitséget jöttem ide kérni hamár anno hónapokat töltöttem itt közettek mig spicam volt...
köszi...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
BalanceR
addikt
válasz Nohab61 #21810 üzenetére
Mivel a környezetemben elég sok spica van..
10 DB , van némi rálátásom, a korai modellek (első széria) eléggé gyakran hibásodtak meg (elszállt az USB/kijelző/alaplap) az újabbak, pl amiken gyárilag már a 2.1volt, sokkal jobbak, nem jellemző rájuk a gyári-hiba...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz Nohab61 #19642 üzenetére
Nekem a választásban fontos volt a webes háttér is pont a Nokia sportstracker miatt, az nagyon profi. Egyébként ellenőrizd le a My Tracks-et valami pontosabb gps készülékkel és meglátod mekkora eltérés lesz. Egyébként amit utoljára írtál azt már mindegyik tudja.
-
r.zozo
tag
válasz Nohab61 #19246 üzenetére
az remek :-s
akkor most nem tduom hogyan tovább mert próbáltam már az újra indítást, egy másik usb portot, újra raktam a swallowtailt is sőt még próbáltam úgyis hogy swallow. meg a kies is egyszerrre fennt legyenek és még se történik semmi. elolvastam a segédletet olyan egyértelmű minden de ha nem lenne hozzá segédlet még akkor is az odin egyértelmű mindent ír, és akkor még se akar működni ez a szemet:-)
ötlet? áhh megpróbálom a többi porton is jobat hírtelen nem tduokazt hisezm átlépek a szomszédba, remélem itthon van azt akkor rátolom ott a dolgokat
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
montyx
aktív tag
válasz Nohab61 #19180 üzenetére
Nem és nem megy...
Én ezt nem értem. Amikor feldugom usbre download módban a telót akkor a winfos mintha szedne le hozzá drivert, pedig a Swallowtail_v4440_WHQL_Certified fel van rakva.
Én ezt végképp nem értem. Valaki adjon valami ötletet, mert kezdek megborulni.Aláírás
-
Thome
veterán
válasz Nohab61 #19171 üzenetére
Köszi!
Hogyan tudom engedélyezni, hogy másolhassak a System-be cuccokat? Nem engedélyezi, azt írja, nincs jogosultságom. (Rootexplorer 10.0.3, Superuser-ben engedélyezve van a program) Vagy egyszerűbb, ha főzök egyet, amiben semmi más nincs, és feldobom memóriakártyán keresztül? (Ahhoz ugye semmi más nem kell, csak főzés, majd recovery, ott feltelepítem, restart, és már működik is? Tehát semmi újraflashelés, semmi mást nem kell belefőznöm.)
Csak a kitchen v2-nél mit kell kiválasztanom a "Base packages"-nél?
Full package, Light package, vagy Remove package?
Majd ezek után csak a Live wallpaper, és kifőzöm, feldobom, és ennyi?
-
Fireman67
aktív tag
válasz Nohab61 #12350 üzenetére
Nekem, gyári 1.5 van fent, lehet, hogy csak arra van gyártva, a Tv-újság"?
Azért azt el tudnám képzelni, hogy a soft. verziókat mellé írnák a progiknak, a Marketen.
Talán nem lenne ennyi uninstal, mert nem mennek. Sőt, akár kárt is tehetnének, a nem kompos' cuccok.Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
MartOOn
addikt
válasz Nohab61 #10442 üzenetére
nálam is 800-on marad az órajel... ez mit jelent? pörög mint állat feleslegesen, zabálja akksit?
megoldás?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest