Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz Harcimacska #36383 üzenetére
Próbáltál már visszatenni rá egy régi rendszert?
Pl egy eredeti (szolgáltatós) 1.5-öt. (Odinnal tedd vissza)
Ha azzal jó akkor nem hadware nem rossz. Utánna lehet újra próbálkorni a 2.x -e.
Ha 1.5 is újraidul akkor sajna kuka a teló. -
_Dumber_
őstag
-
_Dumber_
őstag
válasz monyák #36298 üzenetére
Szia!
Előfordulhat, hogy nincs rajta, de én még nem láttam ilyet.
Először próbáld ki:
(HA most angol)
Settings -> Language & keyboards -> Select language -> MagyarHa nem megy így akkor ha visszaolvasol és kiválasztod bármelyik 2.2 vagy 2.3 vagy 2.1 -es romot abban van magyar nyelv. Legfeljebb nem az az alapértelmezett.
-
-
_Dumber_
őstag
válasz ktomcat #36157 üzenetére
Enyémen most innen van fent:
[link]
Karácsony óta nincs vele komoly bajom.
Annyi, hogy kicseréltem a kernel-t , Lukiqq v9-re.
Van egy két app amire allergiás, de tőle sem fagy, csak elgondolkodik.
Néha azért jól jön az újraindítás, de érdemben gyors, és stabil.1 hete érdekes hibája van. Valamelyik app cseszhette el, de nincs kedven újrarakni.
Ha újraindítom a telőt akkor elmegy a hangja..(ébresztés sincs)
Megoldás: Füles ki-be, vagy fel kell hívni valakit és bontani a vonalat mielőtt felveszi.
Utánna teljesen OK.SGM-el nekem is volt bajom...
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz LacckaGy #35440 üzenetére
Hogy kell e azt nem tudom.
Én megtettem.
De a külön partíció az nem az ext2 miatt kell, hanem, hogy tudjál telepíteni progit a kártyára is.
Ha a 2.1 + root recoveriből csinálod, akkor létrehoz egy külön partíciót a kártára az appoknak.
Ha viszont már a 2.2 recoveriből csinálod, akkor pluszban csinál egy cache partíciót is a rendszergyorsításnak.Én az EXT2-t ajánlom, mivel ezt a formációt gyorsabban kezeli a rendszert.
Ez nem jelenti azt, hogy az SD kártyát is ext2-re formázza. Csak az olyan részekkel teszi meg ami a rendszer működéséhez kell. Azaz nem kavar be sehol sem.
Persze a particionálásnál elveszik a SD tartalma, ugyanakkor a konvertálásnál először a rendszer kiment mindent az SD-re, majd konvertál és utánna visszamásol. És mivel az SD gépel is böngészhető részét nem konvertálja így az érintetlen marad.
Magyarán:
ha a második történetet rakod fel:
Alap 2.1
Root
Wipe data/cache
Version 2.2.9b with LauncherPro 0.8.4.1
Wipe data/cache
*
UPGRADE TO 2.2.9.7 16bpp & 24bpp
Wipe data/cache
Lukiqq Kernel v7.zipAkkor nem kell alltoext2
a *-gal jelölt helyen kell létrehozni a partíciót. (természetesen utána mindent vissza kell tenni az SD-re)
A convertálást bármikor megteheted, de érdemes azt is itt megtenni. -
_Dumber_
őstag
válasz LacckaGy #35438 üzenetére
BUÉK mindenkinek..
Az all to ext2 szerintem mindent áttesz ext2-be..
Én ugyanakkor kézzel csináltam meg, mert a rom felrakás után minden alapon volt.
Állitólag kell mielőtt a romot felrakod....PS: Később van egy hozzászólásom, amiben egy másik romot írtam le.
Én azt jobban ajánlom.. már kb 1 hónapja fent van, és még nem fagyott meg.[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Ígértem, hogy számot adok egy hét teszt után, hogy Lukiqq v7-es kernel hogyan muzsikál.
Nos.. még mindig atomstabil jelzők kap..Akkuidő jó, egyszer sem lassult be, .. újraindulás nincs...
Csak ajánlani tudom.(Volt olyan nap, hogy reggel 7-től este 8-ig bekapcsolt 3G mobilnettel töltötte a napot. 6-7 telefonálás, és egy kevés böngésző. Estére 10%-ot vesztett csak ..)
[ Szerkesztve ]
-
-
_Dumber_
őstag
válasz Jaki2000 #35343 üzenetére
Azt akartam mondani, hogy ezt a bejegyzést nem vettem sértésnek, se kötözködésnek:
"Várjál még azzal az atom stabillal. Mondta már ezt más élő ember is. Isten nyugosztalja!"de hagyjuk, mert belebonyolódunk, és nem ez volt a célom se nekem, se neked
Köszönöm a linket.. Vélemény a kernelről?.. Valaki aki használta ??
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz Jaki2000 #35341 üzenetére
Én nem kötözködtem..
Az "atomstabil", jelzőt még tartom, de 1 hét múlva möglátjuk.
Jut eszembe.. Tud valaki a Pixie v9-re linket? (már kigúvadt a szemem, de google most nem a barátom )
Következő jelölt ő lesz. Sok jót olvastam róla.
(Ja.. és minden relatív..mint tudjuk.. előtte yonip volt fent, meg voku .. na ezekhez képest stabilabb ! )
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz Jaki2000 #35337 üzenetére
Egyenlőre még az
A többinél az appok felrakása közben mindíg 1x vagy 2x elszállt...Ennél nem, pedig a kb 20 appot egyszerre (folyamatosan) telepítette.
A héten 3x indult spontán újra a SGM-mel. Ezt majd meglátjuk.
A gyári 2.1 is 1x 2x elszállt havonta.
Van ezzel az összeállítással, (vagy esetleg a külön elemekkel) tapasztalatod?
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Ez kell hozzá : Andross
Most nekem ez van fent:
Version 2.2.9b
UPGRADE TO 2.2.9.7 24bpp
Lukiqq Kernel v7
+
Honeygreen themeDélben raktam fel.
Egész délután cseszegettem, és teljesen beállítottam az igényeimnek.Atomstabil! Egyszer sem akadt meg... Magától nem indult újra.
Valamint délután csupán 15%-ot csökkent az akkumlátorszint.[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Egy kis teszt eredmény az 1 hét alatt...
SGM-froyo verziók nálam előforult hibája (összesnek):
-2G/3G vátás beragad (nem is törölhető)
-Marketen lévő programok előnézeti képe randomszerűen nem láthatóakEgyedi hivba a SGM-Froyo 2.1 BE modnak: Csak a feépített bilentyű marad bekapcsolva újraindítás után.
Névjegyzékben a nevek elő és utónév sorrendjét rendszeresen összekeveri (még nem jöttem rá mi alapján )
-----
CyanogenMod-ok:
-2G/3G hiba itt is van, de legalább törölhető utánna gomb.
a másik 2 hiba itt nem tapasztalható.
(jövő héten ez lesz fent)
Itt viszont a kapcsolók sorrendje a legördülő állapotsorban nem állíthatóak---
Kernelek:
Yonip futott a héten.. Készenléti idő szenzációs.. tapizás alatt jobban merül mint a 2.1
Voku: kb ugyanez, de 2x volt spontán reboot.
Most teszt alatt: Lukiqq v7[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz Senais #35311 üzenetére
Nekem be van kapcsolva az USB hibakeresés. Folyamatosan odinoztam a hétvégén (win7-tel)
(kb 40 odinos telepítés, és csak 2x nem érzékelte elsőre)Csak azt tudom mondani hogy olvass vissza.. leírtam a csatlakoztatás módját is.
(egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy van e USB hibakeresés, vagy nincs, mert az csak a rendszer teljes felállása után számít. Odinnál meg csak a szűzies vas (és egy BIOS-hoz hasonló cucc fut))
-
_Dumber_
őstag
Rosszul értelmeztem amit írtál.. ezúton is bocs, igazad van Te is ezt írtad.
De hogy én mindig belefutok valami marhaságba..
A SpicagenMod beállításaiban a Értesítési EnergiaWidget (hogy ez ,milyen hule szöveg), szóval a legördük állapotsor kapcsolóit felconfiguráltam. Tettem bele Wifit, Mobilnetet... stb, meg 2G/3G váltó gombot is.
Na ezzel a gombbal gyűlt meg a bajom.
Egyszer nyomtam rá. Erre elsötétült.
Most sehová nem lehet kapcsolni (kézzel az eredeti menüben tudok a 2G/3G között váltogatni). Gondoltam.. se baj majd kiveszem.DE
A SpicagenMod beállításban is elsötétült a configsor.
Most ott világít, hogy be van kapcsolva,. de kikapcsolni már nem tudom ;(
képHogy lehet ezt meghackelni?
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Értem..
Yonip nekem is volt fent.. most még nem veszek észre különbséget.
Yonipból a bőség zavarában nem tudtam választani.. 3D.. nem 3D.. 16<->24.. (ja meg ijesztgettek azzal is, hogy valamelyik régi jó csak .. az újak "hibásak"
Mindegyik volt fent.
Mire az akkuidőt ,letesztelném addigra kint van az új is.. Ezért nem cifráztam túl a dolgot.Skinre adsz egy oldal linket?.. kerestem és neten, de nem találtam érdemi infót.
Ha reciveriből rakom, akkor nem kell wipe reset? .. mert nem akarom újrarakni a telót megint[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
1 nap teljes rendszerteszt után a következő tapasztalatok a :
SGM-Froyo-2.1-BE1.4+VOKU01.6 combóról:
Gyors, egyenlőre stabil, szép...
Akkuidő még tesztelés alatt....Ami kicsit zavar.. (remélem valakinek van ellenszere vagy tapasztalata):
1. Feltelepítettem a GO keyboardot, de hiába állítom be elsődleges billentyűzetnek, kikapcsolás után rendszer "elfelejti" hogy van, és újra be kell állítani (nem sokszor kapcsolom ki, ezért eltűröm a hibát). Én arra gyanakszom, hogy a a configfile nem írható, esetleg valami mindíg visszaírja ...
2. Marketen mikor megnézek egy appot, akkor az előnézeti képek 2. tagja SOHA sem látszik teljes képernyőn.. Ez érdekes, mert az 1. és a 3.tól az összes többi tökéletes.HOGY lehet skinelni??? (Nem a homeappot, hanem a rendszert (pl a állapotsoron lévő ikonokat..)
Tudtok válaszokat??
mg105: Még mindig érdekel, hogy milyen kernel-t favorizálod!
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #35279 üzenetére
Most olvasom, hogy már próbáltad..
Azt is látom, hogy használtan vetted.. (Lehet a tulaj is ezért adta el)
itt a fórumon 2010-06-10 körül "mfaka" felhasználónak ugyanilyen gondja volt.
Később azt írja, hogy megoldotta, de nem írta hogyan. Keresd meg.. hátha még valós felhasználó -
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #35265 üzenetére
Akkor egy teljes leírás:
Odin 4.03 letöltés
Telefont feltöltöd, hogy ne legyen gebasz.
Ha babonás vagy akkor telefont leteszed a földre és 3x körbeugrálod, hogy a szellemek is veled legyenek. (NEM LÉP RÁ!!!)Alaprom:
Elindítod az odint rendszergazda módban.
Telefon aksi ki-be. majd.
hangerő le+ kamera + lerak gomb nyomva tart.. download mód belép.
Itt csatlakoztatod a kábelt a telefonba, majd a gépbe.
Ekkor szerencsés esetben a COM ablak sárgára vált.
Ha nem sárga akkor kébel gépgől ! ki-be majd sárga lesz az ablak.
Ha 3x így megpróbálod és nem sárga, akkor.
Előről az egészet.
Ha 3x így sem megy akkor nem jó a driver..
odinnal felrakni a
Hivatalos T-Mobile-os 2.1-es Android[link] E helyett bámi mehet (pl JH1, JH6)Hozzá segédlet 7-8. oldal
2x újraindítani a telót
----------------
Root :Telefon aksi ki-be. majd.
hangerő le+ kamera + lerak gomb nyomva tart.. download mód belép.Segédlet 9. oldal
2x újraindítani a telót
------------------------2.2-höz le kell tölteni:
SGM-froyo-BETA2_BE1.4.zip
all_to_ext2_luismaf_update_v8.zipezt a 2 filet egy szűziesen formázott SD-re rámásolni.
majd:
Aksi ki-be
telefonon elindítod: hangerő le+hívásindítás+lerakás gomb.Ha bejött akkor már a RECOVERI menüben vagy.
Wipe, choice what -> Wipe data/cache mehüpont
Házikóval elfogadni.
Apply anny zip from SD .
És itt kiválasztani a all_to_ext2_luismaf_update_v8.zip
Házikóval ráküldeni.Ha kész: (kb 2 perc)
Visszatér a REBOOT SYSTEM NOW pontra. OK-t gyomsz, de mikor a képernyő fekete lesz, aksi ki !
---
Újra restart..telefonon elindítod: hangerő le+hívásindítás+lerakás gomb.
Ha bejött akkor már a RECOVERI menüben vagy.
Wipe, choice what -> Wipe data/cache mehüpont
Házikóval elfogadni.
Apply anny zip from SD .
És itt kiválasztani a SGM-froyo-BETA2_BE1.4.zip
házikó és várni.. várni. (ez lehet akár 5-10 perc is)Ha kész akkor teló újraindít és betölteni.
Setup wizárdot végignyomni...
Ha HOmescreen negvan, akkor Kikapcs jomb, és RESTART(Újraindít) pont. (lyen már lesz benne)
még egyszer feláll a készülék.Ha valakinek ennél több kell (új kerner- ) akkor az már úgy is tudja.
Aki ez alapján nem meri, akarja, tudja megcsinálni az NE fogjon hozzá
-
_Dumber_
őstag
válasz punisher1 #35263 üzenetére
JA... ez igy jó..
nem értem miért nem megy..
viszont ha vissza akarod tenni az régit akkor erre nagy valószínúséggel szükséged lesz, mert tegnap én itt kaptam idegrohamot...
Történet hozzá.. és a megoldás:
------------------- Idézet egy másik fórumról, miután kipróbáltam ezt a verziót:
Na akkor most vagyok carban..Felraktam az általad linkelt együttest, és még 2 másikat is ezen kívül.
Mindíg 0ról indítottam, azaz visszaraktam az alap T-mobilos 2.1-et (JC1).
most ott tart, hogy bármilen 2.1-et rakok fel (T-s, CM, JH6) recoveribe bootol be.
(Ez a JH6 és a T-s esetében boot közben fagyást -* illetve Felkiáltójelet - eredményez.
Rootolt rom esetén pedig recoveribe való belépést ad.Kipróbáltam az eredeti 1.5-tel.. azzal múködik (bebootol).
MI a megoldás? Remélem tudtok valamit.
----
Megoldottam..
Hála rutyikának:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_i5700_galaxy_spica_hivatalosan_is/hsz_27449-27449.html
--------------------------------- -
_Dumber_
őstag
válasz Jaki2000 #35262 üzenetére
Nem hasít, de megy..
A támogatott készülék csak a gyári romokra vonatkozik, és mivel a spicán gyárilag nincs 3D driver ezért nem is indul el.
De itt nem gyári romok futnakIgen valóban hiányzik a Tiszta telepítés jelző.
Nekem ez alap volt, mert szeretem 0-ról kezdeni.. meg az SD is szűz még -
_Dumber_
őstag
válasz punisher1 #35259 üzenetére
Ötlet:
Telefon kikapcs, kártya ki , tartalom lement (ha van a ZIPen kívül más is rajta), format kártya, újra letölt netről a CM-6.1.1, .. kíír kártyára, recoveriből újrapróbál (előtte wipe factory reset)Odinnal mit raktál fel?
(érdemes 0-ról kezdeni : Alaprendszer JH6, JH1, vagy gyári 2.1 - én gyári T-s JD1-et használok )
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz punisher1 #35254 üzenetére
nem.
Tételezzük fel, hogy a driver jó..( nekem 1 éve van fent a driver, úgyhogy ne kérdezd, hogy hogyan tudom ellenőzini..).
Szóval.. helyes sorrend:Kihúzod a gépből és a telefonból a kábel.
Elindítod az odint rendszergazda módban.
Telefon aksi ki-be. majd.
hagerő le+ kamera + lerak gomb nyomva tart.. download mód belép.Itt csatlakoztatod a kábelt a telefonba, majd a gépbe.
Ekkor szerencsés esetben a COM ablak sárgára vált.
Ha nem sárga akkor kébel gépgől ! ki-be majd sárga lesz az ablak.
Ha 3x így megpróbálod és nem sárga, akkor.
Előről az egészet.
Ha 3x így sem megy akkor nem jó a driver..Sárga ablak nélkül NE IS KEZD el telepíteni, mert úgysem megy
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz 8800gts #35252 üzenetére
Én 2 kermert próbáltam.
Cyanogen (egy másik fórumból ollózva - Smoke léírása) (erre felelősséget nem vállalok (másra sem!!!! )
Tehát én a cm 6.1.1 alpha 8.4-et javaslom, yonip 3d-s kernellel.
így rakd fel:
Tölcsd le az odint meg jc3.ops-t
Regisztrálj a samdroid.net re.
tölcsd le ezt: http://www.multiupload.com/IP8SF9GQRN és csomagold ki a benne lévő tar file-t.
Ezeket pedig rakd az sd kártyád gyökerébe:
http://www.multiupload.com/IX1KW6E6DA
innen:
http://forum.samdroid.net/f53/kernel-yonip-kernel-cm-6-1-1-alpha-8-3-a-4254/
ha játszani is akarsz akkor a 3d-set, ha nem akkor a simát töltsd le.Telefonod kapcsold ki rakd download modeba (hangerőgomb le + kamera gomb + bekapcsológomb ebbe a sorrendbe egyszerre nyomva tartod)
Indítsd el az odint rendszergazdagaként.
dugd rá a telefonod a gépre.
Ekkor meg kell jelennie sárga alapon feketével, hogy com x (az x helyére 1 szám jön pl 3)
Pipáld be a one package-t
és a legalsó textboxhoz tallózd be a tar file-t. (onepackage gombra katt)
nyomj rá a startra.
ha setupconnection-nél megáll akkor akksi ki-be. odint indicsd újra és probáld meg mégegyszer.
Ha nem akkor várd meg még kiírja az odin, hogy close serial port
Ezután lehúzhatod és az odint bezárhatod.
Ekkor befog bootolni a telefon a recovery menübe.
itt:
wipe factory reset
install zip from sd > choose zip from sdcard > cyanogenmod 6.1.1 spica alpha 8.4.zip -et válaszd ki majd nyomj home gombot
ha vézett akkor:
file system conversion > és ami nincs ext2-be azt rakd át abba.
install zip from sd > choose zip from sdcard > yonip kiválaszt és homegomb
advanced > file system conversion > és mindet rakd át ext2-be (kb 300-400 mega szabadhely kell)
leave recovery > reboot to systemés lett 1 2.2.1-es stabil 2.6.32.9 kernelű androidod, ami rootolt és stb.
---------------------------------------------------másik:
Ezt letöltöd és felmásolod az SD kártyára: (közvetlemül a gyökérbe:
SpicagenMod BETA4.4majd ez alapján felrakod
A How to után jön a lényeg fényképekkel..
Annyit hozzá, hogy a 4. pontban az imént letöltött zipet kell megkeresni az SD-n.----------------
Én a 2. alapján dolgoztam.
Az 1 is fennt volt (nem teljesen ez alapján), de utánna kaptam ideggörcsöt, mert törölnöm kellett a PDA részt, hogy bármit tudjak csinálni.. DE simán felment és működött.. Ha nem akarod utánna leszedni akkor az az egyszerűbb..--------
Ja és mégegy.. Csütörtök este még kakukk voltam ezekheh.. Kicsit buheráltam a NETET, és mostmár úgy cserélgetem a romot, mint más a zoknit.
Kicsit meg kell dolgozni a normális rendszerért[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #35247 üzenetére
Azóta annyi változás, hogy a nyomtam egy wipe batteryt, és mostmár a FrozenLAke sem szívja az akit.
Ugyanakkor a FrozenLake lassú Sygic alatt.A Yonip kernerekkel sem látszik a 3D épület kidolgozva (itt pl a Parlamentre és a kiemelt épületekre gondoltam.)
A VOKU kernerből letöltöttem a 1.6-ot (ssswich-el, mivel ezt hiányolta) most már felmegy.
teszt alatt...
-
_Dumber_
őstag
Nekem is ez tetszik. ezt van most is rajta (tegnap reggel raktam fel először -még mindíg tesztelem.) Estére véglegesítem.
Azóta próbálgattam mást isAmiket próbáltam:
1. SGM-Froyo-Beta2.1-BE
2. Cyanogen 6.1.1 -a8.4
3. SGM-Froyo-Beta2.1 mod X-- beta4.4
4. SM konyha - LK2.11.hvl1 kernerrel
5. Másik konyha - VOKU kernerrelLeszebb a 5.lett volna de nem ment fel.
Az 1 et annyit változtattam, hogy csak a GOlunchert hagytam benne.Most a kernereket próbálom.
Voku a1.7 fel sem ment. (az 5.nél is az akaszthatta meg a telepítést)
Most FrozenLake van rajta,
de a Sygic Aura nem tökéletes vele. (épületek sziluettjei látszódnak csak.
Valamint nagyon lassan tölt fel a telefon , olyan mitha enné az aksit (ezt most tesztelem)Tegnap a "YONIP Final Rev.04 24Bpp (2.6.32.9) banjo-virtualbox #53" volt fent innen
EZ jónak tűnt, bár nem tudom, hogy passzol e hozzá.
Kiváncsi vagyok a véleményedre kerner ügyben.
Valamit az is érdekelne, hogy honnan tudok skineket felrakni.
(Pl az 5. kernerben a állapotsor lehúzása uitán található kapcsolók szín és formavilága tetszik. Ezt az 1 kernerben szívesen kicserélném)Ügyhogy IGEN kérek ajánlást kerner ügyben..
Meg SKIN ügyben is.[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Akkor kit ajánlasz?
Ugyenez , csak MOD-X-el?
Pl. ez:?
http://suckup.de/howto/android-2-2-2-froyo-modx-spicagenmod-beta3-samsung-galaxy-spica-i5700/Nekem egy egyszerű de STABIL rom kell..
NEM buherálgatom sokszor. (A 2.1 is 1 éve van fent, és azóta hozzá sem nyúltam..)
A CM-6.1.1-et is próbáltam, de szerintem az SGM gyorsabb.. -
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Most próbálgatom a 2.2-es romokat.
A választásom a SGM-froyo-beta2-re esett, de a kérdés szempontjából tök mindegy.
A problémám az, hogy tele van olyan programokkal amit nem akarok használni, ugyanakkor letörölni sem tudom, csak a memóriát foglalja.
Jól gondolom, hogy ha install előtt kiveszem a ZIP filból az APK-t akkor nem telepíti fel?
Vagy ilyenkor hibajelzést kapok?
Nem akarok főzni, csak törölni -
_Dumber_
őstag
válasz rutyika68 #31530 üzenetére
Ha telefonom van akkor miért ne lennePiszkálódást félretéve . Igen, természetesen van, és az oldalon be is jelentkeztem..
A choose device on.. kérdésre a Phone nem kiválasztható (lévén nem kompatibilis üzenetet kapok)
Addig meg hiába nyomogatom az install gombot, nem történik semmi (gyári 2.1 alatt)
Te próbáltad már innen telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz rutyika68 #31527 üzenetére
ez megvan, de nem hajlandó innen telepíteni
telóról megnyitom az oldalt, bejelentkezek, install, majd kéri a teló tipusát, amit nem tudok kiválasztani (lévén semmi sincs ott). Addig viszont nem aktív az install gomb.A market alkalmazás meg nem találja.
Én arra gyanakszom, hogy magyar területre nem engedélyezték még...[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Kerestem a firefox végleges verziót marketen.
Állítólag megjelent, de nincs ott.. Van erről infótok? -
_Dumber_
őstag
Én február óta használom. Egyszer indult újra, kb 1 hónapja, mikor a 2.1-el a LauncherPRO frissített és a fejlesztők vaéamit elszúrtak.
1 nap után javították, azóta sincsen gond..
Ja, és a NOT CALL LOG és a Call meter Ng nálam folymatosan megy,,
Gyári FW -
_Dumber_
őstag
Ma délelőtt másnak is volt problémája a markettel, vagy engem azért szivat mert újra felrakam a JD2-t?
-
_Dumber_
őstag
válasz gyuszmó #18526 üzenetére
Én is ezen paráztam, de meg lehet szokni.
(Mutass egy vékony gombos mobilt amin van qwertz)Sok mindenben meg jobb.. hát kötök akkor kompromisszumot
(Ha már pulcsit nem tudok).
Még kötélen és földön semSzóval SKYNET (és mások is) . mi van a JD1-JD2 T-s anomáliával?, és CSC file-val?
(Egyébként mi a JH1 rar filenak a jelszava?) -
_Dumber_
őstag
válasz gyuszmó #18511 üzenetére
Hol lehet olvasni?
Hát itt .. Csak kicsit hosszú.
Ha valaki ki tudja válogatni a a reális infókat a sok fals közül, akkor az megérdemli az androidot. Aki meg ezek után is szidja, az tényleg vegyen mást.
Az előzőt hosszút 2 perc alatt írtam meg.. Szerinted 160 karaktert mennyire egyszerű?
1 kézzel is képes valaki.. én nem.. (Ugyanakkor valaki képes a kötélen is táncolni. és nem..)
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Összezavarodtam..
Mikor hivatalosan Samsung szervízben frissítettem T-s romra, akkor a JD1-JC1 kombót rakták rám.
Most töltöm Skynet blogjáról a hivatalosnak kiírt t-s tomot, de ott a JD2-JC1 kombó jön le.
Most akkor engem csesztek át, vagy ott valami nem jó? -
_Dumber_
őstag
válasz gyuszmó #18503 üzenetére
Nézzük sorba
-Gagyit nem teszünk fel.. a többi pedig használható. Ki tudod választani az igényednek megfelelő 40-50 progit. Utánna meg nem lell variálni.
-Mihez képest.. nekem megfelel.
-Lehet, de ennel csal nagyobb a képernyője, meghát az érintés.. :-)
Innen fogva minden igaz
-Csak 20 mega marad.. de mire nem elég? Ha kell a rendszer kilö olyan progit amit nem használsz, és olyat amit sokat hasznája bent tartja a memóban, hogy gyorsabban hozzáférj. Ez az android lényege a tőbbivel szemben.
- nem is használja senki. Ha alarod alkkor a kies kell a a2.1re, de ha az automata szinkronizálás a google fiókkal nem elég akkor már baj van. Ezt egy nokia cainálja utánna;-)
- Tegyél fel más navit. Nekem mindegyik működött a copilton kívül (4 fajta) , és ez is cak azért nem, mert nincs az sd karin annyi hely.
(Úgy utálom milor egy kis csitri csak azért szid valamit mert nem ért hozzá)
Én elolvastam amit lehetett vásárlás előtt, és tudtam mire számíthatok. Megvettem , és el nem admám egyemlőre
Ne érts félre, a kirohanás nem neked szólt.
Vedd meg nyugodtan , nem fogod megbánni. Van ugyan hátránya is e melyik készüléknek nincsen? Én előtte azért nem N5800 vettem, mert nem volt olyan színben amiben szerettem volna. Áldom az eget azóta is. Ez fényévekkel jobb egy Simbiannál, és egy winmonál is. Azok felett eljárt az idö (szerintem). Nem hiába növekszik úgy az android tábor....Ui. Bocs,a sok hibáért, de kocsiban írni még azért gáz....
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Megtudjátok mondani mi a különbség a JD1 és a JD2 között? Azt mondtátok, hogy a legstabilabb a 2, de nekem a T az 1-et rakta fel.... Ha felraknán a másikat akkor tudok hozzá T-s csc filet rakni?, vagy ne keverjem?
-
_Dumber_
őstag
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Egy kollégám felrakta az AdvancedLock free programot.
Ez egy csúszkás képernyőzár. Az 1.5 a csúszka elhúzása után nem ragál a főképernyőre.
Tárcsázót tudok indítani.
Van olyan kód amivel resetelhetem a telót? A már belinkelt hosszú listában nem találtam ilyen.
(Nem újraindítani akarom, hanem gyári adatok visszaállítását)Hívás közbeni home gombbal is az unlock jön elő..
Esetleg más ötlet?UI: SIKERÜLT...
*2467*3855#
tárcsázóba beírva resetelt[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz adamfriday #17652 üzenetére
Hálás is vagyok érte. Beraktároztam a progit, és tetszik is.
Egyenlőre nem ad annyi újat nekem a 2.1, hogy kényszert érezzek rá ... -
_Dumber_
őstag
válasz JasonD #17579 üzenetére
Navigálás közben nem lép ki mert a rendszer biztosítja neki a kellő memóriát, mivel aktív program statuasszal fut. Indulásnál nincs meg a megfelelő ram, így kilép. Ekkor a rendszer szabadít még ramot. Elindítod másodszor, most már több a szabad ram. Ha mégsem, akkor megint kilép, de már tovább jutott.. Ha nem elég akkor újjabb ramot szabadít fel a rendszer. Harmadjára már el azokott indulni. Gyorsíthatod taskkillerrel. Én nem használok ilyet. (Van ugyan taskkezelőm a beragadt progikra.)
Értem hogy mit szeretnél, de szerintem az igo miatt nem érdemes cseszegetni. -
_Dumber_
őstag
válasz JasonD #17569 üzenetére
Rootolt telónál meg lehet növelni, de minek?
Ez csak arra való, hogy programindításnál tudjon hova pakolni. Pár másodperccel utánna már szabadítja is fel a nem kellő alkalmazások kilövésével a ramot a megadott szintig (gyárilag ez 25mega körül van.) Ez az android titkos fegyvere... normálisan megírt programokkal nem lassul be. -
_Dumber_
őstag
válasz privatposta #17562 üzenetére
Alkalmas,csak pénzbe kerül. Még a bejövő hívás is. Bár nekem egyszer sikerült fogadni és nem vont le sehonnan .... (elvileg, ha megadot a telefonszámodat, akkor már a mobilközpontból már a gsm hálón jön a hívás, és ezért kerül pénzbe. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik, de lényegesen jobb volt a hangminőség, mint Nimbuz alatt. Én észre sem vettem, hogy skypen hívtak.
Én csak chatre használom. -
_Dumber_
őstag
válasz privatposta #17551 üzenetére
Megvan még a G-mail fiókban is?
Nehogy a telefonban való törlés után szinkronizálja a törlést is a Gmail fiókkal, mert akkor onnan is törlődik minden.
Érdemesebb lett volna először a gmail fiókot kimenteni egy fileba -
_Dumber_
őstag
válasz privatposta #17549 üzenetére
http://www.freewarelovers.com/android/app/skype-lite-beta
-
-
_Dumber_
őstag
válasz vadászcsiga #17486 üzenetére
Úgy látszik semmi újdonság már lassan 3 hónapja.
-
_Dumber_
őstag
Tudtok olyan oldal linkelni, ahol utánna lehet nézni egyszerűen, hogy melyik kernerben mit javítottak?
(Samdroidot már böngésztem, de nem találtam érdemi választ)
Nekem a 3g-wifi on/off volt bajom, de egy helyen mintha azt olvastam volna, hogy a JE verziókban ez már javítva van..Ezt szeretném ellenőrzni, mert ha így lenne akkor ismét otthagynám az 1.5-öt és lenne egy JF2-m (A JG2-t nem favorizálják, a JH-ról meg még keveset tudni) -
_Dumber_
őstag
válasz privatposta #17469 üzenetére
Ezzel az opcióval csak azt éred el, hogyha ki akarod kézzel kapcsolni a netet (előttem lévő hozzászólás) akkor az ÖSSZES APN-t kikapcsolja. Ha ezt nem akarod és bepipálod az MMS-es részt akkor az MMS APN-t békén hagyja.
-
_Dumber_
őstag
válasz Cyberbeni #17371 üzenetére
Kipróbáltam, de ez időzíti a mobilnetet... Én meg képernyőn wingettel kapcsolni szeretném.
Azóta kipróbáltat egy fals APN bevitelét is, és kézzel való kapcsolását, de az eredmény ugyanaz.
Ha a mobilnet nem aktív (aktív kapcsolatú, tehát nem elég a fals net), akkor mikoz a wifi is aktív abban az esetben MEN LESZ MOBILNETEM, míg nem találok egy szabad wifi pontot. Szerintem ez egy orbitális BUG..(Most nagyon mérges és ideges vagyok, mivel az Android alapeszméjét vették el tőlem..)
Mondhatjátok, hogy legyen állandóan aktív a mobilnetem, de nincs állandóan szükségem zá, ugyanakkor az aksit meríti !! -
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #17364 üzenetére
Még egy kis adalék ahhoz, hogy miért zavar eggyire.
Én nagyon sokat használom a wifit ptthon és a munkahelyen, ugyanakkor a városban szoktam ránézni netre. Ha elfelehem a wifi előtt visszakapcsolni, és a városban sem találok szabad wifit, akor sajnos le kell mondanom a mobilnetről. Ma például a 3x ujraindítás sem segített. :-( , csak amikor hazaértem a wifi kibe.
Szóval szerintem egy androidnáé ez elég gáz... már gondolkodom az 1.5 visszarakásán is... -
_Dumber_
őstag
Tudom visszatérő táma, és én is kaptam már tippeket (amik sajnos nem jöttek be), de nekem csak az a bajom a 2.1-el, hogy a mobilnetet bugosan kezeli.
Probléma: Ha wifi után elfelejtem bekapcsolni akkor csak az újraindítás segít.
Nagyon fájó dolog, mivel alaptevékenység lenne az Androidon a mobilnet. )
Kérdezem.. mindenkinél így működik, vagy csak én és pár peches kollégám szívunk vele?
Tényleg nincs rá valami gyógyír, megoldás ? (toggle data winfget sajnos DC-ve elészáll - T-mobilos gyári JD1 mellett). -
_Dumber_
őstag
válasz Cyberbeni #17097 üzenetére
Még magamra vesztem
Elejétől fogva olvasom a fórumot.
A két belinkelt hozzászólással csak az a baj, hogy
1.-hőz "...root kell.." - ezt nem akarom
2.-hoz: A toggle data windget FC-vel elszáll... (már próbáltam)
mint ahogy még 4-5 félét..
Sajnos mindegyikkel ugyanaz a helyzet ...Inkább azt mondjátok, meg, hogy akinek megy (esetleg APNdroiddal is) annak milyen
build van a telefonon?Nekem JD1 T-s, de ezért a problémáért már szívesen upgadelem...
-
_Dumber_
őstag
válasz adamfriday #17081 üzenetére
Ez ugye fizetős?
Más ezt hogy oldotta meg? -
_Dumber_
őstag
Újabb problémám van a 2.1-el
Úgy emlékszem már volt másnak is ilyen gondja, csak a megoldást nem ismerem.
Probléma: APNdroid nem mindíg kapcsolja vissza a mobilnetet.
Cserélten APN kapcsolót, de a probléma maradt, úgyhogy nem biztos, hogy az APNdrois a ludas.
Látszólag minden rendben, 3G ikon megjelenik,, APN-ek okésak ,.....viszont letöltés az nincs, vagy látszólag nincs (lehet, hogy csak naaagyon lassú) Ilyenkor a 3Gwatchdog sem kapcsol vissza, és én ebből látom, hogy gond van. Igazán akkor jön elő a probléma, ha két bekapcsolás között van WIFI használat.
Nem látok megoldást, szerintem a JD1 a ludas..
Modjátok, hogy a frissebbeknál már nincs gond..Nagyon érik az a csere..
-
_Dumber_
őstag
Ezt: #16968 próbálja ki valaki légyszi...
Ha másnál jó akkor felrakok egy újabb verzsünt, mielőtt belakom ezt.
-
_Dumber_
őstag
Ezzel sajnos együtt kell érmi. (állítólag csak aktív 3G kapcsolat alatt csinálja)
Bár érdekes, hogy én is T-s vagyok, de nekem még senki sem panaszkodott.
Miután ezt beírtad én kipróbáltam a nejemmel, de nálam nem jelentkezett.
A kártyám is 5 éves.. (A t csak asszem 8 éves kártyát cserél ingyen)[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #16953 üzenetére
aContact & 2.1 : új tapasztalatok
A helyzet annyival változott, hogy ha külső progival, (Névjegy szerkesztése) alapértelmezett számot állítok be akkor rendesen működik.
Sajnos viszont, ha szerkeszteni akarok vele névjegyet akkor FC-vel leáll (pontosabban: átadja a vezélést a redszer -> névjegy szerkesztése processnek, ami : "android.process.acore" váratlanul leállt üzenetet ad vissza.
Mivel néhánnévjegy progival is igy viselkedik (viszont van olyan ami jól működik) ezért vsz nem biztos hogy az aContacts a hibás.
Most azt gondolom, hogy a JC1 a felelős érte.Ha valaki megtenné, hogy akár ezzel a verzióva, akár ujjabb (JD, JF -el ) kipróbálja azt megköszönném.
FONTOS, hogy ne legyen se kitchen se root rajta, mivel ha ezek nélkül bejön, akkor felteszem azt.Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz vadászcsiga #16954 üzenetére
Nálad tökéletesen működik?
(milyen romod van ) nekem origi T-s -
_Dumber_
őstag
válasz vadászcsiga #16951 üzenetére
Elindulni elindul nálam is, és még hívni is tudok vele, de mikor beállítom (mert én így használtam), hogy egy gombnyomásra hívjon, akkor azt állítja, hogy nincs alapértelmezett szám beállítva. (pedig van), valamint a contact szerkesztéskor FC-vel leáll.
A két progit ismerem, de pont az hiányzik belőle ami kellene (grid view, és könnyített contactkeresés.)
-
_Dumber_
őstag
Felrakták nekem is a 2.1-et. A szolnoki Samsung szervízben 15 perc alatt végeztem ebből 7 perc install és a többi papírmunka volt.
Egyenlőre megelégedve kezelgetem, egy kis csalódással.
Az általam használt aContact sajnos a 2.0 felett nem kompatibilis, így ez nem mükszik.. Tudtok jó alternatívát?Ezen kívül NAGYON JÓ. Aki még nem vette rá magát annak ajánlom, hogy frissítsen.
Szerk: Látom a gyorsasággal nem mondtam újat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás